2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Dünürüm hoşgeldin özledim valla ben de seni, sohbetini. İnstagramda da faal değilsin endişelendim ben de şükür yokmuş can sıkıcı birşey. Gelinime kim diyorsa erkek diye halt ediyor hiçç takma fıstık gibi olur yarın annesi🧿 biz de bir koşturma peşindeyiz aynı kızlar gibi. Göktuğ un gece yine burnu tıkandı zor uyudu biraz. Okuldan 3 de geldim yatalım birlikte dedim emerken uyursa diye bir umut uyumadı. Kitapları dağıttı ben uzandım şimdi de sallıyorum uyudu ama saat 4 oldu ev toplayıp yemek yapılacak inşallah.
Diz kapağım ağrıyor 3 gündür topallıyorum menüsküs yırtığı var bende çok fena nüks etti bu kez gece uyurken dönüyor dizim ağrısına uyanıyorum😔 şimdi de dizimin altına yastık koydum öyle sallıyorum koca danayı😊 Allah bizlere sağlık versin inşallah da güzelce bakalım evltlara
Jadesi Jadesi Ba yıl dım canım saçlar efsane olmuş. Hatta bir ara filtre mi bu dedim 😍 güle güle kullan
@bharkk geçmiş olsun canım ilaçlarını kullan toparlar inşallah kan değerlerin de. Ben o gün yazacaktım uyandır götür diye yazmadan gelmiştin😁 ben hiç bırakmadım kızları da oğlanı da evde yalnız korkarım. Benim başıma bişey gelse çocuk evde yalnız falan kafamda kurarım. Bir kere büyük kızımı uyuttum hiç uyanmaz normalde 2 yaşındaydı.. Apartmanın bodrum katında depomuz vardı patates mi ne getirmem lazım 2.dk inip çıkayım dedim. Ayy asansörden indim ki bina da bir ağlama bağırış çağırış. Dinledim ki benim kız nasıl çıktım bilmiyorum. Kapının önüne gelmiş nasıl ağlıyor. Bir daha ona da cesaret edemedim. Heryere birlikte gideriz o anımdan sonra🙄
Geçmiş olsun canım keşke eşin sallasa dizin rahatsızsa 😔 benim ki de yatarken iln defa beni istemedi babasına gitti o uyuttu şimdi ben şok sallamayı 9 aylıkta kendi bıraktığından beri ilk defa babasıyla uyuduu
Saçlarıma iltifatın için teşekkür ederim ❣️💕 ya başka biri dolaşıyor gibi evde alışamadım

Bir gün keyif yapalım dedik burnumuzdan geldi kızları babaanne ye bırakıp dağ kır bayır gezmeye gitmiştik babaanne havaa güzel diye balkona çıkartmış rüzgar almış burnu akmaya başladı o akşam ne emme bildi ne mama içebildi gece hep tıkandı ateşi çıktı dün geri döndük eve girmeden acile gittik Zeynep te çok hastalandı karın ağrısı mide bulantısı ikisini de muayene ettirdik eve döndüğümüzde perte çıkmıştık velhasıl kelam çoluk çocuk ne işin otur evinde dedim bir kez daha düzenlerini bozmaya gelmiyor😞

Guatr sinir yapar derler benimki de geçen 5 küsürdü valla sinir onla alakalı mı yapısal mı bilemedim 🤣 araa bende bağırıyorum valla benim kız geleneksel yöntemlerden anlıyor lütfen yapma etme dediğimde hiç oralı değil ilaçları kullan düzenli düzelir inşallah geçmiş olsun ❣️
Teşekkür ederim valla uzun zamandır sarışın olmak için saçlarımı boyamadım evde kuaföre de anca vakit buldum 💕 gerçi çok uzun sürdü burnumdan geldi ya neyse 🤪 en azından sonucu beğendim🥰🥰🥰
Okudum ama yazamadım Jadesi Jadesi bende ilk başta filtre sandım maşallah tam afet olmuşsun çok yakışmış👍🏻

ama yakışmış jadem, güle güle kullan, sihhatler olsun. senin durumu ates neyim atacaktim ammaaa Asim paşa agladi, bıraktım telefonu avutam bebeyi diye, 100 milyon durum geçmiş peşine bi daha da alamadım elime. ama dur buradan atayım. alevli ates emojisi 🔥🔥🔥
Ya ne tatlısın 🤣🥰 çok teşekkür ederim dilzarım 🌼❣️ yapmayın şimdi gidip eşime haykırcam kıymetimi bil bak nasıl güzel oldum ben diye 🤪🤪

