2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Canim pozitif enerjini hissettim burdan herseyin yolunda gitmesine sevindim. Herseyi onlar icin planliyor onlar icin duzenliyoruz.bazen çalışıp çalışamayacagimiza yine onları dusunerek karar veriyoruz.ben de en uygun zamani kolluyorum.bakalim kısmet açıkçası kv hem bakamam der hem bakar fakat söylenir giib geliyor.dusunuyorum ya bakalım

Canım umudum sen ugrastin ama şartlar elvermedi diyelim. Ve dogru bir karardir insAllah hakkinda hayırlısı olsun. Bakici icine sinmemisti bir türlü. Üstelik senamizin beslenmede özene ilgiye ihtiyaci vardi.yeni ve kaliteli bir bakici da denk gelmeyince boyle oldu. Bazen isler senin kontrolunde olmaz. Bazen yol ayrımlari olur.hakkinizda hayirlisi olsun. Bu yıl verimli faydali huzurlu gecsin ve en onemlisi Rabbim isinde iyi kaliteli merhametli iyi kalpli bir bakici nasip etsin size

Canim hayırlısı olsun. Biraz alısmak istiyordur belki. Mesela ben olsam önce bebegin huyunu suyunu anlamak isterdim bir süre. Aralarinda ki bag kuvvetlenince disarda gezdirmesi de daha kolay olur diye düşünüyorum.zamanla çıkarır o da.

Bir kaybı olan biri olarak çok iyi anlıyorum seni . Ama zaman la geçiyor . Hele ki Asya kuş var sana iyi gelebilecek olan . Zamanı değilmiş , kısmet değilmiş .
Asyam olmasa çok daha zor olurdu benim için farkında olmadan öyle güç veriyor ki bana kaybına acına çok üzüldüm bende yavrularımıza kavuşuruz elbet bir gün bu dünya da kısmet değilmiş

Evet canım annelik iç güdümüz Rahime düştüğü an başlıyor tabi ki üzülmen çok normal ama çok güçlü olduğunu da biliyorum Rabbim evlatlarımıza sağlık sıhhat versin inşallah
Dışım güçlü görünecek ama içimi kimseler bilmez yarın kayseriye gidiyorum bi arkadaşımın düğünü var gitmesem olmaz orda bakan der eminim ne güçlü ama içimi kim bilecek ki kime neyi zehir edeyim

Rabbim beter imtihandan korusun diyeceğim tek şey bu buna bi şekilde dayanılıyor Allahım dokunduğumuz kokladıklarımızı bize bağışlasın acısını göstermesin kaybına çok üzüldüm bende sana kocaman sarılıyorum güzel kalpli arkadaşım

Ya şurayı düzeltmek istiyorum.yanlış anlaşılırmışım gibi geldi. hepimizin işi enerjiji özveri ve de en önemlisi güleryüz gerektiriyor. Aslında demek istediğim benim muhatap olduğum kesim 3 4 veya 5 6 yaş olacağı olmasıydı. Yani evde kendi çocuklarımla bile yoruluyorum çok şu ara.. Uyku problemleri kardeş kıskançlığı vs vs vs... Küçük çocuklar( sınıfım 3 4 yaş) fazlasıyla ilgi güleryüz ister ve sonuna kadar hakeder ❤ sınıfıma bunu sağlayamamaktan da çekiniyorum sanırım.Sanırım benim için şartlar olgunlaşması lazım. Ama iki bebeğiyle okulöncesinde çalışan yok mu elbette var.saygı duyuyorum. Güç kuvvet meselesi benim o güce ulaşmam lazım sanırım
Bu arada sınıfı o ortamı çoook çoooooooookk özledim çocuklarla çocuk olmayı

S Susam_tanesi canım çok geçmiş olsun ipek böcümüze Allah görünmez kazalardan belalardan korusun hepsini inşallah. Zor bir dönemdeyiz hepimiz yaşları itibariyle çok ilgi istiyorlar. Ben de başımı yastığa koyunca vicdan azabı hissediyorum işten güctrn yeterince ilgilenmiyorum çocuklarımla.
Enerjimizi düşürmek yok ama elimizden geldiği kadarını yapacaz sağlıklı olacaz büyütecez kuzuşları

