2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Saol canım benimde içim açılıyor havalar güzelken haftada 1 gün olsun çocuklarla atıyoruz kendimizi dağ kır bayıra sonbaharın da en güzel yaşandığı yerlerden biri burası tadını çıkartmaya çalışıyoruz💕inş berabere gezmek nasip olur
Ayşe de bu hafta öyle dişlerden mi ki dedim en sevdiği yemekleri bile yemiyor kafa sallıyor 😞
2 yaş da sendromu da olabilir canım çok inat huysuz ve dediğim dedik oluyorlar okulda bir arkadaşın kızı 21 aylık aynı dwsiklerini yapıyormuş oda o kadar çaresiz ki inş dönemsel ve geçecek diyerek teselli et kendini
Ayşecik te hala emzik kullanıyor öğlen ve gece uykusuna geçişte emiyor ama son birkaç gündür dişten sanırım sürekli ağzında istiyor ve azılara sürtüyor
Ne iyi gelmiştir Bi nefes değişiklik temiz hava Ohh misss kendinide çok yorma
İnş güzel de sonuçlar alırsınız 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Hayat pahalılığı gerçekten çok fazla şok oluyorum fiyatları gördükçe Rabbim hepimizin yardımcıları olsun hele ki ihtiyaç sahiplerini hiç düşünemiyorum havalar da soğuyor 😞
Pandemi in bıraktığı en olumsuz izlersen biri canım takıntı sahibi olduk resmen ama hayat kaliteni düşürüp seni rahatsız edebilecek boyuttaysa yardım al bence zaten yeterince bunalıyorsun evdesin karya yemek ev işi derken yükün yeterince ağır kendini bide böyle yıpratma
Oyyy Alişim güzel oğlum nazara mı geldin sen ya annesi oku bol bol kuzuma
Evet daha iyi gibiyiz sanırım dönemseldi kuzum 🙏 ne yemiyorsa değiş k şekilde vermeye çalışıyorum bazılarını yiyor bazılarını yemiyor 🙄 ama sağlığı kilosu yerinde ya şükrüm Sonsuz 🙏

Yazdığına gülüyorum şuan canım yanlış anlama senden dolayı değil benim adam anlamıyor bu konuları çok konuşuyoruz tamam eskisi gibi değilim diyor bir hasta oluyor başladığımız noktaya dönüyoruz birde birbirimize giriyoruz habire sadece onu azalttık o kadar o da azcık 🤦🏻‍♀🥴
Ah yavrum çom sık oldu ya oda hassaslaşmıştır evlat olunca çaresiz kalıyor insan 🙄 siz birbirinizin dağı olun inşallah sırt yaslayın birbirinize kavga etmeden 🙏 Zara kuzum da hiç hasta olmasın bir daha bütün evlatlarımız inşallah hasta olmasın🙏😇

Günaydın 🌞 mutlu keyifli pazarlarınız olsun inş. Huysuzluk ve uykusuzluk akımına bizde katıldık ne zamandır annemlere gelmiyordu cuma akşamı geldik düzeni değişti diye mi yerimi mi yadırgadı kalabalıktan mı bilemedim gece 1 i geçerken zor uyutuyorum birde alt azılardan sol taraf patladı sağ taraf şiş eli hep ağzında en sevdiği şeyleri yemek istemiyor 37 lerde gezen de bir ateşi var çarşamba da kayınvalideme gidicez orda da böyle olursa vay halimize
Ben ağzına bakamıyorum asla diş baya dışına çıkınca fark ediyorum anlamıyorum ondan mı değil mi 🙄
Geçmiş olsun canım diş huzursuzluğu var üstlerinde bencede büyümek de tetikliyor biraz çok şey öğreniyorlar yoruluyor beyinleri de 😊

