2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
geçmiş olsun, gönder bir daha yikamaya, uzme canını.
gittikçe tehlikeli oluyorlar, gecen makineden kepçeyi kapıp yumurta pisirdigim tavaya daldirdi,üzerine devrilecekti de zor ser durdurdum. kızgın yağ ve yumurta.
bir de söyleyeceğim diyorum diyorum unutuyorum. pedalli dezenfektan aletleri var ya 15 20 gün önceydi, Asimcik ona ayağıyla basıp, bir taraftan da yukarı baktığı için direkt gözüne aktı dezenfektan. elimdeki suluguyla hemen yıkadım,sonra acile gittik, şükür bir şey yok ama çok korktum, cok da ağladı, canı yandı. etrafınızda varsa o türden şeyler dikkatli olun, hanımlar,gözle kas arasında oldu, hem ben hem eşim vardı, ne yapıyorsun demeye kalmadı bile.
Ah çok geçmiş olsun dilzar ne diyorsun 😔 Allah korumuş resmen 🙄 yaşatmasın bir daha inşallah 🙏

Birde canım sıkıldı Kızlar ya geçen dahiliye gittim tüm değerlerim saçma sapan çıktı Birde regllerim doğumdan önceye göre 2-3 kat daha yoğun ama hala normal ben eskiden az olurdum sizde nasıl bugün de aç karınşa tekrar verdim birde hemşire kan sulandırıcı mı kullanıyorsun dedi kanın çok sıvı dedi hamilelikte kan sulandırıcı kullananlar böyle bir şey yaşadınız mı
Geçmiş olsun canım değerleri her şey etkiliyor tekrar bi kan ver bakalım illarla düzelir elbet
Kanın çoksa ve hızlı akıyorsa soruyorlar geçen bana da sordular takılma o kadar bence

Almiş de öksürük burun akıntısı başladı hasta oldu çocuğum 🤦🏻‍♀️ Hoş geldin Jadesi Jadesi bende bir temizlik yapacaktım almiş toplanınca yaparım mis çok iyi olur 🥰

Helinnnnn Helinnnnn yaa ne sevindim, gecti demek artık bol bol oynarlar ne güzel. insallah geçer benim zuzunun da şiddet eğilimi, bize kök söktüyor ileride kreşe okula giderken medeni bir insan yavrusu olur inşallah 😁😁😁

Jadesi Jadesi sagolasin jadem, hiç aklıma gelmeyen bir şeydi, apartmanın girişinde her gün yanından geçiyor, bir gün basasi geldi tosbik kafanın. görürseniz uzak tutun kuzuları diye yazayım dedim.

Helinnnnn Helinnnnn canim asiyi olduk cok şükür ateş yapmadi ama bacağı ağrıyordu sanirim aksam sendeliyordu sabahına iyi oldu.
O el izi ne☺
@Susam_tanesi
Canim karya alt aldırmıyor su sira birde cok inatlasiyor. Ayrica yine yemek yeniyoruz sanirim dislerden :KK43:
He birde bizde bu ara herseye agliyor hem yalandan hem gercek..

Kalppare Kalppare canim kardeşlerin iyileşti mi ? Gecmis olsun
D dilzar size de gecmis olsun cnm..
Umudum- Umudum- canim siz nasilsiniz.?
Sağolasın canım biz de iyiyiz şükür . Bugun son gündü okulda . Bakalım bir düzene sokmaya çalışacağım her şeyi .
Birde canım sıkıldı Kızlar ya geçen dahiliye gittim tüm değerlerim saçma sapan çıktı Birde regllerim doğumdan önceye göre 2-3 kat daha yoğun ama hala normal ben eskiden az olurdum sizde nasıl bugün de aç karınşa tekrar verdim birde hemşire kan sulandırıcı mı kullanıyorsun dedi kanın çok sıvı dedi hamilelikte kan sulandırıcı kullananlar böyle bir şey yaşadınız mı
Ben de kan sukandırıcı kullandım ama benim kandan için hiç öyle bir şey söylenmedi . Daha geçen hafta perşembe günü kan verdim ben de . Demirim düşük benim de . Hissediyordum da zaten aşıya gidince ancak ben de fırsatını bulup kan verdim . Demir eksikliği oluyor bende de fazla regl olmaktan . Bu ara aşırı gergin im . Hele ki regl öncesi inanılmaz sinirli oluyorum patlayacak gibi . Bu gerginliğimde etkisinin olduğunu da düşünüyordum zaten değerlerin. Bakalım az kendime bakmam lazım .
Bu arada kızlar polivit diye bir şurup duydunuz mu hiç . Arkadaşımın abisi doktor , arkadaşın çocuğu için iştah açıcı olarak kullanabilirsin demiş . Eşim de hemen almış malum . Kullanan veya duyan var mı ?

Sağolasın canım biz de iyiyiz şükür . Bugun son gündü okulda . Bakalım bir düzene sokmaya çalışacağım her şeyi .

