2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Anladım canim hakkınızda hayırlısı. Ates dışında sıkıntıların varmı. Cocuklara kim bakıyor.

Geçmiş olsun canım zinco mu verdigi ilacin adi. Duruyu memeden kes bunu ver istahi acar zararida olmaz demişti. Duruda ise yaradi. Kafana takma insallah zarada yemeye başlayacak.
Zincoyu da duydum ama değil chinko diye bir ilaç hatta ben ilkokul zamanımda içtiğimi hatırlıyorum bakalım ya doktor normal dediği ortam değişikliği oranın ve buranın mikrobu aynı değil dedi turist hastalığı falan dedi probiyotik bir ilaç yazdı zorlamayın 1-2 yaş aralığı çoöuklar Çok zayıflar dedi 1 kilo vermiş 1 ayda Zara ama iyi yine kilosu dedi endişelenmeyin ilaçları kullanın düzelir dedi inş dediğiniz gibi olur düzelir

Sanmıyorum kuzum diş etkilemez bu kadar keşke aşını olsaydın aşı olmadan daha ağır geçireilir çevrendekiler hoş şu an kulaktan dolma o kadar çok Bilgi var ki neyse sağlık olsun sen daha iyi bilirmişim tabi umarım hemen geçer gider

Düzelir kuzum merak etme

Sağol canım.. daha iyiyim hamd olsun. Korktum cok ama atesim düştü.dedigin gibi kulaktan dolma bilgiler çok.galiba aşi olacaģız biz de.ama 6 ay olamayız diye biliyorum.

N Nehir8077 canım çocuklara biz bakiyoruz. Aliyi odasina koyduk.oyuncaklariyla oynuyir.erva da yaninda duruyor ama erva cok kucuk o sokuluyor arada. Surekli havalandiriyoruz evi.maskeyle dolasiyoruz. Bi yandan onlara da vitamin vs vevriyoruz nolur nolma diye.gece de ayri yatiyoruz onlardan.

Allahım korumuş dediğin gibi çok şükür ufak tefekle atlatmışsınız
Ya bu insanlar ne kadar mutsuz ne kadar gıcık ya ne var ben duysam keyiflenirim geç bir saate yapmayacak bilinçte insanlarsınız zaten ne ayıp şey

Yeme sorunu çözülğncr alır kuzum kiloyudişten mi acaba dediği gibi ay ibşallah hemen düzelir seni de üzmez daha fazla

Zorlu bir süreç olmadı şükür ebrucum 2. Ayda sonuç aldım ama o bile yıpratıcı oldu ya benim adet düzensizliğim ve çok az adet olma gibi durumları vardı bunlar doğumdan sonra düzelmişti vakitlice ve güzel adet olmaya başladım yumurtalıklar yeniden doğmuş gibi oluyor onun için hemen oluyor dikkat ediyorduk ama bir iki edemediğimiz oldu arada çocuk olmamasına da güvendik azcık ama süpriz oldu evet birlikte eğlenerek güzelce büyürler inşallah

Ay hadi hayırlı uğurlu Olsun yeni dönemini kolaylıkla halledin işlerinizi sen yaparsın gonzalaes annen tabi enerji olarak senin oğlana zorlanır bakıcı mantıklı olcak gibi bencede

Kuzum polisler her şikayette malesef gitmek zorundalar çok saçma olsa bile mesela benim eşim mahallede köpek havlıyor diye gitmişti bi kere napacaksa

Ah şekerparem çok geçmişler olsun muhtemelen sende covidsin antibiyotiği kullanma bence valla biz anneler ilaç kullanmayıp ağrılı sızılı geçiriyoruz çok takın bi arkadaşım var 1 yaşında kızı var onlar da ailecek oldular yatıyor sadece arada parol içiyor
Bol sarımsak sirke soğan doğal güçlendiriciler kullan kuzum vitamin al bol bol grip gibi düşün moral bozma sakın
Allahım şifalar versin yardımcınız olsun inşallah

Kızlar ervanın ateşi var zaten 2 gündür halsiz gibiydi öyle yatışıp duruyordu boyuna. Yani testten önce de böyleydi. Ama bugün ateşi çıktı korkuyorum çok kötü bisi olmaz di mi? Internette baktım hafif atlatiliyir ama cocugun kalp atimi bile kontrol edilmeli kalbi vuruyir falan demisler

Ay böyle pişkinlik ya pes pes pes seninde kuzum ne yüzün gülmedi komşudan yana biri de hamileyken kocana asılmıştı demi yanlış hatırlamıyorum

Ya sen deli misin küçük mü çocuklar sağlığın söz konusu 1.5 yaşında zaten erva yeter kuzum kendini düşün biraz da evet yeterince emdi 39 40 derece ateşin var Allah korusun kalıcı bir şey olsa bedeninde daha mı iyi olacak

Yok bebeğim o arkadaşımın kızı da 2 gün ateşlendi geçti inşallah erva da hemen atlatır evde bulamaması imkansız kendini üzme internette yazılanlara da aldırma

Jadesi jadem ben de biraz rahatladım herkes oyle diyor ama iste anne yuregi.. agla agla icim sisti.. süte gelince ben o ilaci hala icmedim emzirmem gerekirse diye. Aksam israr ettim sabah israr ettim. Ama imkansiz yanasmadi bi de üstüne agladi zaten sutun de kaldigi sanmiyorum.su bitti bunyemde yani ben onu degil o beni birakti resmen. Zaten uzatmalari oynuyorduk ben yalvar yakardım en sonunda pes ettim Rızki veren Allah. O kadar belirlemiş

Kalppare canim telaslanma hemen internetede bakma abuk sabuk seyler yaziyor biliyorsun zaten. Grip gibi gelir gecer insallah herkes oluyor atlatıyor olsa bile bebekler cocuklar daha rahat geciriyor korkma sakin.
Biz geçirdiğimizde kiz 4 aylikti cok sukur hic birseyde olmadi. Rahat ol sen canim bol dinlen bol vitamin al is guc birak yat dinlen

Ay böyle pişkinlik ya pes pes pes seninde kuzum ne yüzün gülmedi komşudan yana biri de hamileyken kocana asılmıştı demi yanlış hatırlamıyorum
Evet jadem dogru hatırlıyorsun, esim cok güler yüzlü, cok cana yakın biri. Belki sıkıntı esimdedir bilemiyorum. işin aslı şöyleki ters insanlar değiliz, rahatlikla sataşa biliyor laf soyleye biliyorlar. Benimde hatam çok, hemen samimi oluyorum insanlarla, tatlim balim yakın davraniyorum. Bdv de cok takildim bu ara, iliskilerde en önemlisi mesafeymiş. Mesafeli bir insan olabilirsek, iyi olur. Ama biz cok beceremeyiz gibi geliyor. Mesela kv ye o kadar cok kizdigim seyler varki. Yuz yuze gelince aa baharim gelmis diyor. Benim agiź yırtılırcasina gülüyorum. Hersey unutuluyor. Bizde durumlar boyle be jadem. Zaman oyle böyle akıyor. Insanlar kendi kötülüklerinde bogulsun ne diyim. Ben cekirdek ailemle yuvarlanip gidiyorum.

Sağol canım.. Calpol ateşi düşürmeyince dolven verdim ben de. Hep başındayım bu gece Allahım korusun bebeklerimizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…