- 11 Şubat 2008
- 7.242
- 17.391
- 40
Coco hoşgeldin canım2020 nisan anneleri candır cannn
Nasılsınız minnoş arkadaşlarım.zaman ne çabuk geçti bebişlerimiz ne çabuk büyüdü.dün gibiydi halbuki ha doğurduk ha doğurucaz derkenhala topiğe sımsıkı sarılan arkadaşlar var harikasınız
Benim kız da sabaha kadar uyuyordu bazen sadece meme emip geri uyuyordu. tatilde ağlayarak uyanıp hatta yataktan aşağı inip mama istemeye başladı. Hala devam ediyor çok az içip uyuyor 20-30 cc falan. derdi mama içmek değil belli. azılar çıkıyor ondan uyanıyor olabilir. bi de ishal var karnı ağrıyor ondan uyanıyor olabilir. bazen da mama sonrası kaka yapıyor çünkü ondan anlıyorum.Arkadaşlar tuvalet eğitimi veren var mı? Ben denemek istiyorum.. Hazır mı emin değilim.. Beni korkutan gece..çünkü gece çok çiş yapıyor..çok su içiyor çünkü.. Hatta bu ara sabah 5 gibi alt değişimi yapıyorum yoksa uyuyamıyor o kadar çok doluyor.
Diğer bir konu iste bu ara gece mamasına sardı benim kız..ne yapsam bilemedim.. Gece uyanıp mama diye ağlıyor..eskiden su içer uyurdu..yok illa mama içecek..yoksa uyumuyor.. Böyle huy değiştiren var mı ?
Wc eğitimine ben hiç hazır değilimArkadaşlar tuvalet eğitimi veren var mı? Ben denemek istiyorum.. Hazır mı emin değilim.. Beni korkutan gece..çünkü gece çok çiş yapıyor..çok su içiyor çünkü.. Hatta bu ara sabah 5 gibi alt değişimi yapıyorum yoksa uyuyamıyor o kadar çok doluyor.
Diğer bir konu iste bu ara gece mamasına sardı benim kız..ne yapsam bilemedim.. Gece uyanıp mama diye ağlıyor..eskiden su içer uyurdu..yok illa mama içecek..yoksa uyumuyor.. Böyle huy değiştiren var mı ?
Çok normal canım paylaşma paylaşmama daha bu dönemde bildikleri şeyler değil. İpek de dışarıya ya top ya bebekla çıkıyor gördüğü ilk çocuğa hemen uzatıyor oynamak için ama onlar alınca da problem oluyorBizim de gece uyanmalarımız çok sıklaştı. Bundan bir kaç hafta öncesine kadar uyanınca mama diye ağlıyordu ama şimdilerde unuttu onu . Ağlayarak uyanıyor . Biraz pış pış yapınca uyuyor. Kendi kendine uyuduğu da oluyor müdahale etmiyorum hemen . Bir de Sizin çocuklarda öyle mi bilmiyorum ama Sena hiçbir şeyini paylaşmıyor . Kuzeni vardı , o da paylaşmıyor hiç . Birbirlerini yedi durdular . 3. Yaşında kuzeni de , Sena çok kötü etkileniyor ondan . Nasıl korkuyor çocuktan hep zarar verdiği için . Yanına yaklaştığı anda cırmalıyor , saçını çekiyor . Gözlerini kırpıştıra kırpıştıra bir oluyor o yanına yaklaşınca . Çocuk bir şey yapmasa bile vuruyor o yanına gelince. Çok daralttılar . Başka çocuklara pek yapmıyor . İnşallah unutur bunları da . Bir de üstüne birbirlerini çok seviyor gibi birbirlerinden ayrılmıyorlar bunlara rağmeniki çocuklu, üç çocuklu anneler hemen siz geldiniz aklıma . Özellikle N Nehir8077 . Allah yardımcınız olsun .
Ay inşallah unutur bunu . Evet anlıyorlar artık ama kuzeni ile yaşadığında bu durumu bağırmalarından bizi duymuyorlar zaten . Bir de bağırmayı öğrendiÇok normal canım paylaşma paylaşmama daha bu dönemde bildikleri şeyler değil. İpek de dışarıya ya top ya bebekla çıkıyor gördüğü ilk çocuğa hemen uzatıyor oynamak için ama onlar alınca da problem oluyortam ne istiyor anlamak mümkün değil. Konuşmaktan anlıyor ama bizim değil vs artık yavaş yavaş anlamaya başladı. Çok fena örnek alıyorlar her gördüklerini dikkatle izliyorlar sena da ondan öğrenmiştir başkasında başka bişey görür unutur ya da onu öğrenir.
