2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Selam kizlar nasilsiniz?
Karyanin disler mahvetti bizi ne varsa agzina sokuyor dışlıyor agliyor. Gece uyaniyor.
Siz neler yapıyorsunuz?
Bizde 2 gündür çığlıkla uyanıyoruz muhtemelen diş eller hep ağzında zaten iştah desen gitti doğru düzgün hiçbir şey yemiyor artık deliriyorum sevdiği şeyleri bir bir bırakıyor akşam yemekleri çok zor bize 🙄

Umut bence inatlaşmamaya çalış. Gun icinde dialog kurarken sorular sor cevap vermezse üsteleme. Cevap verirse sevin alkisla.donemleri oluyor muhtemelen. Bizim gecen haftaya gore bu hafta durgun mesela dil olarak 🤔
Haklısın canım bilemedim çok şey bekliyoruz galiba çoçuklardan

Selam canim bizde 16 dişte kaldık ama patladıktan sonrada bellli acı veriyor. Yani patlayınca rahatlar diyorlar ya bence uzayınca da cok sıkıntı veriyor..
Tetagil dis granül u kullanıyorum o biraz iyi geliyor.
Valla dile bende biraz takildim ama kendini anlatmaya çalışıyor anne baba al kalk vs
Hep aynı kelimeler genelde. Bence zorlama tekrar ettirmeye çalışmayın diyorlar kafanada takma illaki konuşacaklar zaten cok ufaklar daha bu kadarı normal bence.l

Ya bizdede ara ara oluyor halen. Gecen uyurken donup duruyor du baktim gaz çıkarıyor. Gerci artık kendileri çıkarabiliyor o yuzden uyku probleminin gazdan oldugunu düşünmüyorum bence disler zorluyor
Bence de uzayınca da ağrı ve kaşıntı kesin var diğer konuda da haklısın biz biraz fazla pimpirikliyiz
Mrblar acaba bu verdiğiniz tarif büyükler içinde etki ediyor mu acaba annem astım hastası biraz grip olunca çok kötü öksürüyor etkisi olur mu
geçmiş olsun. Canım bende de olunca kullanıyorum ama Bence doktora sorup kullanmakta fayda var çünkü başta baya öksürtüp sonra kesiyor o yüzden bence sormadan yapmasın

Bence de uzayınca da ağrı ve kaşıntı kesin var diğer konuda da haklısın biz biraz fazla pimpirikliyiz

geçmiş olsun. Canım bende de olunca kullanıyorum ama Bence doktora sorup kullanmakta fayda var çünkü başta baya öksürtüp sonra kesiyor o yüzden bence sormadan yapmasın
Teşekkür ederim cevabın için

Merhaba sevgili arkadaşlarım sizleri çok ihmal ettim kusuruma bakmayın. Ata iş ev o kadar yoruluyorum ki, yardımcısız nasıl dayanırız bilmiyorum. Karı-koca pertiz inanın. Bugün eşim diyor okulda biraz dinlenirim. 3 yarım gün Ata öğle uykusu sonrası benimle daireye geliyor. İşlerim de çok yoğun . Ata bir saniye oturmayan alev topu. Kolturmacayla geçiyor anlayacağınız. Hepinizi çok özledim sevgiyle kucaklıyor. Nisan kuzularımı özlemle öpüyorum. Bebelere bol uykulu sağlıklı mutlu huzurlu günler geceler diliyorum.
💕💕💕
Canim tam sevinmiştim ki işe yaramadı mesajını okudum. Idrarda enfeksiyon olup olmadigini ölcen bebek bezleri var istersen bir dene.migrosta satiliyordu en son.ama nette de bulabilirsin. Ben de sanırım yarın eski yerine cekecegim besigi.. pert oldum resmen.. sürekli sallattiriyor ya da sariliyor omzuma yatiyor..omzuma yatişina kiyamiyorum da 🙈😊😍 oyle pisi kedi gibi 😍 ama cok da yoruluyorum su saat ayaktayim 🤕çok cabuk hastalaniyorlar.ama cok da cabuk iyilesiyorlar
Toparlar en kisa zamanda insAllah.. umudum izin konusunda ben de destekcinim.. sanki biraz yıpratıci oluyor senin için calısmak şu an.ama annenlerle de bir dene bakalim nasıl olacak? Annenler nasil oldu? Iyidirler insAllah❤

