Umut beni güldürdün ya
demek sen sena kossun sen kovala istiyorsun ha
aman guzum etmegen böle dualar
sonra tutuveremezsiniz
şaka bi yana ben de öyle sanırdım ama bu da dönemsel canim. Benim kiz da şu an öyle ama hic kasmıyorum.kucaga almak isteyenler oluyor kizim istemiyorsa vermiyorum. Cekingen cocuklarin cogu cocugu istemedigi halde yabancilarla iletisime zorlamalari. Sorun cocugun nasil iletisim kuracagini kestiremedigi icin iletisim kuramamaktan korkup kendini geri cekmesi.( insAllah dogru anlatabilmisimdir kendimi ya )zamanla iletisim kurmaya baslayacaklar. bunun icin de anne ve baba rolmodel. Mesela anne ve babanin nasil konustuguna dikkat eder cocuklar. aksam olduunda senanin evdeki hallerini babasina anlatirken senanin anlayabilecegi bir sekilde anlatmani tavsiye ederim. Hosuna giden seyleri ve uzuldugun durumlari mimiklerle anlat. Emin ol anliyor. Hatta duymasiji sagla.arada gozune bak.ama babasiyla konustugunu unutma yani bir cesit dedikodu teknigi diyebiliriz
Neyse 1.5 yas anneye babaya asiri baglilik donemidir geçicidir dert etme canim
hele bir 3 olsun
o zaman baslayacak senden kopmaya su sarilmalari özleyeceksin
Seker zihinsel becerilerin önünde ciddi bir engel jadem. Tabi veriyoruz ben de veriyorum ama yine de minumumda tutmaya calismaliyiz elmecbur
ne kadar az verirsek kâr. Buyudugunde bi sekilde sekere muhatap olacaklar zaten
benim kiz da vuruyor jadem. Hatta kendini tokatliyor kiyamam nasil canlari yaniyorsa
Sagol cancagzim ❤
Valla ya eskiler nasil bakarmış diyorum ben de. 2 cocukla bas edemiyorum bazen. Kendime cok kiziyorum
hic disari cikasim gelmiyor bu yuzden.
Geçmiş olsun canim. Kiyamam yavrulara
nasıl oldu şimdi?
Kıyamam canım gecmiş olsun zaramiza da halaniza da. Allahtan ümit kesilmez. Kanser kurtuluşu olmayan bir hastalik degil.hem su an kesin de değil ihtimal.karartma icini. Zara nasil oldu?
Tesekkur ederim canim❤
okuyouz hep ama illa degiyor çocuk iste
Ay kiyamam yavrulara hepsi rahatsizm bu disler cok zorluyor. Erva da bi çıkaramadı gitti hep huzursuz
Tesekkur ederiz cancagzim
❤ aynen oyle motosikletten korkunca bi daha toparlayamadi sanırım.Allah korudu binlerce şükür
❤
Amin canim sagolasin
❤
Kiz ben sadece baktim oyle yorumlara falan.inan videoyu da dinlerken koydum mutfakta bi yere isime baktimm adama hic dikkat etmedim ya