2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kıyamam ben fıstığima yaa 😍😍 fıstik bir ara brokolilerle poz veriyordu noldu o sağlıkli beslenen prensese 🥰 bizim Ali 2 yasa kadar tatlı nedir bilmezdi ama öğrendi ve erva da daha simdiden biliyor, ne edeyim göre göre istiyor, e haliyle de yiyor 🙃😶erva da istahsiz canim. Onceden bayila bayila ictigi tarhanayi bile icmiyor.hep kasigi ver ben iceyim modunda 🥴 ee tabi icemiyor 😑 dönemsel sanırim.
Jadesi Jadesi SonsuzUmut SonsuzUmut kızlar benzer krizleri yasıyoruz uyku yok istah yok. Ne sorsam cevap belli omuz silkerek hayır anlaminda ııiı ııi diyor 🙄
Emzik maalesef veriyorum. Geceleri veriyorum sadece ama bu ara dis sıkıntısına kaşısın diye veriyorum gündüzleri de.gunduz verme yoksa dil gelişimi yavaslar canim.
Ah ah önüne neler koyardım da yerdi ey gidi 🙄 şimdi o günleri özleyeceğiz sanırım ya tatlı ile tanışmaması bende imkansız bir babası var tatlı vermeyince çocuga işkence ediyoruz hayattan zevk almıyor zannediyordu çocuk alıştı tabi 🤪
Ya şekerparem dönemsel demekki pek inat benim ki normal de de böyle dönemler psikopata bağlıyor

Canım bizim oğlan da bir dönem tüm sınırlarımı zorladı artık o kadar bıkkındım ki işe kaçıyordum eve gelirken ayaklarım geri geri gidiyordu. Ev ve düzen değişikliği, benim yorgunluğum, onunla ilgilenemem etkilemiş çocuğu şükür son bir haftadır çok daha uyumlu. Geçecek düzelecek diye düşün zor. Davranışları sürekli değişiyor, huy edinip bırakıyorlar. Tek lazım olan şey bol sabır bize
SonsuzUmut SonsuzUmut canım sizinki de baya zorlayıcı olmuş. Kriz anlarında erken müdahele edip krizi büyütmemeye çalışıyorum dikkatini dağıtarak. Arabayı sürmek isterse aaa bak şurda ne var burda ne var, eline kraker vs vermek falan bazen işe yarıyor.
Bende dün parkta babasına kakalayıp şöyle bir köşeye kaçtım ve kahvemi içtim gökyüzüne bakarak derin nefesler ne özlemişim kendimle oturmayı 💕 sabahta haldır güldür cam silmiştim halbuki 🤪 kış temizliği yapıyorum oda oda anca 1 haftaya biter önümüzdeki hafta mis gibi otururum kısmetse halıları da verirsem değmeyin keyfime 😇
Ne kadar sürdü peki miss bu süreç

Ben son 1 saydır hiç izletmiyorum gibi bir şey bir ara bizimkinde aşırı izledi hastaydı yemek yesin diye veriyordum eline baktım her dk istiyor olmadan bir şey yapmıyor kaldırdık teli o yanımızdayken Teli hiç elimize almıyoruz artık
Evet bende TV den açıyorum çoğunlukta zorda kalmadıkça telefondan açmıyorum ama insan kalıyor zorda malesef.

