2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Zaten istemiyordu hep kafa çeviriyordu. Ben de bu sabah kestim Allahın izniyle. Alerjik oldugu icin anne sütü ısrar ediyordum.nasibi bu kadarmış 🤷‍♀️

BKGK BKGK daha iyiyim canim.atesim normale döndü. teşeķür ederim canım
Anladım canim hakkınızda hayırlısı. Ates dışında sıkıntıların varmı. Cocuklara kim bakıyor.

Geçmiş olsun canım zinco mu verdigi ilacin adi. Duruyu memeden kes bunu ver istahi acar zararida olmaz demişti. Duruda ise yaradi. Kafana takma insallah zarada yemeye başlayacak.
Zincoyu da duydum ama değil chinko diye bir ilaç hatta ben ilkokul zamanımda içtiğimi hatırlıyorum bakalım ya doktor normal dediği ortam değişikliği oranın ve buranın mikrobu aynı değil dedi turist hastalığı falan dedi probiyotik bir ilaç yazdı zorlamayın 1-2 yaş aralığı çoöuklar Çok zayıflar dedi 1 kilo vermiş 1 ayda Zara ama iyi yine kilosu dedi endişelenmeyin ilaçları kullanın düzelir dedi inş dediğiniz gibi olur düzelir

@Helinnnnn SonsuzUmut SonsuzUmut
Kıızlar çevremde asi oldugu halde covidi agır atlatanlar oldugu için aşı olmamıştim
ebru_can_ebru ebru_can_ebru ebru yarın arayayım de sorayım bakalım.dis iltihabiyla birlesti sanirim ondan boyleyim
Sanmıyorum kuzum diş etkilemez bu kadar keşke aşını olsaydın aşı olmadan daha ağır geçireilir çevrendekiler hoş şu an kulaktan dolma o kadar çok Bilgi var ki neyse sağlık olsun sen daha iyi bilirmişim tabi umarım hemen geçer gider

Zincoyu da duydum ama değil chinko diye bir ilaç hatta ben ilkokul zamanımda içtiğimi hatırlıyorum bakalım ya doktor normal dediği ortam değişikliği oranın ve buranın mikrobu aynı değil dedi turist hastalığı falan dedi probiyotik bir ilaç yazdı zorlamayın 1-2 yaş aralığı çoöuklar Çok zayıflar dedi 1 kilo vermiş 1 ayda Zara ama iyi yine kilosu dedi endişelenmeyin ilaçları kullanın düzelir dedi inş dediğiniz gibi olur düzelir
Düzelir kuzum merak etme

Sanmıyorum kuzum diş etkilemez bu kadar keşke aşını olsaydın aşı olmadan daha ağır geçireilir çevrendekiler hoş şu an kulaktan dolma o kadar çok Bilgi var ki neyse sağlık olsun sen daha iyi bilirmişim tabi umarım hemen geçer gider
Sağol canım.. daha iyiyim hamd olsun. Korktum cok ama atesim düştü.dedigin gibi kulaktan dolma bilgiler çok.galiba aşi olacaģız biz de.ama 6 ay olamayız diye biliyorum.

N Nehir8077 canım çocuklara biz bakiyoruz. Aliyi odasina koyduk.oyuncaklariyla oynuyir.erva da yaninda duruyor ama erva cok kucuk o sokuluyor arada. Surekli havalandiriyoruz evi.maskeyle dolasiyoruz. Bi yandan onlara da vitamin vs vevriyoruz nolur nolma diye.gece de ayri yatiyoruz onlardan.

