2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
nzh99 canım siz nasıl oldunuz tek tek okuyamadım sayfaları ama ara ara girip baktım haber yoktu sanki sizden umarım iyisinizdir herşey yolundadır

Umudum çok çok geçmiş olsun testlerin sonuçları yanıltabilir bazen sen yine de dikkat et doktora gidicez yazmışsın haber ver bizede son durumları. Sena için de umarım yol gösterecek bir uzman çıkar karşınıza sena kuşa bir zorsa sana bin zor Allah kolaylık versin

Sevgi22884550 en azından oyunla bari yiyormuş ona da şükür inş geçecek herşeyi yediği iştahlı günlerini görürsün. Ayşenin yemesi güzel maşallah ama ne yerse yesin yaramıyor çocuğa minik zayıf ve etrafa laf anlatmaktan öyle yoruldum ki yemesi gereken herşeyi veriyorum az çok yiyor ama kilo alamıyor bir arada ishal olmuştu diş döneminde 550 gram verdi iyice ufaldı aman sağlıklı olsunda diye teselli ediyorum kendimi

Öyle tabi çok şükür. Çok mu hareketli ayşecik hangisi sakin ki gerçi hiç oturmuyor benim ki de. Yorulduğu da yok

Bizim uykular fena değil şimdilik şükür . Üstüne bir de uyku bozulunca ben ben olmaktan çıkıyorum

Atmak nasıl hoşlarına gidiyor . Gözümün içine baka baka atıyor herşeyi tek bir lokma ağzına gitsin de atsın diyorum . Vakumlu tabak sipariş ettim en azından yere taksit taksit atar . Yoksa tabağı öylece ters çeviriyor .
Daha Kayseri’ye geçemedik test yanıltmış olabilir diye bari evdekilere bulaşmasın . Eşime de geçti . Az önce doktora gittik , devlette zaten randevu yok . Burda özel hastahane kadrosunu yenileyip isim değiştirerek tekrar açıldı . Hiç güven verici değildi ama kadrosu değişmiş diyerek gittim . Ve yine keşke gitmeseydim dedim . Çocuk doktoru gözükürken internette , başka bir uzman doktor baktı Sena’ya . İlerlemeden gideyim dedim güya . Ama doktor da hiç güven vermedi . Öyle olunca kalktık aile hekimine gittik . Aldık bakalım ilaçlarımızı şu grip geçsin de Sena nın diğer sağlık problemi ile uğraşacağım .
Bu arada bir bilginiz var mı özel hastahaneler sevk işlemi yapamıyor mu ? Gitmişken Sena’nın durumunu anlattım ama özel hastahaneler yapamıyor sevk dedi adam. Benim torunum da böyle dedi , ne kadar sürer daha dedim biraz daha sürer vs vs hiç bilimsel konuşmadı adam .Aynı hastahanede kötü tecrübem var sanırım ondan tatmin olmadım.

Evet biz de yaşadık o kıskanmayı..hem de nasıl bırakmadi elimi..el ele gezdik hep evde..hep kedi miyavlamasi gibi anne anne deyip durdu
Ben de özledim hem nasil ama yazamiyorum.. isim hic bitmiyor.. dillerine gelince biraz abisimin de negatif etkisi var.mesela bak kizim mor diyorum pembe diyor sasirtiyor cocuk kavrayamiyor.yanlis yapsin istiyor.

Sac çekme olayina da en mantıklı cozum gormezden gelmek olabilir.caniniz yansa bile belli etmeyin.o sizin o ifadenizi görmek icin yapıyor olabilir.ahh kucuk sıpalar ahh

Ya kizlar malum tatil icin uygun bir sheirde yaşıyorum.. ee oyle olunca herkes hem tatil olsun hem ziyaret olsun deyip bana yatıya gelnek istiyor..teyzem sana gelelim dedi hayir dedim. Pandemi dedim.gelse en az 20 gun belki 1 ay kalir.evim daracık.95 m² anca var.bir oturma odam var onu da ona verdim mi tamam bittik.ee 3 kisi gelecekler..24 yaslarinda oglu var..tesetturluyum rahat edemem. Hani 2 3 gun deseler neeyse.. ee yemek yap yedir temizle..iki cocuk canim çıkar..neyse ona söyledim daha dün.bugun de kuzenim eşiyle çocuğuyla bana gelmek istedigini söyledi.herkes bana gelmek istiyor..iyi hoş ama iki bebegim oldugunu gormuyorlar mi ya? Nereye kadar hayir diyeceğim kuzenimi de cok severim ona hayir diyemedim ama evet de demedim..bisi diyemedim..cunku o gelse öbürü beni niye cagirmadin diyecek kaldi ki pandemi var..onlar gelip gezip gezip eve gelecekler..neye ne kadar dikkat edecekler ? Kuzenim cok dikkatlidir ve dusuncelidir..oyle uzun uzun kalmaz..kalsa kalsa 1 hafta anca kalir.ama tryzem oyle degil maalesef uzattikca uzatir bir akıl verin