Değil canım 1-2 yaş arası oluyor diye okumuştum bir yerde. Umarım bu şekilde geçiyordur ben de daha beterlerini hayal edemiyorum. Kendine zarar verme işi çok kötü yaa ipek de bir ara saçını çekiyordu durduk yere pek üstünde durmadım. Büyüme atağı da olabilir. Bizim de daha zor bir dönemimiz olmuştu sonrasında işte geçen anlattığım ipek şunu yapıyor ipek bunu yapıyorlar başladı cümle kurmaya başladı. Zor ama çook keyifli bir dönem yaa o kadar tatlı tatlı konuşuyor ki ne dediğini anlamaya çalışırken bazen bir bakıyorum hiç beklenmedik bir şey söylüyor ilk kez duyduğum kelimeler tabirler çıkıyor ağzından. Bi de şey var bu ara mesela benim çorba annenin çorba ya da babanın ayakkabı annenin ayakkabı diye herkesin eşyalarını vs ayrı ayrı sayıyor 😅
Şişer valla saç baş yolarlar 😅 bu arada bizim sitede aynı gün doğumlu ikizler var genelde bahçeye aynı saatlerde çıkıyorlar epey oynuyorlar sosyalleşiyor onlarla 🥰🥰 dün gündüz tek uyku yapsın demiştim uyku dışarı saatine gelmiş güvenliğe bizim evi aratmış anneannesi ipek dışarı çıkmıyor mu diye ay bir hoş oldum resmen arkadaşları sokağa çağırıyor kuzuyu ne ara bu kadar büyüdün sen dedim 😁🤩🤩
Ben de bunu çok kullanıyorum. Ellerini yıkamak diş fırçalamak top ve saklambaç oynamak favorileri zorda kalırsam hemen hadi bunu yapalım diyorum hemen kanıyor kuzu 🥰🥰
Evet bizimki de ufaktan başladı ikili cümlelere hadi anne kalk anne gag anne🤣 ipek hep hızlı maşallah acelesi var kuzumun 🧿🍀

Dışarda hiç tecrübe etmedim bu durumu ama evde mutfakta iş yaparken özellikle bacaklarımın arasına yapışıp al beni diyor , almadığımda kafasını direkt geriye doğru mutfak dolabına vuruyor . Hiç oralı olmuyorum genelde . Biraz hızlı yapınca canı yanıyor duruyor en azından ama ağlama ya devam tabi . Görmezden gelmeye çalışıyorum ben . Ya da dikkat dağıtıyorum çekmecede ne varmış aç bakalım filan diye . Çok ağlıyorsa hiç duymuyor tabi beni 😁 yeme konusu da gerçekten çok zorlayıcı bir durum , başından beri beslenme ile alakalı sıkıntı yaşadığımız için çok iyi anlıyorum . Umarım geçici süreçlerdir. Ben çalışmaya başladım daha nefes alamadan yine baş başa kaldık Sena ile 😁 akşama kadar sürekli ilgilenmek gerçekten zorlayıcı . Bir de elimden tutup sağa sola sürüklüyor . Ayrılık kaygısını da zirvede yaşıyoruz . Odadan çıkamıyorum . Annemler gitti çocuk yine dağıldı . Hemen alışmış onlara da . Gündüz uykuları hep perişandı en fazla 45 dk ama gece annemlerden sonra çok uyanmalar başladı . Toparlarız inşallah bir an önce nisan bebekleri olarak . Hiç bitmedi atağıydı dişiydi . Sırada 2 yaş sendromu var . Allahım inşallah en kolay onu atlatırız amin 🙏
Ya ben de tepki vermemeyi de denedim kızdımdaama yine yapıyor ne yaptıysamvazgeçmedi şu huyundan deli mi ne 🙄 bizimkinde de var anne gag yatak odası diğer odalar gezip duruyoruz dışarı çok çıkamıyor sıkılıyor haa güzelse çıkarmaya gayret ediyorum en kötü mahalle turu yapıp geliyoruz iyi geliyor
Evet ya tam işe başladın nefes alacaktın kısmet artık kızın iyi olsun da 🙏❣️

E hadi gözün aydınhayırlı sonuçları olsun inşallah 🙏
İnşallah ☺️ İzne ayrıldığım günden beri sırf tahlil almak için lazımlığa oturtuyorum yapıyor çiş de kaka da . Ama tabi tuvalet eğitimi amaçlı değildi bizimki . Başlasam mı bilemedim biraz daha beklerim acelem yok çişi tahlile gönderdim ya şimdilik yeter 💃🏻💃🏻