Coco canım hoşgeldin2020 nisan anneleri candır cannn
Nasılsınız minnoş arkadaşlarım.zaman ne çabuk geçti bebişlerimiz ne çabuk büyüdü.dün gibiydi halbuki ha doğurduk ha doğurucaz derkenhala topiğe sımsıkı sarılan arkadaşlar var harikasınız
Bizim de aynen böyle canım..sanki dil grlişimi gerilediBende aslında denemek istiyorum kaka falan yaptığında söylüyor daha doğrusu eğilip besini tutuyor ama çişi bende bilendim sanırım dil gelişimi biraz daha ilerlemeli birde buna da dil gelişimi durdu 3-4 kelime tek söylüyor ısrarla söylemiyor önceden söylediklerini bil
18 ayı kesin bekle zaten bezi kuru kalkmıyorsa çok zır oluyor dil gelişimleri bebeğin idrarını tutabilmesi çok önemli. Bizde de oldu o gece mama ver bende veriyorum çok takılmadım acıkıyorlar hava sıcak terliyorlar ya ondan bence mama da aptamil kullanıyoruz daha süt denemedim
Seni dinleyip mamayı 11 ayda kesmiştim miss hiç istemezdi. Tıka basa doyurupS uyutuyorum gece gene acıkıyor bu ara.. Acaba alerji mamasından normal mamaya geçince mi oldu? Alerji maması çiğ balık gibi kokuyordu bu mama kokmuyor.@sekerpare5939 @bharkk mamayı bırakmak istiyorsanız yavaştan önce miktarı azaltarak bırakın 150 cc içiyorsa 120-100-90 gibi bir de kıvamını sulu yapın en son su verin sadece. Zamanla su da istemez uykularını bölmezler.dişler çıktı artık gece beslenmesi de çürütüyor dişleri.
Benim oğlan bir ara bırakmıştı gece uyanmaları 9 da yatıp 6 da kalkıyordu şimdi 2 kere falan uyanıyor yine meme istiyor. 2 yaşında kesecem inşallah memeden de sonra uyanmaz diye umut ediyorum
Biz de dün gece 3 de kaka temizledikBenim kız da sabaha kadar uyuyordu bazen sadece meme emip geri uyuyordu. tatilde ağlayarak uyanıp hatta yataktan aşağı inip mama istemeye başladı. Hala devam ediyor çok az içip uyuyor 20-30 cc falan. derdi mama içmek değil belli. azılar çıkıyor ondan uyanıyor olabilir. bi de ishal var karnı ağrıyor ondan uyanıyor olabilir. bazen da mama sonrası kaka yapıyor çünkü ondan anlıyorum.
Tuvalet eğitimine de erken diye düşünüyorum. çünkü bez hep dolu oluyor sabahları. çişini hiç belli etmiyor. kakayı da biz diye diye kaka mı yaptın kakayı temizleyelim falan diye. pırt yapınca veya kaka yapınca kaka diyor. Ama bu eğitim için yeterli gelmez sanırım. Erken eğitim geri tepebiliyor diye duymuştum.