Simdi boyle okuyunca bu kiz da misafir sevmez kaknemin tekidir demeyin.. oyle degilim az cok tanimissinizdir. Sadece annemlerde bile inanilmaz yoruldum.misafir olmama ragmen..cocuklarin uykus duzeni bile bozuluyor..
Anneme boyle yaparlardi..sıra sira gelen gelene..yaz geldigi zaman asiri yorulurdum..bana da aynisimi yapmaya calisiyorlar..1 aya kadar kalirlar dinlenemeden baska misafir.ne biliyim zaten uykusuzum.. olacak is degil ya..asabim bozuldu iyice isin kotusu kuzenimin gelmesini isterim..cok dikkatlidir naziktir..ama gel gelelim bunu teyzem duyunca nolur

şekerimparem bh sicaklarda beş altı günden fazla misafir ağırlamak çok zor. bu konuda sana hak veriyorum. nazikçe reddetmişsin artık bundan sonrasını düşünme, o kırılacak bu bozulacak diye, kendimizi üzüyoruz, kırıyoruz. hem 1 ay ne demek, sadece sen değil eşin de rahatsız olur hem.

Kız deli misin boşversene yatılı misafir çok zor. Hadi öğlene çaya, kahvaltıya gelsinler de o neymiş öyle. Devlet kurumlarının misafirhaneleri falan yok mu gitsin orda kalsınlar inan ben kendi kardeşlerime gidip kalmıyorum yatak, çarşaf yıkayacaklar indir kaldır zahmet verecez diye. Kendini kullandırma canım. Evim küçük kusura bakmayın dersin zaten hastalık da var diye eklersin. Kuzenini de kabul etme bence yol açmış gibi olursun. Yada öğretmen evi falan ayarlasınlar sana da oturmaya gelsinler.

5-6 gün mü kız bence 1gece bile yeter ayy yatak ser kaldır

Özel hastane sevk yapmaz canım. Zaten fakülte başka hiç bir hastanenin sevkini kabul etmez. Önce ilk muayene olacak sonra onlar seni gerekli görürse yönlendirecek.

5-6 gün mü kız bence 1gece bile yeter ayy yatak ser kaldır
zor hakikaten ya, 1 ay yazınca ancak 5 6 güne indirebildim miss, 1 geceye indiremedim direkt.

evde afedersin don paça geziyorum, bana en zor gelen duzgun giyinmek, ve o kılık kıyafetle yemek yapmak.

zor hakikaten ya, 1 ay yazınca ancak 5 6 güne indirebildim miss, 1 geceye indiremedim direkt.

evde afedersin don paça geziyorum, bana en zor gelen duzgun giyinmek, ve o kılık kıyafetle yemek yapmak.
Al benden de o kadar . 1 ay nedir hem de 2 çocukla . Kalppare ben olsam kuzenime de aynısını söylerim . Dediğin gibi teyze duysa demez mi kuzenine gelince hastalık yok mu diye .

Kalppare çok haklısın 1 ay misafirlik mi olur hem de iki çocukla evin de küçükmüş bence doğru olanı yapmışsın. Kuzenini de çağırmak istiyorsan ya kimseye demeden gelsin gitsin teyzeni kabul etmediğini anlat ya da çocukların düzeni bozuluyor pandemiden korkuyoruz falan de ya da ne bileyim müsait değiliz diyebilirsin. Annen de nasıl sabretmiş öyle yıllarca. Hem sizin orası çok da tatil bölgesi değil yani oraya öyle yapıyorlarsa ege akdenizde falan otursaydınız kışın bile gelirlermiş herhalde diyorum insan kendi canını annesini babasını bile ağırlasa bi kısıtlanıyor telaş yapıyor ne yedireyim ne içireyim. Sen demişsin bunun misafir sevmemekle alakası yok. Ben de severim ama çocuktan sonra ne kadar zor olduğunu gördüm çocukla mı uğraşayım yemek sofra mı kurayım yatak mı yapayım. Üstüne çocuk kalabalıkta ilgisiz hissediyor iyice sana düşkün oluyor. Çok haklısın. 1 hafta bile uzun. 2-3 gün hadi neyse..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…