Selam canlarım
Jadesi Jadesi canim bu ara bizim kizda elimden tutup mutfak perdesinin arkasına götürüyor çadır niyetine orayı kullanıyoruz anlayacağın anneee annee diye diye surekli yapisiyor bana camasir sepetine top koyup içine giriyordu zavallı top havuzu niyetine😁 bende bugun şişme havuzu actim açmaz olaydım benide içine oturtmaya basladi😂
Onun disinda benimki kendine zarar vermiyor ama acayip bağırıyor istediği olmayinca. Ben ne isterse veriyorum valla yeterki basim ağrımasın 😁 tv telefon malesef bizde yemek yerken var. Allahim korusun oyle kotu şeyler düşünmek istemiyorum ama aksama kadar napacagimi şaşırıyorum bende..
Birde benimki cok numaracı ağlama numarası yapiyor ama cok komik bir ara video paylaşırım size 😁
Bugunlerdede surekli gıdık gıdık gıdık diyor😁
SonsuzUmut SonsuzUmut canim uku konusunda bizde tek uyku yapıyoruz ve cok az uyuyor 1 saati zor buluyor.. sanirim disten yada donemsel..
Emziği karya ya sadece uyurken veriyordum onu da yazin kendisi bıraktı istemedi atti.

Kizlar bu arada hayat cok pahali olduu
Eşime zam yapıldı ama yine zorlanıyoruz anlamadim gitti:KK43:
Işe başlamak istiyorum ama karya bana cok bağlı ve bakacak kimse yok. Bakıcı vs de güvenemem. Dun esimle konustuk ama cok duygusalım ondan mi ayrilik ve güven konusunda hep endişelerim var. Okul dönemindede zorluk yaşar mıyım acaba yani 3 yasta bırakabilir miyim.. biraz rahat olmak istiyorum fakat olamiyorum her konuda bu sıkıntıyı yaşıyorum. Insanlarla gorusmek bir kahve içmek istiyorum ama ev pislenir diye temizlikle uğraşacağım bebek var diye kimseyi çağırmiyorum haliyle kimseye de gitmiyorum. Gitsem bile geli ce camasir dusdus uğraşıp duruyoruz.
Pandemi ve karya dan once bu kadar değildim ama uzerimde kaldi bu saçmalık iste adam heryere girip çıkıyor heryeri ekliyor sonra evime geliyor karyada herseyi agzina sokuyor gibi düşünceler..
Ve ne yazıkki esimde benden beter halde elini 10 kez yıkar kapıda girerken çorabını çıkarır.
Bir doktora mi görünsek bilemedim böyle hayat geçmiyor cunku..

Bende dün parkta babasına kakalayıp şöyle bir köşeye kaçtım ve kahvemi içtim gökyüzüne bakarak derin nefesler ne özlemişim kendimle oturmayı 💕 sabahta haldır güldür cam silmiştim halbuki 🤪 kış temizliği yapıyorum oda oda anca 1 haftaya biter önümüzdeki hafta mis gibi otururum kısmetse halıları da verirsem değmeyin keyfime 😇
Ne kadar sürdü peki miss bu süreç
Bizim işin gücün bitip rutine dönmemizle bebe de normale döndü canım.1 ay sürdü diyebilirim. Bir de eve odasına alışması da zor oldu. Ama alıştı kimin odası burası diyorum Döttuuununn diyor🤣
Kolay gelsin canım güle güle misss gibi oturun inşallah sağlıkla

Selam canlarım
Jadesi Jadesi canim bu ara bizim kizda elimden tutup mutfak perdesinin arkasına götürüyor çadır niyetine orayı kullanıyoruz anlayacağın anneee annee diye diye surekli yapisiyor bana camasir sepetine top koyup içine giriyordu zavallı top havuzu niyetine😁 bende bugun şişme havuzu actim açmaz olaydım benide içine oturtmaya basladi😂
Onun disinda benimki kendine zarar vermiyor ama acayip bağırıyor istediği olmayinca. Ben ne isterse veriyorum valla yeterki basim ağrımasın 😁 tv telefon malesef bizde yemek yerken var. Allahim korusun oyle kotu şeyler düşünmek istemiyorum ama aksama kadar napacagimi şaşırıyorum bende..
Birde benimki cok numaracı ağlama numarası yapiyor ama cok komik bir ara video paylaşırım size 😁
Bugunlerdede surekli gıdık gıdık gıdık diyor😁
SonsuzUmut SonsuzUmut canim uku konusunda bizde tek uyku yapıyoruz ve cok az uyuyor 1 saati zor buluyor.. sanirim disten yada donemsel..
Emziği karya ya sadece uyurken veriyordum onu da yazin kendisi bıraktı istemedi atti.

