2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Nişanlılık zamanından beri aramızda bir gerginlik var hiç samimi olamadık zaten. Bir de bir iki kere sesini yükseltti bana sonra özür diledi ama eskisi gibi olur mu mümkün değil. Ben kavga adamı değildim cevap bile vermedim ağladımdı o zamanlar 🤣 bu kendi evlenince ele güne karşı samimi olmak istedi benle. Abisine şikayet ediyor ama bir kere yakaladım yengem herkesle gülüyor konuşuyor benimle niye samimi olmuyor diye. Sen samimi olsan bunu abine sormaz benle konuşursun değil mi? Öyle arama sormamız yok oraya gidince oğluna, evine hediyesini alır gider gelirim çocuklar hala dayı bilsin yeter diye düşünüyorum. Geçen yıldı sanırım Elif geldi anne halamın bebeğine bak dedi WhatsApp tan durum atmış ben telefonumdan baktım bende yok. Aman dedim beni engellemiş hele manyağa bak🤣 eşime bile söylemedim sildim numarasını gitti. Gittiğimizde de yemeğe çağırdı gittik oturduk dönüşte de oğlanın önlüğü kalmış onun için aramış ama numara çıktı. Ben de yabancı gibi açınca anladı bu hemen kinayeli konuştu kapattık öyle. Eve geldik 1 hafta geçti eşim telefonumu istedi baktı kardeşim niye yok rehberinde dedi😒 gene mi şikayet artık yeter ya 40 yaşına geldim ben de öyle uygun gördüm demek ki dedim. Böyle böyle oldu sildim gitti dedim. Kardeşini aradı konuşacaz senle dedi eşim evde yarın da evde diğer gün konuşalım diyor bir de. Hanımefendi hem ortalık karıştıracak hem eşten gizleyecek. Biz girdik tabi birbirimize bir tane kardeşi varmış ben anlaşamıyormuşum falan saçmalıyor bizimki dolmuş gene. Ben de ertesi günü aradım bunu 2 kere açmadı. Eşinden aradım 😈😈 şaşırdı adam. Dedim benle sıkıntısı varmış eşime söylüyor ben de konuşmak istiyorum açmadı telefonu 🤣 verdi telefonu bu bozuldu eşinin duymasına ne oldu müsait değilim demek ki niye arıyorsun eşimden diyor. Niye dedim sen benim eşime sürekli beni şikayet ediyorsun ama. Aaa uslübünü bozma diyor bana. Kocasının yanında ya sanki bişey diyorum gibi hava yaratıyor. Ne dedim de uslüp bozuldu sorunun varmış anlat dinliyorum dedim kapatacam şimdi telefonu bu uslüpla konuşamam dedi ben de çok terbiyesizsin sen dedim kapattı duydu bence onu da🤣🤣 neyse işte sonra da eşimi aramış beni şikayet etmiş. 🤣🤣 Ben de eşimi bir güzel haşladım şimdi ağzını açamıyor. Daha da öfkem dinmedi ama olayı kapattım ben yazın gelirse annenin evine ben çıkarım haberin olsun bitti bundan sonra dedim ses çıkarmıyor bakalım görecez.
Öyle yani durduk yere böyle yaptı. Eskiden olsa aramaz umursamazdım ama artık bir ses çıkarmak gerekiyordu sanki. 🤪🤪
Merhabalar olsun şimdi yazdınız ne iyi oldu benim minik almilam var 28 Mart doğumlu pek duramaz yerinde erken geldi 🥰😂

