2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar eşim covid pozitif 😔 muhtemelen ben de öyleyim ama test yaptırmadım.gidecek gücüm yoktu. Temaslı diye kaydettirdim. Zaten bi ilaç verilmeyecek emzirdigim icin. Gerci onu da birakti birakacak ama iste bir yudum olsa kar diyorum. Kasik ve kalcalarimda siddetli agri oldugu icin ve idrara sık ciktigim icin aile hekimine gittim bu sabah.o da sef 1000mg antibiyotik ve monurol verdi
Esim de gittu. Ona test yaptir demiş. Simdi ben bu ilaca devam edeyim mi bilemedim 😑 atesim 38.5 39 seyrediyor 😳 atesimden dolayi ve siddetli kemik ağrısından dolayi bir tırsmıyor degilim. Bi de cok titrene oluyor. Bana tavsiyesi olan varsa yazabilir mi cok gucsuzuum kafam durdu🙄 dualariniza ihtiyacim var 🙏
Ah canim cok çok geçmiş olsun. Sanada eşinede. Ilacsiz atlatmak zor olmazmi.memeyide birakti birakacak demişsin. Cok küçük degilki erva. Doktora gitsen doktor karar verse. Inan cok üzüldüm biran evvel iylesirsiniz insallah.

Kızlar eşim covid pozitif 😔 muhtemelen ben de öyleyim ama test yaptırmadım.gidecek gücüm yoktu. Temaslı diye kaydettirdim. Zaten bi ilaç verilmeyecek emzirdigim icin. Gerci onu da birakti birakacak ama iste bir yudum olsa kar diyorum. Kasik ve kalcalarimda siddetli agri oldugu icin ve idrara sık ciktigim icin aile hekimine gittim bu sabah.o da sef 1000mg antibiyotik ve monurol verdi
Esim de gittu. Ona test yaptir demiş. Simdi ben bu ilaca devam edeyim mi bilemedim 😑 atesim 38.5 39 seyrediyor 😳 atesimden dolayi ve siddetli kemik ağrısından dolayi bir tırsmıyor degilim. Bi de cok titrene oluyor. Bana tavsiyesi olan varsa yazabilir mi cok gucsuzuum kafam durdu🙄 dualariniza ihtiyacim var 🙏
Geçmiş oldun canım bol sıvı tüketin ve enerjinizi kaybetmeyin yemeğinize dikkat edin canım umarım rahat atlatırsınız
Aşı yaptırmış mıydınız aşılılar daha rahat atlatıyor

Kalppare Kalppare geçmiş olsun canım inşallah olsa bile hafif atlatırsınız . Bizim de okullar açıldı , seminer döneminde bile 2 arkadaşımız karantinaya geçti bile . Biri direkt pozitif diğeri temaslı . Sınıflara bir girdim 25-30 kişi . Sınıfta pozitif çıksa bile maske ile eğitime ateş takibi altında devam yine . Allah sonumuzu hayretsin . Size de tekrar geçmiş olsun

Canlarim teşekkür ederim. Ateşim 39.6 yi buluyor 🤕🤒 bi tırsmadim değil
O ateşe nasil katlanabiliyorsun. Cok yükselmiş. Ben 38 de bile kemiklerime kadar üşüyordum. Allah aşkına kuzum doktora git. Biran evvel iyleş. Sen iyi olacaksinki cocuklarin iyi olsun. Tez vakit şifa diliyorum gecsin gitsin biran evvel😔

Çok geçmiş olsun canım ya aşı olmadınız mı ? İlaçlar konusunda doktoruna göre hareket et istersen çünkü sonrasında da etkisi bit süre devam ediyor aşı olmadıysan bol su iç çok geçmiş olsun

çok geçmiş olsun canim çok uzuldum. az emiyorsa ve aşı olmadıysan bırak emzirmeyi ilaç al derim. doktorunla görüş mutlaka.
Sagol helinim bencede nazara geliyor.

öğle 12 ydi. Abarti bi sesi yoktu. Polis formaliteden geldigini soyledi. Anons edilince gelmek zorundayim dedi. Bisi demedi. Ben uzuldum tabiki kapima göndermesine. Bu gun sabah markete gidiyordum, kocasi ile balkonda oturuyordu. Cimcimeyi verde biraz sıkıstiralim diyerek laf atti. Dun icinde kusura bakma, esim oglen uyuyor biliyosun. Kapina gelip soylese esim, erkek erkege dalaş olur o yuzden polisle cozduk dedi. Dur dur sen küsmussun bana, markete git gelde, bi kave icmeye geleyim dedi. Bende bana birdaha slm vermemesini, kapima dahi yaklasmamasini söyledim. Terbiyesiz dedi. gonder polis, terbiye öğretsin dedim. Gecede gürültünüz olmasin bende yollayacağım dedim. Hem bu arada esim dalasmayida cok sever, onun icinde idman olur dedim. Kotu komsu ev tasitir evdenmi çıkayım, komsular duydunuz dimi diye bağırıyordu gittim.
hıh işte bekledigim bahar. ağzına sağlık. gurultu yaptıkları ilk gece sikayet et. öyle insanlara müstahak.

