Ne yaptı yine sana o insafsız eltinBu saat ayaktayızsallıyorum arada kalkıp boynuma sımsıkı sarılıyor yine uyuyor.ama beşiğe bıraktırmıyor kendini. Dün eltimle kavga ettik gene. Çocuk hissediyor huuzursuzlugu.. üstüne diş derdi ve aşi da olduk 3 gün oluyor.üst üste geldi
Aaa aşk olsun şekerparem senin adın şekerli kendin de öylesin arada olur öyle şeyler ben hep veriyorum meselaNamaz kadar güzel birşey yok su dünyada canım.namaz hem derdini yanacağın bir kapı hem insana huzur..rüyayi anlatmasam iyi olur.ama rüya salih bir rüya buna yuzde yuz eminim.ama sen namaza başla insAllah benim gördüğümden daha güzel ruyalar göstersin Rabbim sana canım.bu rüyanın etkisiyle seninle hic tanismasam bile herhalde aklim başimda olduğu muddetçe sana dua ederim
Ne güzel Kuran da biliyormuşsun.bak hem dogulusun.bence bu bir avantaj. Çünkü bence dogulular Kuranı Kerimi hakkiyla okuyabiliyorlar gırtlak yapıları çok musaitmesela ben bir trakyali olarak he ha hı yani 3 farkli he yi cikaracam diye faranjit oldum bizde normalde bile he yok ki hasana asan huseyine useyin deriz bea ama başardim elhamdülillah ben de Kuran okumayı cok seviyorum. Her gece okumani tavsiye ederim. Ezberden bildiklerin ayri ama yüzünden de okumalısın.Rabbim Kuran okuyan benle konusmuş olur buyuruyor.kısa bir sure ile basla her gece ayni sureyi oku.tabi bunlar sadece tavsiye yanlış anlama sakın canım.
Evet en sevdikelri tatli diyebilirim1 bardak sute 2 kasik irmik ama tepeleme degil. Civik olsun istersen 1.5 kasik da koyabilirsin.ben arada kakao da katıyorum.sekeri de 1.5 kasik katiyorum bazen 1 katıyorum.sekerin tadina göre yani.
ŞşisşttJadesi jadem duymasın tatli vermiyoruz dediysek arada veriyoruz caaağnımmm
Ya ben bu kızı hiç bir yere atamıyorumBiz dün akşam geldik yine deplasmana nasipse pazara kadar burdayız ilk kez akşam yolculuğu yaptık çok şükür sıkıntı çıkartmadı kızlar yolda. Bu sefer de Zeynep hasta üşütmüş galiba. Onları evde babaanne ye bıraktık attık kendimizi dağlara mantar toplamaya baya da bulduk mis gibi orman havası aldık sonbaharı da ayrı güzel bin şükür Rabbime yarattığı güzellikler için
Ah baksana ne azaldı kimse girip yazamıyor artık çocuklar haraketli hayat aynı adaşım valla kendine zaman ayıramıyor insan hele siz çalışanlara helal olsunMerhaba sevgili arkadaşlarım hepinizi çok özledim . Günlerim öyle yoğun geçiyor ki, buraya girmeyi bırakın bazen wc ye gidecek zaman bulamıyorum . Ata çok hareketli asla oturmuyor sürekli birşeyleri keşfetme çabasında tehlikeye koşuyor. İşlerim çok yoğun . Pandemi sonrası duran işler coştu adeta . Ata da geçen hafta huysuzlukta tavan yaptı yemek seçiyor uykuya geçişi saatler sürebiliyor . @Helinnnnn cim uyku eğitimi için sağolsun yüreklendirdi ama elime yüzüme bulaştırdım. Bazen dairede akıllı uslu duruyor boyama yapıyor çekmece karıştırıp fotokopi çekiyor bazen çılgınlıkta zirve yapıyor çalışmasam daha güzel bakabilir kendime zaman ayırabilirdim insanlıktan çıkıyorum robot bir yaşam. Canı sağolsun. Seneye kreşe gider inşallah.BKGK Ata sokakta büyüyor. Yere düşen birşeyi kaşla göz arası ağzına alıyor. Dairede herkese gidiyor. İnsanlarla aynı havayı soluyor. Bağışıklığı güçleniyor. Bahçedeki kedileri eliyle besliyor. Biz de eşimle ilk zamanlar pandemiye çok takılmıştık. Hala gelen paketler yıkanıp dolaba girer ama artık dışarı çıkıyor arkadaş larımızla görüşüyor misafir kabul ediyoruz. Hayata karışmak insana iyi geliyor . Hepinizi ve kuzularımı öpüyorum. Görüşmek dileğiyle ... Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.