Çok şükür sağsağlim evinize varırsınız inşallah canım 😘 bu ara o kadar salgın hastalık var ki. Ablamın kız da ateşlendi bikaç gün sonra tüm vucudu döküntü çıkardı kırmızı kırmızı sonra geçti kendiliğinden. Bir yazı okumuştum bu yazki salgınlarla alakalı. Karantinadan dolayı mikrop ve virüslere karşılaşmayan çocukların bağışıklığı düştüğü için salgınlar bu yaz daha fazlaymış. Ayşenink de muhtemelen virüs kaynaklı bir ateşti. Onunla geçmiş olsun
@Umudum- siz naptınız gçtürebildiniz mi idrarı? Sonuçlar vs çıktı mı ne dedi doktorlar
Bizim de tatil öncesi benzer bişey oldu bir günde ateşi 39 a çıktı banyo sonrası sırtında kırmızı döküntü oldu doktoruna sorduk diğer belirtiler ve covidden emin olduktan sonra rhinovirus dedi. Çocukların aralarına karıştıkça her hastalıkla tanışacaklar. Yapacak bişey yok bağışıklıkları böylelikle artacak.
@Umudum- canım nasıl oldu senakuş? Test verebildiniz mi?
Jadesi Jadesi baljade nerelerdesin?😍😍
D dilzar . Grubun kuş annesi nerelerdesin😄
@Nehir8077. Bebiler nasıl bakalım 😊
Aslihaydo Aslihaydo . Sorsam mı sormasam mı asliyi kaybettik gerçi ama bi etiket atayım gene haydomuzu sorayım 😭😄
S Susam_tanesi nasılsınız bakalım ipek böcüğü ile annişi 😌
nzh99 nzh99 dünüşüm nerelerdesin damadım nasıllar 😍
@Helinnnnn heliinn güzelllliiikk nerelerdesin güzel kalplii tatlı dilllii 😍😍😍
SonsuzUmut SonsuzUmut orada biri var mı sesimi duyar mı 😄😄 hanımağam nasıllar 😄

Unuttuğum varsa etiketleyin arkadaşlar 😊😊
Sanki bayağı bi unuttuuğum var gibi ama 😕 pek uğramayanları etiketlemeye çalıştım..
Sağolasın canım biz iyiyiz eşimin memlekete geldik uçak yolculuğu yaptık çook kötüydü bizimkine 1 saat bir yerde oturmak işkence gibi geldi. Artık arabaya alıştı ama uçak yeni olduğu için keşfetmek istedi ama kalkamayınca çıldırdı halbuki sticker falan almıştım her yere yapıştırdık ama 10 dk falan işe yaradı. Sonra koridorda dolandık oturduk diye yine yıktı ortalığı. Bu arada da herkes çok biliyor biri uçuş yönergesini veriyor al bununla oyala diye biz düşünmemişiz gibi biri diyor kalk gezdir. Onlar öyle yaptıkça iyide stres oldum. Sinirlerim laçka oldu. Çocuk sustu kendimi o kadar sıkmışım ki benim gözlerimden yaşlar dökülmeye başladı 😔😔 Sonra kaka yaptı zaten ishal vardı tahmin etmiştim korktuğum başıma geldi o daracık uçak tuvaletinde kaka temizledim 💩 Popoma kadar ter çıktı 😅😅 e çocuk da haklı napsın içinde mi tutsun 😅

Yine selam verdin borçlu çıktın. Çenem düştü 😁Sen naptın misafir falan gelmek istiyor mu yine 😬

Elif de çok yoruyormuş seni bu nisan bebeleri çok fena çıktı çok! Allah sağlık versin. Ali hala tatlı tatlı konuşuyor mu? Pek anlatmıyorsun artık eskiden hep bi Aliden inciler bölümümüz olurdu 😍
Rabbim afetinden herkesi korusun depremden sonra ilk kez bir afete tanık oluyorum yoğun yağışlardan sonra bulunduğumuz ilçede sel oldu önüne ne kattıysa aldı götürdü ne arabalar ne beyaz eşyalar ne market bakkal sebze meyve kaldı bizim evimiz yolun üstünde olduğu için bizde birşeyi yok çok şükür ama bulunduğumuz ilçe merkezi mahvoldu yollar çöktü köprüler yıkıldı elektiriğimiz telefonumuz yoktu bugün diğer ilçeye kendi evimize geldik eşyalarımızı toplayıp köye dönücez tekrar yarında nasipse geri dönücez
Çok çok geçmiş olsun çok acı gerçekten. Allah korumuş sizleri çok içindeymişsiniz olayların.

