- 16 Ağustos 2019
- 1.893
- 6.811
- 41
Ayşecik baya baya dilendi maşallah biraz çabuk çabuk söylüyor biz alışkın olunca anlıyoruz tabiBizim de isimlerimiz biraz uyumlu son kısmı. Bana da ismimle hitap ediyor arada şapşik aslında çok dilli değil benim kız ama ismimi duya duya bazen söylüyor. Genelde evde söyledigi kelimeler belli arada kendini aşıyor ama unutuyor genelde meee meee (ver ver) aahh ahh (all all ) mamma, mımmı(emzik) nenni eee geldi dedi anne aği(ali) baba vs iste iyi kötu dertlerini anlatmaya başladılar ya buna şükür
Mesela parmağıni ısırıyor dişini kaşırken sonra acıyor herhalde öpüyor da öpüyor elini aouv aouv diyor bir de kaşlar o biçim diyorum Allahim tut beni şunu yemiyim
demek bilge yapti diyor heee koptum yaaa hahahshahshhs Allahım
MasAllah nasil da büyüdüler bir de cevap veriyorlar Rabbimize şükür
Ali de garip bizim tatli sever ama mesela sarküteri tarzi asla yemez yiyemiyor biz de pek sevmiyoruz ama çocuklar genelde sever yani aman bosver sağlıklı beslensin işte deyip seviniyorum.
Neye alışırsa öyle gidiyor. Marsmellow ve jelatin iceren gıdalar tüketmiyoruz biz.aĺmayiz yedirmeyiz. Bir gun bir misafir getirmis, babaannesi tutturdu vericem erkek cocugu o falan . Dedim ver madem ama yemez alışkın degil. Yemedi yiyemedi yutamadi ve herkes şok
Ama sonra benden habersiz vere vere alıştırmışlar verince yiyor ama aramiyor. bende vermiyorum ve vermeyin diye uyariyorum. Anca bir misafir falan hediye getirirse görüyor istiyor yiyor az da olsa.
Marsmellowu jelatinli sekerlemeleri se tuketnemem sebebim helal olmama ihtimalinin cok cok cok yüksek oluşu.Haramdan uzak durma çabasi işte bu devirde ne kadar uzak durabilirsek. Birtek pasta icin krem santiden kurtaramadim kendimi ama onu da helal sertifikali kenton aliyorum insAllah gercekten helaldir. Bu arada jelibonlarin da helal sertifikali olanlari var ama almiyoruz alismasinlar diye.
Bu arada hanimlarin isi hic bitmiyor canim. Kandilde yaptığın isler de ibadet hükmünde olsun sevabini kat kat al insAllah
Ayy soyle bir baktim da ne çenem düşmüş affedin yha
Biz de paketli gıda almıyoruz biz tüketiyoruz ama kızlardan gizli gizli Ayşe ne görse yemek istiyor Zeynep te okula gidince gördükçe gördükçe yemeye başladı ama jelibon falan oda yemiyor koruyabildiğimiz kar artık. Krem şanti de mi sıkıntılı bak onu bilmiyordum ve kullanıyorum da