Ay maşallah kuzuma ne kadar da yakışıklı Rabbim daha nice güzel günlerini damatlığınıda da göstersin inş.
Aminnn canım amin inş. Öyle yoğun bir gündü ki ev işleri başıma yıkılıyor Du sanki birde üstüne kandil diye bizim evde toplandık abimler çocuklar falan geldi ama her yaptığım işi Rabbim ibadet niyetine kabul et diye diye yaptım
Ahh anlamazlar mı ne akıllı bıdık onlar resmen damak zevkleri var Çok ilginçtir Ayşecik de kesinlikle tatlı birşey yemiyor direk çıkartıyor ağzından ve dilini siliyor sanırsın limon yedi
Yoğurt en başından beri favoriydi pilavıda seviyor birde patates her halini itirazsız yiyor
Resmen bizi gözlemliyor Ayşecik heleki ablası ne yerse yemek istiyor mer mer diye kıyamet kopuyor ondan ayrı bişey yiyemiyoruz ama gel gör ki tatlı hiç sevmiyor çikolata pasta sevmeyen çocuk olur mu ya tabi Zeynebimin işine geliyor hepsi ona kalınca
Ahh canım bende sarılıyorum
çoğu zaman yazamıyorum ama okuyorum mutlaka yalnız olmadığımı bilmek öyle iyi geliyor ki.. Geçen bir yorumun vardı alıntı yapmıştım uzun zaman yazmayınca silinmiş Ayşe de çok sinirli bu aralar istediği olmayınca hemen ağlıyor bağırıyor var olan bir tutam saçını çekiyor güzelce anlatıp yapma dediğimiz şeyleri yapıyor aaaa Ayşe ne yaptın sen deyince de Bilge yaptı hıı Bilge hıı diye kızıyor bide diğer ismine tabi bizde kızgınlık falan kalmıyor