- 23 Temmuz 2016
- 2.092
- 6.979
Merhaba kızlar hepinizi çok özledim ama o kadar yoğun geçiyor ki bilmiyorum bir türlü buraya giremiyorum D dilzar ım Çok geçmiş olsun umarım hepiniz kolayca atlatmışsınızdır Kalppare sevgili Dünürüm uyku sorunu bizde düzene koyamadığın ama şu sıralar dişten sanırım ağzında azıları şişmiş gece uykusundan ağlayarak uyanıyor yanımıza oluyorum Öylece biraz daha huzurluyum ama biz de gündüz uykuları iyi. Sabahları çok erken uyanıyor bazen altıda yediyi bulursak şükür ediyorum sekizde ben ona kahvaltı ettirip işe gidiyorum on gibi gelip yine arada bir şeyler Yediriyorum 12’de de gelip mama içilip uyutuyorum eşim evde olduğu zamanlar o bekliyor haftanın üç günü uyanana kadar ben onda evde kalıyorum 2 saat uyuyor BKGK Ben Ispanakı çok sık yapıyorum baharcımnYıkarken iyice yıkıyorum ıspanak değilde karışan otlar da sıkıntı var gibi algıladım dün börek yaptım ataya da verdim @yuksekokceler_2016 siz ne durumdasınız kızımız nasıl Umudum- misskokulumm Bu Nisan bebelerin hepsi hareketli canları sağ olsun vallahi benimkide düz duvara tırmanıyor ne yapalım böyle böyle büyüyecekler inşallah Helinnnnn Canım komşum görüşemedik uzun zaman oldu aradım ama çocuklar uyuyordur diye de çok Çaldırmadım çünkü bugün evde birazcık sizlere bakacak vaktim oldu şimdi atayı uyandırıp hazırlayıp işe gideceğiz SonsuzUmut Kuzum geçmiş olsun hanımı ağama Kıyamam onu da narin parmaklarını ayaklarına sağlıklar diliyorum. S Susam_tanesi İpek’imin dillerini yerim bir de gülünce trip yapması çok hoşuma gitti Jadesi Canım adaşım hayatını düzene giriyor olması tam gaz ders çalışıyor olman çok güzel inşallah bu sene gönlünce bir yere atanırsın asya kuşum da bayağı dillenmiş maaşalkah