Ahh miss biz de özledik seni 😍😍 yeni eviniz hayirli uğurlu olsun.❤ gokktuğ paşanin da yeni odası da hayirli olsun 😍 geçmiş olsun
O da hirpalanmistir ister istemez ama toparlar merak etme canım.

Toparlanmaya çalışıyoruz ama bunyeleri düştü herhalde. Babaannelerine götürdum bı isim vardi biraktim.bizm eve gore 1 2 derece daha serin onun evi. Ikisinin de sesi catallamış hemen. Cabucak soguk algınlığı oldu ben de saskinim
Vitamin destegi aldim. Ama önerileriniz varsa alirim
Omega 3 destegi veya cocuklar icin vitamin destegi. Gelinim nasil 😍 Masterchef izliyoruz aksamlari. Ali tutturuyor ben burcuyla evlencem diye 😁🤣🤣 ben de burcuyu pek sevemediydim başindan beri ama 🤣 zeynom nasıl?😍 derslerle arasi nasıl 😎

Kul hakkindan haberi olsa yapamazdı bu aile bunu
. Allah yardimciniz olsun canim🤲💙

Hosgeldin canim 🥰 damatcigim demek sozlusune benziyor 🤣🤣 erva da ha bre tırmanma derdinde..Ali de onun pesinde.. hergün ayrı bir koşusturma 🙄😁 Allah yardimcin olsun canım. Guc kuvvet versin hepimize 🤲💙
Ahh benim güzel kalpli Alim burcuyla mı evlenecekmiş Ahh duymasın benim Zeynom sırf burcuyla ve mor saçlı kıza gıcık olduğu için izletmiyor bize 🤪
Sağol şekerim iyi demek isterdim ama pek değilim. Hem ben hem de ipek değiliz yani. Başımıza işler geldi ipek i kedi tırmaladı sokak kedisi olunca ve kanama olunca kuduz aşısı yaptırıyoruz. 2 doz oldu henüz 2 doz daha var. İlki ateş yaptı ikincisinde bişey olmadı çok şükür.

Aynı gün eve gelir gelmez gözünü masaya çarptı çok korktuk 😔😔 göz kapağı hafif kanadı göz altı da morardı gözünün içinde küçük bir kanama oldu 24 saat açık çocuk polikliniğine gittik çook kalabalıktı covid olacak diye korktuk 2 saat sonra travmaya biz bakmıyoruz dediler 🤯 3 saat geçti keyfi de yerinde diye çıktık gittik. Çok şükür bişey olmadı ama çok ağladı kuzum ki öyle vara yoğa ağlayan bir çocuk değildir. Aynı gün sabah dışarda arkadaşlarla kahvaltı etmiştik sanırım nazar oldu. Dua okudum ve hemen doğal taşlardan oluşan bir kolye sipariş ettim. Her anne çocuğuna olumlu şeyler kondurmak ister ama gerçekten yaşıtlarından biraz fazla ilerde gidiyor. Bazen ne acelen var kızım hayatta böyle diyesim geliyor. O gün de ipekten 40 gün küçük bir yaşıtı vardı. Ve arada çok büyük fark vardı. Tabi ki her çocuk birbirinden farklı ama dikkat çekiyor maalesef. Çok sevdiğimiz arkadaşlarımız kötü göz değil hatta bizim bile nazarımız değiyor bence 😕 üst üste bu olayların olmasını başla türlü açıklayamıyorum.