Zeyay1420 Zeyay1420 . Canım gerçekten çok büyük bir afet..hatta depremden bile korkunç Bence.. Suyun aniden dere gibi geldiği videolar yayınladı televizyon aklım çıktı.. Ne olduğunı anlayamamıştır eminim bir çok kişi :KK43: vefat eden kaybolan :KK43: 😭 Allah geride kalanlara sabır versin.. Etkilenmemişssiniz bin şükür 🙏 zeynom nasıl..hassas kızım kim bilir nasıl üzülmüştür 😞

Bu kadar zaman geçmesine rağmen hatırlanmak ne güzel geldi valla : ) Artık sık sık görüşürüz inşallah:halay:
😊😊😊❤❤ ne mutlu sana iyi geldiysem 😊 bebişin için de boşuna üzülme.. Bazı çocuk kontrollü oluyor..düşmeyeceğinden emin olduğunda yürüyor.. Henüz zamanı var geç değil 😉
Şekerparem tatlı dillim güler yüzlüm hele bi sor aslı teli eline alabiliyor musun 😅 haydo çok fena çokkk kazalar devam 😬 beni çok yoruyo başına buyruk bi sevimli sıpa oldu iyice teyzoşu🤗10 gün sonra memlekete gidiyoruz inşallah orda biraz rahatlarım sen nasılsın balım elifim alim nasıl 😍🥰

Oo kazalar devam mı 💆 ah haydom ahh.. Erva da bugün abisinin yanağını bir ısırdı ki sorma 😬😄 kapışıyorlar artık..gün geçtikçe zorlanıyor muyum nedir..Allah can sağlığı versin 🙏💗
Arada uğra özletme kendini 😉 doğgru diyorsun artık günlük bakamıyoruz ki buraya..nerdeeee 😣
Bizim de tatil öncesi benzer bişey oldu bir günde ateşi 39 a çıktı banyo sonrası sırtında kırmızı döküntü oldu doktoruna sorduk diğer belirtiler ve covidden emin olduktan sonra rhinovirus dedi. Çocukların aralarına karıştıkça her hastalıkla tanışacaklar. Yapacak bişey yok bağışıklıkları böylelikle artacak.

Sağolasın canım biz iyiyiz eşimin memlekete geldik uçak yolculuğu yaptık çook kötüydü bizimkine 1 saat bir yerde oturmak işkence gibi geldi. Artık arabaya alıştı ama uçak yeni olduğu için keşfetmek istedi ama kalkamayınca çıldırdı halbuki sticker falan almıştım her yere yapıştırdık ama 10 dk falan işe yaradı. Sonra koridorda dolandık oturduk diye yine yıktı ortalığı. Bu arada da herkes çok biliyor biri uçuş yönergesini veriyor al bununla oyala diye biz düşünmemişiz gibi biri diyor kalk gezdir. Onlar öyle yaptıkça iyide stres oldum. Sinirlerim laçka oldu. Çocuk sustu kendimi o kadar sıkmışım ki benim gözlerimden yaşlar dökülmeye başladı 😔😔 Sonra kaka yaptı zaten ishal vardı tahmin etmiştim korktuğum başıma geldi o daracık uçak tuvaletinde kaka temizledim 💩 Popoma kadar ter çıktı 😅😅 e çocuk da haklı napsın içinde mi tutsun 😅

Yine selam verdin borçlu çıktın. Çenem düştü 😁Sen naptın misafir falan gelmek istiyor mu yine 😬

Elif de çok yoruyormuş seni bu nisan bebeleri çok fena çıktı çok! Allah sağlık versin. Ali hala tatlı tatlı konuşuyor mu? Pek anlatmıyorsun artık eskiden hep bi Aliden inciler bölümümüz olurdu 😍

Çok çok geçmiş olsun çok acı gerçekten. Allah korumuş sizleri çok içindeymişsiniz olayların.
Ooo canım çok zorlanmışsındır o alt alma da falan 🙈 ama olsun geçmiş bitmiş.. Yolculuk çok zor çocukla. Sticker fikri güzelmiş ama aklımda dursun😉😊 Alinin yanına kağıtşa kalem alırdım ben o dururdu karalardı falan.. Ama erva hiiiiç oralı değil kıpur kıpır..

Ali bu ara zayıfladı biraz canım sıkılıyor.. O ishalden sonra pek toplayamadı ya.. Bana sürekli anne sana sina pırlanta alıcam diyor 😄 hee oğlum alırsın diyorum 😌 sen benim en değerli pırlantamsın diyorum seviniyor 😍🙈 bazrn kızıyor kızdırma beni sana sina pırlanta almam bak diyor 😄😄😄😄 reklamlardan görmüş herhalde 😄

Erva bugün aabisini ısırdı 🙈😄 1.5 yılın birikmiş öfkesiyle 😄 ali de ben de şok 😄😄 anne bu bebi nasıl ısırdı beni deyip durdu 😄 gülse mi ağlasa mı napacağını bilemedi ama erv ağladı.ıııı dedim diye 😄

