2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ayy korkunuzu hissettim resmen verilmiş sadakanız varmış allahım korumuş çok geçmiş olsun allah hiçbirinin acısını göstermesin rabbim esirgesin çoçuklarımızı

Bu insanlar neden böyle anlamıyorum

Kontrole gittiğinde balık yapı sorsana sanırım diş döneminde ya da atakta olabilir ara ara bizde de oluyor ama biraz uzamış sizin ki ondan böyle hissetmen çok normal geçici bir süreç olarak düşün ben mamayı azaltmıyorum böyle durumda gece içiriyorum biraz ama doktorun daha net Bilgi verimi kuzum

Ah kuzum bunu okuyunca çok etkilendim bende tedavi süreci geçirdim az çok hissediyorum hislerini ama sevindim bence sen ikisine de çok güzel bakarsın yavaş yavaş toparlandılar zaten herşey gönlünce olsun inşallah tedavi ile olanların ikinciler hemen oluveriyor böyle

Tamamdır bunları mutlaka yapacağım, çok çook teşekkürler. İnşallah yakın zamanda güzel haberler veririm

Aklımda canım soracam zaten ıshal oldu birde bu sabah oturdum ağladım artık sinirim aşırı bozuldu hiç bir şey yediremiyorım bu saat hala bişe yemedi

N Nehir8077 kuzum çok geçmiş olsun Allah kazadan beladan esirgesin nazar olmuştur çok yakışıklı maşşallah yavrum olacak ya işte koca dolap nasıl düşmüş yarabbim

nzh99 canım hoşgeldin evine özledik sizi Ata m yine formunda maşşallah neyse ki bakım işini halletmişsiniz beraberce kbir daha ki sefere muhakkak görüşelim haberleşelim canım kayseriden geçerken çok isterim

Günaydın kızlar okula başladık bakalım sabah ve dün yoğun tempoluydu. Ders programım 5 yarım gün öğlene kadar oldu.müdür yardımcısı sağolsun bebek küçük diye boşgün yerine böyle yaptım kısa kısa gelir gidersin ben de öyle istiyordum. Anneme bırakıyorum pek durmuyor dışarıyı istiyormuş 9-10 gibi uyutuyor annem de ben de 12 de gidiyorum zaten. Tek uyku yapıyordu 2 ye döndük yine. Eve taşınınca bir bakıcı bakayım diyorum eve gelsin soğukta kışta bırakmak zor olacak çünkü. Ben okullar açılır kapanır diye düşünüyordum ama bakanlık kararlı duruyor epey. Kızlar kendini kurtardı sabah kahvaltılarını hazırladım çıktık onlar sonra çıktılar okullarına kazasız belasız gitsin tüm çocuklarımız inşallah

Sagol canim benim Amin Allah evlatlarımizi korusun.
Çok çok geçmiş olsun canım, Allah korumuş gerçekten
Komşu olayına da ayrı şaşkınım, gelince her şey üst üste gelir zaten ama insanların bu denli tahammülsüz olmaları nedir hiç anlamıyorum. Bazen mutlulukları izlemek ağır geliyor insanlara, tadınızı kaçırma çabasına giriyorlar.bu başka bir şey değil yani. Neyse tekrarı olmasın inş, sağlığınız da keyfiniz de bol olsun canım benim

Tesekkür ederim canım.Allah evlatlarımızı korusun. Verilmiş sadakasi varmış. komsuya gelince
aksam 5 ile gece 12 arasi çalışıyor. Onlarin gunduzude geceleri oluyor. Biz onlara tahammul ediyoruz gece 3 4 sabah 8 ze kadar cok fazla gurultuleri var. Beni ilgilendirmez ama kırmalı dokmeli kavgalar oluyor surekli. Ogle saatinde uyuduklari için rahatsiz olmuslar. Benim esimde sabah 6 da ise gidiyor. Biz hiçbir sesten rahatsız olmuyoruz. Muzik acsak, yada esimde bülent ersoy gibi ses var desem neyse, Oda yok. Oluyor canim illa bi yerde mutsuz insanlar oluyor. Ve kotu enerjilerini etrafa yayıyor, yaymasalar kendileri çatlar çünkü. Surekli olumsuzluk nefes aldırmaz, onlarda oyle mutlu demekki.

bahar şaşırdım sen o komşuya nasıl takildin da doğumgününü başka yerde yapayım dedin. polis de enteresan 12yi geçmeden şarkı söyleniyor diye kapıya mi gelinir. komşu zaten saçmalık ya. ama kuzuma çok üzüldüm. allahtan birşey olmadi ama valla hep dua taşısın yanında. kesin nazar var baharım. milletin nefsi işte herşey olabilir.

Kızlar eşim covid pozitif muhtemelen ben de öyleyim ama test yaptırmadım.gidecek gücüm yoktu. Temaslı diye kaydettirdim. Zaten bi ilaç verilmeyecek emzirdigim icin. Gerci onu da birakti birakacak ama iste bir yudum olsa kar diyorum. Kasik ve kalcalarimda siddetli agri oldugu icin ve idrara sık ciktigim icin aile hekimine gittim bu sabah.o da sef 1000mg antibiyotik ve monurol verdi
Esim de gittu. Ona test yaptir demiş. Simdi ben bu ilaca devam edeyim mi bilemedim atesim 38.5 39 seyrediyor atesimden dolayi ve siddetli kemik ağrısından dolayi bir tırsmıyor degilim. Bi de cok titrene oluyor. Bana tavsiyesi olan varsa yazabilir mi cok gucsuzuum kafam durdu dualariniza ihtiyacim var

Sagol helinim bencede nazara geliyor.

öğle 12 ydi. Abarti bi sesi yoktu. Polis formaliteden geldigini soyledi. Anons edilince gelmek zorundayim dedi. Bisi demedi. Ben uzuldum tabiki kapima göndermesine. Bu gun sabah markete gidiyordum, kocasi ile balkonda oturuyordu. Cimcimeyi verde biraz sıkıstiralim diyerek laf atti. Dun icinde kusura bakma, esim oglen uyuyor biliyosun. Kapina gelip soylese esim, erkek erkege dalaş olur o yuzden polisle cozduk dedi. Dur dur sen küsmussun bana, markete git gelde, bi kave icmeye geleyim dedi. Bende bana birdaha slm vermemesini, kapima dahi yaklasmamasini söyledim. Terbiyesiz dedi. gonder polis, terbiye öğretsin dedim. Gecede gürültünüz olmasin bende yollayacağım dedim. Hem bu arada esim dalasmayida cok sever, onun icinde idman olur dedim. Kotu komsu ev tasitir evdenmi çıkayım, komsular duydunuz dimi diye bağırıyordu gittim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…