Dünürüm hoşgeldin özledim valla ben de seni, sohbetini. İnstagramda da faal değilsin endişelendim ben de şükür yokmuş can sıkıcı birşey. Gelinime kim diyorsa erkek diye halt ediyor hiçç takma fıstık gibi olur yarın annesi🧿 biz de bir koşturma peşindeyiz aynı kızlar gibi. Göktuğ un gece yine burnu tıkandı zor uyudu biraz. Okuldan 3 de geldim yatalım birlikte dedim emerken uyursa diye bir umut uyumadı. Kitapları dağıttı ben uzandım şimdi de sallıyorum uyudu ama saat 4 oldu ev toplayıp yemek yapılacak inşallah.
Diz kapağım ağrıyor 3 gündür topallıyorum menüsküs yırtığı var bende çok fena nüks etti bu kez gece uyurken dönüyor dizim ağrısına uyanıyorum😔 şimdi de dizimin altına yastık koydum öyle sallıyorum koca danayı😊 Allah bizlere sağlık versin inşallah da güzelce bakalım evltlara
Jadesi Jadesi Ba yıl dım canım saçlar efsane olmuş. Hatta bir ara filtre mi bu dedim 😍 güle güle kullan
@bharkk geçmiş olsun canım ilaçlarını kullan toparlar inşallah kan değerlerin de. Ben o gün yazacaktım uyandır götür diye yazmadan gelmiştin😁 ben hiç bırakmadım kızları da oğlanı da evde yalnız korkarım. Benim başıma bişey gelse çocuk evde yalnız falan kafamda kurarım. Bir kere büyük kızımı uyuttum hiç uyanmaz normalde 2 yaşındaydı.. Apartmanın bodrum katında depomuz vardı patates mi ne getirmem lazım 2.dk inip çıkayım dedim. Ayy asansörden indim ki bina da bir ağlama bağırış çağırış. Dinledim ki benim kız nasıl çıktım bilmiyorum. Kapının önüne gelmiş nasıl ağlıyor. Bir daha ona da cesaret edemedim. Heryere birlikte gideriz o anımdan sonra🙄
Hoşbulduk canım benim bitti işlerim, en az 2 ay benlik iş yok. Tabi ev işi çocuk işi devam. sendemi sakatlandin canım ya, çok Geçmiş olsun. Ne olacak böyle sağlık olsun dedik durduk, anneler olarak teker teker dökülüyoruz. Uyumasını istediğimizde inadına uyumuyorlar. İnsan umitleniyor 1 saat uyursa bende yatarım diyorsun, aksine inadına uyumuyorlar.
Ya bahar kızımın ne günahı vardı gittin kazıdın saçları yani bence ona erkek demek ayıp bariz kız 🙄 neyse tekrar hoşgeldin iş olsun da yazarsın elbet evinizin bereketi bol olsun
Hoşbulduk canım benim, Ne yapayım bir değil iki değil, her önüne gelen erkek diyor. Hatta kız olduğunu soyledigim kişiler bile, 2 hafta geçiyor tekrar erkek diyor unutuyorlar. Vallahi çokta zarar vermedim inan gerçekten saç yoktu. Değişen çok birşey olmadı. Tabi ilk iki günü saymıyorum. Beyaz tenli ya kafa bembeyaz parladı öyle çirkin olduki. Resmen ışık yansıyordu parlaması geçti.
Allah razı olsun kuzum hepimizin evlatları güzel sağlıklı uzun ömür yaşasın inşallah 🙏
Ya aslında onlar çocukluğa geçiyor e haliyle kurtlandılar Asya bugün hep koltuk tepelerinde tehlikeli yerlerdeydi Allahtan yemeğim vardı dünden yanından ayrılamadım
Ama sanki biraz fazla kurtlandilar. Sık gorustugum hı arkadasim var yaşıt çocuklar. Ben bı yerde birşeyleri yanlış yaptım. Komşunun tavuğu misali öyle uslular öyle söz dinliyorlarki şaşırırsın. Benimkiler bana söz dinletiyor. Gel dedim anne dedim sana dedim sus dedim ver dedim. Şekerimin Ali gibi naif değil benim bocekler. Ne zaman gorusssek benimkilere illallah çekiyor ve şükrediyor, ben ise imreniyorum.