Uykuya biz pışpış la geçiyoruz . Temas olayını bir kesemedim. İlla dokun sev beni istiyor Sena kuş 🥰 tamamen bağımsız uyuyamadık bir
Valla bazen eriniyorum iyi mi götürmeye tuvalete 🤣 oturuyor kalkmıyor da lazımlıktan. Kitap getir oku diyor , onu ver bunu ver . Bitti mi annem diyorum yok diyor kalkmıyor ellerimi ittiriyor . Bir iki kitap Faslı geçiyoruz o otururken .
Sonuçlar çıkmış da bence temiz gibi . Bakalım çarşambaya da randevu aldık . İyi ki hastanane kabul etti idrarı götürünce . Yoksa işim zordu . Sağolsun doktor giriş yaptırmış da vermişler hemen barkod . Uyku konusu insanı baya zorluyor . İnşallah yerini yadırgamıştır kuzum . Kızlar bu arada sizin çocuklar da mı öyle Sena yapışık gezelim istiyor . Odadan çıkarmıyor hiç. Dışarı çıkıyoruz elimi bıraksın kendi gezebilsin istiyorum ama yok bir dakika sürmeden hemen tut elimi diyor . İstiyorum ki kırlardan o koşsun ben peşine dolanam 😁 ama yok hep bir bağımlı hareket ediyor . Bu durum korkutuyor beni . Normal mi şu an bu , ayrılık kaygısından mı yoksa biraz fazla mı . Odasında oyun oynarken illa sen anlat , sen de katıl , iki dakika başımı başka bir yöne çeviremiyorum . Telefon gelse ittiriyor benle ilgilen diye , telefonu elime alamıyorum . Daraltıyor bu durum . Daralmayı geçtim korkutuyor dediğim gibi . Nasıl davranmalıyım ? Sizin çocuklar kendileri vakit geçirebiliyor mu beş dakika da olsa ???
Olsun şimdi böyle yapar alışınca rahat edersin tuvalette 😇
Ya yapışıklıj konusunu bence kaygı düzeyi ile alakalı biraz da Asya evet aynı ortamda bulunalım istiyor ama bazen kendi kendine oynuyor ama dediğim gibi ben orda olacağım muhakkak dışarda benimki de öyleydi onu bi aştı tutamıyoruz milletin masasına gidip abur cuburlara salça oluyor hatta deliriyorum 🙄 belki de senin işe gitme döneminde kalan kaygı içindedir zamanla atacaktır eminim

Uykuya biz pışpış la geçiyoruz . Temas olayını bir kesemedim. İlla dokun sev beni istiyor Sena kuş 🥰 tamamen bağımsız uyuyamadık bir

Valla bazen eriniyorum iyi mi götürmeye tuvalete 🤣 oturuyor kalkmıyor da lazımlıktan. Kitap getir oku diyor , onu ver bunu ver . Bitti mi annem diyorum yok diyor kalkmıyor ellerimi ittiriyor . Bir iki kitap Faslı geçiyoruz o otururken .

Sonuçlar çıkmış da bence temiz gibi . Bakalım çarşambaya da randevu aldık . İyi ki hastanane kabul etti idrarı götürünce . Yoksa işim zordu . Sağolsun doktor giriş yaptırmış da vermişler hemen barkod . Uyku konusu insanı baya zorluyor . İnşallah yerini yadırgamıştır kuzum .
Kızlar bu arada sizin çocuklar da mı öyle Sena yapışık gezelim istiyor . Odadan çıkarmıyor hiç. Dışarı çıkıyoruz elimi bıraksın kendi gezebilsin istiyorum ama yok bir dakika sürmeden hemen tut elimi diyor . İstiyorum ki kırlardan o koşsun ben peşine dolanam 😁 ama yok hep bir bağımlı hareket ediyor . Bu durum korkutuyor beni . Normal mi şu an bu , ayrılık kaygısından mı yoksa biraz fazla mı . Odasında oyun oynarken illa sen anlat , sen de katıl , iki dakika başımı başka bir yöne çeviremiyorum . Telefon gelse ittiriyor benle ilgilen diye , telefonu elime alamıyorum . Daraltıyor bu durum . Daralmayı geçtim korkutuyor dediğim gibi . Nasıl davranmalıyım ? Sizin çocuklar kendileri vakit geçirebiliyor mu beş dakika da olsa ???
Umut beni güldürdün ya :KK70: demek sen sena kossun sen kovala istiyorsun ha 😄 aman guzum etmegen böle dualar 😄 sonra tutuveremezsiniz 😁😆🤣 şaka bi yana ben de öyle sanırdım ama bu da dönemsel canim. Benim kiz da şu an öyle ama hic kasmıyorum.kucaga almak isteyenler oluyor kizim istemiyorsa vermiyorum. Cekingen cocuklarin cogu cocugu istemedigi halde yabancilarla iletisime zorlamalari. Sorun cocugun nasil iletisim kuracagini kestiremedigi icin iletisim kuramamaktan korkup kendini geri cekmesi.( insAllah dogru anlatabilmisimdir kendimi ya )zamanla iletisim kurmaya baslayacaklar. bunun icin de anne ve baba rolmodel. Mesela anne ve babanin nasil konustuguna dikkat eder cocuklar. aksam olduunda senanin evdeki hallerini babasina anlatirken senanin anlayabilecegi bir sekilde anlatmani tavsiye ederim. Hosuna giden seyleri ve uzuldugun durumlari mimiklerle anlat. Emin ol anliyor. Hatta duymasiji sagla.arada gozune bak.ama babasiyla konustugunu unutma yani bir cesit dedikodu teknigi diyebiliriz 😁😆

