2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Merhaba kızlar hepinizi çok özledim ama o kadar yoğun geçiyor ki bilmiyorum bir türlü buraya giremiyorum D dilzar ım Çok geçmiş olsun umarım hepiniz kolayca atlatmışsınızdır Kalppare Kalppare sevgili Dünürüm uyku sorunu bizde düzene koyamadığın ama şu sıralar dişten sanırım ağzında azıları şişmiş gece uykusundan ağlayarak uyanıyor yanımıza oluyorum Öylece biraz daha huzurluyum ama biz de gündüz uykuları iyi. Sabahları çok erken uyanıyor bazen altıda yediyi bulursak şükür ediyorum sekizde ben ona kahvaltı ettirip işe gidiyorum on gibi gelip yine arada bir şeyler Yediriyorum 12’de de gelip mama içilip uyutuyorum eşim evde olduğu zamanlar o bekliyor haftanın üç günü uyanana kadar ben onda evde kalıyorum 2 saat uyuyor BKGK BKGK Ben Ispanakı çok sık yapıyorum baharcımnYıkarken iyice yıkıyorum ıspanak değilde karışan otlar da sıkıntı var gibi algıladım dün börek yaptım ataya da verdim @yuksekokceler_2016 siz ne durumdasınız kızımız nasıl Umudum- Umudum- misskokulumm misskokulumm Bu Nisan bebelerin hepsi hareketli canları sağ olsun vallahi benimkide düz duvara tırmanıyor ne yapalım böyle böyle büyüyecekler inşallah Helinnnnn Helinnnnn Canım komşum görüşemedik uzun zaman oldu aradım ama çocuklar uyuyordur diye de çok Çaldırmadım çünkü bugün evde birazcık sizlere bakacak vaktim oldu şimdi atayı uyandırıp hazırlayıp işe gideceğiz SonsuzUmut SonsuzUmut Kuzum geçmiş olsun hanımı ağama Kıyamam onu da narin parmaklarını ayaklarına sağlıklar diliyorum. S Susam_tanesi İpek’imin dillerini yerim bir de gülünce trip yapması çok hoşuma gitti Jadesi Jadesi Canım adaşım hayatını düzene giriyor olması tam gaz ders çalışıyor olman çok güzel inşallah bu sene gönlünce bir yere atanırsın asya kuşum da bayağı dillenmiş maaşalkah

Umudum- Umudum- korkumdan veremedim biz yedik ama bişeyde olmadi. Ben hep işitip veriyordum canim 2 güne 😑
SonsuzUmut SonsuzUmut canim zara min ayağı nasil oldu insallah düzelmiştir😔
Kizlar nasilsiniz sesiniz çıkmıyor.
Dışarda fırtına vardi kac gun masam devrildi balkonda baktim çatlamış:KK43: balkon leş gibi camların önünü hızlıca aldim evi supurdum ama iş gitmiyor
Karya da Her şeyi yemiyor zaten agzina biraz kati gelsin tukuruyor bende iyice ezip yoğurtla veriyorum. Sevdiği seyelri işine gelince yiyor. Çiğnemede problemimiz var nasil asariz bilmiyorum makarna veriyorum löp yutuyor🙄
Canım daha iyi ayağı vazelin Baya iyi geldi ıspanak korktum bende sen dikince dün sebze çorbası yapmıştım az ıspanak da katmıştım sokkntı yok iyice toka olmama Kayra vermezsin nzh99 nzh99 canım özlemiştik seni tşkr ederiz öpüyorum sizler🥰

nzh99 nzh99 biz de özlemişiz . Büyüyorlar çok şükür sağlıkla büyüsünler . BKGK BKGK Sena da aynı katılar konusunda . Tembellik var çiğnemede . Ama bu günümüze şükür önceden daha kötüydü .
Zeyay1420 Zeyay1420 N Nehir8077 sizler nasılsınız ?
İyi diyelim iyi olsun, inan yazmak değil okuyamıyorum bile. Ne zaman girsem birşey çıkıyor. Günlük 4 saat uyuyorum yinede gün bana yetmiyor. Benimkilerden hariç 2 tane daha çocuk bakıyorum, her gün en az 4 saat.

