2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
N Nehir8077 ayy canim valla iyi sabirliymissinda arkadaşına soyle bence hemen sanada yazik..
Benim temizlik takıntım olmasa bende çocukları seviyorum insanlarla samimi de olmak isterim ama bazı insanlar gerçekten düşünmüyor yada düşünmemek işine geliyor iyi niyetini suistimal ediyor belliki.
Missim ddigi gibi cocuklar ve ben hastayiz getirme de.

Allah yardımcın olsun . Senin duru aynı benim Sena gibi kıskançlık zirvede . Çocuklarla birlikte oynayamaz şu an evet oyun kuramazlar onlarla belki ama zarar da vermesin . Her yaklaşana bir el atıyor bir şey yapacak sanıyor . Hep kuzeninden kaldı bu . Rehber öğretmen arkadaşım a gittim geçen , onun çocuğuna da zarar verdi . Kız dedi ki görmezden gelmeyi dene tepki verme diye öneride bulundu . Ama en son çocuğunun saçlarını çekince babasını çağırdım da götürdü senayı . Bu durumda 4 çocukla helal olsun valla . Çok yorar seni .
Sağol canım bu kıskançlık hep böyle gitmez inşallah. Benim hiç hoşuma gitmemeye başladı, yorulmaktan ziyade üzülüyorum sürekli yapma etme demeye, tutmaya inatlasmaya. En son sabrım taşıp kızmaya. Tepki vermemek elde değilki, eline sert bir cisim alıyor direk kafaya. Hakkımızda hayırlısı.
Yav yapma baharım kendimden parça görüyorum sende yapma kuzum kendine bunu senin çocukların sana yeter artar bile açık açık söyle arkadaşına laf vurma ile anlayacak insan olsa zaten bu kadar süredir 2 çocuklu kadına çocuk bırakmaz arkadaş arkadaşı kullanmaz baharım arkadaşın seni kullanıyor gibi halinden anlamıyor belli ki demem oki yapma ne kendine ne evlatlarına onların zamanına başka çocuklara bölme zorda kalınır 2 gün bırakılır neyse de bu kadar olmaz
Haklısın yesimim kullanıldığımın farkındayım aslında. Durum öyle bir hâl aldiki, sanki ben dediğimde ayıp etmis olacak pozisyona soktu beni. Bir iki kere gece durudan dolayı uyuyamadım kötü bir zaman geçirdim. Çok kötüyüm çocuklarda uykusuz bende uykusuzum, kahvaltı yapicaz hepimiz uyuyacağız dedim. Çocuğunu 2 gün okula göndermedi. Oysaki okul o kadar yakinki. İkide bir aradı çocuk okula gitmek istiyor goturemiyorum diye yakındı. Bende 15 dk bırak hemen gel dedim, işlerimi yapamiyorum dedim, buna rağmen hala markete kasaba, kaynasina uğruyor hep işi çıkıyor. En erken 3 saatte geldiği oluyor.
Bak sabah 6 dan beri ayaktayım nöbeti vardı üstüne sabah bağırsakların bozuk uyandım gün boyu rezil bir gündü.Gözlerim kapanıyor ama şunu okuyunca sinirim tepeme çıktı. Gözlerim açıldı resmen. Sen akıllı kadınsın nasıl kendini bu kadar kullandırırsın? Niye hafta başını bekliyeceksin alma yarın çocukları hasta benimkiler yarın getirme de gitsin ne yaparsa yapsın versin servise bebesini. Sana güvenerek mi yapmış 3 taneyi😒 bu kadar pişkinlik olmaz ben annem bakıyor çabuk gideyim diye koşa koşa geliyorum eve. Haftasonu eşime bırakıp hallediyorum işlerimi de. Yazık değil mi çocuklara da kızıyormussun. Sonra çok üzülürsün elin bebesi için yavrularına kızdım diye. Bırak böyle arkadaş olmasın hiç çok kızdım sana😐
Haklısın canım, aslında biraz umut için çektim çoğu zaman.

