2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar ya ben ne yaparsam yapayım Zara’ya hiç bir şey yedirtmiyorum eskiden yerdi şimdi ağzından çıkarıyor ağzını kapayıp eliyle itiupr oyun çizgi filim suda her şeyde deniyorum iki gündür de parkta yediriyorum ama zorla 10 kere çıkarıyor ağından tekrar veriyorum yarı dökülüyor yarı kalıyor biraz yiyor öyle öyle veriyorum yıldım valla elimde moralimi bozuyor niye yemiyor niye yemiyor sanki o ana ben baba rollari değiştik birde onun moraliyle uğraşıyorum deşmen çoçuğa küsüyor konuşuyorm olmuyor kavga ediyorum olmuyor ne yapsam bilemedim mamayı da azalttım ama faydası olmadı pek aynı durumu taşıyan var mi nasıl düzelecek eskisi gibi olacak
Biz de oyleyiz canim.. bi de biri yemedi mi oteki de yemiyor 😑 ben eline catal kasik veriyorum.elinden tutup catala alıyorum yiyecegi ve yiyor.oyle az da olsa yiyor iste ama sivi seyleri yemiyor kasikla olan seyleri diyeyim yani🙄 ama catala dikkat et cok aman kaza olmasin bazen gozune sokuyorlar🙄🤦‍♀️

Biz de oyleyiz canim.. bi de biri yemedi mi oteki de yemiyor 😑 ben eline catal kasik veriyorum.elinden tutup catala alıyorum yiyecegi ve yiyor.oyle az da olsa yiyor iste ama sivi seyleri yemiyor kasikla olan seyleri diyeyim yani🙄 ama catala dikkat et cok aman kaza olmasin bazen gozune sokuyorlar🙄🤦‍♀️
Peki yememesi hep var buydu bir anda mi oldu bizim enfeksiyon geçirdi sonra böyle oldu doktor geçebilirse hep kalabilirse dedi 1 ayı geçti işte aşırı canım sıkılıyor gerçekten hiç bi şey yedirmiyorum

Iyi aksamlar bizde bugun bi korku atlattık. Kayınvalideye gittik bugun, cocuklari giydirdim çıkıyorduk. Duruya ayakkabisini giydiriyordum, bir anda cam sesi gürültü oldu. Kocaman bir dolabi var kayinvalidenin, agar birsey aynali felam. Umutun uzerine devrilmiş. Bağırıyoruz umut diye ses vermiyor. Herkes etrafa umuta bakiyor sese kacti diye. Ayaginin ucu disarda görünüyordu dolabin altinda kalmis. Aglamiyor bağırmıyordu hepten korktum. Çığlıklarla dolabı kaldirdi esim kayinpeder. Umut soktaydi. Allah korudu oglumu birtane cekmece açılmış, kafasi o bosluga denk gelmiş. Yoksa dolap cok agar icide dolu. Omuzunda bacaklarında çürük ezilme morluklar var. Birde kuaginin kenari hafif sıyrılmış Cam kesmiş. Allahima sukurler olsun oğlum iyi. Ama esimde ailesi ve benim omrumden omur gitti. Kayinvalidemin eli ayagina dolaştı birde o bayıldı oda cok korktu. Hersey cok guzeldi güldük gulustuk, annem yemek yapmis. Bizde pasta aldik kendi aramizda dogum gunu kutlamıştık.

Kızlar ya ben ne yaparsam yapayım Zara’ya hiç bir şey yedirtmiyorum eskiden yerdi şimdi ağzından çıkarıyor ağzını kapayıp eliyle itiupr oyun çizgi filim suda her şeyde deniyorum iki gündür de parkta yediriyorum ama zorla 10 kere çıkarıyor ağından tekrar veriyorum yarı dökülüyor yarı kalıyor biraz yiyor öyle öyle veriyorum yıldım valla elimde moralimi bozuyor niye yemiyor niye yemiyor sanki o ana ben baba rollari değiştik birde onun moraliyle uğraşıyorum deşmen çoçuğa küsüyor konuşuyorm olmuyor kavga ediyorum olmuyor ne yapsam bilemedim mamayı da azalttım ama faydası olmadı pek aynı durumu taşıyan var mi nasıl düzelecek eskisi gibi olacak
Ne zamandır böyle canım ah keşke böyle yapmasa mamayı tamamen kessen ona mı güveniyor acaba 🙄