Çocuklar arkadaşımın yardım amaçlı. Kıyamadım bir iki sana bırakayım dedi, tamam dedim. Baktım okul açıldığından beri bende. Hoş okul tatilkende özel işleri var. Benimde yüzüm tutmuyor bir iki yakınıyor um anlasın diye, oda hiç oralı değil ne bilim bakalım simdilik böyle. Sizler nasılsınız gece fırsat bulduğunda okumaya başlıyorum tel elimde uyuya kalıyorum.

İyi diyelim iyi olsun, inan yazmak değil okuyamıyorum bile. Ne zaman girsem birşey çıkıyor. Günlük 4 saat uyuyorum yinede gün bana yetmiyor. Benimkilerden hariç 2 tane daha çocuk bakıyorum, her gün en az 4 saat.

Çocuklar arkadaşımın yardım amaçlı. Kıyamadım bir iki sana bırakayım dedi, tamam dedim. Baktım okul açıldığından beri bende. Hoş okul tatilkende özel işleri var. Benimde yüzüm tutmuyor bir iki yakınıyor um anlasın diye, oda hiç oralı değil ne bilim bakalım simdilik böyle. Sizler nasılsınız gece fırsat bulduğunda okumaya başlıyorum tel elimde uyuya kalıyorum.
4 çocuğa mi bakiyorsun💆‍♀️ Allah yardimcin olsun.

4 çocuğa mi bakiyorsun💆‍♀️ Allah yardimcin olsun.
Evet 3 çocuğu var biri duru ile diğeri umutla yaşıt. Büyük olan anaokulana başladı, çocuğu okula bırakmaya giderken, hava soğuk sana birakabilirmiyim dedi tamam dedim. Ve şimdi her gün bırakıyor evler yakın. Okul saati gelmeden bırakıyor, hazırlıklarını yapıyor okula gidiyor, oradan sonra alışverişini yapıyor gelmesi 4 saati buluyor genelde. Gelince de kave içiyoruz benim günlük 5 saatim gidiyor. Benimkiler acıkiyor mecbur 4 nu doyur, bitanesi bezleniyor bez değiş. Hepsi birbirinden yaramaz onların peşine koş dur. Kızım çok kıskanç arkamı donemiyorum hemen saldırıyor. İyilik yapayım dedim ama sanırım kendime kötülük oldu. Bu haftada bitsin konusucam, bu hafta son olsun yoruldum dicem. Bir araya geldiklerinde ekstra şımarıklar. Artık kafam çekmiyor, hayatta çocuklarıma bagirmazdım, bu ara dudu yu arada haşlıyorum.

Kızlar bu arada benim yıllardır geçmeyen iltihaplı aknelerim vardı. Gittiğim güzellik merkezi bu dirençli sivilceler için en son propolis önerdi. Onu kullandığımdan beri sivilceler söndü. Bu bi de antibiyotik kullandığım zamanlarda oluyor. Sonra araştırdım propolisin bakteri mantar ve virüsleri öldürme özelliği varmış. Ama viral bir hastalığımız var bir süredir ipekle ve geçmedi yani virüsler için pek etkili olmadı ama bence bakterileri öldürüyor. Yani belki antibiyotik gerektiğini düşündüğünüz ama doktorun vermediği ya da çok da gerek olmayan durumlarda belki propolis denenebilir. Ama tadı çok kötü ben çok zor içiyorum ipek in de mamasına koydum 2 damla içmedi. Belki meyve suyuna falan konulabilir ipek meyve suyu içmediği için onu deneyemedim. Öyle bi önereyim dedim. Ha enfeksiyon gibi durum olursa tabi ki antibiyotik gerekli o durumlarda demiyorum da diğer daha basit hastalıklar için diyorum.
Ne kıymetli bilgi susamcım sağolasın❣️ tadı baskın bir şey yok mu bastıracak kadar içtiği kefir falan içmez mi ona koysan