Ben de çok yorgunum bitkinim günlerce uyumamış gibi hissediyorum kendimi. Bu aralar biraz geç yatar oldu ipek ve gece de bir kaç kere uyanıyor sabah da 6.30 da kalkıp işe gidiyorum. Akşamları çok talepkar oluyor haklı olarak ilgi istiyor hep kucakta taşıtıp evde gezdirip bişeyler istiyor benden. Gücüm tükeniyor. Çoğu gün onunla birlikte uyuyorum ama yetmiyor. Sonbahar modunu ve mevsim geçişini hiç sevmem zaten havanın sabahları kararması soğuklar hep olumsuz etkiler beni. Yetişemiyorum mutsuzum depresifim iyi değilim yani…
Ahhh kuzum ipek böceğim canım anne babanın en çok değermiş nazarı nas Felak Ayetel Kürsi oku bol bol
Yorgunluğunu yazarken sanki ben yazıyomuşum kendimi gibi hissettim yorgunluk yoğunluk ve yetememe hissi var bende de senin çalışma saatlerin bizden biraz daha uzun birde büyük şehir git gel zaman alıyor geldiğinde de kalan zamanda ipekle mi ilgileneceksin yemek mi diye siye zaten yatma zamanı geliyor çoğu zaman bende Ayşeyle sızıyorum o yüzden ablama sen uyut ben bişeyler yapmaya devam edeyim diyorum
Benim hep anlatmaya çalıştığım şey ama tabi bu düşünce sen çocuktan uzaklaşınca daha mı mutlusun şimdi şeklinde anlaşılıp mahalle baskısına da dönüşebiliyor maalesef ama çalışma hayatını özleyip veya şartlar gereği çalışmak zorunda olup vicdan azabı çeken veya cesaret edemeyen varsa bu düşüncelere tamamen katılıyorum.

Bu arada çocukla evden çalışmak işe gitmekten çok daha zordur eminim ordasın ama yoksun o yaşta bir çocuğun bunu anlaması çok zor maalesef ofise dönmek eminim senin için daha iyi olmuştur.
Geçen yıl evden çalıştık okadar zordu ki bu yıl okula gitmek bana çok çok iyi geldi evden farklı bir ortam arkadaşlar öğrenciler boş ders hepsi çok büyük nimetlermiş ve bana çok iyi geldi hele ki okul açıldığından beri kitap okumaya geri döndüm ya keyfime diyecek yok
Selam kizlar nasilsiniz?
Karyanin disler mahvetti bizi ne varsa agzina sokuyor dışlıyor agliyor. Gece uyaniyor.
Siz neler yapıyorsunuz?
Diş işlerini hiç sorma ya bizim başımız dertte alt azılar şişti patlamak üzere ama yavrumun hep eller ağızda çok huzursuz hele ki dün gece uyumadı bir ağlaması vardı tüm ev halkı uyandı muhtemel komşulara duymuştur zor sakinledi de uykuya daldı daldı ağlayarak uyandı

Zeyay1420 Zeyay1420 zeyayım demek zeynom da hissetmis bak sen :KK70: hahahahah göruyon mu 😂😂 bi giciklanmis burcuya 😁

Ayseme gecmis olsun. ❤Kiyamam cok cekiyorlar. Bizim köpek disler cikmadi hatta dogru duzgun sismedi ama eller hep agızda agliyor 1 aydir.bir de baktim arka azilar davul gibi 🤕 kopek dis cikmadan mi cikiyor azi disi acaba ? Sizde nasil oldu once hangisi cikti 🤔

Selam canim bizde 16 dişte kaldık ama patladıktan sonrada bellli acı veriyor. Yani patlayınca rahatlar diyorlar ya bence uzayınca da cok sıkıntı veriyor..
Tetagil dis granül u kullanıyorum o biraz iyi geliyor.
Valla dile bende biraz takildim ama kendini anlatmaya çalışıyor anne baba al kalk vs
Hep aynı kelimeler genelde. Bence zorlama tekrar ettirmeye çalışmayın diyorlar kafanada takma illaki konuşacaklar zaten cok ufaklar daha bu kadarı normal bence.l