Benim kendi tarafımdan kimse yok biliyorsun, eşim tarafi hiç orali değil. Çok yakın oturmaya rağmen pek görüşme yok. 7/24 benle vakit geçiriyorlar. Çocuklar iyi vakit geçirsin dedim. Bir iki gün diye kabul ettim. İşin buralara geleceğini düşünmedim. Artık her gün gördükleri içinde birbirlerini, sıkıldılar cicim ayı bitti. Yüz göz oldular artık kavga ediyorlar. Onun çocuklarda saldırgan beni çok zorladı. inanır mısın mutsuzlaştim, enerjimi kaybettim.
N Nehir8077 canım benim ben de çok üzüldüm kadın adeta iyi niyetini istismar ediyor. Kıyamam senin yardımcın elinden tutanın yok. Bir de günlük 5 saatini heba edemezsin herkes başının çaresine baksın sana da yazık
Haklısın yesimim kendimi suçlu hissediyordum, bakamam dersem çok üzmüş olurmuyum diye. Birde birazda utandım 2 kere kabul etmedigimde kızına arattirdi beni. Bahar abla ben okula gidemiyorum, kardeşlerim size gelemediği için dedi. Çocuğu soktu araya tekrar tamam gelsin annen dedim. Aralarda çok zorlandigimdan bahsettim hiç duymadi.
N Nehir8077 ayy canim valla iyi sabirliymissinda arkadaşına soyle bence hemen sanada yazik..
Benim temizlik takıntım olmasa bende çocukları seviyorum insanlarla samimi de olmak isterim ama bazı insanlar gerçekten düşünmüyor yada düşünmemek işine geliyor iyi niyetini suistimal ediyor belliki.
Missim ddigi gibi cocuklar ve ben hastayiz getirme de.
Artık kabul etmemek ayıpmis gibi geldi. Sizlerinde mesajlarınızı okuyunca aradım açmadı. Mesaj attım okudu, birşey yazmadı. Hasta yalanını söyleyemem çocuklarım hasta olduğunda da bıraktı. Birbirinden hastalık geçe geçe bagisikliklari güçlenecek demişti. Aynı rutinde bıraktı, kendininkiler hasta iken de bıraktı.

N Nehir8077 ben kv me biraktigim halde dakika dakika hesaplayip gidiyorum hatta aman yemek yapayim sana cocuklardan yapamamisindir diyorum.gerci o istemiyor ama yine de teklif ediyorum. kızına arattirmasina kizdim ben en cok. Gidiyorsun maksimum 30 dk surer ya bir de bunun almasi var.ohh ki ne oh 🤨 bir de iki küçük cocuğun sorumluluğu ekstra dert. Birsey olsa aslan kesilir ama dikkat etmedin bilmem diye. Acikca konus. Yetemiyorum kusuruma bakma de. Hayir anlayacagini düşünüyorsan 30 dakikan var suren basladı isini hallet al cocuklari de.anlarsa tabi. Gece gece asabim.bozuldu. bu arada senin pamuk kalbine kiyamam 🥰 özlemişim 🤩🥰💕

N Nehir8077 ben kv me biraktigim halde dakika dakika hesaplayip gidiyorum hatta aman yemek yapayim sana cocuklardan yapamamisindir diyorum.gerci o istemiyor ama yine de teklif ediyorum. kızına arattirmasina kizdim ben en cok. Gidiyorsun maksimum 30 dk surer ya bir de bunun almasi var.ohh ki ne oh 🤨 bir de iki küçük cocuğun sorumluluğu ekstra dert. Birsey olsa aslan kesilir ama dikkat etmedin bilmem diye. Acikca konus. Yetemiyorum kusuruma bakma de. Hayir anlayacagini düşünüyorsan 30 dakikan var suren basladı isini hallet al cocuklari de.anlarsa tabi. Gece gece asabim.bozuldu. bu arada senin pamuk kalbine kiyamam 🥰 özlemişim 🤩🥰💕
3 veya 4 saate geliyor bir kave içiyoruz, çocuğu almaya gidiyor. O zaman hemen geliyor okul çok yakın. Eşim mesai yaptığına denk gelirse, büyüğü de eve alıyor. Tekrar yemekti tuvaletti bezdi. Kek sovdu akşamın 9 zuna kadar sürdüğü oluyor. Genelde yalan konuşuyorum eşim yolda diyorum. 30 dakika yi anlayacak biri değil. Gelecektimde şu oldu bu oldu. Diye sayiyorda sayıyor eksiklerini anlatıyor. Herneyse kustu galiba mesajıma birşey yazmadı.
Bende geçmişi okuyorum senin bir mesajıni okudum. KV kusura bakma dedi diye. Geriye donuyorum donuyorum, neden gergindim dedi onu arıyordum. Henüz bulamadım.