Kızlar haklısınız.o gün taktim ama ertesi gun kv arayıp kusura bakma biraz gergindim dedi. Dedi demesine ama iste ben üzüldüğümle kaldim. Gecti gitti diyelim. Bu ara erva geceleri hic uyumuyor 2. Kopek dis de cıktı. 2 gece uyudu simdi gene ayni herhalde 3. De gelecek. Onun gerginligi hepimizi sardi.jadem guzel sozmuş tuttum😊
Biz de gece baya ağlamalı uyanma yaşadık dişleri asla kolay çıkarmıyor benim kız da bir dişi de Aaa anlamadım çıkarmış diyemedim🙄
Neyse özür dilemiş en azından kırdığını fark etmiş kv bu da güzel bir şey🌼

Arkadaşlar iyi akşamlar,
Ispanak ile ilgili haberler cıkmış benim yeni hberim oldu tam bir sürü ispanak yikadim annem sakin verme cocuga diyor. Tek tek açıkladım ama bir ot mu ne karışıyormuş zehirliymis. Bilgisi olan var mi? Ben yesem bugun bizde birsey olmaz ise Karya ya yarin versem mi🙄
Aman bu geçen sene de çıkmıştı her sene olacak mı böyle güzelce sirkeli suda beklet yıka bir şeycik olmaz biz eşimle hep yiyoruz Asya yese verirdim ama yemiyor

Merhaba kızlar hepinizi çok özledim ama o kadar yoğun geçiyor ki bilmiyorum bir türlü buraya giremiyorum D dilzar ım Çok geçmiş olsun umarım hepiniz kolayca atlatmışsınızdır Kalppare Kalppare sevgili Dünürüm uyku sorunu bizde düzene koyamadığın ama şu sıralar dişten sanırım ağzında azıları şişmiş gece uykusundan ağlayarak uyanıyor yanımıza oluyorum Öylece biraz daha huzurluyum ama biz de gündüz uykuları iyi. Sabahları çok erken uyanıyor bazen altıda yediyi bulursak şükür ediyorum sekizde ben ona kahvaltı ettirip işe gidiyorum on gibi gelip yine arada bir şeyler Yediriyorum 12’de de gelip mama içilip uyutuyorum eşim evde olduğu zamanlar o bekliyor haftanın üç günü uyanana kadar ben onda evde kalıyorum 2 saat uyuyor BKGK BKGK Ben Ispanakı çok sık yapıyorum baharcımnYıkarken iyice yıkıyorum ıspanak değilde karışan otlar da sıkıntı var gibi algıladım dün börek yaptım ataya da verdim @yuksekokceler_2016 siz ne durumdasınız kızımız nasıl Umudum- Umudum- misskokulumm misskokulumm Bu Nisan bebelerin hepsi hareketli canları sağ olsun vallahi benimkide düz duvara tırmanıyor ne yapalım böyle böyle büyüyecekler inşallah Helinnnnn Helinnnnn Canım komşum görüşemedik uzun zaman oldu aradım ama çocuklar uyuyordur diye de çok Çaldırmadım çünkü bugün evde birazcık sizlere bakacak vaktim oldu şimdi atayı uyandırıp hazırlayıp işe gideceğiz SonsuzUmut SonsuzUmut Kuzum geçmiş olsun hanımı ağama Kıyamam onu da narin parmaklarını ayaklarına sağlıklar diliyorum. S Susam_tanesi İpek’imin dillerini yerim bir de gülünce trip yapması çok hoşuma gitti Jadesi Jadesi Canım adaşım hayatını düzene giriyor olması tam gaz ders çalışıyor olman çok güzel inşallah bu sene gönlünce bir yere atanırsın asya kuşum da bayağı dillenmiş maaşalkah
Amin güzel yürekli adaşım🥰 valla elimden geleni yapıyorum takdir Allahın Tabi asya ile çılgın bi performans yok ama dediğim gbi olana kadar pes etmek yok 💃💃
Asya baya dilendi maşallah derdini anlatıyor artık iyi kötü hatta sayılar renkler öğrendi bayılıyorum şarkılar söylüyor 🧿

