- 9 Eylül 2019
- 7.044
- 20.448
- 34
Ah kuzum inatlaşma bizde de var elinden bir şey almaya gelmiyor bağırıyor bize nasıl azar yiyorum bütün gün o anne tonla ası bizde de var meme istiyorsa meme demiyor artık ya gelip bağrıma vuruyor ya da uzatmalı annnnnnneeee diyor ya gelişir elbet dili sen daha iyi biliyorsun zaten bizde de sınırlı söylenenlerHoşbuldum jadem çok hareketli ve inatçı oldu elif.. yerlere yatmalar aglamalar..sanki 2 yaş bunalımı sizde durum ne? Böyle yerlere yatmalar senin elini çekistirmeceler falan var mı? Isilige hametan iyi geldi aklinda bulunsun canım.yatmadan önce sürdum sanki hafiflemiş.ama biraz agladı acaba yaktı mı diye dusunmedim degil ama disten de olabilir. Disi çıkıyor ama bi çıkamadı..
Dil gelisiminden dertliyim ben bu kizdan..herseyi anne diyerek anlatmaya çalışıyor..anne kelimesini tonlayarak anlatiyor derdini cok tatli cok sevimli tıpkı bir kedinin miyavlamasi gibi sürekli anne diyor ama bi yandan da iyice oyuna cevirdi. sadece anne diyor arada baba mama diyor bir de.. elinden oyuncak dusuyor aa gitti dustu diyorum o anne diyor halbuki didddii falan diyordu..bir de kaşlarını çatmayi öğrendi. o anne deyip kasini çatınca yere yatasim geliyor gülmekten
Bu arada disim kirildi yarın dişçiye gidecegim dua edin firsat bulsun tedavi etsin insAllah
Ya nasıl kırıldı dişin inşallah sorunsuz yaptırırsın