Ooo dünür hanımlar da burdaymışBilmem kaç zaman sonra girdim yüzüme tükürseniz hakkınıznasılsınız bakalım biz aynı devam Haydo hastaydı çok fena öksürüyodu antibiyotikle anca toparlandı elime teli çok nadir alıyorum onda da iki masaj iki Instagram çok hareketli bi dönem bu arada katipliğe hazırlanıyorum 10 parmak kursuna gidiyorum nasıl zor bişey serçe parmağım bozulmuş gibi kullanamıyorum onu bakalım alışırım inşallah böyle işte bende durumlar siz nasılsınız canlar bebitolar ne durumda
Ay kıyamam gündüz uykusu elimiz ayağımız ya yemek falan yapmak için ben napacağımı şaşırıyorum yemek mi yapayım oturayım mı yoksa ders mi çalışayımKızlar gündüz uykularımızı kaybettik gören olursa çok özlediğimizi söylesin
Canım konusunu açmak istemiyorum ama bı gecmis olsun demedende geçmek istemedim. Allah asyama anasına babasına sağlıklı uzun ömürler versin. Şu dönemde sanırım hiç birşey yapmak mümkün görünmüyor. Grubun bebisleri sanırım zıvana dan çıktı. Gerçi artık bebislikleride kalmadı ama hadi neyse.Ay kıyamam gündüz uykusu elimiz ayağımız ya yemek falan yapmak için ben napacağımı şaşırıyorum yemek mi yapayım oturayım mı yoksa ders mi çalışayım
Allah çocuğunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bu yaşadığın günleri unuttursun sana. Geçmiş olsunBebeğin beyninde ödem görülüp sağlıkla doğum yapan var mı bildiğiniz..11 haftalığım çık duaya ihtiyacın var dua eder misiniz
Amin Allah razı olsunAllah çocuğunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bu yaşadığın günleri unuttursun sana. Geçmiş olsun
Alalh yardımcınız olsun.içinizi ferah tutun. Hic belli olmuyor.henuz oluşum aşamasinda.dusunsenize heryeri her uzvu olusuyor.yenileniyor duzeliyor. Yoktan ona el ayak veren Allah o ödemi de alır insAllah Allaha göre güçlük yok dualarimiz sizinle ❤Amin Allah razı olsun
Canim selam. Evet arada böyle deli cesaretide geliyor ama zorda kalmadıkça daha bırakmam.BKGK baharım beni merak etmişsin canım benim. Sıkıntı yok 2 çocuğun elinde oyuncak oldum. Yerlerde Sürünüyorum. Sen nasilsin karyam nasıl. Bı yazına denk geldim karyami evde bırakıp, hastaneye gitmişsin. Sen genç anne bir çok şeyde, panik olan anne. İnan çok şaşırdım, grupta bunu kim yapar diye sorsalar, sanırım en son sen gelirsin aklıma. Aşkım yanlış anlama ama , bence birdaha bırakma. Uykusu bölünmesin diye biliyorum, boşver bolunsun uykusu. Uykudan bol birşey yok, çok yorgun olursa birdaha uyur. Öpüyorum kocaman sizleri
Dünürüm hoşgeldin özledim valla ben de seni, sohbetini. İnstagramda da faal değilsin endişelendim ben de şükür yokmuş can sıkıcı birşey. Gelinime kim diyorsa erkek diye halt ediyor hiçç takma fıstık gibi olur yarın annesiİyi akşamlar nasılsınız bebisler nasıl. Ben bu aralar giremedim. Fuar vardı ma aile olarak çalıştık. Çok yorucuydu üstelik Duru da gece çok kalkar oldu. Bana bağımlı olarak yaşıyor. Yürümüyor çocuk arabasına binmiyor, kimseye kendini tasitmiyor. Herşeyini bana yaptırıyor. Nereye gitsem kucağımda. Evde otururken bile kucağımda. Umutta çok kıskanıyor