Bir gün keyif yapalım dedik burnumuzdan geldi kızları babaanne ye bırakıp dağ kır bayır gezmeye gitmiştik babaanne havaa güzel diye balkona çıkartmış rüzgar almış burnu akmaya başladı o akşam ne emme bildi ne mama içebildi gece hep tıkandı ateşi çıktı dün geri döndük eve girmeden acile gittik Zeynep te çok hastalandı karın ağrısı mide bulantısı ikisini de muayene ettirdik eve döndüğümüzde perte çıkmıştık velhasıl kelam çoluk çocuk ne işin otur evinde dedim bir kez daha düzenlerini bozmaya gelmiyor😞
Geçmiş olsun canım, emanet edildiğinde ekstradan dikkat etmesi gerekirken biraz rahat davranmış. İnşallah çabucak atlatirlar

Geçmiş olsun canım keşke eşin sallasa dizin rahatsızsa 😔 benim ki de yatarken iln defa beni istemedi babasına gitti o uyuttu şimdi ben şok sallamayı 9 aylıkta kendi bıraktığından beri ilk defa babasıyla uyuduu
Saçlarıma iltifatın için teşekkür ederim ❣️💕 ya başka biri dolaşıyor gibi evde alışamadım
Sallamıyorum aslında normalde istemez hiç sevmez sallanmayı da sıpa ama öğlen erken uyuyup kalkmış mecbur yatırmalıydım yoksa akşam illallah ettirirdi. Yarım saat uyudu bir üzerimi değiştirdim bikaç parça ortalık topladım uyandı sıpa. Eşim de geç geliyor 6 yı buluyor gelmesi. O yüzden iş başa düşer 🤪 gece uykusuna geçerken emer arkasını döner uyur Allahtan.
Geçmiş olsun canım. Ne durumdalar şimdi? Doktor ne dedi? Benim oğlan da yine ateşlendi gece 1 kere. Burnu tıkalı biraz gece tulumla yatıyor ona mı alışamadı terleyip üşüyor mu hiç bilemedim başka da birşey yapmadık evden bile çıktığı yok doğru dürüst. Olacağı varsa oluyor diyorum artık ben😭

