2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Aynı canım bu kimin Döttuuu nun. Kim döktü bunu? Döttuuu döktükim kırdı Döttuuuu kırdı. Hep böyle diyaloglarımız. Zaten sürekli herşeye itiraz halinde beyefendi. Kıyafette sıkıntı çıkarırsa ben de değiştiriyorum rahat edemiyor demekki diye.Bir de seçenek sunun diyor uzmanlar 2 kıyafet çıkarıp bu mu bu mu diye sorun seçtiğini giysin itiraz etmez diyorlar kendi seçtiği için.
Bizde bezini almak bir sabır işi. Kesinlikle durmak, yatmak istemiyor. Dikkatini dağıtıp bişeyler veriyorum eline. Verecek şey de kalmadı gerçi herşeyi atıp kaçma peşinde çok zorluyor beni artık bilerek de yapmaya başladı herşeyi. Dediğin gibi en zor dönemlerinden biri.
3.tekil şahıs kullanımı normal şuan zamanla ben çekimini yapacaklar. Benim diyor eline alıp istediklerini. Sabırlı, sakin davranmak önemli ama ben başaramıyorum maalesef pek

Hiç duymadım canım böyle bir şey sorayım hemen

Aynen yaa sabır çok zor dün artık etkinlik yapmama kararı aldım. Mutfak lavabosunda öğrenme kulesiyle boya yaptırmama rağmen her şeyi de yapıştırdım kaldıramasın diye boyaların devamını istedi hepsini boşalttım kutularını istedi kutularını yıkadım verdim ona rağmen yere fırlattı kalıntıları mutfağa yayıldı. Çok sinirlendim napıyorsun kızım yaa falan diye söylendim sonra da iyilik diye yaptım sonunda kızarken buldum kendimi en iyisi yapmamak dedim kendi kendime seçenek sunmak mantıklıymış bazen yapıyorum ama pek de bilinçli değildi ben de kararsız kalınca ona soruyordum zaten artık istekleri var hanımefendinin miyav falan diye üstündeki desenlerle derdini anlatmaya çalışıyor. Zaten anlamamak en büyük problem en çok ona sinirleniyor bez değiştirme bir tık kolaylaştı gibi söylüyorum yat bekle falan diye bazen işe yarıyor. Erkek çocuk bir tık daha zor olabilir gerçekten ya da mizaç bilmiyorum artık

Seninki yine İpek diyor bizimki kendine abiş diyo fotoğraflarda kendini görüyo abiş valla zor şu dönem dediğin gibi. Tracy hogda varmıydı tam hatırlayamadım ama bi bakarım yine

Bu bizde de var canım ama kendine bebek diyor bazrn eğva diyor.gel diyorum ıı ıı diyor. İnat evresine girdik sanırım.eline geçeni atıyor kırıyor döküyor.abisin eşyalarını giymek istiyor.geçen gün abisinin süpermenli kıyafeti için ağladı.alinin bebeklik zıbını vardı süpermenli onu giydirdim de sustu uykularımız pert.gündüz 45 dk zor uyudu diş zorluyor sanırım pişik de olduk çünkü
Bu ara çok gerginim. Birkaç aydır regl öncesi çok gergin oluyorum. Böyle olmazdı.nerden çıktı nasıl önlenir acaba Ali ervaya saldırmaya başladı.onları sürekli gözetmek da beni yorup geriyor bu bunalma halindr be yapmak gerekir..aklıma yemek yemekten başka çare gelmiyor. Ye babam ye diyorum ama o zaman da kilo alıyorum
Hiç duymadım canım böyle bir şey sorayım hemen
Teşekkür ederim canım ❤

Bizde aynı durumdayız

Kalppare sordum canım öyle bir uygulamamız yok bizim hiç duymadım ne açıdan öyle bir sınırlandırma koymuş dedi. 6 ay sonra tekrar covid olursa hasta nolacak dedi bakmak istememiş sanıırm doktor. Başka bir açıklamasını düşünemedi.