O ateşe nasil katlanabiliyorsun. Cok yükselmiş. Ben 38 de bile kemiklerime kadar üşüyordum. Allah aşkına kuzum doktora git. Biran evvel iyleş. Sen iyi olacaksinki cocuklarin iyi olsun. Tez vakit şifa diliyorum gecsin gitsin biran evvel😔
Hayatimda bu kadar yüksek ateş görmedim.cocukken olduysa o baska 🙄 çok rahatsizim baharim.. Allahtan eşim de evde.. o da hasta hem de nasil ama ben ondan beterim.. zaten emdigi yok bu kizin.. sanirim ilac alacagim ve kesecegim sütten..kendimi sucluyorum hemen cocugundan vazgectin diyr ama bu gidisle hastanelik olmak istemiyorum 🤕🤒 15 dk da bi lavabodayım.zingır zingir titriyorum boyuna 🤕
Ay sizin de icinizi kararttım ozur dilerin ya 😔sute ara versem sagip atsam 1 hafta sonra kabul eder mi🙄🙄

Helinnnnn Helinnnnn SonsuzUmut SonsuzUmut
Kıızlar çevremde asi oldugu halde covidi agır atlatanlar oldugu için aşı olmamıştim
ebru_can_ebru ebru_can_ebru ebru yarın arayayım de sorayım bakalım.dis iltihabiyla birlesti sanirim ondan boyleyim
Tatbiki öyle de var ama çoğunluk hafif geçiriyor çok zorlanmazsınız zaten er yada geç herkes olacak gibi çok geçmiş olsun tekrardan

Tatbiki öyle de var ama çoğunluk hafif geçiriyor çok zorlanmazsınız zaten er yada geç herkes olacak gibi çok geçmiş olsun tekrardan
Sağol canım daha iyiyim ateşim 38 e düştü nasil rahatladım. Çook su ictim.kusana kadar ictim hatta kustum🥴 parol vucuttan su atiyormuş eğer yeterince su icilmezse ates daha da çıkıyormuş.kardesim soyledi. Hakikaten bol bol su ictim ve atesim dusmeye başladı hamd olsun. Bebeklerimizin atesi yukseldiginde de bol bol su verelim yasayarak öğrendim ☺️ iyi geliyor😄
Aşı konusunda da illa olmak gerekirse olacagız mecbur ama hangi aşıyı olacagimi bile bilmiyorum daga 🤔

SonsuzUmut SonsuzUmut canim bende yazmistim karya da kac gunler yemedi simdi yiyor birsekilde.ama zar zor hele dun aksam agzini acmadi yine bir yandan esimle kavga ettim ok ugrasmadim 😩 sanirim dislerden yapiyorlar..
N Nehir8077 canim.cok gecmisolsun
Allah kaza beladan korusun:KK43:
Kalppare Kalppare cok cok gecmis olsun cnm simdi nasilsin?
Dün doktora gittik canım ishal oldu birde doktordiş olduğunu düşünmüyor bir kaç ilaç verdi çinko verdi iştahı açılır dedi 1 hafta sonra gelin kan değerlerine bakacağız dedi gerçekten yenmesi çok zor birde yerken bir anda böyle oldu çok yoruluyorum

Hayatimda bu kadar yüksek ateş görmedim.cocukken olduysa o baska 🙄 çok rahatsizim baharim.. Allahtan eşim de evde.. o da hasta hem de nasil ama ben ondan beterim.. zaten emdigi yok bu kizin.. sanirim ilac alacagim ve kesecegim sütten..kendimi sucluyorum hemen cocugundan vazgectin diyr ama bu gidisle hastanelik olmak istemiyorum 🤕🤒 15 dk da bi lavabodayım.zingır zingir titriyorum boyuna 🤕
Ay sizin de icinizi kararttım ozur dilerin ya 😔sute ara versem sagip atsam 1 hafta sonra kabul eder mi🙄🙄
Aşı da olmamışsın bunun çocuktan vazgecmekle alakasi yok. Sen suan hasta oldugun icin, biraz daha fazla duygusal yaklasiyorsun. Erva 1 bucuk yaşına geldi, zaten versen versen 2 yasa kadar vereceksin. Ne farkeder ilk 6 ay onemli deniliyor, hos oda
olmayabilir. Hem cok az oldugunu soyluyorsun, birde hasta iken sagma ilemi uğraşıcan. Tabi senin bilecegin iş birsey diyemem. Hakkinda hayırlısı. Ne yap ne et biran evvel kendine bak. Herseyden once sağlık.

Dün doktora gittik canım ishal oldu birde doktordiş olduğunu düşünmüyor bir kaç ilaç verdi çinko verdi iştahı açılır dedi 1 hafta sonra gelin kan değerlerine bakacağız dedi gerçekten yenmesi çok zor birde yerken bir anda böyle oldu çok yoruluyorum
Geçmiş olsun canım zinco mu verdigi ilacin adi. Duruyu memeden kes bunu ver istahi acar zararida olmaz demişti. Duruda ise yaradi. Kafana takma insallah zarada yemeye başlayacak.

Aşı da olmamışsın bunun çocuktan vazgecmekle alakasi yok. Sen suan hasta oldugun icin, biraz daha fazla duygusal yaklasiyorsun. Erva 1 bucuk yaşına geldi, zaten versen versen 2 yasa kadar vereceksin. Ne farkeder ilk 6 ay onemli deniliyor, hos oda
olmayabilir. Hem cok az oldugunu soyluyorsun, birde hasta iken sagma ilemi uğraşıcan. Tabi senin bilecegin iş birsey diyemem. Hakkinda hayırlısı. Ne yap ne et biran evvel kendine bak. Herseyden once sağlık.
Zaten istemiyordu hep kafa çeviriyordu. Ben de bu sabah kestim Allahın izniyle. Alerjik oldugu icin anne sütü ısrar ediyordum.nasibi bu kadarmış 🤷‍♀️

BKGK BKGK daha iyiyim canim.atesim normale döndü. teşeķür ederim canım

X