Arkadaşlar dünden beri aramadigimiz yer kalmadi. Herkes korkmayin dedi. Saglik ocagindaki ebemiz arayip sordu. Korkma kolayca atlatacak falan dedi. Eczaci bir yengeniz bizom yerimize gidip doktorunuzla gorusup cocuklara ilac yazdirdi. Iburamin zero ve augamantin veriyorum. Gerek olursa calpolla donusumlu git dedi. Ihlamur yapiyorun balli. Erva ateş olarak azicik daha iyi ama Ali 39.1 bile oldu bir kere. O da iyilesescek Allahin izniyle. Bu ates covid atesi yani genelde 2 gun suruyor esim de ben de oyle olduk. Yani o 39 lar falan. Sonra dusuyor en yuksek 38 oluyor.ama ervanin burnu tek taragli akiyor akan yerdeki gözü arpacık gibi kabardı göz kapagi kizardı. Alinin de oldu dedim ne hissediyorsun. Anne gozune bisi batiuir gibi oluyor deyip ovaladi baktim kipkirmizi oluverdi. Dedim oglum ovalama bak kotu olavak baktim duzeldi. Ama erva bebek anlamiyor ki boyuna ovaliyir demek ki uyurken falan. Bu covid cocuklarda uyku yapiyor.sik sik uyuyup uyaniyirlar yarim saatlik 1 saatlik periyotlarla. Covid zaten uyku yapiyor bi de ustune ilaclarla daha da uyuyorlar. Ben de iki oda arasinda mekik dokuyorum. Mutluluk cok onemli. Surekli gulduruyirun oynatıyorum.. onlari guldureyim derken ben de gulmeye başladım ve fark ettim ki gulmek insana iyi geliyor iyilesme hizi artıyor.
6 da şurupları var beklerken size yazayim dedim.
Güzel gonullerinize tesekkur ederim..dualariniz eminim ki iyi geliyor bize.❤
❤❤❤❤ Allah razı olsun..Allah size ve cocuklariniza yasatmasin insAllah
Valla bu covid illeti zaten sitma yapiyor ama bu gece atesim cikmadan sitma yasadim. Sut kanallarimda da agri var 1.5 2 saat zangir Angir sallandim resmen. Sut sitmasi dedikleri bu mu ya.. sutu birakirken neye dikkat etmek lazim ya. ALLAH korusun kitle mitlw olmuyor di mi hafif agri var ben de nornal mi bilenler cevap yazabilir mi,?
Yazım yanlislari icin ozur dilerim. Cok yorgunum affedin.