2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kafami koyup uyumak istiyorum havuza gittik bugun yanmisim farkinda degilim basim zonkluyor
Karya hanim halen gece mama iciyor nasil birakicaz bilemiyorum
.
.

SonsuzUmut 30 cc mi
Valla bizimki acikiyor mu aliskanlik mi anlamadim verince uykuya devam ediyor ama bende gece 12 1 gibi birde sabah 6 7 gibi veriyorum.

SonsuzUmut 30 cc mi
Valla bizimki acikiyor mu aliskanlik mi anlamadim verince uykuya devam ediyor ama bende gece 12 1 gibi birde sabah 6 7 gibi veriyorum.
Öncelikle tşkr ederim canım inş
Evet emziriyordum o yüzden a az verdim başlarda sonradan kendi de içmedi en fazla bu güne kadar 5 kaşık içtiğini gördüm ama çoğunlukla 3 kaşık içiyor bu arada kafam çok dolu 30 yazmışım 90 olacaktı o

Kuzum sınav nasıldı merak ettim inşallah iyi geçmiştir

Hoşgeldin canım keşke önceden yazsaydın geç olsun güç olmasın

Ben hatırladım ismini hoşgeldin tekrar işin hayırlı olsun ne demek isteyen herkese yer var burda

SonsuzUmut
Jadesi
Kızlar bugün kpss alan sınavı varmış bitti mi nasıl geçti inşallah iyidir. Allah emeklerinizin karşılığını versin inşallah
Canım ben alana girmedim çalışmadım çünkü hoş gk gy ne kafar çalıştın dersen en azından bakındım benden bu sene alt yapı olur başka bir şey olmaz kısmet bu seneye sıpa az büyüdü belki imkanım olur

Ahh bi kurtulan ordan senin kadar sevineceğim ya gece otururken sana mı soruyorlar çocuk da bunlar elini ağzını bağlayıp oturamazsın ya

Doktor ne diyor yürümemesine ortopediye gittiniz mi 18 e kadar zamanı var ama yine de her anne gibi endişeleniyoruz valla çok haklısın oyunlar ile teşvik et inşallah geçecek bu süreçte

Çok çok teşekkürler arkadaşlar,doktora götürdük fizyoterapiye de gittik, bütün kontrolleri yapıldı fizyolojik hiç bir sıkıntısı yokmuş. Sizlerin de dediğiniz gibi 18 aya kadar normalmiş şu anda kendi başına kalkması, sıralaması çok kısa kısa sürelerde ellerini bırakıp durabilme gibi şeyler var ama sanki korkuyor gibi, hazır değil gibi. Çok baskı kurmak zorlamak da istemiyorum bir dönem öyle yaptım iyice geriledi çünkü. Ama hoşuna gidecek şekilde bir takım şeyler bulmam teşvik etmem gerek sanırım. Herkes ve doktorlar da eninde sonunda yürüyecek akışına bırak diyor ama işte başına gelen ancak anlar beni, elimde değil niye böyle diye sürekli sorgulama halindeyim, gizli gizli ağlıyorum ben mi bir yerlerde hata yaptım diyorum (((( ooof kimselere anlatamıyorum burada içimi dökeyim dedim. Tekrar sağ olun destek mesajlarınız için

İpek de çok zayıf hiç kilo almıyor yememiz de fena değil üstüne hep kalorili şeyleri seviyor ama yine de çocuk kilo almıyor sanırım hareketliliğinden beş dakka zar zor oturur. Bir de ishal oldu iki haftadır o da çok etkiledi zaten zayıf bir çocuktu üzülüyorum ben de maalesef şu tatildi düğündü yolculuktu derken çok ilgilenemiyorum gibi biraz da vicdan azabı çekiyorum..

Isırma gerçekten çok can sıkıcı ya elden bir şey de gelmiyor çocuklara bir şeyin zararlı kötü olduğunu anlatmak çok zor bu yaşta. Aksine yapma deyince daha da çok yapıyorlar. bizimki sadece dişleri kaşındığında bazen yapıyor onu bilmiyor Allah’tan ama tırmalaması var işte boynum tırnak izi dolu..
Yok ya kulaktan vs den ağlamadı oturuyoruz diye ağladı ayağa kalkınca sustu çünkü dönüşte hiç ağlamadı. Giderkenki halime acıdı herhalde Allah yüzüme baktı dönüşte sadece emdi ve uyudu gerçekten dönüş yolunu düşündüm sadece tüm düğün boyunca. Korktuğum gibi olmadı çok şükür biraz da hasta gibi oldu düğünde soğuktu hava onun etkisiyle uyudu sanırım

