2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bizim de isimlerimiz biraz uyumlu son kısmı. Bana da ismimle hitap ediyor arada şapşik 😄🤣 aslında çok dilli değil benim kız ama ismimi duya duya bazen söylüyor. Genelde evde söyledigi kelimeler belli arada kendini aşıyor ama unutuyor 😄😁😅 genelde meee meee (ver ver) aahh ahh (all all ) mamma, mımmı(emzik) nenni eee geldi dedi anne aği(ali) 😄 baba vs iste 🤭 iyi kötu dertlerini anlatmaya başladılar ya buna şükür 😍
Mesela parmağıni ısırıyor dişini kaşırken sonra acıyor herhalde öpüyor da öpüyor elini :KK70: aouv aouv diyor bir de kaşlar o biçim 😄😁😆😅 diyorum Allahim tut beni şunu yemiyim 😁😁😁

:KK70: demek bilge yapti diyor heee :KK70: koptum yaaa :KK70: hahahshahshhs Allahım 😍😍😍😍😍
MasAllah nasil da büyüdüler bir de cevap veriyorlar Rabbimize şükür 😍😍
Ali de garip bizim tatli sever ama mesela sarküteri tarzi asla yemez yiyemiyor 😄 biz de pek sevmiyoruz ama çocuklar genelde sever yani 🥴😅 aman bosver sağlıklı beslensin işte deyip seviniyorum.
Neye alışırsa öyle gidiyor. Marsmellow ve jelatin iceren gıdalar tüketmiyoruz biz.aĺmayiz yedirmeyiz. Bir gun bir misafir getirmis, babaannesi tutturdu vericem erkek cocugu o falan . Dedim ver madem ama yemez alışkın degil. Yemedi yiyemedi yutamadi ve herkes şok 😁😆
Ama sonra benden habersiz vere vere alıştırmışlar verince yiyor ama aramiyor. bende vermiyorum ve vermeyin diye uyariyorum. Anca bir misafir falan hediye getirirse görüyor istiyor yiyor az da olsa.

Marsmellowu jelatinli sekerlemeleri se tuketnemem sebebim helal olmama ihtimalinin cok cok cok yüksek oluşu.Haramdan uzak durma çabasi işte bu devirde ne kadar uzak durabilirsek. Birtek pasta icin krem santiden kurtaramadim kendimi ama onu da helal sertifikali kenton aliyorum insAllah gercekten helaldir. Bu arada jelibonlarin da helal sertifikali olanlari var ama almiyoruz alismasinlar diye.

Bu arada hanimlarin isi hic bitmiyor canim. Kandilde yaptığın isler de ibadet hükmünde olsun sevabini kat kat al insAllah 🥰😍

Ayy soyle bir baktim da ne çenem düşmüş affedin yha 😂🤣😂🤣😂🤣
Ayşecik baya baya dilendi maşallah biraz çabuk çabuk söylüyor biz alışkın olunca anlıyoruz tabi
Biz de paketli gıda almıyoruz biz tüketiyoruz ama kızlardan gizli gizli 🙈Ayşe ne görse yemek istiyor Zeynep te okula gidince gördükçe gördükçe yemeye başladı ama jelibon falan oda yemiyor koruyabildiğimiz kar artık. Krem şanti de mi sıkıntılı bak onu bilmiyordum ve kullanıyorum da 😞

Tatlı kaşığı pekmez içine aynı kaşık ucuyla tereyağı katıp 1-2 kaynar olunca söndürüyorum bsabah akşam verdim 2 gün çok faydası oldu zeytinyağında sarımsak ezip sürersen de çok faydalıymış
çok sağol canim. civan şimdi ateşli çorap da giydiremiyorum. zibinla pencere açık ve 38 'in altına inmedi hala. 39u gördüm deli olacam. bi abisi bi o 1 aydır böyle bir dönüşüm var. kısır bi döngüdeyim. psikolojikmen tükenmiş hissediyorum bedenen çırpınıyorum yavrum iyi olsun diye.

