2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ingiliz anahtari benzetmene cok güldüm gündüz okuyunca 😁 ne mutlu size böyle bilgili bilincli bir doktora denk gelmişsiniz 🥰🥰

Ali de anne demeyi en son öğrenmişti 😁 üzülme dili döndüğünde söyleyecek 🥰 pandemi cidden önemli bir sebep..ama insanlar nasılsa aşı oldum deyip rahata saldı 🙄
Öyle ama gerçekten. Kadın çocuk doktoru ama uzmanlığı yenidoğan yoğun bakım üzerine üstüne emzirme danışmalığı ve evlilik danışmanlığı eğitimi almış. Ben emzirme danışmanlığı için gitmiştim sonra rutin muayenelere de gitmeye başladık. Çok da cana yakın hoş sohbet maşallah diyim bari 😬 🧿
Ayy evet yaa bugün dedim Allahim daha 1.5 yas bile olmadi ama tipik 2 yaş sendromu basladı..erken başladığı gibi erken biter umarım..kız çocuğu başka dediler ama pek hanimefendi takılmıyor bizim kız 😁
Nedir bu 2 yaş sendromunun belirtileri kesin bizimkinde de vardır 😅😅

Kızlar💃💃Göktuğ u babaya bırakıp kuaföre geldim. Saçımda 3 farklı ton ve bolca beyazım vardı🤪 boya ve gölge yaptırıyorum belim, boynum tutuldu ay eziyet resmen ya🙄 neyse güzelliğin de bir bedeli var demek🤣kv ye gitmeden yenileneyim verdiğim kilolarla birlikte dedim😎😎🤭
Sabah 3 ev gezdik akşam biriyle pazarlık yapacaz bakalım kısmet💃
Çok iyi yapmışsın arada bir böyle yenilik insana iyi geliyor 👌🏻👌🏻 ben de 1 sene olmuş kuaföre gitmeyeli saçım rapunzel oldu yazın hiç çekilmiyor acil kestireceğim bu hafta sonu 😬

Pişman olmazsın çok da iyi gelir inşallah . Umarım ev alana kadar gönlüne göre bir ev bulursun . Bizim burda kiralık ev de sıkıntı . Herkes kendi evinde oturuyor sanki 😑

Amin inşallah ben de çok istiyorum
burda da öyle kiralik yok gibi. abim emlak danışmanlığı yapıyorlar kıralik ayni gun gidiyormus 🙄 abimlerin sitedr var da ama istediğim yerde ve büyüklükte değil 😕
Bize gelen de hep ailedir akrabalarla eşim ve benim de pek öyle samimiyetimiz yok yoksa İzmire gelince yol geçen hanı olurdu evim eminim 🤣🤣
Misafir severim çok fazla hemde ama bana külfet olanı değil gelen her şeye yardım eder bende ben müsade etmesem bile çocuklu aile de olması gereken de budur çocuk olmasa bile destek olunmalı benim fikrim bu yönde tabi
ben evime gercekten samimi gördüğüm kisileri aliyorum onlar kendini rahat hissetmeli bende onlar varken rahat olmaliyim. hemen de is veririm valla oyle oturtmam 🙈
Kızlar💃💃Göktuğ u babaya bırakıp kuaföre geldim. Saçımda 3 farklı ton ve bolca beyazım vardı🤪 boya ve gölge yaptırıyorum belim, boynum tutuldu ay eziyet resmen ya🙄 neyse güzelliğin de bir bedeli var demek🤣kv ye gitmeden yenileneyim verdiğim kilolarla birlikte dedim😎😎🤭
ohhhh ne guzel etmissin valla. ev de hizlisiniz masallah. umarim gonlunden geçen olur 🙏
Kizlar selam bizim azilardan once kopek disi uc verecek saniri bembeyaz olmus patlaak uzere normal mi bu durum
canim belli bir şartı mi var herkesin farklıdır bence ya

burda da öyle kiralik yok gibi. abim emlak danışmanlığı yapıyorlar kıralik ayni gun gidiyormus 🙄 abimlerin sitedr var da ama istediğim yerde ve büyüklükte değil 😕

ben evime gercekten samimi gördüğüm kisileri aliyorum onlar kendini rahat hissetmeli bende onlar varken rahat olmaliyim. hemen de is veririm valla oyle oturtmam 🙈

ohhhh ne guzel etmissin valla. ev de hizlisiniz masallah. umarim gonlunden geçen olur 🙏

Once azilar geliyormus ya yada ben yanlis biliyorum. Sirasiyla cikmiyormu bunlar:) evde cok oturunca boyle oluyor iste 😁

