Canım bankada işe girersem ki zor millet torpil diyor yorumlarda hep neyse işte üst kat komşudan rica ederim yada kreş düşünüyorum eşim hafta sonu evde 2 gün dışında da saat 1 de evde oluyor
KPSS için şimdilik bir ders planı hazırladım zaram en geç 22.00 uyutup gece saat 2 ye kadar ders çalışayım diyorum gündüz de en az 1 saat uyuyor o ara bakarım derse. temizlik ve yemeği de uyanıkken hallletmeye çalışırım temizliği zaten bana yardım ediyor bez veriyorum eline hadi sil diyorum süpür bakım diyorum iki oynayıp veriyor yemek işi de çok zorlamazsa günde 5 saat çalışırım diyorum benim zaten gk-gy gayet iyi Eğitim de ortalanın üstünde ama alan (öabt) pratik yapmadığım için zorladı bu sene bol deneme üzeri gideceğim deneme ajandası tutarak pratiği hallettim mi olur diye düşünüyorum ama bakalım
Sen sadece gk-gy sorumlusun iyi bir plan yaparsan çok zorlanmazsın bence ana işin sırrı bol soru çözmek zammı güzel kullanmak
Bu arada siz nasılsınz insta da görüyorum sizleri maşallah ana kız bol takılmacalar