Bencede sana katılıyorum 1 yıl en güzeli.
Sagol canim benim
Sagol canim.
Dolap cok ağar suntalardan degil. Eski dolaplardan tahta. Orta kisminta bir oyma var. Oralarına basarak tırmanmayami kalktı onuda bilmiyoruz. Oylede olsa onun gücü ile devrilmemesi lazim. Dolabi yerinden kipirdatamadim. Esim felam etrafa bakıyordu. Altinda oldugu hic birimizin aklina gelmedi.
Sagol canim Allah düşmanıma vermesin boyle korku. Herkes bagar cagar umutu arıyorduk. Biri depremmi diye bağırıyor. Herkesten bir çığlık. Umutun ayagini gordum benim kalbim durcak sandim. Allah evlatlarimizi korusun
Sagol helinim oglum da cok korttu. O dolap nasıl düştü diye soruyorum. Anne ben korkuyorum, dolabı at anne diyor. Bugun saat öglen 12 de eşim, ferdi tayfurdan bir sabahçi kahvesini bana söylüyordu. Sonra bir sarki daha söyledi. Toplamda 15 dk sürmüştür. Yarim saat sonra kapiya polis geldi. Sikayet olunca gelmek zorundayız, sarki söyliyormuşsun lutfen saat ters bir saat degil ama gorevimiz dedi. Canimiz sıkıldı tadimiz kaçtı. Esim apartmana cikip bağırdı. Kapımızı calip sessiz olun diyemiyormusunuz, polis cagarmakta neyin nesi diye. Aksam dogum gunu yapacaktık. Dedim annenlere gidelim orda yapalım, bu seferde bu oldu helinim. Mutsuz insanlar herşeyden rahatsiz oluyor.
Allahım korumuş dediğin gibi çok şükür ufak tefekle atlatmışsınız 🙏
Ya bu insanlar ne kadar mutsuz ne kadar gıcık ya ne var ben duysam keyiflenirim geç bir saate yapmayacak bilinçte insanlarsınız zaten ne ayıp şey🙄

1 ayı geçti eskiden hiç böyle yapmazdı çok üzülüyorum hiç bir şekilde yedirtmiyorum. Oyunla binbir takla atıyorum parka götürüyorum elimde tabak peşindeyim ama yemiyor bir türlü mama da vermiyorum günde 5 kaşık 150 ml o da gece ve sabaha karşı bugün de ıshale döndü acile gittik pek bir şey yapmadı kaka tahlili verdik şükür temiz görünürde sıkıntı yok dedi diş dedi yolladı salı randevu aldım götüreceğim kan tahlili baktıracağım bugün çok fenaydı çünkü birde ishal 1 ayda 1 kilo gitmiş verdi 😕
Yeme sorunu çözülğncr alır kuzum kiloyu😔dişten mi acaba dediği gibi ay ibşallah hemen düzelir seni de üzmez daha fazla

Ah kuzum bunu okuyunca çok etkilendim bende tedavi süreci geçirdim az çok hissediyorum hislerini ama sevindim bence sen ikisine de çok güzel bakarsın yavaş yavaş toparlandılar zaten herşey gönlünce olsun inşallah 🥰 tedavi ile olanların ikinciler hemen oluveriyor böyle 😅😬❤️🌷
Zorlu bir süreç olmadı şükür ebrucum 2. Ayda sonuç aldım ama o bile yıpratıcı oldu🙄 ya benim adet düzensizliğim ve çok az adet olma gibi durumları vardı bunlar doğumdan sonra düzelmişti vakitlice ve güzel adet olmaya başladım yumurtalıklar yeniden doğmuş gibi oluyor onun için hemen oluyor dikkat ediyorduk ama bir iki edemediğimiz oldu arada çocuk olmamasına da güvendik azcık ama süpriz oldu 💕 evet birlikte eğlenerek güzelce büyürler inşallah 🙏🙏🙏

Günaydın kızlar okula başladık bakalım sabah ve dün yoğun tempoluydu. Ders programım 5 yarım gün öğlene kadar oldu.müdür yardımcısı sağolsun bebek küçük diye boşgün yerine böyle yaptım kısa kısa gelir gidersin ben de öyle istiyordum. Anneme bırakıyorum pek durmuyor dışarıyı istiyormuş 9-10 gibi uyutuyor annem de ben de 12 de gidiyorum zaten. Tek uyku yapıyordu 2 ye döndük yine. Eve taşınınca bir bakıcı bakayım diyorum eve gelsin soğukta kışta bırakmak zor olacak çünkü. Ben okullar açılır kapanır diye düşünüyordum ama bakanlık kararlı duruyor epey. Kızlar kendini kurtardı sabah kahvaltılarını hazırladım çıktık onlar sonra çıktılar okullarına kazasız belasız gitsin tüm çocuklarımız inşallah
Ay hadi hayırlı uğurlu Olsun yeni dönemini kolaylıkla halledin işlerinizi sen yaparsın gonzalaes ❣️🤣🤣 annen tabi enerji olarak senin oğlana zorlanır bakıcı mantıklı olcak gibi bencede 😊

bahar şaşırdım sen o komşuya nasıl takildin da doğumgününü başka yerde yapayım dedin. polis de enteresan 12yi geçmeden şarkı söyleniyor diye kapıya mi gelinir. komşu zaten saçmalık ya. ama kuzuma çok üzüldüm. allahtan birşey olmadi ama valla hep dua taşısın yanında. kesin nazar var baharım. milletin nefsi işte herşey olabilir.
Kuzum polisler her şikayette malesef gitmek zorundalar çok saçma olsa bile 🙄 mesela benim eşim mahallede köpek havlıyor diye gitmişti bi kere napacaksa🤣