Neyse 1.5 yas anneye babaya asiri baglilik donemidir geçicidir dert etme canim 🙃😉 hele bir 3 olsun 😄 o zaman baslayacak senden kopmaya su sarilmalari özleyeceksin 🤩
Ah ah önüne neler koyardım da yerdi ey gidi 🙄 şimdi o günleri özleyeceğiz sanırım ya tatlı ile tanışmaması bende imkansız bir babası var tatlı vermeyince çocuga işkence ediyoruz hayattan zevk almıyor zannediyordu çocuk alıştı tabi 🤪
Ya şekerparem dönemsel demekki pek inat benim ki normal de de böyle dönemler psikopata bağlıyor
Seker zihinsel becerilerin önünde ciddi bir engel jadem. Tabi veriyoruz ben de veriyorum ama yine de minumumda tutmaya calismaliyiz elmecbur 🤷‍♀️ ne kadar az verirsek kâr. Buyudugunde bi sekilde sekere muhatap olacaklar zaten
Ben de benimki manyak zannediyorum 🤣 öyle mi valla korkuyorum artık çünkü psikopatlıpa doğru gidiyor yol
benim kiz da vuruyor jadem. Hatta kendini tokatliyor kiyamam nasil canlari yaniyorsa :KK43:
Ay kuzum benim neler gelmiş aşına naif alimizin geçmiş olsun Allahım korusun beterinden 🙏🙏🙏
Sagol cancagzim ❤🌹
çok geçmiş olsun canim. üst üst gelmiş bi de. çocuk büyütmek gerçekten çok zormuş. biz 7 kardeşiz annem nasıl bakmış bize diye düşünüyorum sürekli. hakkı ödenmez.
Valla ya eskiler nasil bakarmış diyorum ben de. 2 cocukla bas edemiyorum bazen. Kendime cok kiziyorum :KK43: hic disari cikasim gelmiyor bu yuzden.
çok sağol canim. civan şimdi ateşli çorap da giydiremiyorum. zibinla pencere açık ve 38 'in altına inmedi hala. 39u gördüm deli olacam. bi abisi bi o 1 aydır böyle bir dönüşüm var. kısır bi döngüdeyim. psikolojikmen tükenmiş hissediyorum bedenen çırpınıyorum yavrum iyi olsun diye.
Geçmiş olsun canim. Kiyamam yavrulara :KK43: nasıl oldu şimdi?
Yaaa aynı durum bizde de var çoçuğum toparlanıyor tam yine hasta oluyor dün gece 1 de baktım yanıyor alından 38,5 koltuk altı 39 du hemen acile gittik tahlil aldırdı crp 10 çıktı yüksek değil pek ama antibiyotik verdi 2 tane de azı dişi patladı (9.-10. Diş ilk azılar) calpol veriyorum 4 saat geçince hemen 38lere çıkıyor bende yıldım vallaha birde babasını sakinleştiriyorum resmen ağlıyor bugün çocuğum gözleri şöyle kaymış şöyle süzülmüş hastalık hastası zaten bu konularda kendinde de sıkıntı var doktor hastane tiksiniyorum artık eşim ve ailesinin ağzından kendileri ile sürekli hastalık Zara da hastalanınca bir yandan eşimi bir yadan Zara’yı idare ediyorum çok moralim bozuldu gerçekten bu akşam dünden beri yatmadım adam da yatmıyor sen yat diyorum yatmıyor Elinden de bir şey gelmiyor üstüne birde halamın bağırsak kanseri olma ihtimalini duydum gencecik kadın36-37 yaşlarında boğuluyorum bugün ciddi anlamda 😭😭😭
Kıyamam canım gecmiş olsun zaramiza da halaniza da. Allahtan ümit kesilmez. Kanser kurtuluşu olmayan bir hastalik degil.hem su an kesin de değil ihtimal.karartma icini. Zara nasil oldu?
Alişim güzel oğlum nazara mı geldin sen ya annesi oku bol bol kuzuma
Tesekkur ederim canim❤🌹 okuyouz hep ama illa degiyor çocuk iste 🤷‍♀️
Günaydın 🌞 mutlu keyifli pazarlarınız olsun inş. Huysuzluk ve uykusuzluk akımına bizde katıldık ne zamandır annemlere gelmiyordu cuma akşamı geldik düzeni değişti diye mi yerimi mi yadırgadı kalabalıktan mı bilemedim gece 1 i geçerken zor uyutuyorum birde alt azılardan sol taraf patladı sağ taraf şiş eli hep ağzında en sevdiği şeyleri yemek istemiyor 37 lerde gezen de bir ateşi var çarşamba da kayınvalideme gidicez orda da böyle olursa vay halimize
Ay kiyamam yavrulara hepsi rahatsizm bu disler cok zorluyor. Erva da bi çıkaramadı gitti hep huzursuz 😔
ook geçmiş olsun telaş yapmakta çok haklısın hepsi üst üste gelmiş. Çocuk da korktu ki sonrakilere dikkatini toplayamadı 😕😕 nazar değmiş bal küpüne maşallah diyelim 🧿
Tesekkur ederiz cancagzim🌹❤ aynen oyle motosikletten korkunca bi daha toparlayamadi sanırım.Allah korudu binlerce şükür 🤲
geçmiş olsun canım Alimize ❤️ görünmez kazadan beladan korusun Rabbim
Amin canim sagolasin🌹🤲
Kalppare Kalppare canim sagol ben bu adamı az once actim cok kisa da yaa cok korkunç bu adam 😁 birde cok uzatıyor. Bir ara dinleyeceğim 😊
Ali nasil bu arada çok gecmis olsun.
@Helinnnnn SonsuzUmut SonsuzUmut gecmis olsun canlarım umarim iyidir kuzular
Kiz ben sadece baktim oyle yorumlara falan.inan videoyu da dinlerken koydum mutfakta bi yere isime baktimm adama hic dikkat etmedim ya 🤭

