2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ah be canım bu mesajını alıntıladım farklı şeyler yazacaktım ki istemsiz sonraki mesajını görünce dökülüverdim . Çok üzgünüm , Allah sabrını artırsın
Amin canım sabır en çok ihtiyacım olan gerideki kızım için güçlü durmam gerek dün çok ağladım insan ilk bi şaşırıyor napcam diye tam fikre alıştım bu seferde bebeğim gitti cennette kavuşuruz inşallah

Evet doktorumun dediği bi cümle beni baya teselli etti ilk 3 ayda düşen bebeklerde genetik bir bozukluk olurmuş sakat olma olasılığı çok yüksekti dedi böyle bi kaç gün üzülürsün ama sakat engelli bir bebeğin olsa hergün üzüleceksin dedi evet kimse bilemez akıbeti ama içim biraz rahatladı öyle deyince
Hayır arayıp duruyorum dünden beri kendimi toplamam lazım dün bütün gün ağladım ve kızıma bakamadım bile yanımdakini Mahsun bırakmaya hakkım yok asyam için toparlamam lazım hemen Allahım versin sabrımı beterinden korusun hepimizi

Bir kaybı olan biri olarak çok iyi anlıyorum seni . Ama zaman la geçiyor . Hele ki Asya kuş var sana iyi gelebilecek olan . Zamanı değilmiş , kısmet değilmiş .

Kizlar 1 bucuk yas asisi yaptıran var mi ? Ates yapti mi ? Birde dus aldırdınız mi

bizim en büyük aktivite kaynağımız abimizmis o olmayınca anladim. biz daha çok top araba kitap resim yürüyüş olarak takılıyoruz gün içinde. sizin etkinlikler eglenceliymis
Prospan da iyi öksürük için ben hep onu kullanıyorum gerçekten çoğu arkadaşım öyle geçiriyor 1 aydır öksürük devam
onu içmiyorlar ama bisolnatur pekmez gibi geliyor sanirim. civan ferrasanol içmeli ama yok açmıyor agzini
hemen geçmeyebiliyormus jadem bubsalgin
arel iyiydi canim çok şükür. ama hastalıktan oturu uyaniyordu dun gece hic uyanmadi sukur. civan gündüz iyi aslında bi gece kalkmaları beni deli ediyor.gece meme olmazda ve uyku egitimi versem uyanmayacak gibingeliyor ama kismet olmadinhenuz. cani sagolsun.
çok geçmiş olsun canim. anne yüreği dayanmıyordur ama büyük risk tabi. erva icin kv uzun sureli bir cozum gibi gelmedi bana. yasli nihayetinde. kreste calisirsan onu da goturursun 2 yasinda olmaz mi ki ??
oyyy neler olmuş öyle. koti bir tecrübe yaşamış ipek böcüğü. çok geçmiş olsun. bugün bi video da anneler neden hep yorgun olur uykusuzluktan değil asıl sebep kafada hiç bitmeyen isler. hep birşeyleri planlama. seni cok iyi anliyorum. bu ara bendr iyi hissetmiyorum. esimden yana dertliyim ama cocuklarimla mutlu olmam lazim desem de gunun temposu beni negatife surukluyor. bazen oyle bos geciyor ki. kendimi cok tuhaf hissediyorum sonra bi cocuk aglamasi alarm gibi soguk suyu carpar gibi beni tempoya dahil ediyor
herkesin kendi karari ve bu konuda kimse kimseyi yargilamamali bence. anne çalışsa da çalışmasa da her turlu zorlugu da var guzelligi de. herkes kendine ve sartlarina gore davranabilmeli. cok acimasiz oluyoruz elestirirken. ben guzel enerjini yazdiklarindan bile hissettim. belli ki cocugun da memnun. oh ne guzel. yakinda darisi basima da diyeyim
calismayi özleyen bir ben bırakayım buraya
Amin kuzum Allahım asyanın acısını göstermesin hiçbirinize de evlatlarınızın
Amin jadem şu anda yasadiklarin zor geliyordur eminim ama sarıl asya kuşa çek kokusunu içine en güzel huzur kaynağın sana iyi gelecek tek iyi sey
Kizlar 1 bucuk yas asisi yaptıran var mi ? Ates yapti mi ? Birde dus aldırdınız mi
biz yaptirdik pazartesi duşu gitmeden yaptırdım ilk gün yaptırmayın demişti zaten. aşı olmadi ncanim

Jadesi canım çok üzüldüm. Geçmiş olsun Rabbim istediğin bir zamanda sağlıkla versin inşallah 2.kuzunu, Asya kuşumuz sağlıkla, neşe içinde büyüsün

ebru_can_ebru Helinnnnn
Bizde bugun yaptırdık. Ates vs henüz yok takip ediyorum. Misafirlikten geldik hafif sendeliyor gibi aşıdan mi anlamadim. Bir yere çarpsa ağlardı birde hep yanındaydık
S Susam_tanesi canimm cok gecmis olsun valla bende nazara inanıyorum bir resim koyuyorum instagrama ayni gun içerisinde basima gelmeyen kalmiyor

Seni cok iyi anlıyorum.. benim de bir düşüğüm oldu.doktorun doğru söylemiş. Muhtemelen hasta bir bebeği Rabbim sana ve bebege merhamet edip yanina aldı canim.ve ayrıca kürtaj olan annelerinin de bu imtihana dayandıkları zaman Rabbim ne mucizeler verir hic bilemeyiz.

Ve su an bunyen biraz düşmüş olabilir. Beslenmene dikkat et. Hasta olmamalisin Asyana sarıl kokla.. Allahım insAllah birgün gönlüne göre bir evlat daha nasip eder.

Vee jadem bal jadem sana kocaaamaaaan sarılıyorum..ve seni seviyorum ❤

Orda beni görünce problem çikarir diye düşünüyorum ya 3 yaş da belki daha kolay olur.hem belki rehabilitasyonda calışabilme ihtimalim var.dur bakalim zamn ne gosterir bilemem. Dedigin gibi herkesin bunyesi yasam bicimi ve cocuklar baska baska. Benim isim bol enerji ve guleryuz gerektiren bir is oldugu icin tam motive olmam lazim.mesela gece uyanmamaliyim o nedenle de biraz geciktiriyorum bu durumu sanirim.
Bir de saatleri minumum olabilecek bir yer ayarlamak lazım nasip bakalim
Bir de ferrosanol bizim oglan da icmiyordu. Ferrum hausmann 50 mg verdi doktor onu içiyor.tadi fena degil canim.bilgin olsun.

Ahh be cancagzim neler olmuş öyle geçmis olsun.
Ipegimiz hep biraz aceleciydi annesi masAllahi var ipek bocugumuzun

Mutsuz olma canim susamcım.. bak ne guzel ipektos gibi minnoş bicirik bir kizin var yoruluyorsun biliyorum ama hersey onun gelecegi icin. biraz daha sabir seni anliyorum cunku bizde de durumlar farkli degil. Ilgi istiyor surekli.ben de yorgun hissediyorum. Kendimi toparlayamıyorum bir türlü.o depresif hal ben de de var acikcasi.ama kovalim biz o hali uzerimizden.yeter ruhumuzu sıktığı bazen mutsuz olduğum zamanlarda gulumsemeye calisirim. Zorla da olsa. Bir sure sonra bi bakmissin gercekten gülmeye baslamissin. Ise yariyor tavsiye ederim.. guzel kizimin gozlerini operim kiyamam Rabbim sifa versin.❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…