3 veya 4 saate geliyor bir kave içiyoruz, çocuğu almaya gidiyor. O zaman hemen geliyor okul çok yakın. Eşim mesai yaptığına denk gelirse, büyüğü de eve alıyor. Tekrar yemekti tuvaletti bezdi. Kek sovdu akşamın 9 zuna kadar sürdüğü oluyor. Genelde yalan konuşuyorum eşim yolda diyorum. 30 dakika yi anlayacak biri değil. Gelecektimde şu oldu bu oldu. Diye sayiyorda sayıyor eksiklerini anlatıyor. Herneyse kustu galiba mesajıma birşey yazmadı.
Bende geçmişi okuyorum senin bir mesajıni okudum. KV kusura bakma dedi diye. Geriye donuyorum donuyorum, neden gergindim dedi onu arıyordum. Henüz bulamadım.
Sen deki canım ben çocukları sana bırakayım büyüğünü ben okula götureyim hem sana destek olsun evden çıkma hemde birkacta isim var halledip geliyorum 😅

Eltim ve oglu kayinvalideme cok agir hakaretler etti. Kadin hala kaldiramadi. Ondan gergin.bana da iste cocuklar icin cok yaramaz bunlar falan dedi bir iki defa. Sonra kusura bakma dedi. Gece gunduz agliyorlar kari koca. Bir insan evladi anne babasini bu kadar uzemez ya uzmemeli. Neyse yazdim yazdim sildim. Allah yardımcımız olsun.
Sen de bırak hayatim ne hali varsa görsün.insan evinde huzurla dolasabilmeli ya. Zorda olur anlarim.hadi arada 3 saat de olduğu olur ama. Dost dersin arkadas dersin.ama bu insan kullanmak. Birakip alsa çocukları ne güzel olurdu.Muhtemelen sana da baslarda iyi geldi.degisiklik basta guzel gelir çünkü.ama suyunu çıkarmış kadın. Istersen şöyle soyle anlasilan 3 cocukla bunalmissin kendince rahatlamaya calisiyorsun
Ama kusura bakma ben de cok bunaliyorum bana bu kadar yuklenmeye hakkin yok de.Seni biliyorum sevdiklerine kolayla kötü soz kullanmazsin. Ama dua edecegim.Allah yardımcin olsun Rabbim bir kolaylik saglasin. Insirah ve Ala sureleri hurmetine. Bu surelerde verilen kolayliklar bahsediliyor.