Bitanem senin nezdinde arkadaşlara da açıklama yapmış olayım.. gecen gun yazdim ama okeylememisim 🤦‍♀️ silinmis 🤦‍♀️🤦‍♀️
Öncelikle desteginiz icin teşekkür ederim ❤ bana çoook iyi geliyorsunuz.. cocuklardan önce biraz pimpirikli bir insandim. Insanlar o halime alışık oldukları için de biraz garipsiyor olabilirler. Bugun esim de fark etmis haril harıl ugrasiyorum evin isinde. Bana kizdi.bu ev kimin diye sordu benim dedim. Bana bu evin sahibisin hizmetcisi degil kendine gel falan dedi.
Etrafta herkes birbirinin evini kotuluyor. Ay falancaya glttlm bi pis koku vardi filancaya gittim evi dağınıktı.. boyle duyunca ben hemen payliyorum insanlari size ne haddinize mi belki o gun hastaydi falan diye.kaldi ki ben hic onemsemem. Birine gittigimďe onun evinin ozelini de asla anlatmam. Hatirlarsiniz bir kere kp kavga etmistim. O gun yumurta kokusundan dolayi les gibi kokuyor demisti vs hamileydim. O bile konusuyor. Onlarin ev de kokuyor bazen ama be bisi demiyorum. Insanlar gaddar ve ben gitgide alingan oluyorum bu konuda.enn sevmedigim insan tipi ota böceğe alinan insandir ona dondum. Bu temizlik lonusu hassasiyet olusturuyir. Ama napayim.istesem de yeterince teniz olamam benim iki bebegim var. Olmak da istemiyorum zaten. Birak kalsin diyorum kendime. Zaten ne kadar yapsan geri ayni. Kim yazmisti hatirlamiyorum ama hakikaten suya yazi yazmak gibi. Neyse ćenem dustu gene.
Sizin yazdiklariniz cok.iyi geldi. Okudukca iyi hissettim 😎🤩
Ah benim güzel kalplim insanlar için gözlerini feda etsen zaten kördü derler 🙄 yani hep derler demeleri bitmez ben umursamamayı çok uzun zaman önce öğrendim kendimi olduğum gibi kabul etmeyi de 🤪😎 ama bu yapısal bi durum kendini en rahat olman gereken yerde evinde eziyet etme çocuklarına vakit ayır bol bol gelmez bu günler

Son atak donemindeyiz canim.. ama ben burdan sendroma baliklama atlayacagimizi düşünüyorum 🤢. Cunku butun gun tek yaptığı sey ciglik atarak kendini anlatmak aglamak tirmanmak. Aksam oldugunda ben ates gibi oluyorun Alim de yoruluyor. Anne bu bebi hic durmuyor hep bir yerleri kurcaliyor elinden alinca da agliyor bagiriyor yeter diyor. Bazen alma Ali aglatma nolur diyorum.o zaman da annem beni sevmiyor diye Ali basliyor aglamaya 😳 bana diyor ki anne ben sacimin teline zarar vericem sen üzül😳😅 dedim oglum neden sacinin teli 😳 ee sen sacinin teline zarar gelse ben uzulurum diyorsun ya uzul diye oyle dedim diyor 😅🤣 ama bu bile beni uzdu. Dikkat cekmek icin ne planlar yapiyor deyip icerledim kac gundur 🙄 erva ha bre sandalye masa tepesinde 😬 cigliklar falan.. bazen boguluyir gibi oluyorum. 2 yas sendromuna 17 aylikkken mi girdij nedir 😑😑😑😔😔😔
Ya bizimkinin de tepkileri müthiş büyüdü kendini yumruklarını sıkıp kıpkırmızı olup bağırıyor nerden gördü öğrendi bilmiyorum ya resmen iç güdüsel sinirli bu kız 🤣
3 gündür de pek uyumuyor atak mı yine diş mi bilmiyorum memeye dştü yine 🤪 dedim düş bakalım son düşüşler bunlar

Jadesi Jadesi bal jade nasılsin hamislik nasıl 😎🥰 gecen gun alinti yapmıştım sana ama okeylememisim silinmis unuttum neyke ilgiydi ama 🙄😅
Daha birşey im yok uyku halleri geliyor ufaktan harici bir şey yok şükür bulantısız geçse bu da bari 🙏🙏🙏 Asya hanımın peşine koşmaktan hamile olduğumu unutuyorum bazen 🤣

Iyi aksamlar bizde bugun bi korku atlattık. Kayınvalideye gittik bugun, cocuklari giydirdim çıkıyorduk. Duruya ayakkabisini giydiriyordum, bir anda cam sesi gürültü oldu. Kocaman bir dolabi var kayinvalidenin, agar birsey aynali felam. Umutun uzerine devrilmiş. Bağırıyoruz umut diye ses vermiyor. Herkes etrafa umuta bakiyor sese kacti diye. Ayaginin ucu disarda görünüyordu dolabin altinda kalmis. Aglamiyor bağırmıyordu hepten korktum. Çığlıklarla dolabı kaldirdi esim kayinpeder. Umut soktaydi. Allah korudu oglumu birtane cekmece açılmış, kafasi o bosluga denk gelmiş. Yoksa dolap cok agar icide dolu. Omuzunda bacaklarında çürük ezilme morluklar var. Birde kuaginin kenari hafif sıyrılmış Cam kesmiş. Allahima sukurler olsun oğlum iyi. Ama esimde ailesi ve benim omrumden omur gitti. Kayinvalidemin eli ayagina dolaştı birde o bayıldı oda cok korktu. Hersey cok guzeldi güldük gulustuk, annem yemek yapmis. Bizde pasta aldik kendi aramizda dogum gunu kutlamıştık.
Ay bahar sen ne diyorsun okurken tüylerim ürperdi ya 🤯🤯 Allahım korumuş bu nasıl kaza of beterinden sakınsın Rabbim evlatlarımızı ay hemen bi fakir falan sevindir ya çok büyük kaza 😔😔

