Ah ne iyi yapmışsın dinlenmekle bizde abimlerle sözleşmiştik pikniğe gidicez diye hazırlık falan yapılmıştı kalktık gittik ben geceden yorgun uykusuz zombi gibi gezdim ama çocuklara iyi geldi açık havada kuzenleriyle enerji attılar
Hay Allah evde bir çocuk daha varsa heryer tehlike ama Allaha emanetler heran başında duramıyorsun dursan bile olacağı varsa oluyor Rabbim esirgesin O na emanet yavrular..
Bu arada zehir hattını bende duymamıştım hiç öğrenmiş olduk sayende inş kullanmaya ihtiyacımız olmaz ama yine de bilmek lazım
Saol canım yüksek ateş korkutuyor ister istemez ama sakin kalabilmek önemli
Saol canım kremler işe yaradı hemen geçti ama ishal hala devam süzülüverdi birden yavrum zaten minnaktı iyice ufaldı bu dişler bitene kadar erimese bari
Ata cık nasıl toparladı mı bari birazcık
Anlamamak mümkün değil öyle bir kokuyor ki hemen kaka pozisyonu alıyor Ayşe sonra da bezini tutup öğğ öğğğ diyor çekip çıkartmak istiyor
Kuzum ya çok üzüldüm
içim Bi cız etti annelik ne kadar kutsal insan hayvan farketmiyor
Öyle çaresizim ki hiç bakamadım bile kremler ne sir ne değildir diye çok canı yandı kuzumu çok acı çekti şimdi iz bile kalmadı keşke bir gün bile beklemeseymişim boşuna eziyet çekti yavrum