Bi de ben çok stresim bu konuda bezi açık kalınca veya kaka temizlerken kaçınca çok tepki veriyorum. çok yanlış biliyorum ama bunu törpülemeden eğitim verirsem çocukta olumsuz şeyler olabilir
Senin şu an ortam müsait değil..saha gole elverişli değil mi derler ne derler öyle bişey işteWc eğitimine ben hiç hazır değilimuğraşsam 1 ayda öğrenir mi öğrenir herşeye aklı eriyor maşşallah ama benim sabrım da enerjim de yok onun için. Ev topluyorum zaten okul açılmadan baya kolaylayım diye uğraşıyorum. Ablamlar burda bir yandan da onlarla zaman geçiriyorz derken ilkbaharda başlarım ben 2 yaş dolunca inşallah diye düşünüyorum
Bütün gün hem birbirlerini yeyip hem dibdibeler ayıramıyorumBizim de gece uyanmalarımız çok sıklaştı. Bundan bir kaç hafta öncesine kadar uyanınca mama diye ağlıyordu ama şimdilerde unuttu onu . Ağlayarak uyanıyor . Biraz pış pış yapınca uyuyor. Kendi kendine uyuduğu da oluyor müdahale etmiyorum hemen . Bir de Sizin çocuklarda öyle mi bilmiyorum ama Sena hiçbir şeyini paylaşmıyor . Kuzeni vardı , o da paylaşmıyor hiç . Birbirlerini yedi durdular . 3. Yaşında kuzeni de , Sena çok kötü etkileniyor ondan . Nasıl korkuyor çocuktan hep zarar verdiği için . Yanına yaklaştığı anda cırmalıyor , saçını çekiyor . Gözlerini kırpıştıra kırpıştıra bir oluyor o yanına yaklaşınca . Çocuk bir şey yapmasa bile vuruyor o yanına gelince. Çok daralttılar . Başka çocuklara pek yapmıyor . İnşallah unutur bunları da . Bir de üstüne birbirlerini çok seviyor gibi birbirlerinden ayrılmıyorlar bunlara rağmeniki çocuklu, üç çocuklu anneler hemen siz geldiniz aklıma . Özellikle N Nehir8077 . Allah yardımcınız olsun .
Hayırlı ise inşallah . Valla görmeden durmuyorlar birbirlerine sokuluyorlar . Hakikaten nerde bizim dünürBütün gün hem birbirlerini yeyip hem dibdibeler ayıramıyorumzor ama güzel.. allah senama da bir kardeş versin inşAllah
Gece emmeleri de çok zorKafami koyup uyumak istiyorum havuza gittik bugun yanmisim farkinda degilim basim zonkluyor
Karya hanim halen gece mama iciyor nasil birakicaz bilemiyorum
.
.
Bende çok daralıyorum gece emmelerinden. Gündüz de sürekli meme meme diyip geziyor. Elimden tutuyor odaya götürüyoru meme diye@sekerpare5939 @bharkk mamayı bırakmak istiyorsanız yavaştan önce miktarı azaltarak bırakın 150 cc içiyorsa 120-100-90 gibi bir de kıvamını sulu yapın en son su verin sadece. Zamanla su da istemez uykularını bölmezler.dişler çıktı artık gece beslenmesi de çürütüyor dişleri.
Benim oğlan bir ara bırakmıştı gece uyanmaları 9 da yatıp 6 da kalkıyordu şimdi 2 kere falan uyanıyor yine meme istiyor. 2 yaşında kesecem inşallah memeden de sonra uyanmaz diye umut ediyorum
İyiyim kuzum hayat telaşesi Melisa’nın durumu çok daha iyi Allah’a şükür.oğlan ise çok zıpır yerinde durmuyor maşallah haşatımı çıkarıyorSen nasılsın asıl yaaaa çok iyi ettin yazmana çok sevindim
Hoşbuldum misssskokulumCoco hoşgeldin canım
Nasılsın çocuklar nasıl? Kızının eğitimi nasıl gidiyor? Eşinle tekrar birleşebildiniz mi?