Öyle ama gerçekten. Kadın çocuk doktoru ama uzmanlığı yenidoğan yoğun bakım üzerine üstüne emzirme danışmalığı ve evlilik danışmanlığı eğitimi almış. Ben emzirme danışmanlığı için gitmiştim sonra rutin muayenelere de gitmeye başladık. Çok da cana yakın hoş sohbet maşallah diyim bari 😬 🧿

Nedir bu 2 yaş sendromunun belirtileri kesin bizimkinde de vardır 😅😅
Ya yerlere yatma direnme inat etme... birey oldugunu ispat etmeye çalışıyor ben de burdayım diyor kısaca işte.istedigi olmayınca zarıl zarıl ağlama çığlıklar atma..hele bir de abisiyle oyuncak kavgasi eklendi mi bana aglama hissi geliyor..büyüdükçe oynarlar dedim ama bilemedim 😒
Kizlar selam bizim azilardan once kopek disi uc verecek saniri bembeyaz olmus patlaak uzere normal mi bu durum
Bahaaar ahh bahaaart 15 gün olacak yakında ne çekiyorum 🥴😵🤕 bizim de köpek dişleri geliyor azı falan hiç çıkmadı daha 🙄 ayhh bi çıkamadı uyumuyor uyutmuyor sürekli mızmız arada ateşleniyor ama çıkmıyor çıkmıyor 🙄

Diş çıkarken belli bir sıralama yok canım.Göktuğ un altları halen 2 tane yandakiler çıkmadı ama azılar çıktı mesela. İlk defa böyle sıralama görüyorum ben de 🙄köpek dişler en zoru aslında zoru önceden bitiyorsunuz bu da güzel☺️

Ev meselesi tam kısmet gerçekten bak kaç aydır satılsın diye bekliyorduk 1 günde gitti.. Cuma tapu işlerini halledip dünkü eve kapora verecez sanırım ben çok beğendim 🤭zaten aylardır sürekli ev ilanı bakıyoruz bunu da takip ediyorduk. fiyatı da bizi zorlamayacak hem 6 odalı😍 güney cephe parkı bahçesi var. Annemlere abimlere yine yakın. Benim evle yaşıt eski değil wc banyo değiştşreceğiz bir tek. 0 ev yok artık oturduğumuz bölgede yeni yapılanma da uzak biraz. Hayırlısı olur inşallah. Sen de pat diye bulursun belli olmaz bu işler

Ya yerlere yatma direnme inat etme... birey oldugunu ispat etmeye çalışıyor ben de burdayım diyor kısaca işte.istedigi olmayınca zarıl zarıl ağlama çığlıklar atma..hele bir de abisiyle oyuncak kavgasi eklendi mi bana aglama hissi geliyor..büyüdükçe oynarlar dedim ama bilemedim 😒

Bahaaar ahh bahaaart 15 gün olacak yakında ne çekiyorum 🥴😵🤕 bizim de köpek dişleri geliyor azı falan hiç çıkmadı daha 🙄 ayhh bi çıkamadı uyumuyor uyutmuyor sürekli mızmız arada ateşleniyor ama çıkmıyor çıkmıyor 🙄
O zaman bizimki baya zamandır 2 yaş sendromunda 😅😅 ya da sendrom mendrom değil karakter bu ama o zaman 2 yaş bomba olur herhalde 🤭

Bizim ne azılar çıktı ne köpek dişi bu zamana kadar diğer dişler de pek zorlamadı inşallah bunlar da kolay çıkar bayramda memlekete bayramdan sonra da tatile gideceğiz inşallah oralarda patlamaz 😓

Kızlar biz de evi sattık şükür. İstediğimiz fiyata yakın oldu. Ev arıyoruz şimdi de 🤣 satılığa koyduğumuzda aklımıza yatan evler satıldı inşallah buluruz 1 ay süremiz var yalnız haftaya tatil ayarlamıştım sonrası bayram Eskişehire gidecez nasıl olacak bilemiyorum. Onlara da söyledik 4 gözle bekliyorlar. Bir daha da gidemeyiz Elifin dersleri, kursları çok yoğun tempodalar. Allah yoluna koysun inşallah 🤲🤲🤲
Hadi gözünüz aydın miss çok sevindim 💕💕 sonrası için kolaylıklar diliyorum gönlünüzce olsun inşallah

