- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
Canımmmm şükürler olsun almila iyi teyzesi saç baş yoluşarak yaşıyoruzİyiyim kuzum hayat telaşesi Melisa’nın durumu çok daha iyi Allah’a şükür.oğlan ise çok zıpır yerinde durmuyor maşallah haşatımı çıkarıyorsen nasılsın canım benim bebişin nasıl
Hoşbuldum misssskokulumkızım başladığımız noktadan çok daha iyi bi konumda şükürler olsun.ama bu özel eğitim sektörü aşırı derecede ticarethane dönmüş.15 bin lira dolandırıldık aynı zamanda.yani işini hakkıyla yapan çok az sayıda öğretmen var.Allah özel çocukları olan ailelere sabır versin merhametli insanlarla karşılaştırsın inşallah.bocalaya bocalaya iyi bi öğretmen bulduk onunla devam ettik şuan kızımın 3 lü cümleleri var Allah’a şükür ama bu uzun bi süreçmiş daha yolumuz çok.onun haricinde oğlan çok yaramaz aşırı derecede memeye düşkün bi çocuk oldu yemek yemez meme,su içmez meme.nasıl ayırıcam bu çocuğu bilmiyorum çok zor olucak.yemek yerkende kaşıkla ben verdiğim zaman asla yemiyor illa kendi yiyecek onu da döke saça midesine ne kadar girerse artık.senin oğluş nasıl kuzum
Şekerparem can kuşum Melisa’nın durumu Allah’a şükür çok iyi şuan için.oğlan desen oda fırlama bütün günüm onlarla geçiyor.nasıl özledim buraları sizleri.bence bi bebek daha yapalım tekrar aktifleşelim
Ya sen inanma eve sokuyoruz köyde avluya çıkıyor ayakkabı bile giymiyor çıplak ayak gezecekmişPazar sabahı sokakta ses istemeyende var burada..Park desen uzakta..eşim olmadan cesaretim yok valla ikisine. Ama öğlen uykusundan sonra çıkıyorum genellikle
Ooo benin minnoşkom tatlı kızım bal kızım demek bir canavara dönüştüııı ııı hayatta inanmam
Biraz darlıyordu bu ara beni ervacık.. Meğer diş geliyormuş.. 3 azı patladı 4. Yolda.. Bi de üstüne milletin dırdırıen garibi de herkes kendi çocuğunu uslu hatırlıyor.. Heee heee sizin çocuklar melekti annem bile ay bunlar ne fena sen ne usluydun diyor ben gene maymun gibi tırmanmadığım yer yoktu çatı ağaç kapı buzdolabı tepesi vitrin tepesi akına neresi gelirse kendimi bilmesem inanıcam
bekarken ve evliyken çocuklu aileler ile altı üstlü yanlı oturdum.. Ses olurdu hatta bir tanesininki bisikleti ile koşup duvara daan diye vururdu.. Ben de yahu bu yavruş seni çok yorar arada yolla dinlen derdim..çok da severdim sıpacığı..annesi ne mutlu olurdubence bir annenin hayatını kolaylaştırmak gerek..zaten bunalıyoruz üstüne bir de iyice bunaltıyorlar..sanki Elinde tuzla geziyor nerde yaram var tuz basıyor ben kimseye söz etmedim.. Bana gelip komşudan ses geliyor ne yapsak diyenlere de çocuk bu deyip hep geri gönderdim..ama imtihan işte.
Sen buraya daha çok takıl canım.. Moral bulursunhiç kafanı yorma bak ne güzel sağlıklı denmiş ❤ zamanı gelince yürür.. Anneme sordum tam 1.5 yaşımda yürümüşüm no problema
İpek hep çok hareketliydi ama annesi.. Ee o kadar kıpırdak olursa zayıf olması normal.. Önemli olan sağlıklı olması .. Erva da hiç öyle toplu topaç gibi olmadı olmuyor dert etmiyorum ama Ali zayıfladı çok bu ishalle. Buna üzülmüyorum desem yalan ololurŞimdi bakıma aldım oğluşu sıkı tutuyorum işi her çocuğa yarayan kilo aldıran birşey mutlaka vardır..denemek lazım.