Şekerparem can kuşum Melisa’nın durumu Allah’a şükür çok iyi şuan için.oğlan desen oda fırlama bütün günüm onlarla geçiyor.nasıl özledim buraları sizleri.bence bi bebek daha yapalım tekrar aktifleşelimCoco canım hoşgeldinyavruların nasıl sen nasılsın
Ayy canım benim Melisa adına çok sevindim zeytin gözlümüzİyiyim kuzum hayat telaşesi Melisa’nın durumu çok daha iyi Allah’a şükür.oğlan ise çok zıpır yerinde durmuyor maşallah haşatımı çıkarıyorsen nasılsın canım benim bebişin nasıl
Hoşbuldum misssskokulumkızım başladığımız noktadan çok daha iyi bi konumda şükürler olsun.ama bu özel eğitim sektörü aşırı derecede ticarethane dönmüş.15 bin lira dolandırıldık aynı zamanda.yani işini hakkıyla yapan çok az sayıda öğretmen var.Allah özel çocukları olan ailelere sabır versin merhametli insanlarla karşılaştırsın inşallah.bocalaya bocalaya iyi bi öğretmen bulduk onunla devam ettik şuan kızımın 3 lü cümleleri var Allah’a şükür ama bu uzun bi süreçmiş daha yolumuz çok.onun haricinde oğlan çok yaramaz aşırı derecede memeye düşkün bi çocuk oldu yemek yemez meme,su içmez meme.nasıl ayırıcam bu çocuğu bilmiyorum çok zor olucak.yemek yerkende kaşıkla ben verdiğim zaman asla yemiyor illa kendi yiyecek onu da döke saça midesine ne kadar girerse artık.senin oğluş nasıl kuzum
Şekerparem can kuşum Melisa’nın durumu Allah’a şükür çok iyi şuan için.oğlan desen oda fırlama bütün günüm onlarla geçiyor.nasıl özledim buraları sizleri.bence bi bebek daha yapalım tekrar aktifleşelim
çok sevindim melisamin daha iyi olmasına coco.İyiyim kuzum hayat telaşesi Melisa’nın durumu çok daha iyi Allah’a şükür.oğlan ise çok zıpır yerinde durmuyor maşallah haşatımı çıkarıyorsen nasılsın canım benim bebişin nasıl
Hoşbuldum misssskokulumkızım başladığımız noktadan çok daha iyi bi konumda şükürler olsun.ama bu özel eğitim sektörü aşırı derecede ticarethane dönmüş.15 bin lira dolandırıldık aynı zamanda.yani işini hakkıyla yapan çok az sayıda öğretmen var.Allah özel çocukları olan ailelere sabır versin merhametli insanlarla karşılaştırsın inşallah.bocalaya bocalaya iyi bi öğretmen bulduk onunla devam ettik şuan kızımın 3 lü cümleleri var Allah’a şükür ama bu uzun bi süreçmiş daha yolumuz çok.onun haricinde oğlan çok yaramaz aşırı derecede memeye düşkün bi çocuk oldu yemek yemez meme,su içmez meme.nasıl ayırıcam bu çocuğu bilmiyorum çok zor olucak.yemek yerkende kaşıkla ben verdiğim zaman asla yemiyor illa kendi yiyecek onu da döke saça midesine ne kadar girerse artık.senin oğluş nasıl kuzum
Şekerparem can kuşum Melisa’nın durumu Allah’a şükür çok iyi şuan için.oğlan desen oda fırlama bütün günüm onlarla geçiyor.nasıl özledim buraları sizleri.bence bi bebek daha yapalım tekrar aktifleşelim
Allahııımmm yerim o ağızları diller ben!! Bu nasıl kelimeler cümleler böyleBiz de dün gece 3 de kaka temizledikağladı zırladı zor bir geceydi.. Azılar bizi zorluyor. Sen de benim gibisin yapma... Bak şimdi oğlum eline kuru ekmek dışında bişeye değdirmek istemiyor.. Kibar feyzom herşeyi çatalla yiyor ya da peçeteye sarıyor eli batmasınmış. Halbuki hiç kızmadım eli battı diye hiç bi zaman.. Sorun etmem bunu.. Ama çiş zamanı altına kaçırdığında bi de hamileydim onun da etkisiyle ağlardım silerken ama yine ona direkt kızmazdım..o kendi kendime pippriklenmem bile etkiledi..çok üstüne düşmemeye çalışıyorum.bu akşam eliyle kek yedi diye çok mutlu oldum ali den inciler yazayım biraz da annnecim sen ne kadar güzel yemekler yappıon hep bizi besliyon sevginle büyüyorum canım annem bal küpüm dedi bana ben mest
Melisanın ilerlemesine ve iyi olmanıza çok sevindim. Hoşgeldinİyiyim kuzum hayat telaşesi Melisa’nın durumu çok daha iyi Allah’a şükür.oğlan ise çok zıpır yerinde durmuyor maşallah haşatımı çıkarıyorsen nasılsın canım benim bebişin nasıl
Şimdilik aktüellerle ilgilenmiyoruz
Kuzum ya bende bulamıyorum memeye çmzğm bulursan kesin bana da yazKalppare bizim Asimcik da meme çok istiyor, gece boyu kaç kez emiyor bilmiyorum. aslinda azaltmak istiyorum ama nasıl yapacağım bilmiyorum. mamayla ilgili bir tecrübem yok.