Ah yavrum çom sık oldu ya oda hassaslaşmıştır evlat olunca çaresiz kalıyor insan 🙄 siz birbirinizin dağı olun inşallah sırt yaslayın birbirinize kavga etmeden 🙏 Zara kuzum da hiç hasta olmasın bir daha bütün evlatlarımız inşallah hasta olmasın🙏😇
Aminn İnş canım bugğn çok huysuzdu ama iyileşti bence artık
Bilmiyorum ki ya bizim oturmadı galiba evlilik bir iyi bir kötüyüz aniden birbirimize giriyoruz sonra Kısa sürüyor bir şey yokmuş gibi devam ediyoruz bi ara konuştuk düzelttik baya ama şu dura yine başladı bazen ciddi ciddi boşanmak istiyorum hatta düşünüyorum bazen karşığım açıkçası şu sıra

Kalppare Kalppare amin canım öyle tabi allahtan umut kesilmez
Hanımağa iyileşti bence ama bugün canımızı okudu dışarı çıkmadık ondan mı ne en son aptamil mamasını kaşıklıyordu öyle kutuda 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
Dışarı çıktık arabayla 2-3 tur atıp döndük şimdi uyuttum 2 yaş sendromu muydu dışarı hasreti miydi bilemedim artık😀

Selamlar kizlar
Nasilsinz?
N Nehir8077 hic ses çıkmıyor merak ettim haberi olan var mi ?

Bende Karya ya tulum aldim ama biraz büyük olsun dedim cok mu bol yada bizim kiz mi sevemedi gece agliyor annee diye çıkarmaya çalışıyor en son çıkardın dun gecede giydirmedim cok sıcakta degil kalitelide aldim bu kiz neden boyle yapıyor anlamadim. Ne yapsam giydirmeye devam etsem alisir mi sizce ?