Rabbim afetinden herkesi korusun depremden sonra ilk kez bir afete tanık oluyorum yoğun yağışlardan sonra bulunduğumuz ilçede sel oldu önüne ne kattıysa aldı götürdü ne arabalar ne beyaz eşyalar ne market bakkal sebze meyve kaldı bizim evimiz yolun üstünde olduğu için bizde birşeyi yok çok şükür ama bulunduğumuz ilçe merkezi mahvoldu yollar çöktü köprüler yıkıldı elektiriğimiz telefonumuz yoktu bugün diğer ilçeye kendi evimize geldik eşyalarımızı toplayıp köye dönücez tekrar yarında nasipse geri dönücez
çok geçmiş olsun canim, cok büyük bir afet. ne suya ne ateşe gücümüz yetiyor, ben izlerken dayanamıyorum, Rabbim sabır versin.

😊😊😊❤❤ ne mutlu sana iyi geldiysem 😊 bebişin için de boşuna üzülme.. Bazı çocuk kontrollü oluyor..düşmeyeceğinden emin olduğunda yürüyor.. Henüz zamanı var geç değil 😉

Oo kazalar devam mı 💆 ah haydom ahh.. Erva da bugün abisinin yanağını bir ısırdı ki sorma 😬😄 kapışıyorlar artık..gün geçtikçe zorlanıyor muyum nedir..Allah can sağlığı versin 🙏💗
Arada uğra özletme kendini 😉 doğgru diyorsun artık günlük bakamıyoruz ki buraya..nerdeeee 😣

Ooo canım çok zorlanmışsındır o alt alma da falan 🙈 ama olsun geçmiş bitmiş.. Yolculuk çok zor çocukla. Sticker fikri güzelmiş ama aklımda dursun😉😊 Alinin yanına kağıtşa kalem alırdım ben o dururdu karalardı falan.. Ama erva hiiiiç oralı değil kıpur kıpır..

Ali bu ara zayıfladı biraz canım sıkılıyor.. O ishalden sonra pek toplayamadı ya.. Bana sürekli anne sana sina pırlanta alıcam diyor 😄 hee oğlum alırsın diyorum 😌 sen benim en değerli pırlantamsın diyorum seviniyor 😍🙈 bazrn kızıyor kızdırma beni sana sina pırlanta almam bak diyor 😄😄😄😄 reklamlardan görmüş herhalde 😄

Erva bugün aabisini ısırdı 🙈😄 1.5 yılın birikmiş öfkesiyle 😄 ali de ben de şok 😄😄 anne bu bebi nasıl ısırdı beni deyip durdu 😄 gülse mi ağlasa mı napacağını bilemedi ama erv ağladı.ıııı dedim diye 😄
şekerim parem 1.5 sene iyi sabretmis bence, elifin hakkını yeme. bayağıdır tırnaklama, ısırma var. kızıyorum ben artık, yalandan ağlıyor bir de kızdım diye, geri devam, görmezden geliyorum, kizlara kendinizi koruyun diyorum. insallah söner bu davranışı yoksa çok fena. küçük kizimin alnında diş izi oldu, uzunca hem de. en çok ona üzüldüm, izi kalacak gibi duruyor. iki eliyle saçlarını tutup, alnını disledi zirtapoz. bak yine sinirim geldi. 😡😡😡

Aynen canım insta da bile aktif değilim artık düzelcez inşallah😅 ay Ali ya bal oğlan Ali nasıl tatlıysa bacısı bu ısırık alıvermiş🤣

nzh99 nzh99 canım beğeni atmışsın çekiyor mu İnternet oralarda?
Nasılsınız sen, yağmur etkilememiştir inşallah sizleri. Aracım nasıl sen eşin nasılsınız?