merhabaaaa iki yaş sendromuuuu, hosgeldin desem hoş değilsin. özgürüm ben artık bebek değilim diyor ipek gelinim.

ben inatlasmamaktan yanayım, baska bir pijama isterse hop çıkarıp giyiyoruz. geçen kısa kollu arabalı üstünü istedi, bummn brummm diyerek, baktım çaymayacak, e hava serin, uzun kollunun üstüne geciriverdim, o da mutlu ben de. evde ve evin çevresinde olabildiğince serbestiz ama bir yere gidince çok zor oluyor, pandemi sebebiyle çok gidemiyoruz ama yaz dönemi gitmiştik, bunalmistik. hem ben hem asim.

hiç olmayacak bir şey isterse, aaaa bak şurada ne varmış diye dikkat dağıtma yöntemine geçiyoruz.

ipek konuşma işini çözdüğü için (masallah) bir üst aşamaya geçmiş, Asimcik tam geçmedi. az buçuk yapıyor ama önüne çıkan engeli ısırarak tirmalayarak aşıyor. biz de bu durumdan çok mutsuzuz. atına arabasına biri binse önce kalk diyor ve anında kalkmazsa ısırıyor ya da cirmaliyor. nasil geçecek bilmiyorum. her işini aynı yöntemle çözmeye çalışıyor. insallah gecer diyoruz. bakalim

Halılar yeni gelmişti yıkamadan tezgahtan uzanmış almış çaydanlığı. Hep geriye koyardım bi kere dalgınlığıma gelmiş affetmemiş benim oğlum
geçmiş olsun, gönder bir daha yikamaya, uzme canını.

gittikçe tehlikeli oluyorlar, gecen makineden kepçeyi kapıp yumurta pisirdigim tavaya daldirdi,üzerine devrilecekti de zor ser durdurdum. kızgın yağ ve yumurta.

bir de söyleyeceğim diyorum diyorum unutuyorum. pedalli dezenfektan aletleri var ya 15 20 gün önceydi, Asimcik ona ayağıyla basıp, bir taraftan da yukarı baktığı için direkt gözüne aktı dezenfektan. elimdeki suluguyla hemen yıkadım,sonra acile gittik, şükür bir şey yok ama çok korktum, cok da ağladı, canı yandı. etrafınızda varsa o türden şeyler dikkatli olun, hanımlar,gözle kas arasında oldu, hem ben hem eşim vardı, ne yapıyorsun demeye kalmadı bile.

yaptınız mı aşıyı nasılsınız canjm ?
canim feritinin 4 diye verdi ama icmiyor hiç. ferrumu içiyordu da.bizim duruma yetersizmis. simdi hic birsey icmiyoruz ya. dokum tava da alindi ama faydasi olacak mi bakalim.
grubun 2. speedygonzalesi ipek kuş. 2 yas sendromunun zirvesibde minik hanım. sana sabır diliyorum çünkü en çok ona ihtiyacımız oluyor. seçenek sunmak iyi fikir ve etkinlik yapma biraz bırak o yönetsin ona göre yaparsınız. enerjisini atacak şeyler yapmasi iyo olabiliyor. ay susam bi de surekli aglama dojemi var ki hic cekilmiyo valla
bizdrde surekli bi kavga hali. civan neye el.atsa arel benimmm diyiveriyor birbirleribe acimasizca vuruyorlar ve genelde civan ağlayarak yanıma gelip meme istiyor hayır neden top bana patlıyor ama ya ya civan gündüz güzel uyuyor gece zombiye bağlıyor. acaba gündüz uyandirsam mi ?
Halılar yeni gelmişti yıkamadan tezgahtan uzanmış almış çaydanlığı. Hep geriye koyardım bi kere dalgınlığıma gelmiş affetmemiş benim oğlum
bi foto atacam en sona gitmis olabilir. haftada bit kadin geliyor ama yok yetisilmiyor valla. size de cok gecmis olaun. tehlikeli sularda
ay inşallah geçer ve geçiyor da. çok yazmıştım hatırlarsın yeğenim sürekli areli dovuyordu yerli yersiz. simdi oyle degil iletisim kurabiliyor sadece bi mevzu varsa birbirlerine giriyorlar. normal o kadar da
cok gecmis olsun canim