Yolculuğunuzun güzel geçmesine de çoook sevindim
Maşşallah canım melisa yaİyiyim kuzum hayat telaşesi Melisa’nın durumu çok daha iyi Allah’a şükür.oğlan ise çok zıpır yerinde durmuyor maşallah haşatımı çıkarıyorsen nasılsın canım benim bebişin nasıl
Hoşbuldum misssskokulumkızım başladığımız noktadan çok daha iyi bi konumda şükürler olsun.ama bu özel eğitim sektörü aşırı derecede ticarethane dönmüş.15 bin lira dolandırıldık aynı zamanda.yani işini hakkıyla yapan çok az sayıda öğretmen var.Allah özel çocukları olan ailelere sabır versin merhametli insanlarla karşılaştırsın inşallah.bocalaya bocalaya iyi bi öğretmen bulduk onunla devam ettik şuan kızımın 3 lü cümleleri var Allah’a şükür ama bu uzun bi süreçmiş daha yolumuz çok.onun haricinde oğlan çok yaramaz aşırı derecede memeye düşkün bi çocuk oldu yemek yemez meme,su içmez meme.nasıl ayırıcam bu çocuğu bilmiyorum çok zor olucak.yemek yerkende kaşıkla ben verdiğim zaman asla yemiyor illa kendi yiyecek onu da döke saça midesine ne kadar girerse artık.senin oğluş nasıl kuzum
Şekerparem can kuşum Melisa’nın durumu Allah’a şükür çok iyi şuan için.oğlan desen oda fırlama bütün günüm onlarla geçiyor.nasıl özledim buraları sizleri.bence bi bebek daha yapalım tekrar aktifleşelim
Market ve serbest bırakmak mıŞimdilik aktüellerle ilgilenmiyoruzilgi alanımız yiyecekler. .her şeye dokunuyoruz , mıncıklıyoruZ . Hoşuna giden bir şeyi alıyor , başka bir şey görünce onu bırakıp onu alıyor . Deli dana gibi oluyor markete serbest bırakınca . Alışsın diye bırakıyorum kontrollü bir şekilde . Arada sizin bebişleri de görelim , gördükçe özlemişiz diyorum nisan bebeklerini .
@CocoChanelmademoiselle Melisa’dan iyi haberler duymak mutlu etti. Daha da güzel olur inşallah . Allah iyi insanlarla karşılaştırsın
Kolay gelsin canım. Abin ve ablanlarla yakın olman da çok güzel olmuş. Arel de okula gidince iyice rahatlayacaksın geride kaldı inş zor günlerkizlaaaaar canlar alıntılar o kadar çok ki ama yazamıyorum giremiyorum çünkü taşınmaya çalışıyorum 2 çocukla zor oluyor bi de aile boyu hasta olduk halim yoktu hiç. çok ozlendiniz. pazara evi tasiyacaz yerleşme bitse areli de okula yazdıysam inşallah yeni bir düzen başlayacak bende. civan bidir bidir hiç durmaz meme delisi. tüm tehlikeli isler onda yanak mor dudak patlak. dili susmaz papağan gibi. çok fena oldu. hızlandırılmış eğitim gibi 2. çocukvalla duanızı istiyorum şu taşınma olayları huzurla sıkıntısız geçsin. bu arada istediğim büyüklükte ev çok ucuktu onun için olmadi. ama söyle birşey yaptık. abimlerin ve ablamin işyerleri yanyana bende onların üstüne taşınıyorum. teyze dayı hemen yanımızda. birşey olsa yetişirler. artık yeğenlerim de yanimda olamayacak. tek idare edebilmem lazım. haftada 1 kadın geliyor zaten. areli de yine yarım gün okula verecem umarım üstesinden gelebilirim.donecem tabiki daha aktif olurum şu işleri yoluna koyayım.
Bende istiyorum ama benimki de suyu çok içiyor bilmiyorum erken mi aklım karışıkArkadaşlar tuvalet eğitimi veren var mı? Ben denemek istiyorum.. Hazır mı emin değilim.. Beni korkutan gece..çünkü gece çok çiş yapıyor..çok su içiyor çünkü.. Hatta bu ara sabah 5 gibi alt değişimi yapıyorum yoksa uyuyamıyor o kadar çok doluyor.