Selamlar kizlar
Nasilsinz?

Bende Karya ya tulum aldim ama biraz büyük olsun dedim cok mu bol yada bizim kiz mi sevemedi gece agliyor annee diye çıkarmaya çalışıyor en son çıkardın dun gecede giydirmedim cok sıcakta degil kalitelide aldim bu kiz neden boyle yapıyor anlamadim. Ne yapsam giydirmeye devam etsem alisir mi sizce ?
Kac tog degerinde canim? Acaba kalin mi geldi?

Kalppare Kalppare amin canım öyle tabi allahtan umut kesilmez
Hanımağa iyileşti bence ama bugün canımızı okudu dışarı çıkmadık ondan mı ne en son aptamil mamasını kaşıklıyordu öyle kutuda 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
Dışarı çıktık arabayla 2-3 tur atıp döndük şimdi uyuttum 2 yaş sendromu muydu dışarı hasreti miydi bilemedim artık😀
Aman iyi olsunlar da 😊😊 oluyor bazen böyle şeyler 😊😊
Hanimağam dolanmak istemis 😁

SonsuzUmut SonsuzUmut Canım evliligim oturmadı demissin. Henuz yeni evlisiniz, sen çalışmak isteyen bir annesin. Atama vs de olmayinca modun düşmüş olabilir. Uzun süreli ayrı kaldınız.Genç evlilerde kavga biraz daha fazla olabiliyor. Gencliğin verdigi o geçici kavgalar sinirlenmeler normal. Elinizden geldigince Zaraya yansıtmamaya çalışin.etkileniyorlar hemen.ortada büyük bir hata(şiddet lin her türlüsü, aldatma, evine bakmama,kötü alışkanlıklar vs) olmadıkça evliliğin yürütülmesinden yanayım. Her çocuk anne ve babayla büyümek ister.eşinde hafif anksiyete var belli. Bu da senin imtihanın.Rabbim saglık sihhat versin her daim insAllah ailenize.onu da sakinlettirsin insAllah eşin icin dua et. Allahim esimi aklı kalbi selim eyle diye.sen onu sakinlettir de.

Ben yaklasik 1 yıldan fazla oldu bir ruya gördüm. Bu rüyayi anlatamam.ama bu ruyadan anladigim kadarıyla senin Allah katında güzel bir yerin var.ve sen zorlu zamanlar imtihanlar geçirdin muhtemelen o zaman bilemiyorum.güzel bir rüyaydı. Sana tavsiyem ne zaman daralsan Rabbinden iste dua ve namaz ile.Allah eşinin kalbini selim eylesin sakinlettirsin insAllah. Ben de o rüyadan beri sana dua ediyorum güzel arkadasım.bil istedim 😊

SonsuzUmut SonsuzUmut Canım evliligim oturmadı demissin. Henuz yeni evlisiniz, sen çalışmak isteyen bir annesin. Atama vs de olmayinca modun düşmüş olabilir. Uzun süreli ayrı kaldınız.Genç evlilerde kavga biraz daha fazla olabiliyor. Gencliğin verdigi o geçici kavgalar sinirlenmeler normal. Elinizden geldigince Zaraya yansıtmamaya çalışin.etkileniyorlar hemen.ortada büyük bir hata(şiddet lin her türlüsü, aldatma, evine bakmama,kötü alışkanlıklar vs) olmadıkça evliliğin yürütülmesinden yanayım. Her çocuk anne ve babayla büyümek ister.eşinde hafif anksiyete var belli. Bu da senin imtihanın.Rabbim saglık sihhat versin her daim insAllah ailenize.onu da sakinlettirsin insAllah eşin icin dua et. Allahim esimi aklı kalbi selim eyle diye.sen onu sakinlettir de.