Ya bıktım ya gerçekten bıktım.. Ben de artık ne yapacağımı bilmiyorum..çaresiz hissediyorum.. Bugün pazar.. Kaynım evde.. Ee haliiyle uyumak isterler.. Gece oturan cinstenler çünkü..kaldı ki her pazar dinlenmek herkesin hakkıı.. Bunlar düşmanım bile olsa durum bu..ama bunun bi saati olmalı..mesela 12 1 e kadar uyusun tamam ama akşam 5 e kadar ben çocukları sabit tutamam bu imkansız.. Sabah erva ağlayarak uyandı..eşim 8 de gitmişti.. 9.30 da erva uyandı.. Ervanın anne anne diye ağlamalarına gözümü açtım.. O ağlamalar sırasında aşağıdan honurtular duydum hemen çocuğu susturup oturma odasıma bıraktım. Kahvalttı hazırlamaya başladım.ama sabit durmuyorlar ki afedersiniz ağızları dursa başka yerleri durmuyor hemen besledim sofrayı bile bıraktım ki tıkırdamayayım. Biraz tv izledim.biraz oyun oynattım. Sonra balkona çıkardım. Baktım aşağıdan sigara kokusu geliyor.ali başladı yengem uyanmış sigara içiyor demeye..karşıda kankası oturuyor telefonla konuşuyor artık nne işaretleşiyorlarsa bana ters bakışını yakaladım. Bi de telefonda muhabbet açıp insanların bir pazarı var uyumak isterler saygılı olmak gerek falan dedi.sanki ben bunu bilmiyorum.. Biraz oynattım içeri girdim. Benim onlara kasıtlı hiçbir zararım yok onların aksine.. Ama nasıl oluyor da herkes bilerek rahatsızlık verdiğimi düşünebiliyor ya..

SonsuzUmut SonsuzUmut
Jadesi Jadesi
Kızlar bugün kpss alan sınavı varmış bitti mi nasıl geçti inşallah iyidir. Allah emeklerinizin karşılığını versin inşallah 🤲🤲
Özgürlüğüme kavuştum valla Sonunda
Bilmiyorum canım çok çalıştım ama yapacak bir şey yok umarım iyi gelir sonuç Tşkr ederim😘

Kizlarr selamlar yazamadim. Kizimla ilk uzun yolculugumuzu yaptik tek basimiza toplam 7 saat yol geldik ucak +otobus rahatti taki ucaktan indik burnu akmaya basladi eve geldik uyuttum flan az once calpol icirdim sprey siktim baska ne yapabilirim ilerlemeden ? Hala akıyor.. Zeyay1420 Zeyay1420 @Sevgi22884550 dislerden yemek yemiyorlar bizimde kopekler hepsi uc verdi azinin biri patladi digeri sis agzina koyuyorum cigneme yapamiyor o yuzden iyice eziyorum.
Yolculuk güzel geçmiş maşşallah canım. Nasıl şimdi Karya? İlerlemedi inşallah hastalık. Göktuğ bu ay 5 diş birden çıkardı azılar 4 oldu. Üst köpek dişler de çıktı alt yanlar da. Hepsi biranda çıktı son 2 köpek dişi kaldı bakalım. 2 azılara kadar rahatız sonra inş🙄
Merhabalar olsun şimdi yazdınız ne iyi oldu benim minik almilam var 28 Mart doğumlu pek duramaz yerinde erken geldi 🥰😂
Bana yazmışsın ebru yanlış oldu sanırım🤭🤭

Yolculuk güzel geçmiş maşşallah canım. Nasıl şimdi Karya? İlerlemedi inşallah hastalık. Göktuğ bu ay 5 diş birden çıkardı azılar 4 oldu. Üst köpek dişler de çıktı alt yanlar da. Hepsi biranda çıktı son 2 köpek dişi kaldı bakalım. 2 azılara kadar rahatız sonra inş🙄