Kızlar eşim covid pozitif 😔 muhtemelen ben de öyleyim ama test yaptırmadım.gidecek gücüm yoktu. Temaslı diye kaydettirdim. Zaten bi ilaç verilmeyecek emzirdigim icin. Gerci onu da birakti birakacak ama iste bir yudum olsa kar diyorum. Kasik ve kalcalarimda siddetli agri oldugu icin ve idrara sık ciktigim icin aile hekimine gittim bu sabah.o da sef 1000mg antibiyotik ve monurol verdi Esim de gittu. Ona test yaptir demiş. Simdi ben bu ilaca devam edeyim mi bilemedim 😑 atesim 38.5 39 seyrediyor 😳 atesimden dolayi ve siddetli kemik ağrısından dolayi bir tırsmıyor degilim. Bi de cok titrene oluyor. Bana tavsiyesi olan varsa yazabilir mi cok gucsuzuum kafam durdu🙄 dualariniza ihtiyacim var 🙏
Ah şekerparem çok geçmişler olsun muhtemelen sende covidsin antibiyotiği kullanma bence 😔 valla biz anneler ilaç kullanmayıp ağrılı sızılı geçiriyoruz çok takın bi arkadaşım var 1 yaşında kızı var onlar da ailecek oldular yatıyor sadece arada parol içiyor
Bol sarımsak sirke soğan doğal güçlendiriciler kullan kuzum vitamin al bol bol grip gibi düşün moral bozma sakın 🙏
Allahım şifalar versin yardımcınız olsun inşallah

Kızlar ervanın ateşi var 😭😭😭😭 zaten 2 gündür halsiz gibiydi öyle yatışıp duruyordu boyuna. Yani testten önce de böyleydi. Ama bugün ateşi çıktı 😭😭😭 korkuyorum çok kötü bisi olmaz di mi? Internette baktım hafif atlatiliyir ama cocugun kalp atimi bile kontrol edilmeli kalbi vuruyir falan demisler 😭😭😭😭😭

Sagol helinim bencede nazara geliyor.
öğle 12 ydi. Abarti bi sesi yoktu. Polis formaliteden geldigini soyledi. Anons edilince gelmek zorundayim dedi. Bisi demedi. Ben uzuldum tabiki kapima göndermesine. Bu gun sabah markete gidiyordum, kocasi ile balkonda oturuyordu. Cimcimeyi verde biraz sıkıstiralim diyerek laf atti. Dun icinde kusura bakma, esim oglen uyuyor biliyosun. Kapina gelip soylese esim, erkek erkege dalaş olur o yuzden polisle cozduk dedi. Dur dur sen küsmussun bana, markete git gelde, bi kave icmeye geleyim dedi. Bende bana birdaha slm vermemesini, kapima dahi yaklasmamasini söyledim. Terbiyesiz dedi. gonder polis, terbiye öğretsin dedim. Gecede gürültünüz olmasin bende yollayacağım dedim. Hem bu arada esim dalasmayida cok sever, onun icinde idman olur dedim. Kotu komsu ev tasitir evdenmi çıkayım, komsular duydunuz dimi diye bağırıyordu gittim.
Ay böyle pişkinlik ya pes pes pes 🙄🙄 seninde kuzum ne yüzün gülmedi komşudan yana biri de hamileyken kocana asılmıştı demi yanlış hatırlamıyorum 🙄🙄🙄