ahhh inşallah dilzarim ya. bakıyorum her gün internetten ama bakalım denk gelmedi henüz. taşınma olayı da gözümde bi büyüyor ki hiç sorma. kendime hep değişimden korkma temiz sayfa iyidir diyorum ama klasik yengeç burcu olarak sevemiyorum kopamıyorum alışkanlıklardan.
ay okurken kötü olduk.valla. çünkü en tirstigim hayvandır. iyi ki gelmişsiniz. hoş gelmissiniz😍
aminnnn inşallah canim 🙏
sagolasin canim 🙏
oyyy valla eskiden yani çocuktan önce herkes bize gelir uzun uzun kalırdı gençler yani. çünkü rahatizdir . öğrenci evi gibi takılırdı gençlik de. ama şimdi gelen yardım için geliyor diğer türlüsü bence onlar kaçmalı. valla illa gelen olursa evin bütün işini ver çocuk baktır koşa koşa kaçarlar 😁🙈
oy guzel gelinim ya 😔 geçmiş olsun prensese
sağol dünürüm. olur ya çıkar biri. bizde bayadır koymuştuk satılacak diye ödüm kopuyordu buruktum sonra baktım kimse sormuyor rahatladım derken satiliverdi😁 benim de eylül de taşınmış olmam lazım ama nereye bakalim
ya bunlar koç burcu inadın alası bunlarda. benden demesi teslim olum iyice bilemeyin inatlarini😫
hayırlı olsun canim. valla evi bulursan gider gelir taşınırsın. inşallah o da hemencecik gönlüne göre olur 🥰
Size de hayırlı olsun helincim gönlünüze göre bir ev bulursunuz ibşallah kuzum🙏🙏🙏💜

Ya düğün boyu oynadı ben sesten korkar demiştim ama öyle olmadı şükür 💃💃💃
Çok teşekkür ederim canım benim aylar sonra süsledim 🤣🤣🤣❣️❣️❣️
Kız bizimkini de öyle hayal etmiştim kardeşimin düğününde ama şıpa salon yarı açık olunca tutup tutup dışarı çekti beni . El ele gezdik oynar diye hayal ederken . Bir de sonunda da üstüme kustu 😁

Ahh eliff beni de yanıltti 😁😁😁 dili bi çözülse eminim rahatlayacağız 😁😁 hanımağama selam olsun artık elif de onun izinde 😁😁
Ya demistim dun masanin yerini degistirdim masaya çıkamasın diye. Sandalyelere henüz tırmanamıyor ama çözüm bulmuş.gitmis dütdütünü sandalyeye dayamıs basamak etmis gene çıkmış 🥴🤣😅 Allahim bu nasıl bir kipirdakliktir ya Rabbim 🤣🤣
Hahahahha Karyama cok güldüm hahahah :KK70: ben d3 bir kere Aliyi evin icinde bulamamistim da ne aradim tam 30 dk. Yok dedim aklimi kaybedicem ben bu sefer kv seslendim gelsin diye. O da duymadı kaynim çıktı geldi noldu diye.tabi ben agliyorum Aliyi bulamiyorum diye 😅 adam bi defa alii dedi sıpa saklandigi yerden cikti 🤣🤣 besikle yatak arasina mi besigin altina girmis napmissa oraya defalarca baktim bulamamistim oysa ki 😅 oglum ben seslendim niye cikmadin diye agliyorum toyttum(korktum) dediydi 🤣 bi daha o ders oldu..bulamayinca yakaladim seni falan diye oyun baslattim..illa bi yerlerde kikirdedigi icin buldum :KK70: erkek kardesim de gardolaba girmis uyumustu da kayboldu diye sokak sokak aramistim 😱😄😄 ahh bu çocuklar..Allahim bize kayıp acısı yaşatmasın 🤲
Evet canim hem ev küçük hem 2 çocuk ufaciklar .daha tuvalet ihtiyaçlarını bile kendi kendilerine halledemiyorlar.biri anne sütü alıyor..insan icinde durmak zor olduğu icin oturmaya gitmiyorum kimseye.. cocuklarim büyük olsa evim büyük olsa neyse.bir de birine gitmeden önce evi müsait mi diye sorulmali bence😑
Hakikatrn birden bir kötu oldum jade 🤭 zaten disim kırıldığı icin üzgündüm o da öyle deyince dağıldım 🙄 ya bu sut diyetleri beni cok yıprattı.. bir de kilo vereyim.diye uğraşınca biraz yıprandım. Biraz ara verecegim.kalsiyum destegine baslayacagim.dikkat ediyorum ne zaman kiz diş çikarsa ya disim kiriliyor ya sızlıyor herhalde kalsiyum çekiyor benden.
Uyumazlar ki 😄 bir yere gidince anneci oluyorlar 😄😄 daha 1 metre degil lafina cok güldüm hahahaha :KK70: boylari 1 metreden bir karis eksik ama akillari birkac karış havada bu yavrusların😄
Hahahahahah :KK70: şimdilik sessizlik hakim.kimseye bisey demiyecegim.. yoruluyorum ayol onlar beni davet etsin 😁😅😅😅😅🤣🤣🤣
Ya küçük çocukla hayat zor..hem sevginin de dediği gibi çocuğun zamanindan calmak olur. Yani kısa sureli misafirlikler iyidir kaynasma olur ama uzun süreli bence gittigin kişiye zulmetmek ya.ben annemde uzun kalmıyorum yük olurum duzeni bozulur diye.Sen de oraya dinlenmeye gidiyorsun haklisin..hersey tadında güzel 😊
Bu arafa @Sevgi22884550 sevgi seji etiketlemyi unutmusum..katılıyorum sana canim
Ya senin müsait olmadığın olamayacağın çok elli zaten sormaya bile gerek yok 🤣 ama insanlar hep kendilerini düşünüyor işte 🙄
Ya ben sana kuyamam ara ver tabi önce sağlık olsun kilo verilir mutsuz olacağın diyetler yerine porsiyon kıs inan ben öyle yapıyorum az az gram gram gitse de veriyorum kilo neçok sal ne çok sık 😎 çünkü çok sıkmak insanı bıktırıyor

