2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
BKGK baharım beni merak etmişsin canım benim. Sıkıntı yok 2 çocuğun elinde oyuncak oldum. Yerlerde Sürünüyorum. Sen nasilsin karyam nasıl. Bı yazına denk geldim karyami evde bırakıp, hastaneye gitmişsin. Sen genç anne bir çok şeyde, panik olan anne. İnan çok şaşırdım, grupta bunu kim yapar diye sorsalar, sanırım en son sen gelirsin aklıma. Aşkım yanlış anlama ama , bence birdaha bırakma. Uykusu bölünmesin diye biliyorum, boşver bolunsun uykusu. Uykudan bol birşey yok, çok yorgun olursa birdaha uyur. Öpüyorum kocaman sizleri

Ne yaptı yine sana o insafsız eltin ay hissetmez mi kuzum benim hemen anlıyorlar ya

Aaa aşk olsun şekerparem senin adın şekerli kendin de öylesin arada olur öyle şeyler ben hep veriyorum mesela

Ya ben bu kızı hiç bir yere atamıyorum geçen bi saç boyattım Allah çok uzun sürdü o orda babasını yedi benim orda içim içimi yedi bitmek bilmedi saçta ay delircektim
Ama sizr ne iyi gelmiştir ohh ben ne zaman yapcam acaba bunu

Ah baksana ne azaldı kimse girip yazamıyor artık çocuklar haraketli hayat aynı adaşım valla kendine zaman ayıramıyor insan hele siz çalışanlara helal olsun iyi olsunlar da büyür kreşe gider elbet uyku eğitimi biliyorsun bende de ile yaramadı şimdi yanına yatıyorum o uyuyor ama uzun sürüyor biraz bazen kısa belli olmuyor zamanla olur yani
Benim kızda dediğin gibi yere düşeni atar bulduğunu atmaya çalışır ağzına bazen kurtarıyoruz bazen gidiyor artık bağışıklık olsun kedi köpek sevmek zaten en büyük hobisi

Ooo dünür hanımlar da burdaymış hepimiz aynıyız inan bende bak yine kaç gün sonra girdim cevaplıyorum
Maşşallah sana demek kursa başladın Allah yolunu açık etsin sen girmiş miydin kız kpss ye

Ay kıyamam gündüz uykusu elimiz ayağımız ya yemek falan yapmak için ben napacağımı şaşırıyorum yemek mi yapayım oturayım mı yoksa ders mi çalışayım
Canım konusunu açmak istemiyorum ama bı gecmis olsun demedende geçmek istemedim. Allah asyama anasına babasına sağlıklı uzun ömürler versin. Şu dönemde sanırım hiç birşey yapmak mümkün görünmüyor. Grubun bebisleri sanırım zıvana dan çıktı. Gerçi artık bebislikleride kalmadı ama hadi neyse.

Canim selam. Evet arada böyle deli cesaretide geliyor ama zorda kalmadıkça daha bırakmam.
Değerlerin zaten berbat cikti b12 d vitamini cok düşük troidler de ufaktan ilaç başlıcam b 12 için iğne verdi. Iyi dayanmışsın bu değerlere sinir hastası olunur dedi kadin. Bende arada bagirip çağırıyorum bir anda sanirim bunlardan.
Karya da bu ara zıvanadan çıktı parmağını kaldırıp bize bağırıyor ben bağırmıyorum su sira o bağırıyor. Esimde senden görüyor diyor e haklı birsey diyemiyorum. Ama esim olmadığında daha sakin. Kıskanıyormu ilgimi cekmek istiyor anlamadim.
Duru mun saçları uzar canim millette tuhaf hakkatten Duru hiçte erkek çocuğuna benzemiyor bence.
Bu arada allah sanada kolaylık versin. İsleriniz rast gitsin. gecmis olsun.

Jadesi saçlarına bayıldım canim harika olmus

Dünürüm hoşgeldin özledim valla ben de seni, sohbetini. İnstagramda da faal değilsin endişelendim ben de şükür yokmuş can sıkıcı birşey. Gelinime kim diyorsa erkek diye halt ediyor hiçç takma fıstık gibi olur yarın annesi biz de bir koşturma peşindeyiz aynı kızlar gibi. Göktuğ un gece yine burnu tıkandı zor uyudu biraz. Okuldan 3 de geldim yatalım birlikte dedim emerken uyursa diye bir umut uyumadı. Kitapları dağıttı ben uzandım şimdi de sallıyorum uyudu ama saat 4 oldu ev toplayıp yemek yapılacak inşallah.
Diz kapağım ağrıyor 3 gündür topallıyorum menüsküs yırtığı var bende çok fena nüks etti bu kez gece uyurken dönüyor dizim ağrısına uyanıyorum şimdi de dizimin altına yastık koydum öyle sallıyorum koca danayı Allah bizlere sağlık versin inşallah da güzelce bakalım evltlara
Jadesi Ba yıl dım canım saçlar efsane olmuş. Hatta bir ara filtre mi bu dedim güle güle kullan
@bharkk geçmiş olsun canım ilaçlarını kullan toparlar inşallah kan değerlerin de. Ben o gün yazacaktım uyandır götür diye yazmadan gelmiştin ben hiç bırakmadım kızları da oğlanı da evde yalnız korkarım. Benim başıma bişey gelse çocuk evde yalnız falan kafamda kurarım. Bir kere büyük kızımı uyuttum hiç uyanmaz normalde 2 yaşındaydı.. Apartmanın bodrum katında depomuz vardı patates mi ne getirmem lazım 2.dk inip çıkayım dedim. Ayy asansörden indim ki bina da bir ağlama bağırış çağırış. Dinledim ki benim kız nasıl çıktım bilmiyorum. Kapının önüne gelmiş nasıl ağlıyor. Bir daha ona da cesaret edemedim. Heryere birlikte gideriz o anımdan sonra

Evet bende korktum kazası var depremi var Allah korusun cok şükür gittik geldik 15 dk da.
Göktuğ ma gecmis olsun cok. Çocuklar hasta olmasinda biz bir sekilde toparlarız insallah. Sanada çok gecmis olsun

ama yakışmış jadem, güle güle kullan, sihhatler olsun. senin durumu ates neyim atacaktim ammaaa Asim paşa agladi, bıraktım telefonu avutam bebeyi diye, 100 milyon durum geçmiş peşine bi daha da alamadım elime. ama dur buradan atayım. alevli ates emojisi

Ya bahar kızımın ne günahı vardı gittin kazıdın saçları yani bence ona erkek demek ayıp bariz kız neyse tekrar hoşgeldin iş olsun da yazarsın elbet evinizin bereketi bol olsun

Allah razı olsun kuzum hepimizin evlatları güzel sağlıklı uzun ömür yaşasın inşallah
Ya aslında onlar çocukluğa geçiyor e haliyle kurtlandılar Asya bugün hep koltuk tepelerinde tehlikeli yerlerdeydi Allahtan yemeğim vardı dünden yanından ayrılamadım

Guatr sinir yapar derler benimki de geçen 5 küsürdü valla sinir onla alakalı mı yapısal mı bilemedim araa bende bağırıyorum valla benim kız geleneksel yöntemlerden anlıyor lütfen yapma etme dediğimde hiç oralı değil ilaçları kullan düzenli düzelir inşallah geçmiş olsun
Teşekkür ederim valla uzun zamandır sarışın olmak için saçlarımı boyamadım evde kuaföre de anca vakit buldum gerçi çok uzun sürdü burnumdan geldi ya neyse en azından sonucu beğendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…