2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
civan çikolata yedikten sonra hatıra bırakmak istedi
ağızdan 1 damla iki bacak böyle oldu bizde
benim düzensizdi hala düzensiz bazen yoğun bazen az. emzirmeye bağlı dedi dr. bugün spiral taktırdım bakalım o nasıl etkileyecek.

Anladığım kadarıyla herkeste varmış nasıl davranacağımızı çözersek hepimiz rahatlayacağız
Seninki yine İpek diyor bizimki kendine abiş diyo fotoğraflarda kendini görüyo abiş valla zor şu dönem dediğin gibi. Tracy hogda varmıydı tam hatırlayamadım ama bi bakarım yine

Şekerpare sen yeni mi oluyon yaa ben her ay öyleyim eşim zaten direkt anlıyor artık belli diyor Çare varsa ben de bekliyorum “premenstual sendrom”
Bizde aynı durumdayız

Isırma ve tırmalama bizde de oluyor bazen onlara kesin tepki koyuyorum anlıyor artık yaparken böyle bakıyor vazgeçiyor ben de inatlaşmamaya çalışıyorum babasıyla ters düşüyoruz hatta ben gereksiz yere hayır deyip ortalığı germek istemiyorum tehlikeli değilse ve sonunda o kazanacaksa baştan kabul ediyorum. Sen herşeye izin veriyorsun diyor halbuki ben sonradan evet diyeceğim şeylere hayır demek istemiyorum ama anlatamıyorum. Bi de o hayır deyince tamam oluyor ama ben hayır deyince olay çıkıyor benim sınırlarımı daha çok zorluyor daha naz yapıyor bana bunu anlatamıyorum. Bu ters düşme halleri de beni yoruyor bazen.
Amaan geçmiş olsun çok tehlikeli yaa gerçekten kaşla göz arasında ne yapacakları hiç belli olmuyor
Eve kaydırak almayı planlıyorum
Hep aynılar hepp

Ya ara ara olurdu ama iyice ritmik oluyor her ay evet arastirdim adi bile varmis hayit tohumu suyu falan filan yazmislar forumda ama hic bilmedigim bisey. Adacayi falan denedim papatya rezene yok tatlım gecmiyor en iyi gelen sey tatlı çikolata hatta

Bu arada babayla biz de ayni sendromu yaşıyoruz.
Helinnnnn heline katılıyorum daha o cok aglamali döneme gelmedik oy helin ben cok tırsıyorum ya

Son düzenleme:
feritinin 4 diye verdi ama icmiyor hiç. ferrumu içiyordu da.bizim duruma yetersizmis. simdi hic birsey icmiyoruz ya. dokum tava da alindi ama faydasi olacak mi bakalim.
Allah Allah bizim de feritin 4 mu 5 mi neydi bu ilaci yazdi doktor. Duzenli veremiyordum ama cocuk bembeyaz ruh gibi. Basladim gene yarim saat sonra c vitaminli propolisli bi vitamin veriyorum. Demir ve c vitamini etkilesince emilimi artiyor diye. Bir de etli yemeklerle c vitaminli biseyelr salata veya meyve veriyorum.emilimi artsın diyem ama Ali alerjik bisey dokundugunda bagirsagi kaniyor. Bu da demir eksikliği demek hala oluyor mu bilmem bebekken oyleydi.simdi olsa karni agrir siye düşünüyorum o zaman agriyordu cunku.herneyse biz acigi kapatamadik hala. Demir dokum tava düşünüyorum ama ceekincelerim de var kafam karisik
Uyku uykunun mayasidir derler. Uyusun bence.Ama 2 saatl gecirme.evet korkunca hep üstümde benim de erva. E oyle olunca is yaptirmiyor. Abisinden iyice korktu. Vurmasina izin vermiyorum tabi. Ama oluyor iste. Bazen de hirlayarak korkutuyor kizimi zalım oglan
Canim asi olarak ne oldunuZ? Gecmis olsun sifa olsun kuzuya❤
Annem dahil herkes kapti maalesef. Su an atlatıyorlar.gerginim hem nasil.Kardesimin cigerleri dolu cikmis rontgende ama öksürmüyor bu da bizi korkutuyor.doktor zaturre demis.ama evde ilaclarini kullaniyor. RABBIME SIGINDIM.
Allah Allah hepatit A vardı sadece bu ay diye hatirliyorum ama geçmiş olsun canim. Biz daha olmadik.