İnşallah ☺️ İzne ayrıldığım günden beri sırf tahlil almak için lazımlığa oturtuyorum yapıyor çiş de kaka da . Ama tabi tuvalet eğitimi amaçlı değildi bizimki . Başlasam mı bilemedim biraz daha beklerim acelem yok çişi tahlile gönderdim ya şimdilik yeter 💃🏻💃🏻
Bence mademyapıyor devam et enerjin var ve sen hazırsan önemli olan o 😊

çok sağol canim. civan şimdi ateşli çorap da giydiremiyorum. zibinla pencere açık ve 38 'in altına inmedi hala. 39u gördüm deli olacam. bi abisi bi o 1 aydır böyle bir dönüşüm var. kısır bi döngüdeyim. psikolojikmen tükenmiş hissediyorum bedenen çırpınıyorum yavrum iyi olsun diye.
Yaaa aynı durum bizde de var çoçuğum toparlanıyor tam yine hasta oluyor dün gece 1 de baktım yanıyor alından 38,5 koltuk altı 39 du hemen acile gittik tahlil aldırdı crp 10 çıktı yüksek değil pek ama antibiyotik verdi 2 tane de azı dişi patladı (9.-10. Diş ilk azılar) calpol veriyorum 4 saat geçince hemen 38lere çıkıyor bende yıldım vallaha birde babasını sakinleştiriyorum resmen ağlıyor bugün çocuğum gözleri şöyle kaymış şöyle süzülmüş hastalık hastası zaten bu konularda kendinde de sıkıntı var doktor hastane tiksiniyorum artık eşim ve ailesinin ağzından kendileri ile sürekli hastalık Zara da hastalanınca bir yandan eşimi bir yadan Zara’yı idare ediyorum çok moralim bozuldu gerçekten bu akşam dünden beri yatmadım adam da yatmıyor sen yat diyorum yatmıyor Elinden de bir şey gelmiyor üstüne birde halamın bağırsak kanseri olma ihtimalini duydum gencecik kadın36-37 yaşlarında boğuluyorum bugün ciddi anlamda 😭😭😭

Selam canlarım
Jadesi Jadesi canim bu ara bizim kizda elimden tutup mutfak perdesinin arkasına götürüyor çadır niyetine orayı kullanıyoruz anlayacağın anneee annee diye diye surekli yapisiyor bana camasir sepetine top koyup içine giriyordu zavallı top havuzu niyetine😁 bende bugun şişme havuzu actim açmaz olaydım benide içine oturtmaya basladi😂
Onun disinda benimki kendine zarar vermiyor ama acayip bağırıyor istediği olmayinca. Ben ne isterse veriyorum valla yeterki basim ağrımasın 😁 tv telefon malesef bizde yemek yerken var. Allahim korusun oyle kotu şeyler düşünmek istemiyorum ama aksama kadar napacagimi şaşırıyorum bende..
Birde benimki cok numaracı ağlama numarası yapiyor ama cok komik bir ara video paylaşırım size 😁
Bugunlerdede surekli gıdık gıdık gıdık diyor😁
SonsuzUmut SonsuzUmut canim uku konusunda bizde tek uyku yapıyoruz ve cok az uyuyor 1 saati zor buluyor.. sanirim disten yada donemsel..
Emziği karya ya sadece uyurken veriyordum onu da yazin kendisi bıraktı istemedi atti.
Kizlar bu arada hayat cok pahali olduu
Eşime zam yapıldı ama yine zorlanıyoruz anlamadim gitti:KK43:
Işe başlamak istiyorum ama karya bana cok bağlı ve bakacak kimse yok. Bakıcı vs de güvenemem. Dun esimle konustuk ama cok duygusalım ondan mi ayrilik ve güven konusunda hep endişelerim var. Okul dönemindede zorluk yaşar mıyım acaba yani 3 yasta bırakabilir miyim.. biraz rahat olmak istiyorum fakat olamiyorum her konuda bu sıkıntıyı yaşıyorum. Insanlarla gorusmek bir kahve içmek istiyorum ama ev pislenir diye temizlikle uğraşacağım bebek var diye kimseyi çağırmiyorum haliyle kimseye de gitmiyorum. Gitsem bile geli ce camasir dusdus uğraşıp duruyoruz.
Pandemi ve karya dan once bu kadar değildim ama uzerimde kaldi bu saçmalık iste adam heryere girip çıkıyor heryeri ekliyor sonra evime geliyor karyada herseyi agzina sokuyor gibi düşünceler..
Ve ne yazıkki esimde benden beter halde elini 10 kez yıkar kapıda girerken çorabını çıkarır.
Bir doktora mi görünsek bilemedim böyle hayat geçmiyor cunku..
Evet her şey bizimle yapılsın bizsiz hiçbir şey yok 🤣 valla kendine zarar verme kısmı beni en çok deli eden taraf ibşallah geçer 🙏 bir de oyun oynamaktan yoruluyorum bulamıyorum bazen üretecek oyun 🙄 her gün aynı şeyler de asyayı sıkıyor işte bakalım
Evet hayat çok pahalı oldu ya eşimle de konuşuyoruz o kadar çok şeyi kısıyoruz hala nasıl yetmiyor anlamıyorum bende. Ya baharcım pandemi süreci hepimizi etkiledi tabiki senin hislerin psikolojin neyi götürüyor bilmiyorum ama insan bi kahve içecek birini arıyor sohbet falan eğer yapamıyorsan yanlış anlama nolur beni destek mi alsan
Çalışma kısmına gelince bende çok istiyorum ama henüz çok küçükler iyi bir iş olmadan bırakmaya değmez maaş ne alacaksın da bakıcıya ne vereceksin

