canim arel yemek dışında üzmüyor bakım olarak ama kardeşiyle çok iyi anlaşıyorlar da diyemem. civansa tam bir deli ve meme delisi. kaçıyorum resmen. ama çok agresif. ikna etmek dikkatini dağıtmak mümkün değil. dişler tamamlanmak üzere bi bitse diye bekliyorum. yeni evde onada oda yaptık oturma odası iptal daha doğrusu balkon cam balkonlu orayı kullanıyoruz. şimdi ağlarsa hep ben gitmiyorum eşim gidiyor ya su verir uyur ya da sallar. memeden ümidi keserse uyur belki. arel için okul bakıyoruz yarım gün gönderecem kısmetse. o zaman civanla küçük bir savaş bekliyor bizi uyku eğitimi
çok korkuyorum inan. çünkü inanılmaz fena. haydo bile masum kalır yanindA
kedileri daha alamadık ama arel çok garipsiyor. oturma odasını ona oda yaptık biraz uzak düştü bize saniriimm anne egenin oda benim diyor hatta ilk gece bizim yatakta uyumak istedi. ay o kadar poncikki hiç civanla alakası yok. çok tatlı çok.civan haşin erkek
kuzum aynısını yaşadım çünkü
şükür bugünlere. vardır elbet bir hayır. iş de olur olacaktır. bak bende verdim istifa baktım evde. insallah seneye kadar bir yerden başlarım yeniden.
bakicidan video iste. ayakta durmaya çalışırken omuzlarından bastır aşağı doğru dizlerini kilitlemeyi öğrensin ve saga sola öne arkaya küçük küçük iter gibi yap düşer gibi olup kendini düzeltsin. denge calistir diyorum kısaca. kendine güveni geldikçe süreç hızlanır.✌