Bana yazmışsın ebru yanlış oldu sanırım🤭🤭
Kesin sana da yazacaktım karıştı 😂

@
Ya bıktım ya gerçekten bıktım.. Ben de artık ne yapacağımı bilmiyorum..çaresiz hissediyorum.. Bugün pazar.. Kaynım evde.. Ee haliiyle uyumak isterler.. Gece oturan cinstenler çünkü..kaldı ki her pazar dinlenmek herkesin hakkıı.. Bunlar düşmanım bile olsa durum bu..ama bunun bi saati olmalı..mesela 12 1 e kadar uyusun tamam ama akşam 5 e kadar ben çocukları sabit tutamam bu imkansız.. Sabah erva ağlayarak uyandı..eşim 8 de gitmişti.. 9.30 da erva uyandı.. Ervanın anne anne diye ağlamalarına gözümü açtım.. O ağlamalar sırasında aşağıdan honurtular duydum hemen çocuğu susturup oturma odasıma bıraktım. Kahvalttı hazırlamaya başladım.ama sabit durmuyorlar ki afedersiniz ağızları dursa başka yerleri durmuyor hemen besledim sofrayı bile bıraktım ki tıkırdamayayım. Biraz tv izledim.biraz oyun oynattım. Sonra balkona çıkardım. Baktım aşağıdan sigara kokusu geliyor.ali başladı yengem uyanmış sigara içiyor demeye..karşıda kankası oturuyor telefonla konuşuyor artık nne işaretleşiyorlarsa bana ters bakışını yakaladım. Bi de telefonda muhabbet açıp insanların bir pazarı var uyumak isterler saygılı olmak gerek falan dedi.sanki ben bunu bilmiyorum.. Biraz oynattım içeri girdim. Benim onlara kasıtlı hiçbir zararım yok onların aksine.. Ama nasıl oluyor da herkes bilerek rahatsızlık verdiğimi düşünebiliyor ya..
Aman onun da uyanası varmış canım boşverrr sıkma tatlı canını. Yani küçük çocuk varsa evde sessiz olmak mümkün değil bunu herkes bilir zaten. Üzme kendini hava güzelse sabah yürüyüşe çıkabilirsiniz hem sen de boş yere gerilmemii olursun😘

S Susam_tanesi sizin de maceralı bir yolculuğunuz olmuş geçmiş olsun canım zaten bebe ağladığında onun ağladıpına değil başkalarının akıl vermelerine sinir olurum ben de hep. Sanki annesi bilmiyor ne yapması gerektiğini. 😒

@Umudum- canım nasıl oldu senakuş? Test verebildiniz mi?
Jadesi Jadesi baljade nerelerdesin?😍😍
D dilzar . Grubun kuş annesi nerelerdesin😄
@Nehir8077. Bebiler nasıl bakalım 😊
Aslihaydo Aslihaydo . Sorsam mı sormasam mı asliyi kaybettik gerçi ama bi etiket atayım gene haydomuzu sorayım 😭😄
S Susam_tanesi nasılsınız bakalım ipek böcüğü ile annişi 😌
nzh99 nzh99 dünüşüm nerelerdesin damadım nasıllar 😍
@Helinnnnn heliinn güzelllliiikk nerelerdesin güzel kalplii tatlı dilllii 😍😍😍
SonsuzUmut SonsuzUmut orada biri var mı sesimi duyar mı 😄😄 hanımağam nasıllar 😄
Unuttuğum varsa etiketleyin arkadaşlar 😊😊
Sanki bayağı bi unuttuuğum var gibi ama 😕 pek uğramayanları etiketlemeye çalıştım..
Şekerim parem memlekete geldik yazmayı bırak okuyamıyorum bile öyle Bi yorgunluk var ama döneceğim aranıza merak etmeyin💕💕💕 bizim kız Adda canavarı oldu, sürekli elinde ayakkabısı ile geliyor dur durak yok 🤣

herkes niye öyle düşünsün şekerimparem. hem düşünürse de düşünsün herkesi bosver , elini kalbine koy, sen rahatsın gerisi boş.. eltin zaten problemli bir tip, ben olsam senin kadar bile sıkmazdim çocuğumu, patırtı kuturtu yapmalarını engellerim ama ağlayınca ne yapayım. kendini boşuna üzme, kendi değerini sen bilirsin, elin değerlendirmeleri degil.😘😘😘

misskokulumm misskokulumm evet iyi geçti binmeden o kadar dua ettimki uyusun diye uyudu Allahtan 😁 birde yalnizdim neyseki atlattık.
Karya nin burun akıntısı 2 gun sürdü eline limon verdim yaliyordu surekli birde bal yedirdim sabahlari bugun iyiydi cok sukur. Simdi de esim rahatsiz burun akıntısı ile basladi bu aksam serum taktilar karya dan bulaştı sanirim.
Disler bizimde 5 tane pespese patladi azilarin biri sis halen patlamadı henuz koyde coluk cocuk bir şekilde rahat atlatti bu süreci simdi evde durmuyor geldiğimizden beri evde durmuyoruz bavulu halen bosaltamadim😁 birde surekli aglayarak anlatiyor derdini normal mi ya birde elimden tutup oraya buraya goturuyor istediklerini yaptırıyor 😁@Susam_tanesi gecmis olsun sizede canim. Ucakta her cocuk agliyor zaten Karyada adamdan korktu agladi biraz adam yer değiştirdi 😁

X