Hayatimda bu kadar yüksek ateş görmedim.cocukken olduysa o baska 🙄 çok rahatsizim baharim.. Allahtan eşim de evde.. o da hasta hem de nasil ama ben ondan beterim.. zaten emdigi yok bu kizin.. sanirim ilac alacagim ve kesecegim sütten..kendimi sucluyorum hemen cocugundan vazgectin diyr ama bu gidisle hastanelik olmak istemiyorum 🤕🤒 15 dk da bi lavabodayım.zingır zingir titriyorum boyuna 🤕
Ay sizin de icinizi kararttım ozur dilerin ya 😔sute ara versem sagip atsam 1 hafta sonra kabul eder mi🙄🙄
Ya sen deli misin küçük mü çocuklar sağlığın söz konusu 1.5 yaşında zaten erva yeter kuzum kendini düşün biraz da 😔 evet yeterince emdi 39 40 derece ateşin var Allah korusun kalıcı bir şey olsa bedeninde daha mı iyi olacak

Kızlar ervanın ateşi var 😭😭😭😭 zaten 2 gündür halsiz gibiydi öyle yatışıp duruyordu boyuna. Yani testten önce de böyleydi. Ama bugün ateşi çıktı 😭😭😭 korkuyorum çok kötü bisi olmaz di mi? Internette baktım hafif atlatiliyir ama cocugun kalp atimi bile kontrol edilmeli kalbi vuruyir falan demisler 😭😭😭😭😭
Yok bebeğim o arkadaşımın kızı da 2 gün ateşlendi geçti inşallah erva da hemen atlatır evde bulamaması imkansız kendini üzme 😔 internette yazılanlara da aldırma

Jadesi Jadesi jadem ben de biraz rahatladım herkes oyle diyor ama iste anne yuregi.. agla agla icim sisti.. süte gelince ben o ilaci hala icmedim 🙄 emzirmem gerekirse diye. Aksam israr ettim sabah israr ettim. Ama imkansiz yanasmadi bi de üstüne agladi 🙄 zaten sutun de kaldigi sanmiyorum.su bitti bunyemde 🤷‍♀️ yani ben onu degil o beni birakti resmen. Zaten uzatmalari oynuyorduk 🤷‍♀️ ben yalvar yakardım en sonunda pes ettim 😑 Rızki veren Allah. O kadar belirlemiş 😊

Kalppare Kalppare canim telaslanma hemen internetede bakma abuk sabuk seyler yaziyor biliyorsun zaten. Grip gibi gelir gecer insallah herkes oluyor atlatıyor olsa bile bebekler cocuklar daha rahat geciriyor korkma sakin.
Biz geçirdiğimizde kiz 4 aylikti cok sukur hic birseyde olmadi. Rahat ol sen canim bol dinlen bol vitamin al is guc birak yat dinlen

Ay böyle pişkinlik ya pes pes pes 🙄🙄 seninde kuzum ne yüzün gülmedi komşudan yana biri de hamileyken kocana asılmıştı demi yanlış hatırlamıyorum 🙄🙄🙄
Evet jadem dogru hatırlıyorsun, esim cok güler yüzlü, cok cana yakın biri. Belki sıkıntı esimdedir bilemiyorum.😂 işin aslı şöyleki ters insanlar değiliz, rahatlikla sataşa biliyor laf soyleye biliyorlar. Benimde hatam çok, hemen samimi oluyorum insanlarla, tatlim balim yakın davraniyorum. Bdv de cok takildim bu ara, iliskilerde en önemlisi mesafeymiş. Mesafeli bir insan olabilirsek, iyi olur. Ama biz cok beceremeyiz gibi geliyor. Mesela kv ye o kadar cok kizdigim seyler varki. Yuz yuze gelince aa baharim gelmis diyor. Benim agiź yırtılırcasina gülüyorum. Hersey unutuluyor. Bizde durumlar boyle be jadem. Zaman oyle böyle akıyor. Insanlar kendi kötülüklerinde bogulsun ne diyim. Ben cekirdek ailemle yuvarlanip gidiyorum.

Kalppare Kalppare canim telaslanma hemen internetede bakma abuk sabuk seyler yaziyor biliyorsun zaten. Grip gibi gelir gecer insallah herkes oluyor atlatıyor olsa bile bebekler cocuklar daha rahat geciriyor korkma sakin.
Biz geçirdiğimizde kiz 4 aylikti cok sukur hic birseyde olmadi. Rahat ol sen canim bol dinlen bol vitamin al is guc birak yat dinlen
Sağol canım.. Calpol ateşi düşürmeyince dolven verdim ben de. Hep başındayım bu gece Allahım korusun bebeklerimizi.

X