Sen deki canım ben çocukları sana bırakayım büyüğünü ben okula götureyim hem sana destek olsun evden çıkma hemde birkacta isim var halledip geliyorum 😅
Canım ya iyi fikir aslında. Ama ben yapamam sanırım. Tahmin ediyorum 50 tane işi çıkar. makinalı tüfek gibi, ben söyleyene kadar çoktan bana kaptırmış olur.
Eltim ve oglu kayinvalideme cok agir hakaretler etti. Kadin hala kaldiramadi. Ondan gergin.bana da iste cocuklar icin cok yaramaz bunlar falan dedi bir iki defa. Sonra kusura bakma dedi. Gece gunduz agliyorlar kari koca. Bir insan evladi anne babasini bu kadar uzemez ya uzmemeli. Neyse yazdim yazdim sildim. Allah yardımcımız olsun.
Sen de bırak hayatim ne hali varsa görsün.insan evinde huzurla dolasabilmeli ya. Zorda olur anlarim.hadi arada 3 saat de olduğu olur ama. Dost dersin arkadas dersin.ama bu insan kullanmak. Birakip alsa çocukları ne güzel olurdu.Muhtemelen sana da baslarda iyi geldi.degisiklik basta guzel gelir çünkü.ama suyunu çıkarmış kadın. Istersen şöyle soyle anlasilan 3 cocukla bunalmissin kendince rahatlamaya calisiyorsun
Ama kusura bakma ben de cok bunaliyorum bana bu kadar yuklenmeye hakkin yok de.Seni biliyorum sevdiklerine kolayla kötü soz kullanmazsin. Ama dua edecegim.Allah yardımcin olsun Rabbim bir kolaylik saglasin. Insirah ve Ala sureleri hurmetine. Bu surelerde verilen kolayliklar bahsediliyor.
Gece mesaj çektim artık bırakma,ne enerjim ne isteğim kaldı. Yoruldum mutsuzlaştim, eşime çocuklarıma da yansiyor bu dedim. Bu durum seni rahatlattı, ama malesef beni tüketti lütfen anlayış göster. Bir çare bul ben bakamicam dedim. Cevap yazmadı her zaman 12 de bırakan kadın. Bugün sabah saat 9 üç çocukla geldi. Kayın valideme ambulans cagarmislar çok acil dedi, ve 3 çünüde bıraktı koşarak gitti. Telde konuştum seker komasına girmiş, testler tahliller yapılıyormuş. Eşim annesinin yanına gelince ben gelebilicem, çok özür dilerim geceden beri onla uğraşıyordum mecbur kaldım dedi. Ne yapayım şimdi şuan 5 tane var. Alayım elime terliği sıradan geçireyim mi. İşte böyle herneyse boşver, gelsin kesin ve kes konusucam kararlıyım.
Üzüldüm kayınvalide ne Allah yardimcisi olsun. Hayatımızda ne olursa olsun hayırlısı olsun. Erva kuşum ile Ali kuzum ne yapıyor.

Canım ya iyi fikir aslında. Ama ben yapamam sanırım. Tahmin ediyorum 50 tane işi çıkar. makinalı tüfek gibi, ben söyleyene kadar çoktan bana kaptırmış olur.

Gece mesaj çektim artık bırakma,ne enerjim ne isteğim kaldı. Yoruldum mutsuzlaştim, eşime çocuklarıma da yansiyor bu dedim. Bu durum seni rahatlattı, ama malesef beni tüketti lütfen anlayış göster. Bir çare bul ben bakamicam dedim. Cevap yazmadı her zaman 12 de bırakan kadın. Bugün sabah saat 9 üç çocukla geldi. Kayın valideme ambulans cagarmislar çok acil dedi, ve 3 çünüde bıraktı koşarak gitti. Telde konuştum seker komasına girmiş, testler tahliller yapılıyormuş. Eşim annesinin yanına gelince ben gelebilicem, çok özür dilerim geceden beri onla uğraşıyordum mecbur kaldım dedi. Ne yapayım şimdi şuan 5 tane var. Alayım elime terliği sıradan geçireyim mi. İşte böyle herneyse boşver, gelsin kesin ve kes konusucam kararlıyım.
Üzüldüm kayınvalide ne Allah yardimcisi olsun. Hayatımızda ne olursa olsun hayırlısı olsun. Erva kuşum ile Ali kuzum ne yapıyor.
Bu kadınin kayinvalidesinin başka kimsesi yok mu? 3 çocuklu kadini hastanede tutmak nedir 🙄 Baska evladi mi yok? Hadi o da yok. Kocasi da mi izin alamadi? Neyse 🤐 bu da bir imtihan sanırım Baharim. Guzel tepki vermişsin arkasında dur. Bahar cok küçük çocuklar bunlar. Sorumluluk cok fazla canım. Bu sorumluluğu bakıcı bile almaz.

Ali ve elif napsinlar? Elif hanim boyuna ust bas cikariyor. AAli bey de kardesini kiskanip küçüklük kiyafetlerini giiyiyor.evimiz podyum gibi surekli mankenlik halindeler🥴🙄
Sen icini ferah tut. Duamdasin guzel kalpli kadin💕