Sağol canım aynen yaa sinir olmak bir yana bir de utandım gerçekten

Pazar sabahı sokakta ses istemeyende var burada.. Park desen uzakta..eşim olmadan cesaretim yok valla ikisine. Ama öğlen uykusundan sonra çıkıyorum genellikle
Şekerim parem memlekete geldik yazmayı bırak okuyamıyorum bile öyle Bi yorgunluk var ama döneceğim aranıza merak etmeyin bizim kız Adda canavarı oldu, sürekli elinde ayakkabısı ile geliyor dur durak yok
Ooo benin minnoşkom tatlı kızım bal kızım demek bir canavara dönüştü ııı ııı hayatta inanmam
Biraz darlıyordu bu ara beni ervacık.. Meğer diş geliyormuş.. 3 azı patladı 4. Yolda.. Bi de üstüne milletin dırdırı en garibi de herkes kendi çocuğunu uslu hatırlıyor.. Heee heee sizin çocuklar melekti annem bile ay bunlar ne fena sen ne usluydun diyor ben gene maymun gibi tırmanmadığım yer yoktu çatı ağaç kapı buzdolabı tepesi vitrin tepesi akına neresi gelirse kendimi bilmesem inanıcam
Ahh bi kurtulan ordan senin kadar sevineceğim ya gece otururken sana mı soruyorlar çocuk da bunlar elini ağzını bağlayıp oturamazsı
bekarken ve evliyken çocuklu aileler ile altı üstlü yanlı oturdum.. Ses olurdu hatta bir tanesininki bisikleti ile koşup duvara daan diye vururdu.. Ben de yahu bu yavruş seni çok yorar arada yolla dinlen derdim..çok da severdim sıpacığı..annesi ne mutlu olurdu bence bir annenin hayatını kolaylaştırmak gerek..zaten bunalıyoruz üstüne bir de iyice bunaltıyorlar..sanki Elinde tuzla geziyor nerde yaram var tuz basıyor ben kimseye söz etmedim.. Bana gelip komşudan ses geliyor ne yapsak diyenlere de çocuk bu deyip hep geri gönderdim..ama imtihan işte.
Sen buraya daha çok takıl canım.. Moral bulursun hiç kafanı yorma bak ne güzel sağlıklı denmiş zamanı gelince yürür.. Anneme sordum tam 1.5 yaşımda yürümüşüm no problema
İpek hep çok hareketliydi ama annesi.. Ee o kadar kıpırdak olursa zayıf olması normal.. Önemli olan sağlıklı olması.. Erva da hiç öyle toplu topaç gibi olmadı olmuyor dert etmiyorum ama Ali zayıfladı çok bu ishalle. Buna üzülmüyorum desem yalan ololurŞimdi bakıma aldım oğluşu sıkı tutuyorum işi her çocuğa yarayan kilo aldıran birşey mutlaka vardır..denemek lazım.
Yolculuğunuzun güzel geçmesine de çoook sevindim

Arkadaşlar tuvalet eğitimi veren var mı? Ben denemek istiyorum.. Hazır mı emin değilim.. Beni korkutan gece..çünkü gece çok çiş yapıyor..çok su içiyor çünkü.. Hatta bu ara sabah 5 gibi alt değişimi yapıyorum yoksa uyuyamıyor o kadar çok doluyor.
Diğer bir konu iste bu ara gece mamasına sardı benim kız..ne yapsam bilemedim.. Gece uyanıp mama diye ağlıyor..eskiden su içer uyurdu..yok illa mama içecek..yoksa uyumuyor.. Böyle huy değiştiren var mı ?

Bende aslında denemek istiyorum kaka falan yaptığında söylüyor daha doğrusu eğilip besini tutuyor ama çişi bende bilendim sanırım dil gelişimi biraz daha ilerlemeli birde buna da dil gelişimi durdu 3-4 kelime tek söylüyor ısrarla söylemiyor önceden söylediklerini bile

Güzel kalpli şekerparem sen neden bu kadar önemsiyorsun bu insanları çok takılıyorsun herşeye kendini yıpratma bu kadar Gül geç

Sen nasılsın asıl yaaaa çok iyi ettin yazmana çok sevindim

18 ayı kesin bekle zaten bezi kuru kalkmıyorsa çok zır oluyor dil gelişimleri bebeğin idrarını tutabilmesi çok önemli. Bizde de oldu o gece mama ver bende veriyorum çok takılmadım acıkıyorlar hava sıcak terliyorlar ya ondan bence mama da aptamil kullanıyoruz daha süt denemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…