Bizim işin gücün bitip rutine dönmemizle bebe de normale döndü canım.1 ay sürdü diyebilirim. Bir de eve odasına alışması da zor oldu. Ama alıştı kimin odası burası diyorum Döttuuununn diyor🤣
Kolay gelsin canım güle güle misss gibi oturun inşallah sağlıkla
Babası beni şaşırttı ben odasını ayırmakta vazgeçmiştim bebeği kaybedince o ayıralım dedi yatak alalım rahatça yatsın diyor hala yerde yatıyor Asya 😊 bilmiyorum ona tepki verir mi artık gece uyanmıyor meme olmadığı için ayırmaya karar verdim bende ne kadaar erken o kadar iyi hem oyuncaklarını falan odasına koyarım öyle hepsi salonda duruyor kalabalık baya
Döttuuu diyen ağzını yesinler benimki de kendine aya diyo🤣

bende tırsıyorum valla. çünkü insan bi ona sabredemiyor sanki. bu arada çikolata candır ya😍
canim kan ilacını bi düzenli kullanamadım. bu ara toparlanamiyoruz. sırayla abi kardeş hasta. öksürük geçmiyor zaten. yani azalıyor sonra hooop tekrar bastan😒
normalde 37,5 da vermezdim ama gece veriyorum olur da yükselirse uykuya dalıp farkedemezsem diye. keşke hiç hasta olmasalar ya.
soğan ise yaramadı ama sarımsak sürdükten 3 saat sonra felan etkisi oluyordu sanki. ama fena kokuyor ve arel büyük anlıyor izin vermiyor. 3 gün sürebildik iyi geldi bence.
pekmez tereyağı ise yarıyor mu nasıl yapıyorsun canim bi yazarmisin
inşallah canim. paşa çok yakışıklı olmuştu masallahhhhh😍
ah bal küpüm mü diyor ❣ ya yerime sıkı sıkı sarıl öp şu oglani😘
sana bol sabır diliyorum ve geçecek bunu diyebilirim. arelin adı çıkmıştı mızmız diye. fenalık geciriyordum ama geride kaldi🙏
Ah helin im inşallah geçer baya zorluyor benimki mızmızlık neki 🤪 belki de huyu böyle aksi biraz demekki diyorum

kızlar civana uyku eğitimi vermeye başladım uykusuz gecelerden sonra bacaklarım pert olmuştu. şükür uyum sağladı artık kendi uyuyor✌ yeşime de çok söyledim uyku problemi olanlar denesin inanın daha kötü olamaz. 10 kez kalkan çocuk en fazla 2 kez kalkıyor. dinlenebildigim derin uykularım var nihayet 🙏
Ah hadi gözün aydın canım ya çok sevindim meme gidince bende uyuyorum şükür meme en büyük faktördü bizde 🙄