Allah yardımcın olsun . Senin duru aynı benim Sena gibi kıskançlık zirvede . Çocuklarla birlikte oynayamaz şu an evet oyun kuramazlar onlarla belki ama zarar da vermesin . Her yaklaşana bir el atıyor bir şey yapacak sanıyor . Hep kuzeninden kaldı bu . Rehber öğretmen arkadaşım a gittim geçen , onun çocuğuna da zarar verdi . Kız dedi ki görmezden gelmeyi dene tepki verme diye öneride bulundu . Ama en son çocuğunun saçlarını çekince babasını çağırdım da götürdü senayı . Bu durumda 4 çocukla helal olsun valla . Çok yorar seni .

İyi diyelim iyi olsun, inan yazmak değil okuyamıyorum bile. Ne zaman girsem birşey çıkıyor. Günlük 4 saat uyuyorum yinede gün bana yetmiyor. Benimkilerden hariç 2 tane daha çocuk bakıyorum, her gün en az 4 saat. Çocuklar arkadaşımın yardım amaçlı. Kıyamadım bir iki sana bırakayım dedi, tamam dedim. Baktım okul açıldığından beri bende. Hoş okul tatilkende özel işleri var. Benimde yüzüm tutmuyor bir iki yakınıyor um anlasın diye, oda hiç oralı değil ne bilim bakalım simdilik böyle. Sizler nasılsınız gece fırsat bulduğunda okumaya başlıyorum tel elimde uyuya kalıyorum.
Yav yapma baharım kendimden parça görüyorum sende yapma kuzum kendine bunu senin çocukların sana yeter artar bile açık açık söyle arkadaşına laf vurma ile anlayacak insan olsa zaten bu kadar süredir 2 çocuklu kadına çocuk bırakmaz arkadaş arkadaşı kullanmaz baharım arkadaşın seni kullanıyor gibi halinden anlamıyor belli ki demem oki yapma ne kendine ne evlatlarına onların zamanına başka çocuklara bölme zorda kalınır 2 gün bırakılır neyse de bu kadar olmaz

Evet 3 çocuğu var biri duru ile diğeri umutla yaşıt. Büyük olan anaokulana başladı, çocuğu okula bırakmaya giderken, hava soğuk sana birakabilirmiyim dedi tamam dedim. Ve şimdi her gün bırakıyor evler yakın. Okul saati gelmeden bırakıyor, hazırlıklarını yapıyor okula gidiyor, oradan sonra alışverişini yapıyor gelmesi 4 saati buluyor genelde. Gelince de kave içiyoruz benim günlük 5 saatim gidiyor. Benimkiler acıkiyor mecbur 4 nu doyur, bitanesi bezleniyor bez değiş. Hepsi birbirinden yaramaz onların peşine koş dur. Kızım çok kıskanç arkamı donemiyorum hemen saldırıyor. İyilik yapayım dedim ama sanırım kendime kötülük oldu. Bu haftada bitsin konusucam, bu hafta son olsun yoruldum dicem. Bir araya geldiklerinde ekstra şımarıklar. Artık kafam çekmiyor, hayatta çocuklarıma bagirmazdım, bu ara dudu yu arada haşlıyorum.
Bak sabah 6 dan beri ayaktayım nöbeti vardı üstüne sabah bağırsakların bozuk uyandım gün boyu rezil bir gündü.Gözlerim kapanıyor ama şunu okuyunca sinirim tepeme çıktı. Gözlerim açıldı resmen. Sen akıllı kadınsın nasıl kendini bu kadar kullandırırsın? Niye hafta başını bekliyeceksin alma yarın çocukları hasta benimkiler yarın getirme de gitsin ne yaparsa yapsın versin servise bebesini. Sana güvenerek mi yapmış 3 taneyi😒 bu kadar pişkinlik olmaz ben annem bakıyor çabuk gideyim diye koşa koşa geliyorum eve. Haftasonu eşime bırakıp hallediyorum işlerimi de. Yazık değil mi çocuklara da kızıyormussun. Sonra çok üzülürsün elin bebesi için yavrularına kızdım diye. Bırak böyle arkadaş olmasın hiç çok kızdım sana😐