Ben yaklasik 1 yıldan fazla oldu bir ruya gördüm. Bu rüyayi anlatamam.ama bu ruyadan anladigim kadarıyla senin Allah katında güzel bir yerin var.ve sen zorlu zamanlar imtihanlar geçirdin muhtemelen o zaman bilemiyorum.güzel bir rüyaydı. Sana tavsiyem ne zaman daralsan Rabbinden iste dua ve namaz ile.Allah eşinin kalbini selim eylesin sakinlettirsin insAllah. Ben de o rüyadan beri sana dua ediyorum güzel arkadasım.bil istedim 😊
Evet canım 4. Yıldayız evlilikte ama fazla darlıyor beni çok konuşuyor birde evet atanamamak çok etkiliyor beni belki de çok istediğim için olmuyor Çok stres oluyorum çünkü o yüzden bu sene daha sakin adımlarla ilerlemeyi planlıyorum
namaz ve dua konusunda o kadar haklısın ki ben Aslında çok okudum çok da Bilgim var kuranı tecvidli ortaokulda hatim ettim her sene okurdum mailini vs 2-3 kez okudum ama son 3 yıldır o kadar boş geçiriyorum İbadetin eve huzur kattığına inanıyorum namaz kılmasamda haftada ayda bir kuran okumak bana iyi gelirdi sanırım yeniden namaza başlasam iç huzurum için iyi olacak
Kız beni nasıl gördün çok merak ettim ben olduğumu nasıl anladın tmm neyse anlatma
Tşkr ederim bu arada güzel arkadaşım rüyan mutlu etti beni 😀🙏🏻

Umut beni güldürdün ya :KK70: demek sen sena kossun sen kovala istiyorsun ha 😄 aman guzum etmegen böle dualar 😄 sonra tutuveremezsiniz 😁😆🤣 şaka bi yana ben de öyle sanırdım ama bu da dönemsel canim. Benim kiz da şu an öyle ama hic kasmıyorum.kucaga almak isteyenler oluyor kizim istemiyorsa vermiyorum. Cekingen cocuklarin cogu cocugu istemedigi halde yabancilarla iletisime zorlamalari. Sorun cocugun nasil iletisim kuracagini kestiremedigi icin iletisim kuramamaktan korkup kendini geri cekmesi.( insAllah dogru anlatabilmisimdir kendimi ya )zamanla iletisim kurmaya baslayacaklar. bunun icin de anne ve baba rolmodel. Mesela anne ve babanin nasil konustuguna dikkat eder cocuklar. aksam olduunda senanin evdeki hallerini babasina anlatirken senanin anlayabilecegi bir sekilde anlatmani tavsiye ederim. Hosuna giden seyleri ve uzuldugun durumlari mimiklerle anlat. Emin ol anliyor. Hatta duymasiji sagla.arada gozune bak.ama babasiyla konustugunu unutma yani bir cesit dedikodu teknigi diyebiliriz 😁😆
Neyse 1.5 yas anneye babaya asiri baglilik donemidir geçicidir dert etme canim 🙃😉 hele bir 3 olsun 😄 o zaman baslayacak senden kopmaya su sarilmalari özleyeceksin 🤩
Seker zihinsel becerilerin önünde ciddi bir engel jadem. Tabi veriyoruz ben de veriyorum ama yine de minumumda tutmaya calismaliyiz elmecbur 🤷‍♀️ ne kadar az verirsek kâr. Buyudugunde bi sekilde sekere muhatap olacaklar zaten
benim kiz da vuruyor jadem. Hatta kendini tokatliyor kiyamam nasil canlari yaniyorsa :KK43:
Sagol cancagzim ❤🌹
Valla ya eskiler nasil bakarmış diyorum ben de. 2 cocukla bas edemiyorum bazen. Kendime cok kiziyorum :KK43: hic disari cikasim gelmiyor bu yuzden.
Geçmiş olsun canim. Kiyamam yavrulara :KK43: nasıl oldu şimdi?
Kıyamam canım gecmiş olsun zaramiza da halaniza da. Allahtan ümit kesilmez. Kanser kurtuluşu olmayan bir hastalik degil.hem su an kesin de değil ihtimal.karartma icini. Zara nasil oldu?
Tesekkur ederim canim❤🌹 okuyouz hep ama illa degiyor çocuk iste 🤷‍♀️
Ay kiyamam yavrulara hepsi rahatsizm bu disler cok zorluyor. Erva da bi çıkaramadı gitti hep huzursuz 😔
Tesekkur ederiz cancagzim🌹❤ aynen oyle motosikletten korkunca bi daha toparlayamadi sanırım.Allah korudu binlerce şükür 🤲
Amin canim sagolasin🌹🤲
Kiz ben sadece baktim oyle yorumlara falan.inan videoyu da dinlerken koydum mutfakta bi yere isime baktimm adama hic dikkat etmedim ya 🤭
Ya evet Ne kadar az şeker versek kar dediğin gibi ilerde önüne geçmek daha zor olacak 🙄 gerçi ben kendim de yiyorum çocuga ne deyim zararlı alışkanlıklarımı bırakıp güzel şeylere yönwliyorum darısı şekere diyim o zaman 🙏😇