Kızlar alıntılar var bakamadim affedin.biraz yogun ve yorgunum 😔 markete gittik gidip gelene kadar Ali mahfoldu. Bir yüzüstü dustu kafasi dan diye vurdu ses markette herkes bir anda sustu.sonra yolda bir motosiklet çarpıyordu 😔 gelirken de tam dusecekti yakaladım havaya kaldırdım 😑
Herhalde biraz telas yaptim elim ayagim titriyor hala
Bir ara alıntılara cevap yazacagim okuyup.
Yalniz BKGK BKGK bahar canim senin yazin dikkatimi çekti. Gecen burada bir anne bir konu acmisti ona izzet gullu diye bir psikologun videolarini onermisti birisi.merak edip bakmıştım. Bu tarz takintilarin hastalik olmadigini falan diyor adam. Is yaparken falan ac dinle bir istersen ise yarar belki.cok iyilesen olmus amma cok olumlu yorum var bi bilsen. Bir bak canim.
Ay kuzum benim neler gelmiş aşına naif alimizin geçmiş olsun Allahım korusun beterinden 🙏🙏🙏

Yaaa aynı durum bizde de var çoçuğum toparlanıyor tam yine hasta oluyor dün gece 1 de baktım yanıyor alından 38,5 koltuk altı 39 du hemen acile gittik tahlil aldırdı crp 10 çıktı yüksek değil pek ama antibiyotik verdi 2 tane de azı dişi patladı (9.-10. Diş ilk azılar) calpol veriyorum 4 saat geçince hemen 38lere çıkıyor bende yıldım vallaha birde babasını sakinleştiriyorum resmen ağlıyor bugün çocuğum gözleri şöyle kaymış şöyle süzülmüş hastalık hastası zaten bu konularda kendinde de sıkıntı var doktor hastane tiksiniyorum artık eşim ve ailesinin ağzından kendileri ile sürekli hastalık Zara da hastalanınca bir yandan eşimi bir yadan Zara’yı idare ediyorum çok moralim bozuldu gerçekten bu akşam dünden beri yatmadım adam da yatmıyor sen yat diyorum yatmıyor Elinden de bir şey gelmiyor üstüne birde halamın bağırsak kanseri olma ihtimalini duydum gencecik kadın36-37 yaşlarında boğuluyorum bugün ciddi anlamda 😭😭😭
Dişler çok zorladı sizi ya 😔 hastalık yaparmış bazen diş Zara toplanamadı bağışıklığı pek kuvvetli değil sanırım o yüzden annesi
Babasına söyle güçlü dursun konuş onunla tekrar geçici bir süreç Allah beterinden korusun kuzum zor tabi ayağına taş değse içimiz acıyor ama o güçlü olmalı ki sen de olasın baba toplar aileyi sen beni toplayacaksın de 😊