Umudum- Umudum- korkumdan veremedim biz yedik ama bişeyde olmadi. Ben hep işitip veriyordum canim 2 güne 😑
@Sonsuz umut canim zara min ayağı nasil oldu insallah düzelmiştir😔
Kizlar nasilsiniz sesiniz çıkmıyor.
Dışarda fırtına vardi kac gun masam devrildi balkonda baktim çatlamış:KK43: balkon leş gibi camların önünü hızlıca aldim evi supurdum ama iş gitmiyor
Karya da Her şeyi yemiyor zaten agzina biraz kati gelsin tukuruyor bende iyice ezip yoğurtla veriyorum. Sevdiği seyelri işine gelince yiyor. Çiğnemede problemimiz var nasil asariz bilmiyorum makarna veriyorum löp yutuyor🙄
sevdigi seyleri yiyorsa cigneme problemi yoktur yemek istemiyordur. misal arel 3 yasini gecti nohut tane olarak yemeyi sevmiyor ezsem yer.😉
Merhaba kızlar hepinizi çok özledim ama o kadar yoğun geçiyor ki bilmiyorum bir türlü buraya giremiyorum D dilzar ım Çok geçmiş olsun umarım hepiniz kolayca atlatmışsınızdır Kalppare Kalppare sevgili Dünürüm uyku sorunu bizde düzene koyamadığın ama şu sıralar dişten sanırım ağzında azıları şişmiş gece uykusundan ağlayarak uyanıyor yanımıza oluyorum Öylece biraz daha huzurluyum ama biz de gündüz uykuları iyi. Sabahları çok erken uyanıyor bazen altıda yediyi bulursak şükür ediyorum sekizde ben ona kahvaltı ettirip işe gidiyorum on gibi gelip yine arada bir şeyler Yediriyorum 12’de de gelip mama içilip uyutuyorum eşim evde olduğu zamanlar o bekliyor haftanın üç günü uyanana kadar ben onda evde kalıyorum 2 saat uyuyor BKGK BKGK Ben Ispanakı çok sık yapıyorum baharcımnYıkarken iyice yıkıyorum ıspanak değilde karışan otlar da sıkıntı var gibi algıladım dün börek yaptım ataya da verdim @yuksekokceler_2016 siz ne durumdasınız kızımız nasıl Umudum- Umudum- @misskokulumm Bu Nisan bebelerin hepsi hareketli canları sağ olsun vallahi benimkide düz duvara tırmanıyor ne yapalım böyle böyle büyüyecekler inşallah Helinnnnn Helinnnnn Canım komşum görüşemedik uzun zaman oldu aradım ama çocuklar uyuyordur diye de çok Çaldırmadım çünkü bugün evde birazcık sizlere bakacak vaktim oldu şimdi atayı uyandırıp hazırlayıp işe gideceğiz @Sonsuz umut Kuzum geçmiş olsun hanımı ağama Kıyamam onu da narin parmaklarını ayaklarına sağlıklar diliyorum. @Susam_tanesi İpek’imin dillerini yerim bir de gülünce trip yapması çok hoşuma gitti Jadesi Jadesi Canım adaşım hayatını düzene giriyor olması tam gaz ders çalışıyor olman çok güzel inşallah bu sene gönlünce bir yere atanırsın asya kuşum da bayağı dillenmiş maaşalkah
hayranim şu hafizaya masallah. ben alintiliyorum sonra cok sonra cevap yazacam okuyorum bu neydi acaba diye. erken yaslandim ben 😫 hasta olanlara dua ediyorum yazamasamda. ay çocuklar hasta olmasin ya 🙏
İyi diyelim iyi olsun, inan yazmak değil okuyamıyorum bile. Ne zaman girsem birşey çıkıyor. Günlük 4 saat uyuyorum yinede gün bana yetmiyor. Benimkilerden hariç 2 tane daha çocuk bakıyorum, her gün en az 4 saat.