Kizlar bu arada hayat cok pahali olduu
Eşime zam yapıldı ama yine zorlanıyoruz anlamadim gitti:KK43:
Işe başlamak istiyorum ama karya bana cok bağlı ve bakacak kimse yok. Bakıcı vs de güvenemem. Dun esimle konustuk ama cok duygusalım ondan mi ayrilik ve güven konusunda hep endişelerim var. Okul dönemindede zorluk yaşar mıyım acaba yani 3 yasta bırakabilir miyim.. biraz rahat olmak istiyorum fakat olamiyorum her konuda bu sıkıntıyı yaşıyorum. Insanlarla gorusmek bir kahve içmek istiyorum ama ev pislenir diye temizlikle uğraşacağım bebek var diye kimseyi çağırmiyorum haliyle kimseye de gitmiyorum. Gitsem bile geli ce camasir dusdus uğraşıp duruyoruz.
Pandemi ve karya dan once bu kadar değildim ama uzerimde kaldi bu saçmalık iste adam heryere girip çıkıyor heryeri ekliyor sonra evime geliyor karyada herseyi agzina sokuyor gibi düşünceler..
Ve ne yazıkki esimde benden beter halde elini 10 kez yıkar kapıda girerken çorabını çıkarır.
Bir doktora mi görünsek bilemedim böyle hayat geçmiyor cunku..
Rahatsız oluyorsan, kendini mutlu hissetmiyorsan doktora gitmelisin canım daha da derinleşmeden. Rahatsız olmasan ben böyle de mutluyum desen gitmene gerek yok derdim. Ama kendine telkinde bulun sürekli Karya mikroplar da tanışmalı, hasta da olmalı ki bağışıklığı güçlensin. Okula başlayınca çok zorlanırsın hastalık açısından korunmasız olur bağışıklığı. Alerjinin bir sebebi de aşırı hijyen bir de.Karya başkasıyla durmaz gibi geliyor ama öyle bir durur ki şaşırırsın. Göktuğ annemi hiç yormuyor mesela ben eve gelince bu çocuğa noldu diyor annem🤣adamına göre muamele yapıyorlar bıdıklar. Anneannesi gelince anne okula diyor bayy bayy öpücük sonra kapıyı kapatıyor arkamızdan. Vedalaşmadan çıkarsak ağlıyor. Karya da alışır. Çocuklar bizlerden çok çabuk adepte oluyorlar takma kafana.

Ya ara ara olurdu ama iyice ritmik oluyor her ay 😑 evet arastirdim adi bile varmis 😁 hayit tohumu suyu falan filan yazmislar forumda ama hic bilmedigim bisey. Adacayi falan denedim papatya rezene yok tatlım gecmiyor 😑🥴 en iyi gelen sey tatlı çikolata hatta 😍😎

Bu arada babayla biz de ayni sendromu yaşıyoruz.
Helinnnnn Helinnnnn heline katılıyorum daha o cok aglamali döneme gelmedik 😥 oy helin ben cok tırsıyorum ya 😣
bende tırsıyorum valla. çünkü insan bi ona sabredemiyor sanki. bu arada çikolata candır ya😍
Allah Allah bizim de feritin 4 mu 5 mi neydi bu ilaci yazdi doktor. Duzenli veremiyordum ama cocuk bembeyaz ruh gibi. Basladim gene yarim saat sonra c vitaminli propolisli bi vitamin veriyorum. Demir ve c vitamini etkilesince emilimi artiyor diye. Bir de etli yemeklerle c vitaminli biseyelr salata veya meyve veriyorum.emilimi artsın diyem ama Ali alerjik bisey dokundugunda bagirsagi kaniyor. Bu da demir eksikliği demek 😔 hala oluyor mu bilmem bebekken oyleydi.simdi olsa karni agrir siye düşünüyorum o zaman agriyordu cunku.herneyse biz acigi kapatamadik hala. Demir dokum tava düşünüyorum ama ceekincelerim de var kafam karisik 🙄