Valla fotoğraflarla yine içimizi çatın 💕💕
Saol canım benimde içim açılıyor havalar güzelken haftada 1 gün olsun çocuklarla atıyoruz kendimizi dağ kır bayıra sonbaharın da en güzel yaşandığı yerlerden biri burası tadını çıkartmaya çalışıyoruz💕inş berabere gezmek nasip olur
Evet Asya da bir bir bıraktı yediği hiçbir şey kalmadı gibi nerdeyse umarım tekrar düzelir ama yemediğini bir daha ağzına koymuyor o yüzden sanmıyorum🙄
İnşallah size olmaz kuzum ben denemekten vazgeçmiyorum tabi hep teklif ediyorum her seferinde millet büyüdükçe yer benimki bırakıyor annemde memeyi bırakmaya tepki gösteriyor olabilir dedi
Damak tadına büyüdükçe hiçbir şey uymuyor sanırım 🤣
Ayşe de bu hafta öyle dişlerden mi ki dedim en sevdiği yemekleri bile yemiyor kafa sallıyor 😞
Kızlar ya Asya iyice çığırdan çıktı başetmekte ve sabretmekte çok zorlanıyorum bu sıra inanın çok fazla bağırır oldum 🙄 her şeye öyle bir ağlıyor ki ama günün mesela yarısı belki fazla ağlamaklı inatlaşmaklı hallere geçiyor mesela salonda durmak istemiyor sürekli elimden tutup kalk diyip yatak odası diğer odalara götürüyor bende sıkılıyorum artık yani bundan gitmek istemeyince ağıt bassın istediği olmasın yıkıyor ortalığı bide ben hani vay kızım vah kızım değilim krizin geçmesini bekliyorum sonra sarılıyorum ona falan ama yok
Bide uyuz olduğum bi huyu var kafasını bir yerlere vuruyor ve bunu sadece kızınca yapmıyor normal bir anda da yapabiliyor ama kızınca birine daha hızlı vuruyor mesela dün dışarı çıkmak istedi kapının orda uyuyacaktım uyu öyle çıkarız dedim küt diye kafasını öyle Bi vurdu ki kapıya ağlamaya başladı öyle yapınca içimden bi tanede ben alıp kafasını çarpayum diyorum 🙄 sizce 2 yaş krizi mi be bu uzun yazdım kusura bakmayın ama inanın o kadar ağlak oldu ki sabrım kalmadı kızınca da ben üzülüyorum sonra
2 yaş da sendromu da olabilir canım çok inat huysuz ve dediğim dedik oluyorlar okulda bir arkadaşın kızı 21 aylık aynı dwsiklerini yapıyormuş oda o kadar çaresiz ki inş dönemsel ve geçecek diyerek teselli et kendini
Birde Kızlar emzik veren var mı varsa ne zamana kadar vereceksiniz ne düşünüyorsunuz Ve ne sıklıkla emiyorlar
Ayşecik te hala emzik kullanıyor öğlen ve gece uykusuna geçişte emiyor ama son birkaç gündür dişten sanırım sürekli ağzında istiyor ve azılara sürtüyor
Bende dün parkta babasına kakalayıp şöyle bir köşeye kaçtım ve kahvemi içtim gökyüzüne bakarak derin nefesler ne özlemişim kendimle oturmayı 💕 sabahta haldır güldür cam silmiştim halbuki 🤪 kış temizliği yapıyorum oda oda anca 1 haftaya biter önümüzdeki hafta mis gibi otururum kısmetse halıları da verirsem değmeyin keyfime 😇
Ne kadar sürdü peki miss bu süreç
Ne iyi gelmiştir Bi nefes değişiklik temiz hava Ohh misss kendinide çok yorma
İnşallah ☺️ İzne ayrıldığım günden beri sırf tahlil almak için lazımlığa oturtuyorum yapıyor çiş de kaka da . Ama tabi tuvalet eğitimi amaçlı değildi bizimki . Başlasam mı bilemedim biraz daha beklerim acelem yok çişi tahlile gönderdim ya şimdilik yeter 💃🏻💃🏻
İnş güzel de sonuçlar alırsınız 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Selam canlarım
Jadesi Jadesi canim bu ara bizim kizda elimden tutup mutfak perdesinin arkasına götürüyor çadır niyetine orayı kullanıyoruz anlayacağın anneee annee diye diye surekli yapisiyor bana camasir sepetine top koyup içine giriyordu zavallı top havuzu niyetine😁 bende bugun şişme havuzu actim açmaz olaydım benide içine oturtmaya basladi😂
Onun disinda benimki kendine zarar vermiyor ama acayip bağırıyor istediği olmayinca. Ben ne isterse veriyorum valla yeterki basim ağrımasın 😁 tv telefon malesef bizde yemek yerken var. Allahim korusun oyle kotu şeyler düşünmek istemiyorum ama aksama kadar napacagimi şaşırıyorum bende..
Birde benimki cok numaracı ağlama numarası yapiyor ama cok komik bir ara video paylaşırım size 😁
Bugunlerdede surekli gıdık gıdık gıdık diyor😁
SonsuzUmut SonsuzUmut canim uku konusunda bizde tek uyku yapıyoruz ve cok az uyuyor 1 saati zor buluyor.. sanirim disten yada donemsel..
Emziği karya ya sadece uyurken veriyordum onu da yazin kendisi bıraktı istemedi atti.