kıyamıyorum onuda aliyorum. Benim belim pert. Ev işi 2 çocuk dükkan derken çok yorucu geçti. Eşim sağolsun ev işinde çok yardımcı oldu olduda. Ben çok titiz bir kadinmisim gibi, yaptigi işleri arkasindan tekrar yaptım. Saçmalık işte bazen kafam çalışmıyor. Gereksiz enerji geliyor kendimi hirpaliyirum. Bizden böyle şükür bu günümüze. Bu arada duruyu pembe çiçekli böcekli kıyafetler, bandana lar varken bile. Yakışıkli maşallah adama, diyerek seviyorlardı. Geçtiğimiz pazar dışarıda kahvaltı yapıyorduk, duruda turuncu elbise vardı. Maşallah çok yakışıklı çok kızın canını yakacak dedi bir kadın. Bende sağolunda kız dedim. Yok yok çok benziyor, ozaman arkası erkek doğur dedi. Ani bir kararla berbere getirdim saçlarını kazıttim. Şapka takıyorum elbise giydirmiyirum. Şapkayida ikide bir çıkarıyor. Şaka gibi bu sefer de kız diye seviyorlar. Ben inanıyorum İnşallah dolacak saçları. Ay ne çok konuştum birazda geçmişi okuyayım, sizler neler yapmışsınız bakalım. Bizde durumlar böyle. Öpüyorum kocaman hepinizi
Evet bende korktum kazası var depremi var Allah korusun cok şükür gittik geldik 15 dk da.Dünürüm hoşgeldin özledim valla ben de seni, sohbetini. İnstagramda da faal değilsin endişelendim ben de şükür yokmuş can sıkıcı birşey. Gelinime kim diyorsa erkek diye halt ediyor hiçç takma fıstık gibi olur yarın annesibiz de bir koşturma peşindeyiz aynı kızlar gibi. Göktuğ un gece yine burnu tıkandı zor uyudu biraz. Okuldan 3 de geldim yatalım birlikte dedim emerken uyursa diye bir umut uyumadı. Kitapları dağıttı ben uzandım şimdi de sallıyorum uyudu ama saat 4 oldu ev toplayıp yemek yapılacak inşallah.
Diz kapağım ağrıyor 3 gündür topallıyorum menüsküs yırtığı var bende çok fena nüks etti bu kez gece uyurken dönüyor dizim ağrısına uyanıyorumşimdi de dizimin altına yastık koydum öyle sallıyorum koca danayı Allah bizlere sağlık versin inşallah da güzelce bakalım evltlara
Jadesi Ba yıl dım canım saçlar efsane olmuş. Hatta bir ara filtre mi bu dedim güle güle kullan
@bharkk geçmiş olsun canım ilaçlarını kullan toparlar inşallah kan değerlerin de. Ben o gün yazacaktım uyandır götür diye yazmadan gelmiştinben hiç bırakmadım kızları da oğlanı da evde yalnız korkarım. Benim başıma bişey gelse çocuk evde yalnız falan kafamda kurarım. Bir kere büyük kızımı uyuttum hiç uyanmaz normalde 2 yaşındaydı.. Apartmanın bodrum katında depomuz vardı patates mi ne getirmem lazım 2.dk inip çıkayım dedim. Ayy asansörden indim ki bina da bir ağlama bağırış çağırış. Dinledim ki benim kız nasıl çıktım bilmiyorum. Kapının önüne gelmiş nasıl ağlıyor. Bir daha ona da cesaret edemedim. Heryere birlikte gideriz o anımdan sonra
ama yakışmış jadem, güle güle kullan, sihhatler olsun. senin durumu ates neyim atacaktim ammaaa Asim paşa agladi, bıraktım telefonu avutam bebeyi diye, 100 milyon durum geçmiş peşine bi daha da alamadım elime. ama dur buradan atayım. alevli ates emojisiYa ben bu kızı hiç bir yere atamıyorumgeçen bi saç boyattım Allah çok uzun sürdü o orda babasını yedi benim orda içim içimi yedi bitmek bilmedi saçta ay delircektim