Canımmm dünürüm merhaba. Uyku işini çözemedik birbtürlü . Gece uykuya geçiş bizde savaş adeta. Şimdi daldı. İştah az. Uyku az nasıl yetecek nasıl beslenecekler. Ervamı Alimi öperim. Uykulara selam olsun
Dünürüm inanki aglayasim geliyor bazen. Bir de ikisi birbirini taklit ediyor.kavga falan ediyorlar bazen 😑 uyku cok problem.oglenleri ozellikle hic uyumaz oldu.ayakta uyutuyorum besige koyduğum gibi uyaniyor 😫 gece emzigi dusse agliyor.eskiden hemen alir agzina koyardi ve butun gece emzik emmezdi. Su aralar geceleri emzigi hic çıkarmıyor.sivri disler bir gelemedi 😫 bugun de burnu akıyor. Allah can sagligi versin yavrularimiza. Ama onlar boyle huzursuz olunca benim de icim içimi yiyor 🙄
İyi akşamlar nasılsınız bebisler nasıl. Ben bu aralar giremedim. Fuar vardı ma aile olarak çalıştık. Çok yorucuydu üstelik Duru da gece çok kalkar oldu. Bana bağımlı olarak yaşıyor. Yürümüyor çocuk arabasına binmiyor, kimseye kendini tasitmiyor. Herşeyini bana yaptırıyor. Nereye gitsem kucağımda. Evde otururken bile kucağımda. Umutta çok kıskanıyor kıyamıyorum onuda aliyorum. Benim belim pert. Ev işi 2 çocuk dükkan derken çok yorucu geçti. Eşim sağolsun ev işinde çok yardımcı oldu olduda. Ben çok titiz bir kadinmisim gibi, yaptigi işleri arkasindan tekrar yaptım. Saçmalık işte bazen kafam çalışmıyor. Gereksiz enerji geliyor kendimi hirpaliyirum. Bizden böyle şükür bu günümüze. Bu arada duruyu pembe çiçekli böcekli kıyafetler, bandana lar varken bile. Yakışıkli maşallah adama, diyerek seviyorlardı. Geçtiğimiz pazar dışarıda kahvaltı yapıyorduk, duruda turuncu elbise vardı. Maşallah çok yakışıklı çok kızın canını yakacak dedi bir kadın. Bende sağolunda kız dedim. Yok yok çok benziyor, ozaman arkası erkek doğur dedi. Ani bir kararla berbere getirdim saçlarını kazıttim. Şapka takıyorum elbise giydirmiyirum. Şapkayida ikide bir çıkarıyor. Şaka gibi bu sefer de kız diye seviyorlar. Ben inanıyorum İnşallah dolacak saçları. Ay ne çok konuştum birazda geçmişi okuyayım, sizler neler yapmışsınız bakalım. Bizde durumlar böyle. Öpüyorum kocaman hepinizi 😘
Sıhhatler olsun durukızıma hemencik ve daha kuvvetli uzasın saçları❤ imza : kel bir kızın annesi 😁😄
Biz de keliz biliyorsun.yani dusun daha hala kafa derisi görünüyor o kadar bile kaplanmadi saçları 😁🙄 rengide kızılımsı kahve acaba kızıla döner mi ya 😍😍😍😍
Biraz uzasa kina yakacagim ama 😁o kadar uzamadıki daha.kina da kuvvetlendiriyor epey.ben de merak ettim epey seni.etiketledim hatta. Ama kötü bisey yoktur olsa kızlar instadan görüp söylerlerdi dedim.çok şükür iyisiniz 😊
Duruma erkek diyenlere saştim dogrusu çünkü bence aacaip güzel bir kiz cocugu😍😊
Merhaba baharcım. Özledim çok . Hepimiz yoğunuz buralar durgun. Ben de belimi pert ettim. Ata da Duru gibi. Hep kucak hep kucak dün gece yatırırken yerine belime bişey oldu. Geçmedi MR çekilecek bekliyorum. Canları sağolsun hem çalışıp hem peşinden koşmak çok yorucu. İnsanlar da ilginç eldiseli çocuğa erkek demeleri... uzar saçı kuzumun kendinize iyi bakın öperim kuzuları
Gecmis olsun dünürüm.merdivenden düştüğün zamandan ufak bir incinme olmustu.muhtemelen nüksetti..aahh ahh cocuklarla ugrasirken heryanimiz ayri agriyor inciyor. Dun gece omuz agrisindam zor uyudum.dedkm Allahim yaslaniyorum 👩‍🦳iki cocukla doktora gitmek bile luks.bu ay kalp ve dahiliye gorunmek istiyorum.fizige de gideemem herhalde 😑 onu ertelemek zorundayim.
Aaa aşk olsun şekerparem senin adın şekerli kendin de öylesin arada olur öyle şeyler ben hep veriyorum mesela 🤪
❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Ay kıyamam gündüz uykusu elimiz ayağımız ya yemek falan yapmak için ben napacağımı şaşırıyorum yemek mi yapayım oturayım mı yoksa ders mi çalışayım 🤣🤣🤣
Hahahahah :KK70: hayal edebiliyorum jadem 😍😊😄 bu arada saçlara yenilik yapmışsin sanirim.gule gule kullan canim 😊😊😊

misskokulumm misskokulumm miss canim goktuguma da sana gecmis olsun canim. Diz agrisi kotudur.tahmin edebiliyorum. Ve senin gibi hizli bir hanima dizler ancak dayanabildi sanırım. Dinlendir kendini biraz canim. Allahtan ara tatile az kaldı. Dinlenirsin insAllah biraz.

BKGK BKGK Bahar canim Allah senden razi olsun. Bende de vitamin eksikligi var muhtemelen doktora gitme karari aldim sayende.bende gereksiz gerginim.hafif bir titreme oluyor ara ara
kalp carpintisi hafif kilo degisimleri hafıza zayiflamasi falan vardi.ben de hep depresyon saniyordum belki de.kan degerlerim oynadi. Bir baktirsam.iyi olacak.insAllah kotu birsey cikmaz 😊
Sana da geçmiş olsun canım.😊