Kizlar bu arada hayat cok pahali olduu
Eşime zam yapıldı ama yine zorlanıyoruz anlamadim gitti:KK43:
Işe başlamak istiyorum ama karya bana cok bağlı ve bakacak kimse yok. Bakıcı vs de güvenemem. Dun esimle konustuk ama cok duygusalım ondan mi ayrilik ve güven konusunda hep endişelerim var. Okul dönemindede zorluk yaşar mıyım acaba yani 3 yasta bırakabilir miyim.. biraz rahat olmak istiyorum fakat olamiyorum her konuda bu sıkıntıyı yaşıyorum. Insanlarla gorusmek bir kahve içmek istiyorum ama ev pislenir diye temizlikle uğraşacağım bebek var diye kimseyi çağırmiyorum haliyle kimseye de gitmiyorum. Gitsem bile geli ce camasir dusdus uğraşıp duruyoruz.
Pandemi ve karya dan once bu kadar değildim ama uzerimde kaldi bu saçmalık iste adam heryere girip çıkıyor heryeri ekliyor sonra evime geliyor karyada herseyi agzina sokuyor gibi düşünceler..
Ve ne yazıkki esimde benden beter halde elini 10 kez yıkar kapıda girerken çorabını çıkarır.
Bir doktora mi görünsek bilemedim böyle hayat geçmiyor cunku..
Hayat pahalılığı gerçekten çok fazla şok oluyorum fiyatları gördükçe Rabbim hepimizin yardımcıları olsun hele ki ihtiyaç sahiplerini hiç düşünemiyorum havalar da soğuyor 😞
Pandemi in bıraktığı en olumsuz izlersen biri canım takıntı sahibi olduk resmen ama hayat kaliteni düşürüp seni rahatsız edebilecek boyuttaysa yardım al bence zaten yeterince bunalıyorsun evdesin karya yemek ev işi derken yükün yeterince ağır kendini bide böyle yıpratma
Kızlar alıntılar var bakamadim affedin.biraz yogun ve yorgunum 😔 markete gittik gidip gelene kadar Ali mahfoldu. Bir yüzüstü dustu kafasi dan diye vurdu ses markette herkes bir anda sustu.sonra yolda bir motosiklet çarpıyordu 😔 gelirken de tam dusecekti yakaladım havaya kaldırdım 😑

Yalniz BKGK BKGK bahar canim senin yazin dikkatimi çekti. Gecen burada bir anne bir konu acmisti ona izzet gullu diye bir psikologun videolarini onermisti birisi.merak edip bakmıştım. Bu tarz takintilarin hastalik olmadigini falan diyor adam. Is yaparken falan ac dinle bir istersen ise yarar belki.cok iyilesen olmus amma cok olumlu yorum var bi bilsen. Bir bak canim.
Oyyy Alişim güzel oğlum nazara mı geldin sen ya annesi oku bol bol kuzuma

Çook geçmiş olsun telaş yapmakta çok haklısın hepsi üst üste gelmiş. Çocuk da korktu ki sonrakilere dikkatini toplayamadı 😕😕 nazar değmiş bal küpüne maşallah diyelim 🧿

Helinim zeytinyağı ve sarımsağı denedin mi bizde hem ateşe hem öksürüğe iyi gelmişti çocukların hastalığı çok zor heleki iki tane olunca biri bitmeden öteki başlıyor😞şifalar diliyorum paşalarıma

Dişler çok zorladı sizi ya 😔 hastalık yaparmış bazen diş Zara toplanamadı bağışıklığı pek kuvvetli değil sanırım o yüzden annesi
Babasına söyle güçlü dursun konuş onunla tekrar geçici bir süreç Allah beterinden korusun kuzum zor tabi ayağına taş değse içimiz acıyor ama o güçlü olmalı ki sen de olasın baba toplar aileyi sen beni toplayacaksın de 😊
Yazdığına gülüyorum şuan canım yanlış anlama senden dolayı değil benim adam anlamıyor bu konuları çok konuşuyoruz tamam eskisi gibi değilim diyor bir hasta oluyor başladığımız noktaya dönüyoruz birde birbirimize giriyoruz habire sadece onu azalttık o kadar o da azcık 🤦🏻‍♀🥴

