- 20 Aralık 2017
- 1.487
- 5.402
üst üste gelmis hep cok uzuldum canim cok gecmis olsunÜzerimizde birşey var ama hayır olsun bunlarla geçmiş olsun dün dayım ayağı kayarak kaynayan pekmez tenceresine düşmüş kolları karnı ağır yanıklarla dolu buraya sevk etmişler akşam geldi hastaneye yatışını yaptık eve geldik dün dünya kahve günüymüş Zeynep te çok sever anne bana kahve yapmayı öğretirmisin dedi konsoldan fincanları aldık mutfağa geldik peşimizden elinde iki fincanda Ayşe almış mutfağa yanımıza gelirken düşmüş fincanlar kırık Ayşenin ellerinde çizikler var yüzünde iki yerde var Allah korumuş çok korktu çok ağladı kanıyor kanıyor diye sadaka vermek gerek Rabbim korusun beterinden
cok gecmis olsun sizede canim. yakisikliyi yormustur boyle hastalikGünaydın kızlar iyi haftalar diliyorum hepimize
Geçen hafta çok yorucu ve zor bir haftaydı Göktuğ mide bağırsak enfeksiyonu oldu bizden bulaştı. Önce betüş sonra ben oldum. Bizimkiler 3 günde geçti Göktuğ un 7-8 gün oldu. Önce kusmalar sonra ishal onu da beni de çok yordu. Gece kalkıp sürekli kaka yaptı poposu ağrıyor yapınca da çok ağladı. Antibiyotik verdi doktor o da alerji yaptı sanırım heryeri kırmızı kırmızı kabardı bıraktık reflor verdim. Dün daha iyiydi sanki şükür gece yapmadı sabah da ağlayarak değil neşeyle uyandı anne öpüyüm diyor yanağıma uzanıp inşallah geçmiştir 1 kilo verdi iştahsızlık had safhada. Sabah aç uyandı bişeyler yedi şükür. Allah yardım etsin hastalıkla uğraşmak da çok zor tabi bir de eşimle mücadele ettik aynı SonsuzUmut un eşi gibi hastaneye gidelim nolacak böyle vs vs beni çok yordu. Bulaşıcı birşey ve zamanla kendiliğinden geçecek şimdi serum takacaklar travma olacak çocukta. Belki takamıycaklar bile. Kan aldır test yaptır su içiyor susuz kalmıyor işte diyorum. Adam her kakasında başa sarıyor
Ayy işte böyle geçsin gitsin inşallah
canim noluyo boyle ya valla bizde de hep kaza. hele bugun arel civani yuzunden bir ısırmış etini koparacakmis nerdeyse size de gecmis olsun sekerparemCanim çok gecmiş olsun. Allah sifa versin. Dayina uzuldum. Olacagi varmış. Ama insAllah tez atlatır. Bazen imtihanlar ust uste geliyor aysecige de kiyamam en korktuum seylerden biri Allah korumus bin şükür. Bizimki de parmagini sıkıştırdı. Epey kanadi durmadi bi türlü. Neler sürdüm ama durmuyor. bir de agzina götürüyor. O gece yatana kadar kanayip durdu aralikli. Simdi de gosterip agliyor. Dedigin gibi sadaka vermek lazim.
Miss canim geçmiş olsun. Bagirsak enfeksiyonu cok kotu cidden. Ali sık sık gecirirdi. Cok hassas onun bagirsaklari hala daha. gecmis olsun eminim cok yıpratıcı olmustur ama artik iyilesti. Cok hizli toparlayacak bak gör
kum mu oy misim cok cok gecmis olsunİyi akşamlar kızlar.. Bugün sabah ve öğlen çok ağlayınca hastaneye götürdük Göktuğ u. Kum döküyormuş yavrum meğer ondanmış bu kadar ağlamalar öğlen çişş çişş pipii yanıyo acıyor diyince korktum karnı da şiş gibiydi çiş mi yapamıyor enfeksiyon mu oldu diye. Kan da da crp yüksek çıktı idrar kaynaklıymış. Antibiyotik ve ağrı kesici verdi geldik. İnşallah biran önce dökülür de biter gider ya çok çekti yavrum bizim de alt üst oldu ev huzuru kalmadı 10 gündür ağlamalar kusmalar oyy oyy