Allah yardımcın olsun . Senin duru aynı benim Sena gibi kıskançlık zirvede . Çocuklarla birlikte oynayamaz şu an evet oyun kuramazlar onlarla belki ama zarar da vermesin . Her yaklaşana bir el atıyor bir şey yapacak sanıyor . Hep kuzeninden kaldı bu . Rehber öğretmen arkadaşım a gittim geçen , onun çocuğuna da zarar verdi . Kız dedi ki görmezden gelmeyi dene tepki verme diye öneride bulundu . Ama en son çocuğunun saçlarını çekince babasını çağırdım da götürdü senayı . Bu durumda 4 çocukla helal olsun valla . Çok yorar seni .
Aynı benim oğlan bu sena🤣 bak ne vakittir aklımda hiç gelmiyor musun haftasonları kayseri ye geldiğinde görüşelim mi? Bakalım kim kimi yenecek bizimkilerden🤣🤣

Aynı benim oğlan bu sena🤣 bak ne vakittir aklımda hiç gelmiyor musun haftasonları kayseri ye geldiğinde görüşelim mi? Bakalım kim kimi yenecek bizimkilerden🤣🤣
Çok isterim görüşmeyi 😊 şu an ablam var diye gelmiyorum valla . Çocuklar birbirini yiyor . Görüştüğümüzde Sena bana yapışır senin oğlan yaklaşmadıkça 🤣 yaklaşırsa da paylaşırlar kozlarını 🤣🤣🤣 Vallahi arkadaşım teklif etti görmezden gel ben kendi çocuğuma zarar verilmesini kabul ediyorum , çocuk çocuğa ne kadar zarar verebilir ki dedi . En son Sena oğlanın saçlarına yapışınca kız kendi ara da eşini rahat oturalım dedi 🤣

Çok isterim görüşmeyi 😊 şu an ablam var diye gelmiyorum valla . Çocuklar birbirini yiyor . Görüştüğümüzde Sena bana yapışır senin oğlan yaklaşmadıkça 🤣 yaklaşırsa da paylaşırlar kozlarını 🤣🤣🤣 Vallahi arkadaşım teklif etti görmezden gel ben kendi çocuğuma zarar verilmesini kabul ediyorum , çocuk çocuğa ne kadar zarar verebilir ki dedi . En son Sena oğlanın saçlarına yapışınca kız kendi ara da eşini rahat oturalım dedi 🤣
Ablan gidince gel. Geldiğinde de haber et bana muhakkak. Kısa da olsun görüşelim🥳 Göktuğ ilk yarım saat sakince sevgi pıtırcığı gibi takılıyor sarılıp öpüyor falan dişine göre mi ölçüp biçiyor sonra atılıyor 🤣 biz de en son bir oturmada kalkacakken yapıştı bir bebeğin saçına yazık kıyamadım yavruya da çok sakindi benimki azman gibi geldi gözüme😭inşallah geçecek diye düşünüyorum zamanla artık anlıyor bırakıyor çok uzun tutmuyor Allahtan

Ablan gidince gel. Geldiğinde de haber et bana muhakkak. Kısa da olsun görüşelim🥳 Göktuğ ilk yarım saat sakince sevgi pıtırcığı gibi takılıyor sarılıp öpüyor falan dişine göre mi ölçüp biçiyor sonra atılıyor 🤣 biz de en son bir oturmada kalkacakken yapıştı bir bebeğin saçına yazık kıyamadım yavruya da çok sakindi benimki azman gibi geldi gözüme😭inşallah geçecek diye düşünüyorum zamanla artık anlıyor bırakıyor çok uzun tutmuyor Allahtan
O çocuk da senayı kucaklamak istediği için çocuğu perişan etmişti 😁 tamam inşallah geldiğimde haber ederim 👍

X