Kalppare Kalppare geçmiş olsun canım Alimize ❤️ görünmez kazadan beladan korusun Rabbim.
Kızlar azı dişte ateş kaça kadar çıkar ve kaç gün sürer
Diş ateşi ni ben hiç farketmedim ne zaman ateşi çıksa hastalanmış oluyor benimki. Ama hastalığı da dişe denk geliyor. Diş çıkarken bapışıklıkları düşüyor tabi
Geçmiş olsun canım. Antibiyotik le çabuk toparlar zaramız. Seni yoran hastalık değil eşinin durumu maalesef benimki de ilk çocukta öyleydi. Şimdi bana sataşmıyor kendi götürüyor hatta doktor a. Boş günü var giydirip götürüyor Göktuğ u 😁 geçen hafta öksürüğü geçmedi diye götürmüş. Burun fısfısını ilacını kendi takip ediyor veriyor. Ben hiç karışmıyorum. Bıraktım kendine böyle daha iyi oldu sanki. Sen de savunma bırak kendi baksın iyileştirsin madem
Babası beni şaşırttı ben odasını ayırmakta vazgeçmiştim bebeği kaybedince o ayıralım dedi yatak alalım rahatça yatsın diyor hala yerde yatıyor Asya 😊 bilmiyorum ona tepki verir mi artık gece uyanmıyor meme olmadığı için ayırmaya karar verdim bende ne kadaar erken o kadar iyi hem oyuncaklarını falan odasına koyarım öyle hepsi salonda duruyor kalabalık baya
Döttuuu diyen ağzını yesinler benimki de kendine aya diyo🤣
Ayır canım odasını Döttuu gece emmeye kalkmıyor 9 gibi yatıyor sabah 5 buçukta uyanıp emiyor bazen tekrar uyuyor bazen de uyumuyor kalkıyor. Bugün kalktı mesela😭
Odalasını seviyor oyuncak vs toplandı iyi oldu. Normal yatak aldık baza yüksek olur diye karyolalı aldım. İnip çıkıyor kendisi.

Kalppare Kalppare geçmiş olsun canım Alimize ❤️ görünmez kazadan beladan korusun Rabbim.

Diş ateşi ni ben hiç farketmedim ne zaman ateşi çıksa hastalanmış oluyor benimki. Ama hastalığı da dişe denk geliyor. Diş çıkarken bapışıklıkları düşüyor tabi

Geçmiş olsun canım. Antibiyotik le çabuk toparlar zaramız. Seni yoran hastalık değil eşinin durumu maalesef benimki de ilk çocukta öyleydi. Şimdi bana sataşmıyor kendi götürüyor hatta doktor a. Boş günü var giydirip götürüyor Göktuğ u 😁 geçen hafta öksürüğü geçmedi diye götürmüş. Burun fısfısını ilacını kendi takip ediyor veriyor. Ben hiç karışmıyorum. Bıraktım kendine böyle daha iyi oldu sanki. Sen de savunma bırak kendi baksın iyileştirsin madem

Ayır canım odasını Döttuu gece emmeye kalkmıyor 9 gibi yatıyor sabah 5 buçukta uyanıp emiyor bazen tekrar uyuyor bazen de uyumuyor kalkıyor. Bugün kalktı mesela😭
Odalasını seviyor oyuncak vs toplandı iyi oldu. Normal yatak aldık baza yüksek olur diye karyolalı aldım. İnip çıkıyor kendisi.
Aslında öyle yapacağım anlasın Diye ama kıyamıyorum kızama habire götürür doktora

Günaydın 🌞 mutlu keyifli pazarlarınız olsun inş. Huysuzluk ve uykusuzluk akımına bizde katıldık ne zamandır annemlere gelmiyordu cuma akşamı geldik düzeni değişti diye mi yerimi mi yadırgadı kalabalıktan mı bilemedim gece 1 i geçerken zor uyutuyorum birde alt azılardan sol taraf patladı sağ taraf şiş eli hep ağzında en sevdiği şeyleri yemek istemiyor 37 lerde gezen de bir ateşi var çarşamba da kayınvalideme gidicez orda da böyle olursa vay halimize