SonsuzUmut cnm 2 bacaktan yapıldı 1 ağızdan ilaç icirdiler.
Hemşirenin dediğine ne bakıyorsun canim dur bekle doktor ne diyecek kafana takma

SonsuzUmut cnm 2 bacaktan yapıldı 1 ağızdan ilaç icirdiler.
Hemşirenin dediğine ne bakıyorsun canim dur bekle doktor ne diyecek kafana takma
Ya biraz ateş yaptı 37,5 falan calpol verdim ama bakalım sizde yaptı
Helinnnnn ebru_can_ebru bugün tekrar tahlil verdim bakalım yarın doktora gösterecek eşimi

Saol canım damla ile beraber 3 tane

Tamam canım bizde ateş yapmadı huysuzdu biraz ama iyi yine 37.5 inş geçer hemen
Calpol verdim ama ateş hala 37.2-3 çıkıyor alnı falan da serin koltuk altından bakıyorum dayanamadı eşim gitti temassız almaya şimdi calpola rağmen aynı olması normal mi acaba ya bu ateş olunca ben çokl tedirgin oluyorum

Bizim doktor ateş çocuklarda bilinenin aksine çok tehlikeli değil dedi yüksek ateş dediğimiz 39 üstüdür , ilk soymak serin tutmak ılık duş yada ılık havlu ile eklem yerlerini silmek bol sıvı tüketimi eğer fayda etmedi ise çok huzursuz yada ateşte 39lara yaklaştı ise ilaç dedi.
Minnoş bir haftadır hasta fayda eden 2 şeyi paylaşmak istiyorum, doğanın mucizesine hayran kaldım.
İlki yarım soğana karanfil batırıp uyurken yanına bırakmak nefesini çok güzel açtı tıkalıydi burnu uyuyamıyordu bunu koyunca baya fark etti.
İkincisi öksürük için ezilmiş sarımsaklızeytin yağlı karışımı ayak altına sürüp üstüne çorap ve uyku oda öksürüğün geçirdi
Belki biliyorsunuzdur çok duyuyordum hiç denememistim ama çok faydasını gördük

Saol canım bende normal biliyorum ama çok tedirgin oluyorum ateş olunca aslında yok 37 ler de normal ama işte birazda calpolu aşı ağrısı varsa diye verdim bu sabah. ateşi de36,5-37,5 geziyor şükür iyi gibi
Soğan karanfili çok duydum yapmadım ama daha öksürüğe pekmez tereyağ kaynatıp ılıkken sabah akşam 1 çay kaşığı vermek de baya fayda ediyor tavsiye için tşkler

geçmiş olsun, sonsuz, Asimcik da bir ağzından kii bacaktan olmustu aşısını. ates olamamıştı. geçmiş olsun hanimagama

Aynen öyle kısmet diyelim hayırlısı sağolasın canım benim

Teşekkür ederim kuzum hayırlısı olsun bakalım şuan için asyama dayadım sırtımı cadı kızıma bende çok sarıldım sana

Jadesi Jadem ses ver canım.iyi misin? Sağlığın nasıl? Hep aklımdasın...seviliyorsun
Anca düştüm eve şekerparem doktordan geldim şimdi her şey yolunda dedi kanaman bitince tamamen normal hayatına dönebilirsin dedi. Çok sağol artık kapatalım konuyu sayfayı bununla işgal etmek istemiyorum daha fazla ben iyiyim daha da olacağım şükür İlginiz için çok teşekkür ederim güzel kalpli arkadaşlarım

Bence kendinden 3. Şahıs gibi bahsetmesi normal dil gelişimi iyice ilerledi sizi taklit ediyor siz ondan ipek olarak bahsediyorsunuz ya o yüzden
İnat ve sahiplenme benimkinde de var başkasının elindeki yiyecekleri bile istiyor başka bebeklere bir şey verme yok inat bağırma gırla zaten düğünde sanki bir benim bebeğim vardı gibiydi nasıl her şeye ağlamak bağırmak Bu konuda tıkanıyorum bende dikkat dağıtmaya çalışsam daha çok ağlıyor kızsam öyle tepki vermeyip çevremdekilerle konuşmaya devam ediyorum eğer ortam müsaitse o zaman sinirini atıp yanıma geliyor sarılıyorum ben burdayım annecim diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…