Eklentiler

• IMG-20211010-WA0003.jpeg
    82,5 KB · Görüntüleme: 29
Ya size de çok geçmiş olsun canım. Göktuğ da öyle geçen babam geldi bir yandan mobilyacı var dolap takıyorlar aynı saniyede tornavidayı kaptı aldım elinden arkamı döndüm dolabı sildiğim yağ çözü almış ucunu da kendine çevirmiş alana kadar sıktı Allahtan boynuna geldi hemen kapıp yıkadım. Babam diyor işin zor kızım çok dikkat edeceksin buna Allah yardımcımız olsun. Yıkadım bile halıyı bekletemezdim öyle attım duşakabine açtım fıskıyeyi yıkadım geçtim. Şükür ki sıcak değildi cana gelmesin de tek. Zaten bir de suçlanıyor döktümm diye gitti odasından çıkmadı bi süre kızmadım ben de. Betüş de diyor anne boşver kızma zaten anlamıyor sonra sen bir de vicdan azabı çekiyorsun diye

Helinnnnn canim asiyi olduk cok şükür ateş yapmadi ama bacağı ağrıyordu sanirim aksam sendeliyordu sabahına iyi oldu.
O el izi ne☺
S Susam_tanesi
Canim karya alt aldırmıyor su sira birde cok inatlasiyor. Ayrica yine yemek yeniyoruz sanirim dislerden
He birde bizde bu ara herseye agliyor hem yalandan hem gercek..

Kalppare canim kardeşlerin iyileşti mi ? Gecmis olsun
D dilzar size de gecmis olsun cnm..
Umudum- canim siz nasilsiniz.?

O diş aslında sapasağlam ama diş eti iltihap yaptı 2 ay iğne ilaç kar etmedi. İltşhaptan dokunamadı da. En son bu dişin kökünde çatlak veya delik olabilir çekelim demiş. Dediğin giib herhalde bahane etti.sağol canım seni de uğraştırdım.kardeşine sevgiler selamlar ❤
Sanırım artık burada yapılan yaramazlıklardan bahsedeceğiz
Büyüdüler ve afacanlık öğrendiler ah ne diyim, cana geleceğine mala gelsin.
İnsanız dalgınlık olabiliyor.ver yıkamaya dert etme canım ❤ senden değerli mi?
Erva da iki telefon kırdı 900 lira masraf zararcı bu kız bizim bi balkondan attı hadi neyse yetmedi öbürünü masadan düşürdü bi oyuncak attı telefon yerde. Üzüldüm ama ne çare canları sağolsun
Oyy oyy Allah korumuş kuzumu ❤ geçmiş olsun iki kere canım. Bu ara hakikaten en zor zamanları. Bazen işimi yaptırmıyor artık mama sandalyesinde dahil durmuyor ama gezerken de kaza bela gelecek diye korkuyorum.bu akşam abisiyle oynarken parmağı kapıya sıkıştı kanadı hafif

Kızlar 18 ay alışmış yaptırdınız mı bugün gittik benim işim vardı da yapalım dedik aşıyı da ağızdan iki damla döktüler iki koluna aşı yaptılar sizin nasıldı birde ateş yapabilir dedi

Birde canım sıkıldı Kızlar ya geçen dahiliye gittim tüm değerlerim saçma sapan çıktı Birde regllerim doğumdan önceye göre 2-3 kat daha yoğun ama hala normal ben eskiden az olurdum sizde nasıl bugün de aç karınşa tekrar verdim birde hemşire kan sulandırıcı mı kullanıyorsun dedi kanın çok sıvı dedi hamilelikte kan sulandırıcı kullananlar böyle bir şey yaşadınız mı

Canım sıvı tüketimi yeterli olanlarda da olur o sen tekrar baktır değerlerine , adetlerim benim de yoğun oluyor doğum öncesine göre normal Buda canını sıkma hiç vitaminlerine de baktır takviye alırsın olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…