Yaaa çok geçmiş olsun canım Allah korumuş ben okurken korkudan fena oldum seni o an düşünemiyorum 😔 nazar mı değdi boncuk gözlü Umutumuza ne oldu ya 😔

Ay inşallah alışır odasına civarda az büyüyüp yanına yattı mı dert etmez inşallah 🙏 bakalım sağlıkla gelsin de iş güç de artık halledeceğiz bi şekilde yine dediğin gibi 🥰
insallah canim. uyusam herşey yoluna girecek sanki 🙈
ya bahar aklım cıktı ya. çok çok üzüldüm. boncuk gözlüm göze geliyor. sadakasini çıkar mutlaka. çok geçmiş olsun. bu son olur umarım. yavrum ya valla yeter artık. sana da yazık ona da 😔

İyiyiz çok şükür büyüyoruz 🥰 sen nasılsın alerji durumları ne oldu sizin ? Hala dikkat ediyor musun yemek konusunda
Ben de iyiyim canım. Alerjiler tam gaz devam malesef. Çınar daimi egzama oluyor. Ne yese dokunuyor. Daha hiçbir süt ürününü, yumurtayı tadamadı.

Ah inşallah iyi gelir bize de uyku bölünmesi olmaması lazım odasını ayırcam mecbur çünkü 🙏 evet meme uzayınca kimseye iyi gelmiyor bence 1 yıl çok yeterli bir süre 🤪
Bencede sana katılıyorum 1 yıl en güzeli.
N Nehir8077 büyük tehlike atlatmışsınız , Allah korumuş onunla geçmiş olsun
Sagol canim benim
Ay bahar sen ne diyorsun okurken tüylerim ürperdi ya 🤯🤯 Allahım korumuş bu nasıl kaza of beterinden sakınsın Rabbim evlatlarımızı ay hemen bi fakir falan sevindir ya çok büyük kaza 😔😔
Sagol canim.
Dolap cok ağar suntalardan degil. Eski dolaplardan tahta. Orta kisminta bir oyma var. Oralarına basarak tırmanmayami kalktı onuda bilmiyoruz. Oylede olsa onun gücü ile devrilmemesi lazim. Dolabi yerinden kipirdatamadim. Esim felam etrafa bakıyordu. Altinda oldugu hic birimizin aklina gelmedi.
Yaaa çok geçmiş olsun canım Allah korumuş ben okurken korkudan fena oldum seni o an düşünemiyorum 😔 nazar mı değdi boncuk gözlü Umutumuza ne oldu ya 😔
Sagol canim Allah düşmanıma vermesin boyle korku. Herkes bagar cagar umutu arıyorduk. Biri depremmi diye bağırıyor. Herkesten bir çığlık. Umutun ayagini gordum benim kalbim durcak sandim. Allah evlatlarimizi korusun
insallah canim. uyusam herşey yoluna girecek sanki 🙈

ya bahar aklım cıktı ya. çok çok üzüldüm. boncuk gözlüm göze geliyor. sadakasini çıkar mutlaka. çok geçmiş olsun. bu son olur umarım. yavrum ya valla yeter artık. sana da yazık ona da 😔
Sagol helinim oglum da cok korttu. O dolap nasıl düştü diye soruyorum. Anne ben korkuyorum, dolabı at anne diyor. Bugun saat öglen 12 de eşim, ferdi tayfurdan bir sabahçi kahvesini bana söylüyordu. Sonra bir sarki daha söyledi. Toplamda 15 dk sürmüştür. Yarim saat sonra kapiya polis geldi. Sikayet olunca gelmek zorundayız, sarki söyliyormuşsun lutfen saat ters bir saat degil ama gorevimiz dedi. Canimiz sıkıldı tadimiz kaçtı. Esim apartmana cikip bağırdı. Kapımızı calip sessiz olun diyemiyormusunuz, polis cagarmakta neyin nesi diye. Aksam dogum gunu yapacaktık. Dedim annenlere gidelim orda yapalım, bu seferde bu oldu helinim. Mutsuz insanlar herşeyden rahatsiz oluyor.

Ne zamandır böyle canım ah keşke böyle yapmasa mamayı tamamen kessen ona mı güveniyor acaba 🙄
1 ayı geçti eskiden hiç böyle yapmazdı çok üzülüyorum hiç bir şekilde yedirtmiyorum. Oyunla binbir takla atıyorum parka götürüyorum elimde tabak peşindeyim ama yemiyor bir türlü mama da vermiyorum günde 5 kaşık 150 ml o da gece ve sabaha karşı bugün de ıshale döndü acile gittik pek bir şey yapmadı kaka tahlili verdik şükür temiz görünürde sıkıntı yok dedi diş dedi yolladı salı randevu aldım götüreceğim kan tahlili baktıracağım bugün çok fenaydı çünkü birde ishal 1 ayda 1 kilo gitmiş verdi 😕

X