S Sekerpareeeeeee kardeşlerine geçmiş olsun canım inşallah annene bulaşmaz
Erva yı bence 3 yaşa getirip sonra dön işe. Ali de okula gider. Ervayı da yanında götürürsün belki. Zor küçükler hem bakan hem çocuk için.
Evi sormuştun kızlar kıskanmadı mı Göktuğ un odasını diye. Kızların da odasını ayırdım zaten ev satmanın en büyük sebeplerinden biri oydu. 5 odanın 3 ü çocuklarda salonda oturuyoruz yine. Kızlar birbirine misafir gidiyorlar ders çalışmaya girince kapıları kilitleyorlar Göktuğ unsuruna karşıçok şükür kafam rahatladı Allah ödeme kolaylığı versin

Canım Allah sabırlar versin, elbette üzüleceksin çok normal ama hakikaten hayatta yaşanan her şeyin bir sebebi var doktorun haklı sakat da olabilirdi, tabi yine evlat sen anne olur bakarsın ama o bu şekilde yaşamaktan mutlu olamayacaktı belki de. Allah böylesini hayırlı kılmış dilerim istediğin zaman da sağlıkla yeniden nasip olsun.

Saolasın tatlım benim, aynı enerjiyi sen de çok güzel hissettiriyorsun
Umarım en güzel ve kolay şekilde gönlünden geçenler olur
Çok öpüyorum

Ohh ohh ne güzel olmuş hem problem çıkmaz demek misafirliğe gidiyorlar kapı kilitliyorlar falan yazmışsın gözümde canlandı Allah ödeme kolaylığı ve huzur nasip etsin canım <3
Çalışma ile ilgili de sanırım senin dediğin gibi planlıyorum. İkisi de küçük.Seneye ikisi de anaokuluna gidebilir.bakalım Allah nasip ederse ben de çalışırım kısmet

misskokulumm . Miss kardeşin diş hekimiydi yanılmıyorsam.bi konuda danışmak istiyorum da ben.eğer müsait olursa cevaplarsa sevinirim.konum şu ; ben covidden 1 ay sonra diş çekimi ve kanal tedavisi yaptırdım. Doktoruma covid atlattığımı da söyledim. Hatta iki doktora da söyledim. Şimdi kız kardeşim covid atlatıyor ve dişi çekilecekti. Doktoru aramış ve covid atlatan hastalara 6 ay diş çekimi veya tedavisi tehlikeli demiş. Ne gibi bir tehlikesi var? Varsa bana neden söylenmedi bilmiyorum. Kardeşinin bu konuda bilgisi var mıdır? Zahmet vermezsem fırsat bulduğunuzda aklına gelirse sorar mısın?

Günaydın güzel anneler aranızda böyle bir şey yaşayan var mı veya tecrübeli annelerden ilk çocuklarda karşılaştınız mı? İpek bu aralar kendinden 3.tekil şahıs gibi bahsediyor. İpek geldi, ipek hapşu dedi vs gibi hep kendini ipek diye anlatıyor. Birinin oyuncağını alınca da bizim değil diyorum ipeğin diye bağırıyor ağlıyor. Bi de her şeye itiraz etme bağırma var. Mesela kitapta tilki görüyor kedi diyor tilki diyorum bağırıyor tamam kedi olsun diyorum ben de ya da bişey istiyor şunu yapalım sonra diyorum hemen bağırıyor geçen gün pijamasını istemedi öbür pijamayı giyeceğim diye ağladı değiştirdim. Ne yapacağım nasıl yaklaşacağım bilemedim. İlk bebeklik dönemleri ve genel çocuğa davranış tamam da bu 1-2 yaş arası durumlarda çocuğa nasıl davranmalıyız bunla ilgili pek kitap bulamıyorum Üstelik bence en zor ve en önemli dönem. Öneriniz varsa sevinirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…