Ama sizr ne iyi gelmiştir ohh ben ne zaman yapcam acaba bunu
Ya bahar kızımın ne günahı vardı gittin kazıdın saçları yani bence ona erkek demek ayıp bariz kızİyi akşamlar nasılsınız bebisler nasıl. Ben bu aralar giremedim. Fuar vardı ma aile olarak çalıştık. Çok yorucuydu üstelik Duru da gece çok kalkar oldu. Bana bağımlı olarak yaşıyor. Yürümüyor çocuk arabasına binmiyor, kimseye kendini tasitmiyor. Herşeyini bana yaptırıyor. Nereye gitsem kucağımda. Evde otururken bile kucağımda. Umutta çok kıskanıyor kıyamıyorum onuda aliyorum. Benim belim pert. Ev işi 2 çocuk dükkan derken çok yorucu geçti. Eşim sağolsun ev işinde çok yardımcı oldu olduda. Ben çok titiz bir kadinmisim gibi, yaptigi işleri arkasindan tekrar yaptım. Saçmalık işte bazen kafam çalışmıyor. Gereksiz enerji geliyor kendimi hirpaliyirum. Bizden böyle şükür bu günümüze. Bu arada duruyu pembe çiçekli böcekli kıyafetler, bandana lar varken bile. Yakışıkli maşallah adama, diyerek seviyorlardı. Geçtiğimiz pazar dışarıda kahvaltı yapıyorduk, duruda turuncu elbise vardı. Maşallah çok yakışıklı çok kızın canını yakacak dedi bir kadın. Bende sağolunda kız dedim. Yok yok çok benziyor, ozaman arkası erkek doğur dedi. Ani bir kararla berbere getirdim saçlarını kazıttim. Şapka takıyorum elbise giydirmiyirum. Şapkayida ikide bir çıkarıyor. Şaka gibi bu sefer de kız diye seviyorlar. Ben inanıyorum İnşallah dolacak saçları. Ay ne çok konuştum birazda geçmişi okuyayım, sizler neler yapmışsınız bakalım. Bizde durumlar böyle. Öpüyorum kocaman hepinizi
Umarım sağlıkla kucağınıza alırsınızBebeğin beyninde ödem görülüp sağlıkla doğum yapan var mı bildiğiniz..11 haftalığım çık duaya ihtiyacın var dua eder misiniz
Allah razı olsun kuzum hepimizin evlatları güzel sağlıklı uzun ömür yaşasın inşallahCanım konusunu açmak istemiyorum ama bı gecmis olsun demedende geçmek istemedim. Allah asyama anasına babasına sağlıklı uzun ömürler versin. Şu dönemde sanırım hiç birşey yapmak mümkün görünmüyor. Grubun bebisleri sanırım zıvana dan çıktı. Gerçi artık bebislikleride kalmadı ama hadi neyse.
Guatr sinir yapar derler benimki de geçen 5 küsürdü valla sinir onla alakalı mı yapısal mı bilemedimCanim selam. Evet arada böyle deli cesaretide geliyor ama zorda kalmadıkça daha bırakmam.
Değerlerin zaten berbat cikti b12 d vitamini cok düşük troidler de ufaktan ilaç başlıcam b 12 için iğne verdi. Iyi dayanmışsın bu değerlere sinir hastası olunur dedi kadin. Bende arada bagirip çağırıyorum bir anda sanirim bunlardan.
Karya da bu ara zıvanadan çıktı parmağını kaldırıp bize bağırıyorben bağırmıyorum su sira o bağırıyor. Esimde senden görüyor diyor e haklı birsey diyemiyorum. Ama esim olmadığında daha sakin. Kıskanıyormu ilgimi cekmek istiyor anlamadim.
Duru mun saçları uzar canimmillette tuhaf hakkatten Duru hiçte erkek çocuğuna benzemiyor bence.
Bu arada allah sanada kolaylık versin. İsleriniz rast gitsin. gecmis olsun.
Jadesi saçlarına bayıldım canim harika olmus