Çocuklar arkadaşımın yardım amaçlı. Kıyamadım bir iki sana bırakayım dedi, tamam dedim. Baktım okul açıldığından beri bende. Hoş okul tatilkende özel işleri var. Benimde yüzüm tutmuyor bir iki yakınıyor um anlasın diye, oda hiç oralı değil ne bilim bakalım simdilik böyle. Sizler nasılsınız gece fırsat bulduğunda okumaya başlıyorum tel elimde uyuya kalıyorum.
kuzum ben areli okula birakirken ablam gelir civanin yanina ya da ben civani onun is yerine birakirim. hemen evimin altinda is yeri. ama inan ablamdir en yakinimdir işi olur mani olurum diye hemen dönerim ya da arar sorarim abla ne durumdasin şuraya ugrasam olur mu diye. bazen de civani da alirim yanima birlikte gideriz. ablamda olsa onu yorunca ya da işine mani oldugumu hissedince kötü hissediyorum. arkadasin birakip hemen alsa ya da birini biraksa ve hemen dönse mecburiywt dicem de yok bu kurnazliga kaciyor.
Evet 3 çocuğu var biri duru ile diğeri umutla yaşıt. Büyük olan anaokulana başladı, çocuğu okula bırakmaya giderken, hava soğuk sana birakabilirmiyim dedi tamam dedim. Ve şimdi her gün bırakıyor evler yakın. Okul saati gelmeden bırakıyor, hazırlıklarını yapıyor okula gidiyor, oradan sonra alışverişini yapıyor gelmesi 4 saati buluyor genelde. Gelince de kave içiyoruz benim günlük 5 saatim gidiyor. Benimkiler acıkiyor mecbur 4 nu doyur, bitanesi bezleniyor bez değiş. Hepsi birbirinden yaramaz onların peşine koş dur. Kızım çok kıskanç arkamı donemiyorum hemen saldırıyor. İyilik yapayım dedim ama sanırım kendime kötülük oldu. Bu haftada bitsin konusucam, bu hafta son olsun yoruldum dicem. Bir araya geldiklerinde ekstra şımarıklar. Artık kafam çekmiyor, hayatta çocuklarıma bagirmazdım, bu ara dudu yu arada haşlıyorum.
baharim cok guzel akillar veriyorsun ama şu merhametine yenik düşme hali midir komşun mu cok fena bilemedim ama şaşırdım. olmaz canimsin cocuklarina haksizlik kendine haksizlik bu.
Amin güzel yürekli adaşım🥰 valla elimden geleni yapıyorum takdir Allahın Tabi asya ile çılgın bi performans yok ama dediğim gbi olana kadar pes etmek yok 💃💃
Asya baya dilendi maşallah derdini anlatıyor artık iyi kötü hatta sayılar renkler öğrendi bayılıyorum şarkılar söylüyor 🧿
yaa civanda 10a kadar sayiyor ama renk yok. askim diyor eriyorum. cok cilveli cok da sinirli. kizinca aygiyla yere vuruyor deli koç burcu ya ondan herhal😂
Sağol canım bu kıskançlık hep böyle gitmez inşallah. Benim hiç hoşuma gitmemeye başladı, yorulmaktan ziyade üzülüyorum sürekli yapma etme demeye, tutmaya inatlasmaya. En son sabrım taşıp kızmaya. Tepki vermemek elde değilki, eline sert bir cisim alıyor direk kafaya. Hakkımızda hayırlısı.

Haklısın yesimim kullanıldığımın farkındayım aslında. Durum öyle bir hâl aldiki, sanki ben dediğimde ayıp etmis olacak pozisyona soktu beni. Bir iki kere gece durudan dolayı uyuyamadım kötü bir zaman geçirdim. Çok kötüyüm çocuklarda uykusuz bende uykusuzum, kahvaltı yapicaz hepimiz uyuyacağız dedim. Çocuğunu 2 gün okula göndermedi. Oysaki okul o kadar yakinki. İkide bir aradı çocuk okula gitmek istiyor goturemiyorum diye yakındı. Bende 15 dk bırak hemen gel dedim, işlerimi yapamiyorum dedim, buna rağmen hala markete kasaba, kaynasina uğruyor hep işi çıkıyor. En erken 3 saatte geldiği oluyor.

Benim kendi tarafımdan kimse yok biliyorsun, eşim tarafi hiç orali değil. Çok yakın oturmaya rağmen pek görüşme yok. 7/24 benle vakit geçiriyorlar. Çocuklar iyi vakit geçirsin dedim. Bir iki gün diye kabul ettim. İşin buralara geleceğini düşünmedim. Artık her gün gördükleri içinde birbirlerini, sıkıldılar cicim ayı bitti. Yüz göz oldular artık kavga ediyorlar. Onun çocuklarda saldırgan beni çok zorladı. inanır mısın mutsuzlaştim, enerjimi kaybettim.

