Allah Allah bizim de feritin 4 mu 5 mi neydi bu ilaci yazdi doktor. Duzenli veremiyordum ama cocuk bembeyaz ruh gibi. Basladim gene yarim saat sonra c vitaminli propolisli bi vitamin veriyorum. Demir ve c vitamini etkilesince emilimi artiyor diye. Bir de etli yemeklerle c vitaminli biseyelr salata veya meyve veriyorum.emilimi artsın diyem ama Ali alerjik bisey dokundugunda bagirsagi kaniyor. Bu da demir eksikliği demek
hala oluyor mu bilmem bebekken oyleydi.simdi olsa karni agrir siye düşünüyorum o zaman agriyordu cunku.herneyse biz acigi kapatamadik hala. Demir dokum tava düşünüyorum ama ceekincelerim de var kafam karisik
Uyku uykunun mayasidir derler. Uyusun bence.Ama 2 saatl gecirme.evet korkunca hep üstümde benim de erva. E oyle olunca is yaptirmiyor. Abisinden iyice korktu. Vurmasina izin vermiyorum tabi. Ama oluyor iste. Bazen de hirlayarak korkutuyor kizimi zalım oglan
Canim asi olarak ne oldunuZ? Gecmis olsun sifa olsun kuzuya❤
Annem dahil herkes kapti maalesef. Su an atlatıyorlar.gerginim hem nasil.Kardesimin cigerleri dolu cikmis rontgende ama öksürmüyor bu da bizi korkutuyor.doktor zaturre demis.ama evde ilaclarini kullaniyor. RABBIME SIGINDIM.
Allah Allah hepatit A vardı sadece bu ay diye hatirliyorum ama
geçmiş olsun canim. Biz daha olmadik.
[/QUOTE
Selam canim kadin saydıda hatirlamiyorum. 2 bacaktan yapıldı 1de ağızdan icirdiler.
Çok geçmiş olsun canim bir an once iyileşirler insallah