Ya bizdede ara ara oluyor halen. Gecen uyurken donup duruyor du baktim gaz çıkarıyor. Gerci artık kendileri çıkarabiliyor o yuzden uyku probleminin gazdan oldugunu düşünmüyorum bence disler zorluyor
Bilmiyorum ya.o gece cok gaz atti.gittim pandif aldim.ayagi mi usuyor acaba diye 🤔
Bizim kopek disten once galiba azi cikacak anlamadim 🤔

₩@ebru
Bilmiyorum ya.o gece cok gaz atti.gittim pandif aldim.ayagi mi usuyor acaba diye 🤔
Canim zaten azilar cikiyor once sanirim ama bizim köpek disler once patladı birde bir sivri hala uzamadi. Azilar görünür hale geldi baya son 4 azı kaldı.. bu disler zorladi baya yavrucaklari :KK43:

Zeyay1420 Zeyay1420 zeyayım demek zeynom da hissetmis bak sen :KK70: hahahahah göruyon mu 😂😂 bi giciklanmis burcuya 😁

Ayseme gecmis olsun. ❤Kiyamam cok cekiyorlar. Bizim köpek disler cikmadi hatta dogru duzgun sismedi ama eller hep agızda agliyor 1 aydir.bir de baktim arka azilar davul gibi 🤕 kopek dis cikmadan mi cikiyor azi disi acaba ? Sizde nasil oldu once hangisi cikti 🤔
Şekerimparem bizim üsttede önce azılar sonra köpek diş çıktı alttada öyle önce azılar. Dün bide aşısı vardı hem onun hem dişlerin ağrısı hiç hali yoktu kuzumun ama şükür ki ateş olmadı aşılar dan sonra

önce azilar çıkıyor zaten diye biliyorum ben sekerimparem. gerci bizim üç azı çıktıktan sonra 3 köpek çıktı, tek azı hala çıkmadı.

Asimcigin ağzına dur bakayım köpek dişleri çıktı mı diye bakarken hav hav hav hav diyor, deli oğlan.

Bizde 2 gündür çığlıkla uyanıyoruz muhtemelen diş eller hep ağzında zaten iştah desen gitti doğru düzgün hiçbir şey yemiyor artık deliriyorum sevdiği şeyleri bir bir bırakıyor akşam yemekleri çok zor bize 🙄
Sevdikleri şeyleri de bırakırlarsa biz napıcaz bilmiyorum. İpek de çok yemek seçiyor yediği tek sebze şaşırtıcı ama bamya 😅 o yüzden ben de unutmasın diye sık sık bamya pişiriyorum buzluğa bamya yığdım resmen ona rağmen onu da pek sevimli yememeye başladı. Ne yapsak nasıl bir yol izlesek bilmiyorum. Büyüdükçe damak tadları gelişiyor galiba seçmeye başlıyorlar.

Önce azılar çıkıyor ama bebekten bebeğe de değişebiliyor. Bizim hem azı hem de köpek dişlerden bazıları patladı ama hala alt 2.dişin biri yok mesela 😅

Sevdikleri şeyleri de bırakırlarsa biz napıcaz bilmiyorum. İpek de çok yemek seçiyor yediği tek sebze şaşırtıcı ama bamya 😅 o yüzden ben de unutmasın diye sık sık bamya pişiriyorum buzluğa bamya yığdım resmen ona rağmen onu da pek sevimli yememeye başladı. Ne yapsak nasıl bir yol izlesek bilmiyorum. Büyüdükçe damak tadları gelişiyor galiba seçmeye başlıyorlar.
evet bu çok oluyor malesef çocuklarda, üzücü ama hep yaşanır. sevdikleri için çok yapılan şeyden zamanla bikiyorlar. Asimcik da tarhana çorbasına bayılırdi, şimdi zor ser yiyor. nasil da kurtarıcı oluyordu. içine kemik suyu atardim, bazen kıymalı yapardım, ama artık burun kıvırıyor küçük bey.

benim oğlan bu hafta perşembe sünnet olacaktı ki ta taaaam sabahına burnu akarak uyandı, bilerek mi hasta etti kendini ne etti bilmiyorum artık, şüphelerim var. 🤣🤣🤣 bir ay sonraya attılar sünnet işini. du bakalim, o zamana da bir şey çıkarmaz insallah tostiri

hatıra olsun diye sünnet icin set aldiydik, Allahim nasil yakıştı pis tosbige, bir tipler bir bakışlar

yazan: kirpi anasi.