Haklısın yesimim kendimi suçlu hissediyordum, bakamam dersem çok üzmüş olurmuyum diye. Birde birazda utandım 2 kere kabul etmedigimde kızına arattirdi beni. Bahar abla ben okula gidemiyorum, kardeşlerim size gelemediği için dedi. Çocuğu soktu araya tekrar tamam gelsin annen dedim. Aralarda çok zorlandigimdan bahsettim hiç duymadi.

Artık kabul etmemek ayıpmis gibi geldi. Sizlerinde mesajlarınızı okuyunca aradım açmadı. Mesaj attım okudu, birşey yazmadı. Hasta yalanını söyleyemem çocuklarım hasta olduğunda da bıraktı. Birbirinden hastalık geçe geçe bagisikliklari güçlenecek demişti. Aynı rutinde bıraktı, kendininkiler hasta iken de bıraktı.
hastayken birakmak da ne ya. düşüncesiz bencil. ay cok sinir oldum 😡
pratik çözümlerin kadini. cok mantıklı. 👏👏👏

Jadesi Jadesi valla bende tek tek ayiklamıştım zaten bugun verdim karya ya da zaten bu ara hem huysuz hemde istahsiz.
Asya mda konusmaya basladi demek oyyyy yerim😍😍 masallah kuzulara
Ah hangisi iştahlı ve huylu ki 🤣 olan varsa söylesin bak küserim 🤪
Sayı sayma başladı bu sıra konuşma yanı sıra rakamları tanıyor bazılarını ne ara bu kadar büyüsün diye ağlayasım geldi inan ki 🥰 karya kuzum nasıl iyi mi

Sayı sayma başladı bu sıra konuşma yanı sıra rakamları tanıyor bazılarını ne ara bu kadar büyüsün diye ağlayasım geldi inan ki 🥰 karya kuzum nasıl iyi mi
Masallah 😍😘 karya nin gece uykulari daha iyi gibi düzelmeye basladi 3 gündür cok şükür. Ama istah fazla yok. Dönem dönem oluyor iste..
Ben ve esim bu ara gerginiz yıldızımızdan mi bilmiyorum ama birbirimize girecek gibiyiz her aksam tartışıyoruz ben cok bunaldim bütün evin yükü srtimda sanki yemek is cocuk oda yoruluyor tamam ama ben söylenince neymis sabahları uyuyormuşum 9 a kadar o 7 de ise gidiyormuş benim gece kac kez kalktigimi bilmiyormuş gibi. Birde takıntılı dışardan girince tam bir facia onu elleme suna dokunma buraya değdin soyle böyle o da normal degil bende ama usanıyorum artik bazi şeylerden :KK43:
Banyoya giriyor aksam 2 saat cikmiyor keseleniyorda keseleniyor 💆‍♀️ banyodan çıkıyor olduğu gibi bırakmış
Yemek yiyor öylece tabak masanın üstünde bir camasir asiyor topluyor makineye atiyor birde su taşıyor iceriye onu konuşuyor😡 bazen çekip gidesim geliyor 1 hafta kaçasım o da yok iste..

ayy jademz masallah Asya kuşuma ve gruptaki tüüüüm dilli bidiklara.

benim ki biraz geriden gidiyor dil konusunda, tam senin mesajını okurken, cok afedersin Asim kendi gaz sesine uyandı, poposunu tutarak, anneeee aaaaaa dedi, (sanki ben yaptim hirbo, ne sasiriyorsa) sonra döndü arkasını uyumaya devam etti. ahhh Asim ahhh dedim, bak bebeler sayılarla, renklerle hemhal, senin uğraştığın şeye bak. 😜😜😜😜 cimcircem bak simdi o popoyu, cok fena dellendim😝🤪🤪🤪 yarından tezi yok, divan edebiyatıyla başlıyorum, matematikte de permutasyon, olasılık ortaya karışık yapacağım bir şeyler artikin

