- 2 Eylül 2019
- 5.390
- 15.347
Canim pozitif enerjini hissettim burdan herseyin yolunda gitmesine sevindim. Herseyi onlar icin planliyor onlar icin duzenliyoruz.bazen çalışıp çalışamayacagimiza yine onları dusunerek karar veriyoruz.ben de en uygun zamani kolluyorum.bakalim kısmet açıkçası kv hem bakamam der hem bakar fakat söylenir giib geliyor.dusunuyorum ya bakalımÇalışan bir anne olarak söylemeliyim, zorlukları var elbette ama hem maddi anlamda rahatlık hem sosyalleşme sürecinin artması hem de ileride emekli olabilmek adına sgk devamlılığı son derece baskın sebepler diye düşünüyorum. Ve bunlardan yine de faydalanacak olanlar evlatlar oluyor günün sonunda.
Pandemi nedeniyle uzunca süre evdeydim ücretsiz izin bitiminde evden çalışma ile devam etti kızım 14 aylık olduğunda ofise döndüm. Ve psikolojik olarak çok zorlanacağıma inandırmıştım kendimi ama aksine işler çok daha kolaylaştı, kendime vakit ayırdığımı fark ettim, arkadaşlarımla ofis içinde farklı sohbetlerle sosyalleşmek iyi geldi ,pijamalı eşofmanlı hayattan normale geçince kendiliğinden kilo vermeye bile başladım. Ama en güzeli şuydu, bu sosyalleşme ile topladığım enerji o kadar besledi ki beni işten eve dönüp kızımı teslim aldığımda o uyuyana kadar inanılmaz verimli , kaliteli zaman geçirir olduk. Hem tüm günün özlemi hem de topladığım enerjiyle herşey çok daha sağlıklı hale geldi.
İnanır mısınız ben full time evdeyken bu kadar güzel zaman geçiremiyordum, sürekli ay şu işimi de yapayım aman yemeği de koyayım derken gün bitiyordu doğru dürüst bir oyun bile oynayamıyordum.
Çok uzattım ama belki genel olarak iş hayatı konusunda çekinceleri olanlara da bu vesileyle bi nebze fikir vermiş oluruz diye düşündüm
Dilerim senin için hayırlı bir kararla güzel başlangıçlar olur, bu arada kv bakmasa da bakıcı ve kreş düşünebilirsin bence.
Sevgiler