kızlar civana uyku eğitimi vermeye başladım uykusuz gecelerden sonra bacaklarım pert olmuştu. şükür uyum sağladı artık kendi uyuyor✌ yeşime de çok söyledim uyku problemi olanlar denesin inanın daha kötü olamaz. 10 kez kalkan çocuk en fazla 2 kez kalkıyor. dinlenebildigim derin uykularım var nihayet 🙏
Uykuya biz pışpış la geçiyoruz . Temas olayını bir kesemedim. İlla dokun sev beni istiyor Sena kuş 🥰 tamamen bağımsız uyuyamadık bir
Bence mademyapıyor devam et enerjin var ve sen hazırsan önemli olan o 😊
Valla bazen eriniyorum iyi mi götürmeye tuvalete 🤣 oturuyor kalkmıyor da lazımlıktan. Kitap getir oku diyor , onu ver bunu ver . Bitti mi annem diyorum yok diyor kalkmıyor ellerimi ittiriyor . Bir iki kitap Faslı geçiyoruz o otururken .
İnş güzel de sonuçlar alırsınız 🤲🏻🤲🏻
Sonuçlar çıkmış da bence temiz gibi . Bakalım çarşambaya da randevu aldık . İyi ki hastanane kabul etti idrarı götürünce . Yoksa işim zordu . Sağolsun doktor giriş yaptırmış da vermişler hemen barkod . Uyku konusu insanı baya zorluyor . İnşallah yerini yadırgamıştır kuzum .
Kızlar bu arada sizin çocuklar da mı öyle Sena yapışık gezelim istiyor . Odadan çıkarmıyor hiç. Dışarı çıkıyoruz elimi bıraksın kendi gezebilsin istiyorum ama yok bir dakika sürmeden hemen tut elimi diyor . İstiyorum ki kırlardan o koşsun ben peşine dolanam 😁 ama yok hep bir bağımlı hareket ediyor . Bu durum korkutuyor beni . Normal mi şu an bu , ayrılık kaygısından mı yoksa biraz fazla mı . Odasında oyun oynarken illa sen anlat , sen de katıl , iki dakika başımı başka bir yöne çeviremiyorum . Telefon gelse ittiriyor benle ilgilen diye , telefonu elime alamıyorum . Daraltıyor bu durum . Daralmayı geçtim korkutuyor dediğim gibi . Nasıl davranmalıyım ? Sizin çocuklar kendileri vakit geçirebiliyor mu beş dakika da olsa ???

Günaydın 🌞 mutlu keyifli pazarlarınız olsun inş. Huysuzluk ve uykusuzluk akımına bizde katıldık ne zamandır annemlere gelmiyordu cuma akşamı geldik düzeni değişti diye mi yerimi mi yadırgadı kalabalıktan mı bilemedim gece 1 i geçerken zor uyutuyorum birde alt azılardan sol taraf patladı sağ taraf şiş eli hep ağzında en sevdiği şeyleri yemek istemiyor 37 lerde gezen de bir ateşi var çarşamba da kayınvalideme gidicez orda da böyle olursa vay halimize
Nasıl oldunuz canım geçmiş olsun Ayşeciğe kolayca çıkarsın inşallah kalan dişlerini. Bizim bitti şükür 1.azılar da köpek dişler tamamlandı. 2. Azılar ın artık 3 yaşa kadar zamanı var bitti sayıyorum o yüzden😁 inşallah kv de sıkıntı yaşamazsınız.
Umudum- Umudum- Senanın idrar da temiz çıkmış gözün aydın olsun inşallah yavaştan iştahı da artar da rahatlarsın biraz. Yaşadığınız ayrılık kaygısı senin işe gitmenle büyümüş olabilir. Hani dönemsel bir farklılık olmadı bizde. Ekstra bir durum yok. Büyük kızım öyle hassas bir çocuktu ben de hata yapıp bakıcı değiştirdim çok ağladı derslerim çoktu saatlerce ayrı kaldık. Çocukta yabancı fobisi oluşmuştu. Halen kaygılı ve stresli bir yapısı var. Cep telefonunu alana kadar o kaygıyı hep üstlerde yaşadık.şimdi ihtiyacı olduğunda hemen ulaşabildiği için kalmadı o kadar yine de. ara ara anne sana bişey olursa diye ağlar kendi kendine. Bol bol sarıl, kucakla,bir yere gideceğin zaman anlat inşallah çabuk atlatırsınız

X