Sen akıllı kadınsın yolunu bulursun iyi kalbinin esiri olma arkadaşının yaptığı çok ayıp çünkü 🙄

sevdigi seyleri yiyorsa cigneme problemi yoktur yemek istemiyordur. misal arel 3 yasini gecti nohut tane olarak yemeyi sevmiyor ezsem yer.😉
hayranim şu hafizaya masallah. ben alintiliyorum sonra cok sonra cevap yazacam okuyorum bu neydi acaba diye. erken yaslandim ben 😫 hasta olanlara dua ediyorum yazamasamda. ay çocuklar hasta olmasin ya 🙏
kuzum ben areli okula birakirken ablam gelir civanin yanina ya da ben civani onun is yerine birakirim. hemen evimin altinda is yeri. ama inan ablamdir en yakinimdir işi olur mani olurum diye hemen dönerim ya da arar sorarim abla ne durumdasin şuraya ugrasam olur mu diye. bazen de civani da alirim yanima birlikte gideriz. ablamda olsa onu yorunca ya da işine mani oldugumu hissedince kötü hissediyorum. arkadasin birakip hemen alsa ya da birini biraksa ve hemen dönse mecburiywt dicem de yok bu kurnazliga kaciyor.
baharim cok guzel akillar veriyorsun ama şu merhametine yenik düşme hali midir komşun mu cok fena bilemedim ama şaşırdım. olmaz canimsin cocuklarina haksizlik kendine haksizlik bu.
yaa civanda 10a kadar sayiyor ama renk yok. askim diyor eriyorum. cok cilveli cok da sinirli. kizinca aygiyla yere vuruyor deli koç burcu ya ondan herhal😂
hastayken birakmak da ne ya. düşüncesiz bencil. ay cok sinir oldum 😡
pratik çözümlerin kadini. cok mantıklı. 👏👏👏
Benimki pek cilveli değil ama yine de seviyor arada sağolsun 🤣🤣🤪 bi ara o da yoktu hatırlarsanız şükredip oturuyorum napıyım 🥰

@nzh99 biz de özlemişiz . Büyüyorlar çok şükür sağlıkla büyüsünler . BKGK BKGK Sena da aynı katılar konusunda . Tembellik var çiğnemede . Ama bu günümüze şükür önceden daha kötüydü .
Zeyay1420 Zeyay1420 N Nehir8077 sizler nasılsınız ?

Zeyay1420 Zeyay1420 canim aklımdaydın yazamadim. Ablam nasil oldu siz nasılsınız?

Ay evet benimde aklımda Zeyay1420 Zeyay1420 neredesin ablan iyidir inşallah 🙏
Uzun zamandır ilk kez okuyamadım sayfaları baya birikmiş inş iyidir herkesler.. Çok yoğun bir tempoya girdik ablam şuan şen ödem tedavisi görüyor ayağının Şişliği epey indi ama sürekli sargılı duruyor sadece doktor tedaviye başlamadan açıyoruz sargıları yıkıyoruz ayakları ve sargı öncesi lremşenip tekrar sarılıyor çok zor bir tedaviymiş dizlerinin sütüne kadar sargı da alçı gibi sımsıkı kımıldatamıyor😞10 gün sonra bu tedavi bitecek sonrasında bir bası çorabı giymesi gerekecek onun yapılmasını beklerken sargıları biz yapıcaz ve sonrasında herşey yolunda giderse ameliyat ve parça pataloji ye gönderilecek inş sonuçlar temiz çıkar dua edin bizim için çok zor bir dönemden geçiyoruz ev okul hastane çok yorucu oluyor bir de kızlar var canları saolsun ama onlarda ayrı yoruyor lar Zeynep çok hırçın ve kıskanıyor kardeşini ben ayrıca ilgilenemiyorum onunla. Ayşe babaanne yle uyumuyor gündüz 3 gibi artık dayanamayıp sızıyor bu seferde gece uyutamıyorum 12 yi geçiyor hem diş çıkarıyor yine hemde çok huysuz ayrılık kaygısı yaşıyor eve gelince gidicem diye hiç ayrılmıyor yanımdan wc gitsem bile kapıda ağlıyor anne anne diye hele ki sabahları okula giderken yakalanırsa hiç bırakmıyor olmass anne okula gitme diyor beni de al diye ağlıyor içim parçalanıyor...
Sorduğunuzda pişman ettim sizinde içiniz şişti hakkınızı helal edin ama fırsat bulmuşken yazayım dedim.

X