Uyku uykunun mayasidir derler. Uyusun bence.Ama 2 saatl gecirme.evet korkunca hep üstümde benim de erva. E oyle olunca is yaptirmiyor. Abisinden iyice korktu. Vurmasina izin vermiyorum tabi. Ama oluyor iste. Bazen de hirlayarak korkutuyor kizimi zalım oglan 🙄

Canim asi olarak ne oldunuZ? Gecmis olsun sifa olsun kuzuya❤
Annem dahil herkes kapti maalesef. Su an atlatıyorlar.gerginim hem nasil.Kardesimin cigerleri dolu cikmis rontgende ama öksürmüyor bu da bizi korkutuyor.doktor zaturre demis.ama evde ilaclarini kullaniyor. RABBIME SIGINDIM.

Allah Allah hepatit A vardı sadece bu ay diye hatirliyorum ama 🤔 geçmiş olsun canim. Biz daha olmadik.
canim kan ilacını bi düzenli kullanamadım. bu ara toparlanamiyoruz. sırayla abi kardeş hasta. öksürük geçmiyor zaten. yani azalıyor sonra hooop tekrar bastan😒
Ya biraz ateş yaptı 37,5 falan calpol verdim ama bakalım sizde yaptı
Helinnnnn Helinnnnn @ebru_can_ebru bugün tekrar tahlil verdim bakalım yarın doktora gösterecek eşimi
normalde 37,5 da vermezdim ama gece veriyorum olur da yükselirse uykuya dalıp farkedemezsem diye. keşke hiç hasta olmasalar ya.
Bizim doktor ateş çocuklarda bilinenin aksine çok tehlikeli değil dedi yüksek ateş dediğimiz 39 üstüdür , ilk soymak serin tutmak ılık duş yada ılık havlu ile eklem yerlerini silmek bol sıvı tüketimi eğer fayda etmedi ise çok huzursuz yada ateşte 39lara yaklaştı ise ilaç dedi.
Minnoş bir haftadır hasta fayda eden 2 şeyi paylaşmak istiyorum, doğanın mucizesine hayran kaldım.
İlki yarım soğana karanfil batırıp uyurken yanına bırakmak nefesini çok güzel açtı tıkalıydi burnu uyuyamıyordu bunu koyunca baya fark etti.
İkincisi öksürük için ezilmiş sarımsaklızeytin yağlı karışımı ayak altına sürüp üstüne çorap ve uyku oda öksürüğün geçirdi 😊
Belki biliyorsunuzdur çok duyuyordum hiç denememistim ama çok faydasını gördük 🙏
soğan ise yaramadı ama sarımsak sürdükten 3 saat sonra felan etkisi oluyordu sanki. ama fena kokuyor ve arel büyük anlıyor izin vermiyor. 3 gün sürebildik iyi geldi bence.
Saol canım bende normal biliyorum ama çok tedirgin oluyorum ateş olunca aslında yok 37 ler de normal ama işte 😞😞😞 birazda calpolu aşı ağrısı varsa diye verdim bu sabah. ateşi de36,5-37,5 geziyor şükür iyi gibi
Soğan karanfili çok duydum yapmadım ama daha öksürüğe pekmez tereyağ kaynatıp ılıkken sabah akşam 1 çay kaşığı vermek de baya fayda ediyor tavsiye için tşkler 😘
pekmez tereyağı ise yarıyor mu nasıl yapıyorsun canim bi yazarmisin
Helinnnnn Helinnnnn yaa ne sevindim, gecti demek artık bol bol oynarlar ne güzel. insallah geçer benim zuzunun da şiddet eğilimi, bize kök söktüyor ileride kreşe okula giderken medeni bir insan yavrusu olur inşallah 😁😁😁
inşallah canim. paşa çok yakışıklı olmuştu masallahhhhh😍
Doğru yoldasın 🤩😁 biz de aynı öyleyiz 😁 çocukların karşısinda nim nim yaparak yiyoruz 😁😄🤭Mesela Ali sofrafa peynir eksikse hemen acar dolabi anne peyniri unutmuşsun der. E oglum sen zaten yemiyorsun dediğimde ee anne peynir lezzetlidir şifalidir sen ye bal küpum diyor bana 🤩😍 aslinda bi tatsam diyor ama yaklastırdığim gibi fena oluyor ben de zorlamıyorum.zamanla tanıyıp kendi severse sever.
Sıkmamak lazım bence püf nokta bu 🥰
ah bal küpüm mü diyor ❣ ya yerime sıkı sıkı sarıl öp şu oglani😘
Kızlar ya Asya iyice çığırdan çıktı başetmekte ve sabretmekte çok zorlanıyorum bu sıra inanın çok fazla bağırır oldum 🙄 her şeye öyle bir ağlıyor ki ama günün mesela yarısı belki fazla ağlamaklı inatlaşmaklı hallere geçiyor mesela salonda durmak istemiyor sürekli elimden tutup kalk diyip yatak odası diğer odalara götürüyor bende sıkılıyorum artık yani bundan gitmek istemeyince ağıt bassın istediği olmasın yıkıyor ortalığı bide ben hani vay kızım vah kızım değilim krizin geçmesini bekliyorum sonra sarılıyorum ona falan ama yok
Bide uyuz olduğum bi huyu var kafasını bir yerlere vuruyor ve bunu sadece kızınca yapmıyor normal bir anda da yapabiliyor ama kızınca birine daha hızlı vuruyor mesela dün dışarı çıkmak istedi kapının orda uyuyacaktım uyu öyle çıkarız dedim küt diye kafasını öyle Bi vurdu ki kapıya ağlamaya başladı öyle yapınca içimden bi tanede ben alıp kafasını çarpayum diyorum 🙄 sizce 2 yaş krizi mi be bu uzun yazdım kusura bakmayın ama inanın o kadar ağlak oldu ki sabrım kalmadı kızınca da ben üzülüyorum sonra
sana bol sabır diliyorum ve geçecek bunu diyebilirim. arelin adı çıkmıştı mızmız diye. fenalık geciriyordum ama geride kaldi🙏

