2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Uyku olayı çok etkiliyor genel hayatı. Benim ki de 11 den önce uyumuyor. Gece defalarca uyanıyor hala. Hergün bu tempo çok yoruyor. Sağolasun babası ile oynuyorlar o ara hallediyorum işlerimi uyuyunca ses çıkarmamaya çalışıyoruz hooop uyanıyor

Babasıyla oyalanıyorsa iyi bizimkinin aklıma geliyor bir anda anne diye arıyor evde veya babasıyla bişey yapsa bile bana da göstermeye geliyor. Zaten o uyanıkken oyuncakları vs toplamak da çok mümkün olmuyor. 11 çok geç evet o saatlere kalmamaları lazım çok küçükler daha ama işte onlar da haklı bişey diyemiyorum. Daha erken uyuyunca da bizimle vakit geçiremiyorlar.

Bakalım bir iki hafta daha deneyeceğim . İnşallah her şey düzene girer

Dağınık ev yaşanmışlık demek. Öyle tabi güzel yakalamışsın. Oyun dönemleri tam.
Bakalım bugun söyledim neden hiç oyuncak yok ortalıkta oynamıyor musunuz dedim ? Sema durdurmaz çünkü oyuncak olmazsa kitaplar mutlaka yerde olur . Topluyoruz annesi ben ona toplamayı da öğretiyorum dedi. Ben de toplama oynasın çocuk dedim bakalım .

Sena zaten yaklaşık 7 aydır tek uyku yapıyor . Tek uykuyu da yapmaması veya yarım saat yapması çok zorluyor hem çocuğu hem beni . Geceleri de uyanmaya başladı . Yemesi zaten sıkıntılı bir çocuk bir de uykusunu alamazsa iyice güçsüz düşecek . Bakalım bugun biraz daha iyilermiş. Dün gece de hiç uyanmadı , gündüz 1,5 saat uyumuş . Ama yeme konusunda bugun yememiş . Demek ki gerçekten yediğinde yedi diyor herhalde . Ama dediğin gibi şu an bir güven problemimiz var doğal olarak . Dersten erken gelme durumları mümkün değil canım çıkış saatim her gün sabit 16:00 . Bir ders erken çıkayım desem rapor al derler . Ama bu söylediğini bugun öğle arasında düşünmedim değil . Öğle aralarında eve gelmiyorum ki Sena’nın uyku saatine denk geliyor beni görünce uyumaz diye . Ama bugun gelsem de biraz kapıdan dinlesem dedim , okulda iş çıktı . Yapmayı düşünüyorum bunu . Bir de gizli kamera mı alsak acaba diyorum . Sena ile konuşma olayına gelince konuşuyorum anlatıyorum sürekli . İnşallah daha iyi olur

Yok canım olur mu öyle hiç anlatman bana iyi geldi . Ben bir anda böyle neye uğradığımı şaşırdım ondan kötü oldum ama bir çok şey normal demek . Evde bakma olayını kesinlikle kabul etmiyorum zaten . Dün söylediğinde de hayır dedim . Bugun de anahtar bırakmadım zaten . Niye bırakmadın da demedi . Umarım güven duygusu oluşur zamanla

Amin canım inşallah . Evine kesinlikle izin vermem zaten . Kızı 10-11 yaşında kızı oyalıyor zaten çocuğu o şekilde . Kendi de işini yapıyordur herhalde . Ama daha götürürse sıkıntı . Anahtar bırakmadık bugün . Çocuğumu ben kendim çıkarırım gelince dışarı da . Oyalayamazsa bir daha ağlıyor vs diye mesaj atarsa da değiştirmeyi düşünüyorum kadını . Çocuk yahu bu hemen kanıyor nasıl oyalanmaz ki unutuyor bir yerde bizi .
Bizim saatler size göre iyi en azından ama gece uyumayınca perişanız . Ben de kendimi berbat hissediyorum . İnanılmaz agresifim eşimi sürekli tersliyorum , kendi kendime sürekli bir şeylere söyleniyorum . Çok yıpratıcı gerçekten çalışan anne olmak . Sanırım kan değerlerim de düştü bunu da hissediyorum , o da etkiliyordur muhakkak gergin olmamı .

ya çok üzgünüm. ama aşı olmuşlar hafif atlatırlar. dua et. tüketme tükenme dünürüm. inşallah iyi olacaklar. zor zamanlar. Allah sabrını gücünü versin.