Ahh ahh uzun Amandır hayalim kuaför bir türlü o uzun serüvene vaktimiz olmadı 🙄 neyse senin için çok sevindim ohh iyi yapmışsın sefan olsun fıstık olmak kolay mı be ❣️

Ev meselesi tam kısmet gerçekten bak kaç aydır satılsın diye bekliyorduk 1 günde gitti.. Cuma tapu işlerini halledip dünkü eve kapora verecez sanırım ben çok beğendim 🤭zaten aylardır sürekli ev ilanı bakıyoruz bunu da takip ediyorduk. fiyatı da bizi zorlamayacak hem 6 odalı😍 güney cephe parkı bahçesi var. Annemlere abimlere yine yakın. Benim evle yaşıt eski değil wc banyo değiştşreceğiz bir tek. 0 ev yok artık oturduğumuz bölgede yeni yapılanma da uzak biraz. Hayırlısı olur inşallah. Sen de pat diye bulursun belli olmaz bu işler
Hadi bakalım hayırlı olsun misim çok sevindim 6 oda tek katmı dubleks mi? Tek daireyse süper rahat edersin. Kuaför işini de ne iyi yapmışsın yenilik iyidir herzaman bende gelmeden saçımı kestirdim ama eşime😆sıcakta çok bunalıyorum kurutmayı da sevmiyorum ıslak kalıncada fıtığımı azdırıyor

nzh99 nzh99 merak ediyorum ama yoğunluktan mı giremiyor muş en son Ata hastaydı ya aklım onda kaldı bişey mi var diye
D dilzar canım sende yoksun ortalarda tosbik paşam napıyor iyi mi
N Nehir8077 kuzular nasıl hasta falan değillerdir inş havalar düzelince evde tutmak da zor dışarda peşlerinden koşmakta
BKGK BKGK karya kuzusu nasıl dişler Ayşeciğide çok zorluyor altta iki üstte 4 dişi var 2 tane daha çıkmaya çalışıyor üstten ama eridi yavrum

Hadi bakalım hayırlı olsun misim çok sevindim 6 oda tek katmı dubleks mi? Tek daireyse süper rahat edersin. Kuaför işini de ne iyi yapmışsın yenilik iyidir herzaman bende gelmeden saçımı kestirdim ama eşime😆sıcakta çok bunalıyorum kurutmayı da sevmiyorum ıslak kalıncada fıtığımı azdırıyor
Dubleks canım üstte 2 oda var kızlara vereyim diyorum. Merdivene de çit bile yaptırmışlar. Göktuğ çıkamaz. Büyük kızım için istiyordum zaten ev değiştirmeyi ders çalışması için sakin bir ortam lazım ona. Yukarıda sessizce çalışır inşallah. Sabah da erkenden uyandırıyor sesiyle paşa tüm evi. Orda kızlar da ben de o açılardan daha rahat ederiz gibi bakalım kısmet. Ben de 2 yıldır falan hep kendim kestim saçımı canım kendim boyuyordum beyazım çok maalesef. Kızlarım bile anne gençleşmişsin ne güzel olmuş falan çok beğendi. Alta gölge üste boya yaptı güzel oldu valla😁

Kalppare Kalppare Zeyay1420 Zeyay1420 bizdede 8 dis var suan valla gecen haftalarda cigliklar atiyordu bu hafta daha sakin gibi ben eline hep buz veriyorum sadece gunduz uykularımız kisaldi zaten 1 aya yakindir tek uyku yapiyor ama 1 bucuk 2 saate yakin uyuyordu 4 gundur flan 1 saat uyuyor nasil aksama kadar dayanıyor anlamiyorum. Sizinkiler nasillar uyku duzenleri nasil ?bu arada ust yanlarda baya zorlamıştı karya yi.
misskokulumm misskokulumm ohh ohh bende kendime bakmak istiyorum ama hic vakit yok lazere gitmem lazim dişlerim icin biraz maddi sikisiklik var. Birde dövme yapmak istiyorum karya nin ismini ama eminde degilim😁

X