Diğer bir konu iste bu ara gece mamasına sardı benim kız..ne yapsam bilemedim.. Gece uyanıp mama diye ağlıyor..eskiden su içer uyurdu..yok illa mama içecek..yoksa uyumuyor.. Böyle huy değiştiren var mı ?
Biz iyiyiz Coco sen nasılsın kızın nasıl özledik ya valla biz kalan bi kaç kişi bağlıyız buraya bizim için ayrı yeri var2020 nisan anneleri candır cannn
Nasılsınız minnoş arkadaşlarım.zaman ne çabuk geçti bebişlerimiz ne çabuk büyüdü.dün gibiydi halbuki ha doğurduk ha doğurucaz derkenhala topiğe sımsıkı sarılan arkadaşlar var harikasınız
Benimki de başladı paylaşmamaya kendi malını biliyor kimseye vermiyor alan olursa ortalığı yıkıyorBizim de gece uyanmalarımız çok sıklaştı. Bundan bir kaç hafta öncesine kadar uyanınca mama diye ağlıyordu ama şimdilerde unuttu onu . Ağlayarak uyanıyor . Biraz pış pış yapınca uyuyor. Kendi kendine uyuduğu da oluyor müdahale etmiyorum hemen . Bir de Sizin çocuklarda öyle mi bilmiyorum ama Sena hiçbir şeyini paylaşmıyor . Kuzeni vardı , o da paylaşmıyor hiç . Birbirlerini yedi durdular . 3. Yaşında kuzeni de , Sena çok kötü etkileniyor ondan . Nasıl korkuyor çocuktan hep zarar verdiği için . Yanına yaklaştığı anda cırmalıyor , saçını çekiyor . Gözlerini kırpıştıra kırpıştıra bir oluyor o yanına yaklaşınca . Çocuk bir şey yapmasa bile vuruyor o yanına gelince. Çok daralttılar . Başka çocuklara pek yapmıyor . İnşallah unutur bunları da . Bir de üstüne birbirlerini çok seviyor gibi birbirlerinden ayrılmıyorlar bunlara rağmeniki çocuklu, üç çocuklu anneler hemen siz geldiniz aklıma . Özellikle @Nehir8077 . Allah yardımcınız olsun .
Ay evet ya uyku eğitimi benimkinde de asla yemedi öyle inat bebe yapmışım ki mübarek keçi doğurmuşumBende çok daralıyorum gece emmelerinden. Gündüz de sürekli meme meme diyip geziyor. Elimden tutuyor odaya götürüyoru meme diyeaz daha iştaha gelsin yeme işini ilerlersin keseceğim bende. Geceleri kaç kez uyanıyor saymıyorum. Uyku eğitimine yalan oldu Çok ağladı of yerlere yata yata bıraktım ikinci günde. Para da boşa gitti
Benimki bazı geceler 1 kere kalkıyor bazı geceler üstümde yaşıyor hiç belli olmuyor yani meme bırakma korkulu rüyam adeta@Sekerpareeee bizim Asimcik da meme çok istiyor, gece boyu kaç kez emiyor bilmiyorum. aslinda azaltmak istiyorum ama nasıl yapacağım bilmiyorum. mamayla ilgili bir tecrübem yok.