Aminn İnş canım bugğn çok huysuzdu ama iyileşti bence artık
Bilmiyorum ki ya bizim oturmadı galiba evlilik bir iyi bir kötüyüz aniden birbirimize giriyoruz sonra Kısa sürüyor bir şey yokmuş gibi devam ediyoruz bi ara konuştuk düzelttik baya ama şu dura yine başladı bazen ciddi ciddi boşanmak istiyorum hatta düşünüyorum bazen karşığım açıkçası şu sıra
Peki sebepler ne ya çok ciddi değilse değer mi ortada artık bi çocuk var 😔 tabi mutsuz olacaksan yolları ayırmak en iyisi ama bence sakinleşmeye hava almaya ihtiyacın var bu dönem seni çok sıktı hastalık falan yordu yani

Selamlar kizlar
Nasilsinz?
Bende merak ettim yarın bi yazayım aklımda ne zamandır ya😔 inşallah iyidir yogunluktan giremiyırdur
Bence denemeye devam et bi süre daha uykudan erken giydir bi kaç saat alışır benimki de bi ayakkabısını sevmemişti ben evde giydirdim falan alıştı giydi tuhaf huyları oluyor bazen kuzum

Evet canım 4. Yıldayız evlilikte ama fazla darlıyor beni çok konuşuyor birde evet atanamamak çok etkiliyor beni belki de çok istediğim için olmuyor Çok stres oluyorum çünkü o yüzden bu sene daha sakin adımlarla ilerlemeyi planlıyorum
namaz ve dua konusunda o kadar haklısın ki ben Aslında çok okudum çok da Bilgim var kuranı tecvidli ortaokulda hatim ettim her sene okurdum mailini vs 2-3 kez okudum ama son 3 yıldır o kadar boş geçiriyorum İbadetin eve huzur kattığına inanıyorum namaz kılmasamda haftada ayda bir kuran okumak bana iyi gelirdi sanırım yeniden namaza başlasam iç huzurum için iyi olacak
Kız beni nasıl gördün çok merak ettim ben olduğumu nasıl anladın tmm neyse anlatma
Tşkr ederim bu arada güzel arkadaşım rüyan mutlu etti beni 😀🙏🏻
Atanamamak sürekli boş vakitte ders çalışmak kendine vakit ayıramamak seni bunaltmaz mı bunaltır tabş kendine de vakit ayır canım ne iyi geliyorsa sana yap kendini sadece çocuğa ve derse adama
Bende çalışacağım yine ve bu sene alan eğitim bilimleri de çalışacağım inşallah geçen sene çalışmadım onlara düşün baştan Başlıycam hepsine 🙄 Allah emeklerimizin karşılığını versin de rahatlayalım 🙏

Atanamamak sürekli boş vakitte ders çalışmak kendine vakit ayıramamak seni bunaltmaz mı bunaltır tabş kendine de vakit ayır canım ne iyi geliyorsa sana yap kendini sadece çocuğa ve derse adama
Bende çalışacağım yine ve bu sene alan eğitim bilimleri de çalışacağım inşallah geçen sene çalışmadım onlara düşün baştan Başlıycam hepsine 🙄 Allah emeklerimizin karşılığını versin de rahatlayalım 🙏
Haklısın canım ciddi problemler değil aramızdaki sıkıntılar sadece onun aşırı pimpirkli çok konuşan bazen de kırıcı konuşan bir tavrı var ha desen sen altta kalıyor musun hayır o konuşunca artık ben daha fazla konuşuyorum onu bastırmak için ama bu tarz şeyler bana göre değil ailesi ile ilgili de sıkıntılar oluyor bazen hayırlısı zamanla düzelir İnş her şey Aminn çalışmaktan başka çare de yok ben başlamıştım ama şu ara bıraktım yine birde Zara hanım bilgisayarın sarj aletini yere düşürdü bozdu çalışmaya darbe vurdu yani bu hafta belki tekrar başlarım

X