Gizli kamera etik olarak doğru değil bence hatta kapıdan dinleme de öyle ama onu da saatlerce değil 5-10 dakika ne yapıyorlar acaba bensiz şekinde bakabilirsin. Yanında eşlik edecek kimse yok. Sen de nasıl anlayabilirsin ki basıl davranıyor nasıl bakıyor.
Anahtar bırakmamak bi çözüm değil bence gerçekten ihtiyaç olabilir dışarı çıkmaları gerekebilir market veya park ama anahtar bırakmak demek onun evine gitmesi demek olmamalı. Sen net olursan o da yalan söyleyecek değil ya. İnşallah iyi ve merhametli bir insandır en önemlisi sevgi gerisi bir şekilde hallolur.
Annene de geçmiş olsun gerçekten hepsi de üst üste gelmiş..

kıyamadık saçlara. şimdi de kış geldi diye gecistiriyorum
asya yeterli bir aktivite bence
çok şükür canim vardılar. şimdi kimse yok. yani dün ilk defa yalnız kaldım bugün temizliğe gelen kadın vardı. ama kolay geçmiyor. psikolojik olarak iyi görmüyorum kendimi. agresif depresif çoğu zaman. areli de telefondan vazgeçiremedim canim ona da sıkkın. iş bakınmaya başladım. 6 ay sonra en geç başlamış olmak isterim ama kısmet.

S Susam_tanesi etik olmadığının farkındayım ama şeytan dürtüyor . Bir şekilde emin olmam lazım . Anahtar konusuna da takılmıyorum o kadar . Söyledim artık daha da üstelemesi anormal olur. Havalar soğuyana kadar bırakırım . O çıkarmazsa ben zaten gelince yine çıkarırım . Merhamet ve sevgi gerçekten önemli . Tanımayınca işte hep acabalar olacak kafamda.

ya çok üzgünüm. ama aşı olmuşlar hafif atlatırlar. dua et. tüketme tükenme dünürüm. inşallah iyi olacaklar. zor zamanlar. Allah sabrını gücünü versin.
Amin inşallah . Yine bütün negatif enerjimi dökmüşüm buraya .hakkınızı helal edin . Babamın iki haftayı geçti ama kardeşlerim aşı olalı bir hafta oldu .annemin de 3. Dozu gelmişti ama bir türlü gidemedi 2 doz sinovacla kaldı . Zaten şu an bir babam sadece baş ağrısı ile geçiriyor diğerleri ateş , sırt ağrısı , baş ağrısı vs . İnşallah kolay atlatırlar

İnşallah en kısa zamanda gönlüne göre bir iş bulursun

iyi yapıyorsun canim . farklı fikirler yorumlar destek dua alıyoruz. yazmaya devam et. zor günler. içinde yaşama. ben de karisigim ama yeşimin başını yedim sanirim. günde 3 posta arıyorum
İnşallah en kısa zamanda gönlüne göre bir iş bulursun
ah inşallah canimm

Umudum- canım geçmiş olsun.. kolay atlatacaklardır eemin ol. Asi da olmuslar hem.sen kendini düşürme evet üst üste gelmiş..şimdi dua zamani Rabbıne sığın tüm islerin rayına girsin inşAllah..bakıcı ile çok güzel bir uyum yakalayın insAllah

S Susam_tanesi ben seni böyle modu düşük görmeye alışkın degilim cancagzim..toparla kendini.. gecici bir zorluk dönemidir bu da geçer gider..neler gecmedi ki? Allah saglik versin yeter ki

Canımsın hemen de moral verir Ben çok alışkınım aslında sana akıl versem de ben uygulayamıyorum kafaya takmamayı. Ama bu ara biraz fazla arttı. Bi sorgulama döneminden geçiyorum. Her anlamda. İşin içinden çıkamıyorum. Neyse işte öyle.

Siz nasıl oldunuz en son iyiyim demiştin. Çocuklar falan da toparladı mı? Bu işin diğer bir zor yanı da evde kapalı olmak ve hasta da olsan çocuklara yemeğe ve ev işlerine aynı şekilde devam ediyor olmak…

Çok geçmiş olsun aşı olmuşlar içini ferah tut olır mu evet çok zor bir dönemden geçiyorsun ama her imtihanın sonunda güzellikler bekler bizi sabret dua et

Öyle tabi herkes sıkılırken bizim vaktimiz olmadı hayırlı gelsin cümbüş de hepinizi desteğe beklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…