₩@ebru
Canim zaten azilar cikiyor once sanirim ama bizim köpek disler once patladı birde bir sivri hala uzamadi. Azilar görünür hale geldi baya son 4 azı kaldı.. bu disler zorladi baya yavrucaklari :KK43:

Şekerimparem bizim üsttede önce azılar sonra köpek diş çıktı alttada öyle önce azılar. Dün bide aşısı vardı hem onun hem dişlerin ağrısı hiç hali yoktu kuzumun ama şükür ki ateş olmadı aşılar dan sonra

önce azilar çıkıyor zaten diye biliyorum ben sekerimparem. gerci bizim üç azı çıktıktan sonra 3 köpek çıktı, tek azı hala çıkmadı.

Asimcigin ağzına dur bakayım köpek dişleri çıktı mı diye bakarken hav hav hav hav diyor, deli oğlan.

Önce azılar çıkıyor ama bebekten bebeğe de değişebiliyor. Bizim hem azı hem de köpek dişlerden bazıları patladı ama hala alt 2.dişin biri yok mesela 😅
Kızlar biliyorum azilar çıkıyor da soruyu yanlış sormuşum ya 🤭😁😁 yani 4 azi çıktı bizim. Arka azılari kast etmiştim. Yani tüm azılar çıkip en son mu köpek disler çıkıyor diye soracaktım 🙃 oglumdan hatırladığım en son arka azılar çıktıydı 🤔 ama her cocuk başka 🙄
benim oğlan bu hafta perşembe sünnet olacaktı ki ta taaaam sabahına burnu akarak uyandı, bilerek mi hasta etti kendini ne etti bilmiyorum artık, şüphelerim var. 🤣🤣🤣 bir ay sonraya attılar sünnet işini. du bakalim, o zamana da bir şey çıkarmaz insallah tostiri

hatıra olsun diye sünnet icin set aldiydik, Allahim nasil yakıştı pis tosbige, bir tipler bir bakışlar

Ayy kimbilir ne tontik ne yakışıklı olmustur Asım paşam 🥰😍😍 kendini bilerek hasta etmiş lafına cok güldüm yaa :KK70:

evet bu çok oluyor malesef çocuklarda, üzücü ama hep yaşanır. sevdikleri için çok yapılan şeyden zamanla bikiyorlar. Asimcik da tarhana çorbasına bayılırdi, şimdi zor ser yiyor. nasil da kurtarıcı oluyordu. içine kemik suyu atardim, bazen kıymalı yapardım, ama artık burun kıvırıyor küçük bey.
Evet çorbalar hayat kurtarıcı oluyor ipek pilavı da seviyor o sayede de bişeyler yediriyorum ama sebze girince maalesef hiç fayda etmiyor seçip tükürüyor. Bu kadar nasıl anlayabildiğine hayret ediyorum 😬

Yaa gördüm gerçekten ne yakışmış maşallah 🧿 sünnet oldu da kıyafet foto vs mi yapılıyor yoksa sünnet de mi olacak?

Evet çorbalar hayat kurtarıcı oluyor ipek pilavı da seviyor o sayede de bişeyler yediriyorum ama sebze girince maalesef hiç fayda etmiyor seçip tükürüyor. Bu kadar nasıl anlayabildiğine hayret ediyorum 😬
Susam senle ikimiz sebzeci yapacağız diye konuşmuştuk ama galiba damak tatları babalara çekti :KK70:

X