kızlar civana uyku eğitimi vermeye başladım uykusuz gecelerden sonra bacaklarım pert olmuştu. şükür uyum sağladı artık kendi uyuyor✌ yeşime de çok söyledim uyku problemi olanlar denesin inanın daha kötü olamaz. 10 kez kalkan çocuk en fazla 2 kez kalkıyor. dinlenebildigim derin uykularım var nihayet 🙏

Rahatsız oluyorsan, kendini mutlu hissetmiyorsan doktora gitmelisin canım daha da derinleşmeden. Rahatsız olmasan ben böyle de mutluyum desen gitmene gerek yok derdim. Ama kendine telkinde bulun sürekli Karya mikroplar da tanışmalı, hasta da olmalı ki bağışıklığı güçlensin. Okula başlayınca çok zorlanırsın hastalık açısından korunmasız olur bağışıklığı. Alerjinin bir sebebi de aşırı hijyen bir de.Karya başkasıyla durmaz gibi geliyor ama öyle bir durur ki şaşırırsın. Göktuğ annemi hiç yormuyor mesela ben eve gelince bu çocuğa noldu diyor annem🤣adamına göre muamele yapıyorlar bıdıklar. Anneannesi gelince anne okula diyor bayy bayy öpücük sonra kapıyı kapatıyor arkamızdan. Vedalaşmadan çıkarsak ağlıyor. Karya da alışır. Çocuklar bizlerden çok çabuk adepte oluyorlar takma kafana.
Ya aslinda bu durumdan hem memnunum hem memnun değilim. Insanlarla görüşememek bir kahveye cagiramamak gibi durumlrdan rahatsizim. Bir yandanda aman diyorum ev temiz kalsin bebek var uğraş olmasin diyorum ama ilk seçenek yani memnuniyetsizlik ve mutlu olamama daha ağır basıyor. Bakalim bir durumları düzeltilimde esimle beraber gitmek istiyorum çünkü ben biraz daha rahatım ona gore o daha rahatsiz davranıyor o birkez bıraksa bende bırakacağım takıntılarımı ama iste..
Sagol canim bu arada.
Ah keşke benimde ailemden biri bakabilse.. Ama başkasına güvenemiyorum iste.. hayirlisi olsun artik kreş zamanı gelince krese vericem insallah problem yasamam o dönemde.