BKGK BKGK Bahar canim Allah senden razi olsun. Bende de vitamin eksikligi var muhtemelen doktora gitme karari aldim sayende.bende gereksiz gerginim.hafif bir titreme oluyor ara ara
kalp carpintisi hafif kilo degisimleri hafıza zayiflamasi falan vardi.ben de hep depresyon saniyordum belki de.kan degerlerim oynadi. Bir baktirsam.iyi olacak.insAllah kotu birsey cikmaz 😊
Sana da geçmiş olsun canım.😊
Sagol canim insallah değerlerdendir ve biran once toparlarım. Seninde insallah kötü birsey çıkmaz. Vitamin cok önemli diyet yapicam diye yemeden içmeden kestim.ondan mi bilmiyorum. Kizda beni cok zorluyor bazen altını aldırmıyor is yapicam elimden tutup cekistiriyor. Bazen sabrımı zorluyor
Dün gecede 4 de kalkti6 da uyudu bir sıkıntısı mi vardi anlamadim. Gunduz zaten 1 saat zor uyuyor.
Bakalim vitaminlere bugun başlıyacağım umarim iyi gelir.

Bu ara gece erva ile ali sirayla uyaniyorlar. Bitkinim yorgunum.. sari kantaton papatya rezene iciyorum gerginligimi alsin diye. Ama uykusuzluk cok geriyor beni 😔
Ali ervayi erva aliyi kiskaniyor.
Gun boyle geçip gidiyor.ikisi de kucak istyor.koskaca ali ervayla kavga ediyor ikisini birden aliyorum kucaga.arada tukenmis gibi hisseetsem de toparlayip gene hayata tutunmaya calisiyorum. esim nasil dayaniyorsun diyor bana gecen gun izin gunundem erva heryere tirmaniyor.ali yemek yaparken hic rahat vermiyor.yemek tariflerini merak ediyormus.erva da.kiskaniyor. ikisi de sandalye tepesinde.cok yoruluyorum yemek yaparken.bari deger insAllah da erkenden yemek yapmayi ogrenip yaparlar 🙄 Allahim gunah yazmasin asla isyan degil Rabbim. Sadece bir ic dökme oldu 😔 belki de benim durumumda olanlari ogrenir ve bir nebze kendimi rahatlatirim dusuncesi 🙄

Kalppare Kalppare Esimde gitmis 2 kg ispanak almis nasil yikiycam zaten kiz durmuyor herşeyden boyle fazla fazla almasından bunaldim
Ben ıspanagi cok severim ama erva dogdu dogali sogudum buz gibi resmen 😔 cocuklarla ispanak yikamak cok zor. Eşin yıkasın ver eline valla😏 Kolay mi cocukla is yapmak. Hele su 1.5 2.5 yas arasi Ali de de zorlanmistim.gene basladi ayni zorluk. Benimki de gitmis gecen gun 2 kilo findik kremasi almiss 😳😲 ya dedim ne bu biz bufe mi isletiyoruz 🤑aaa ben onu cikolatali sandim diyor bir de. Sapsade findik krema. Hic de sevmem 😒🤢 ama almış ve 2 Kilo koca kova 🙄
Ispanaklari yikayip suzdurup dograyip buzluga kaldırirsan sinra kolaylik olur. Birer pisirimlik seklinde koy. Koklerini de iyice yikayip kup kup dograrsan lezzetli corbasi oluyor.sarimsakla kavurup un ekleyip kavurup su veriyorum.sonra da yogurtla terbiye ediyor guzel oluyor tabsiye ederim 😊

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun canim..
Tesekkur ederim canim ❤
Sagol canim insallah değerlerdendir ve biran once toparlarım. Seninde insallah kötü birsey çıkmaz. Vitamin cok önemli diyet yapicam diye yemeden içmeden kestim.ondan mi bilmiyorum. Kizda beni cok zorluyor bazen altını aldırmıyor is yapicam elimden tutup cekistiriyor. Bazen sabrımı zorluyor
Dün gecede 4 de kalkti6 da uyudu bir sıkıntısı mi vardi anlamadim. Gunduz zaten 1 saat zor uyuyor.
Bakalim vitaminlere bugun başlıyacağım umarim iyi gelir.
Uykusuzluga carem.olsa soylerdim inan 😳

merhaba sevgili NisanAnneleri,bayağıdır bakmıyordum ve yazmıyordum buraya. Bir merhaba diyeyim dedim.. bir de sorularım var.. Bebeler konuşmaya başladı mı hiç? benimki sadece anne ve gol diyor başka da anlaşılır birşey çıkmıyor ağzından.. söylediğim herşeyi anlıyor ve derdini bir şekilde anlatıyor ama onda sorun yok şükür..
bir de tek çocuk hiç cocuk 2 çocuk çok cocukmuşşş

X