Kuzum ya bende bulamıyorum memeye çmzğm bulursan kesin bana da yaz
gecesi gündüzü yok kızlar ya çok fena. vermeyince de vuruyor, ısırıyor, ve dahi cimciriyor. anlasın diye bak canım acıyor diye ben de ona yapıyorum yok anlamıyor. zaten yazlık kıyafetle olduğum için tutup çıkarıyor yaaa çok fena, ucundan tutuyor bir de. deli herufffBenimki bazı geceler 1 kere kalkıyor bazı geceler üstümde yaşıyor hiç belli olmuyor yani meme bırakma korkulu rüyam adetaşimdiden derdi aldı beni sorma filzarım
Yazık yavrulara Sena da öyle bağırınca bile korkuyor gözlerini kırpıştırıyor. Kendini savunuyor şimdi ama hep savunuyor zamansız olsa bileBenimki de başladı paylaşmamaya kendi malını biliyor kimseye vermiyor alan olursa ortalığı yıkıyorbizde de bi komşu oğlu var hırpalıyor benimkini o geldi mi elindeki onun oyuncağı ise veriyor direk vurdu bi kaç kere kıyamam korkuyor ama dişlendi biraz mücadele edince elindekini bırakmıyor bazen ilk başta pek ürkerdi çocuk çığlık atınca bile ağlıyordu bunlar hep tek büyümekten ya
Benimkide dun parkta çocukların yanina kostu bizde hic tahmin etmedik cocugun biri geldi itti bunu yere dustu ben sok oldum kizda yerde yatiyor agliyor cok sinir oldum:)Benimki de başladı paylaşmamaya kendi malını biliyor kimseye vermiyor alan olursa ortalığı yıkıyorbizde de bi komşu oğlu var hırpalıyor benimkini o geldi mi elindeki onun oyuncağı ise veriyor direk vurdu bi kaç kere kıyamam korkuyor ama dişlendi biraz mücadele edince elindekini bırakmıyor bazen ilk başta pek ürkerdi çocuk çığlık atınca bile ağlıyordu bunlar hep tek büyümekten ya
Sen buraya daha çok takıl canım.. Moral bulursunhiç kafanı yorma bak ne güzel sağlıklı denmiş ❤ zamanı gelince yürür.. Anneme sordum tam 1.5 yaşımda yürümüşüm no problema
İ
Canım çok çok kolay gelsin hayırlı olsun inşallah yeni evinizde ve yeni düzeninizde herşey çok daha kolay gönlünüzce olurkizlaaaaar canlar alıntılar o kadar çok ki ama yazamıyorum giremiyorum çünkü taşınmaya çalışıyorum 2 çocukla zor oluyor bi de aile boyu hasta olduk halim yoktu hiç. çok ozlendiniz. pazara evi tasiyacaz yerleşme bitse areli de okula yazdıysam inşallah yeni bir düzen başlayacak bende. civan bidir bidir hiç durmaz meme delisi. tüm tehlikeli isler onda yanak mor dudak patlak. dili susmaz papağan gibi. çok fena oldu. hızlandırılmış eğitim gibi 2. çocukvalla duanızı istiyorum şu taşınma olayları huzurla sıkıntısız geçsin. bu arada istediğim büyüklükte ev çok ucuktu onun için olmadi. ama söyle birşey yaptık. abimlerin ve ablamin işyerleri yanyana bende onların üstüne taşınıyorum. teyze dayı hemen yanımızda. birşey olsa yetişirler. artık yeğenlerim de yanimda olamayacak. tek idare edebilmem lazım. haftada 1 kadın geliyor zaten. areli de yine yarım gün okula verecem umarım üstesinden gelebilirim.donecem tabiki daha aktif olurum şu işleri yoluna koyayım.
Biraz da karekter meselesi ya. İpek de tek büyüdü. Geçen düğüne gitmiştik ipekten 3 ay büyük aynı bizimki gibi kıpırdak ve girişken bir oğlan çocuğu vardı. İkisi de topu almak istedi top tam ikisinin elinin arasında kaldı. İkisi de bağırıp topu istiyordu. Resmen basket maçındaki hava topu gibi bir durum oluştu sonra artık anneler olarak müdahale edip ortamı oyuncağı vs değiştirdikBenimki de başladı paylaşmamaya kendi malını biliyor kimseye vermiyor alan olursa ortalığı yıkıyorbizde de bi komşu oğlu var hırpalıyor benimkini o geldi mi elindeki onun oyuncağı ise veriyor direk vurdu bi kaç kere kıyamam korkuyor ama dişlendi biraz mücadele edince elindekini bırakmıyor bazen ilk başta pek ürkerdi çocuk çığlık atınca bile ağlıyordu bunlar hep tek büyümekten ya