- 9 Eylül 2019
- 7.044
- 20.448
- 34
Geçmiş olsun canım keşke eşin sallasa dizin rahatsızsa benim ki de yatarken iln defa beni istemedi babasına gitti o uyuttu şimdi ben şok sallamayı 9 aylıkta kendi bıraktığından beri ilk defa babasıyla uyuduuDünürüm hoşgeldin özledim valla ben de seni, sohbetini. İnstagramda da faal değilsin endişelendim ben de şükür yokmuş can sıkıcı birşey. Gelinime kim diyorsa erkek diye halt ediyor hiçç takma fıstık gibi olur yarın annesi biz de bir koşturma peşindeyiz aynı kızlar gibi. Göktuğ un gece yine burnu tıkandı zor uyudu biraz. Okuldan 3 de geldim yatalım birlikte dedim emerken uyursa diye bir umut uyumadı. Kitapları dağıttı ben uzandım şimdi de sallıyorum uyudu ama saat 4 oldu ev toplayıp yemek yapılacak inşallah.
Diz kapağım ağrıyor 3 gündür topallıyorum menüsküs yırtığı var bende çok fena nüks etti bu kez gece uyurken dönüyor dizim ağrısına uyanıyorum şimdi de dizimin altına yastık koydum öyle sallıyorum koca danayı Allah bizlere sağlık versin inşallah da güzelce bakalım evltlara
Jadesi Ba yıl dım canım saçlar efsane olmuş. Hatta bir ara filtre mi bu dedim güle güle kullan
@bharkk geçmiş olsun canım ilaçlarını kullan toparlar inşallah kan değerlerin de. Ben o gün yazacaktım uyandır götür diye yazmadan gelmiştin ben hiç bırakmadım kızları da oğlanı da evde yalnız korkarım. Benim başıma bişey gelse çocuk evde yalnız falan kafamda kurarım. Bir kere büyük kızımı uyuttum hiç uyanmaz normalde 2 yaşındaydı.. Apartmanın bodrum katında depomuz vardı patates mi ne getirmem lazım 2.dk inip çıkayım dedim. Ayy asansörden indim ki bina da bir ağlama bağırış çağırış. Dinledim ki benim kız nasıl çıktım bilmiyorum. Kapının önüne gelmiş nasıl ağlıyor. Bir daha ona da cesaret edemedim. Heryere birlikte gideriz o anımdan sonra
Saçlarıma iltifatın için teşekkür ederim ya başka biri dolaşıyor gibi evde alışamadım