Kızlar alıntılar var bakamadim affedin.biraz yogun ve yorgunum 😔 markete gittik gidip gelene kadar Ali mahfoldu. Bir yüzüstü dustu kafasi dan diye vurdu ses markette herkes bir anda sustu.sonra yolda bir motosiklet çarpıyordu 😔 gelirken de tam dusecekti yakaladım havaya kaldırdım 😑
Herhalde biraz telas yaptim elim ayagim titriyor hala

Bir ara alıntılara cevap yazacagim okuyup.
Yalniz BKGK BKGK bahar canim senin yazin dikkatimi çekti. Gecen burada bir anne bir konu acmisti ona izzet gullu diye bir psikologun videolarini onermisti birisi.merak edip bakmıştım. Bu tarz takintilarin hastalik olmadigini falan diyor adam. Is yaparken falan ac dinle bir istersen ise yarar belki.cok iyilesen olmus amma cok olumlu yorum var bi bilsen. Bir bak canim.

Kızlar alıntılar var bakamadim affedin.biraz yogun ve yorgunum 😔 markete gittik gidip gelene kadar Ali mahfoldu. Bir yüzüstü dustu kafasi dan diye vurdu ses markette herkes bir anda sustu.sonra yolda bir motosiklet çarpıyordu 😔 gelirken de tam dusecekti yakaladım havaya kaldırdım 😑
Herhalde biraz telas yaptim elim ayagim titriyor hala

Bir ara alıntılara cevap yazacagim okuyup.
Yalniz BKGK BKGK bahar canim senin yazin dikkatimi çekti. Gecen burada bir anne bir konu acmisti ona izzet gullu diye bir psikologun videolarini onermisti birisi.merak edip bakmıştım. Bu tarz takintilarin hastalik olmadigini falan diyor adam. Is yaparken falan ac dinle bir istersen ise yarar belki.cok iyilesen olmus amma cok olumlu yorum var bi bilsen. Bir bak canim.
çok geçmiş olsun canim. üst üst gelmiş bi de. çocuk büyütmek gerçekten çok zormuş. biz 7 kardeşiz annem nasıl bakmış bize diye düşünüyorum sürekli. hakkı ödenmez.

bende tırsıyorum valla. çünkü insan bi ona sabredemiyor sanki. bu arada çikolata candır ya😍

canim kan ilacını bi düzenli kullanamadım. bu ara toparlanamiyoruz. sırayla abi kardeş hasta. öksürük geçmiyor zaten. yani azalıyor sonra hooop tekrar bastan😒

normalde 37,5 da vermezdim ama gece veriyorum olur da yükselirse uykuya dalıp farkedemezsem diye. keşke hiç hasta olmasalar ya.

soğan ise yaramadı ama sarımsak sürdükten 3 saat sonra felan etkisi oluyordu sanki. ama fena kokuyor ve arel büyük anlıyor izin vermiyor. 3 gün sürebildik iyi geldi bence.

pekmez tereyağı ise yarıyor mu nasıl yapıyorsun canim bi yazarmisin

inşallah canim. paşa çok yakışıklı olmuştu masallahhhhh😍

ah bal küpüm mü diyor ❣ ya yerime sıkı sıkı sarıl öp şu oglani😘

sana bol sabır diliyorum ve geçecek bunu diyebilirim. arelin adı çıkmıştı mızmız diye. fenalık geciriyordum ama geride kaldi🙏
Tatlı kaşığı pekmez içine aynı kaşık ucuyla tereyağı katıp 1-2 kaynar olunca söndürüyorum bsabah akşam verdim 2 gün çok faydası oldu zeytinyağında sarımsak ezip sürersen de çok faydalıymış

Kızlar azı dişte ateş kaça kadar çıkar ve kaç gün sürer

X