Ben de kan sukandırıcı kullandım ama benim kandan için hiç öyle bir şey söylenmedi . Daha geçen hafta perşembe günü kan verdim ben de . Demirim düşük benim de . Hissediyordum da zaten aşıya gidince ancak ben de fırsatını bulup kan verdim . Demir eksikliği oluyor bende de fazla regl olmaktan . Bu ara aşırı gergin im . Hele ki regl öncesi inanılmaz sinirli oluyorum patlayacak gibi . Bu gerginliğimde etkisinin olduğunu da düşünüyordum zaten değerlerin. Bakalım az kendime bakmam lazım .
Bu arada kızlar polivit diye bir şurup duydunuz mu hiç . Arkadaşımın abisi doktor , arkadaşın çocuğu için iştah açıcı olarak kullanabilirsin demiş . Eşim de hemen almış malum . Kullanan veya duyan var mı ?
Benim de sonuçlarım çıktı aç karınla yapınca daha normal çıktı özellikle şekerim ya benim de demirim çok düşük çıkmış referans min 50 ikrn benim 5🤦🏻‍♀️
Poliviti de duydum ayrıca bende Zara bir şey yemediği bir dönem vardı o dönem araştırmıştım Kullananları okumuştum şükür düzeldi sayılır kullanmadım ben ama bize doktorumuz iştahını da açacağını düşündüğü çinko yazmıştı ama kabızlık yapınca bıraktık işe yaramıştı oysaki daha sonra doktor bize nutrigen üzüm çekirdeği ekstresi şurubu önerdi onu kullanıyoruz doktoruna Bunları da sor istersen iştahına iyi gelir belki senakuşun

İştah da açar eksik vitaminlerini de dengeler bence , vende immun 44 kullanıyorum ek d vitaminiyle

Selam kizlar nasilsiniz?
Karyanin disler mahvetti bizi ne varsa agzina sokuyor dışlıyor agliyor. Gece uyaniyor.
Siz neler yapıyorsunuz?
Merhaba şükür bizimde 8. Dişi çıktı bu Hayfa 2 aydın şişti resmen çok zor patladı bizim daha çok yol bu dişler mahvetti Çoçukları
Baharım birde bizimkiler eş ilerliyordu ya sizde konuşma nasıl sürekli tekrar ettirmeye çalışıyorum ama benimki inatla söylemiyor birşey anne baba kalk gel sadece diğer keşimeler çok nadir hep bağırış

Saol canım bende normal biliyorum ama çok tedirgin oluyorum ateş olunca aslında yok 37 ler de normal ama işte 😞😞😞 birazda calpolu aşı ağrısı varsa diye verdim bu sabah. ateşi de36,5-37,5 geziyor şükür iyi gibi
Soğan karanfili çok duydum yapmadım ama daha öksürüğe pekmez tereyağ kaynatıp ılıkken sabah akşam 1 çay kaşığı vermek de baya fayda ediyor tavsiye için tşkler 😘
Mrblar acaba bu verdiğiniz tarif büyükler içinde etki ediyor mu acaba annem astım hastası biraz grip olunca çok kötü öksürüyor etkisi olur mu

Selam kizlar nasilsiniz?
Karyanin disler mahvetti bizi ne varsa agzina sokuyor dışlıyor agliyor. Gece uyaniyor.
Siz neler yapıyorsunuz?
Bizde 1 ay olacak uyku nedir unuttuk ya. :KK43: diş dedim o dedim bu dedim ama ne bilmiyorum. Az once uyandi. Gaz cikardi agladi gaz cikardi agladi ama hala debeleniyor belli ki bitmemis. bu gaz niye ola 😣

Merhaba şükür bizimde 8. Dişi çıktı bu Hayfa 2 aydın şişti resmen çok zor patladı bizim daha çok yol bu dişler mahvetti Çoçukları
Baharım birde bizimkiler eş ilerliyordu ya sizde konuşma nasıl sürekli tekrar ettirmeye çalışıyorum ama benimki inatla söylemiyor birşey anne baba kalk gel sadece diğer keşimeler çok nadir hep bağırış
Umut bence inatlaşmamaya çalış. Gun icinde dialog kurarken sorular sor cevap vermezse üsteleme. Cevap verirse sevin alkisla.donemleri oluyor muhtemelen. Bizim gecen haftaya gore bu hafta durgun mesela dil olarak 🤔

Selam canim bizde 16 dişte kaldık ama patladıktan sonrada bellli acı veriyor. Yani patlayınca rahatlar diyorlar ya bence uzayınca da cok sıkıntı veriyor..
Tetagil dis granül u kullanıyorum o biraz iyi geliyor.
Valla dile bende biraz takildim ama kendini anlatmaya çalışıyor anne baba al kalk vs
Hep aynı kelimeler genelde. Bence zorlama tekrar ettirmeye çalışmayın diyorlar kafanada takma illaki konuşacaklar zaten cok ufaklar daha bu kadarı normal bence.l

Bizde 1 ay olacak uyku nedir unuttuk ya. :KK43: diş dedim o dedim bu dedim ama ne bilmiyorum. Az once uyandi. Gaz cikardi agladi gaz cikardi agladi ama hala debeleniyor belli ki bitmemis. bu gaz niye ola 😣
Ya bizdede ara ara oluyor halen. Gecen uyurken donup duruyor du baktim gaz çıkarıyor. Gerci artık kendileri çıkarabiliyor o yuzden uyku probleminin gazdan oldugunu düşünmüyorum bence disler zorluyor

Almiş de öksürük burun akıntısı başladı hasta oldu çocuğum 🤦🏻‍♀️ Hoş geldin Jadesi Jadesi bende bir temizlik yapacaktım almiş toplanınca yaparım mis çok iyi olur 🥰
Ya kıyamam ben ona 😔 geçmiş olsun havalar sogudu tabi 🙄 o iyi olsun temizlik yapılır ya
Bende ufaktan başladım bugün çok ağır yapmıyorum kendimi yormadan mutfak dolapları ı sildim

Jadesi Jadesi sagolasin jadem, hiç aklıma gelmeyen bir şeydi, apartmanın girişinde her gün yanından geçiyor, bir gün basasi geldi tosbik kafanın. görürseniz uzak tutun kuzuları diye yazayım dedim.
İyi yapmışsın gözümüzden kaçan böyle şeyler ne zararlı olabiliyor işte 🙄

X