Evet çok üzücü gerçekten . Kedi de ana işte...Allah yasatmasın hiçbir anneye evlat hasretine kötü oldum ya
Şişti memeleri süt birikti işte. Yavrular sır oldu. Gelincik iniyormuş geceleri o almıştır diyen var. Kaza olsa bahçede görürdük biranda 4 ü birden kayboldu. Kahrından öldü o garipnzh99 kıyamam ya, memeleri mi şişti mastit mi oldu ki, acaba? kim alıp gitti ki yavrularını yazık günah. zaten, fazla kalmaz bırakırdı yavru bakmayı, sabredemediler mi, kazaya mi kurban gitti yoksa minikler. çok üzüldüm. yazık kedicige
Aynen. Anaysan hayvan insan farketmiyormuişAh ne iyi yapmışsın dinlenmekle bizde abimlerle sözleşmiştik pikniğe gidicez diye hazırlık falan yapılmıştı kalktık gittik ben geceden yorgun uykusuz zombi gibi gezdim ama çocuklara iyi geldi açık havada kuzenleriyle enerji attılar
Hay Allah evde bir çocuk daha varsa heryer tehlike ama Allaha emanetler heran başında duramıyorsun dursan bile olacağı varsa oluyor Rabbim esirgesin O na emanet yavrular..
Bu arada zehir hattını bende duymamıştım hiç öğrenmiş olduk sayende inş kullanmaya ihtiyacımız olmaz ama yine de bilmek lazım
Saol canım yüksek ateş korkutuyor ister istemez ama sakin kalabilmek önemli
Saol canım kremler işe yaradı hemen geçti ama ishal hala devam süzülüverdi birden yavrum zaten minnaktı iyice ufaldı bu dişler bitene kadar erimese bariAta cık nasıl toparladı mı bari birazcık
Anlamamak mümkün değil öyle bir kokuyor ki hemen kaka pozisyonu alıyor Ayşe sonra da bezini tutup öğğ öğğğ diyor çekip çıkartmak istiyor
Kuzum ya çok üzüldümiçim Bi cız etti annelik ne kadar kutsal insan hayvan farketmiyor
Öyle çaresizim ki hiç bakamadım bile kremler ne sir ne değildir diye çok canı yandı kuzumu çok acı çekti şimdi iz bile kalmadı keşke bir gün bile beklemeseymişim boşuna eziyet çekti yavrum
Sulandırıp biberonun ıcunu hafif genişletip berebikşrdinGece bskuviyle yapmistm suyla denerim yogurt pek olmaz gbi geldi biberonla bna ama bilemem tabiki erken yatiyor acikiyor
Çok geçmiş olsun canım benimAyşecik düzeldi ben hasta oldum bugün bütün gün kalkamadım sabah bir mide ağrısı ile uyandım ki hiç başıma gelmemişti onu takiben bulantı hiç bişey yiyip içemedim sırtımda liğme liğme didikleniyor sanki Bi bakıyorsun soğuk ter döküyorum Bi bakıyorum üşüyüp zangır zangır titriyorum eklemlerim başım ağrıyor Bi parol yuttum bakalım fayda eder mi
Geçmiş olsun. Üşüttün mü acaba? Havalar yaz gibiydi bir anda yağmurla serinledi. Hiç sevmem böyle havaları hasta eder belirsizlik derece farkı..Ayşecik düzeldi ben hasta oldum bugün bütün gün kalkamadım sabah bir mide ağrısı ile uyandım ki hiç başıma gelmemişti onu takiben bulantı hiç bişey yiyip içemedim sırtımda liğme liğme didikleniyor sanki Bi bakıyorsun soğuk ter döküyorum Bi bakıyorum üşüyüp zangır zangır titriyorum eklemlerim başım ağrıyor Bi parol yuttum bakalım fayda eder mi
Ah ne üzüldüm...Kızlar bugün çok üzüldük. Kapının önünde baktığımız kedimiz vardı . İsmi Asuman.2 ay önce Doğum yapmış 4 bebesi olmuştu. Sosislerle sevgiyle bakıyorduk. 1 hafta önce aniden 4 bebe kayboldu. Asuman bizden aldığı sosisi alıp yavrulara götürüyordu. Aynı zamanda emiyordu annelerini yavrular. İşte bebeler kayboldu. Asuman deliye döndü. Anaokulu var karşımızda. Onun bahçesindeydi bebeler oraya gidip adeta çağırıyordu yavrularını ama yok yavrular . Cıvırdı durdu. Mamasını yememeye başladı. Normalde tokken de yerdi. Hep çocuklarını çağırdı. Beni çok etkiledi. Anne işte kedi de olsa. Heryerde aradık bulunmadı yavrular. Asuman’ın memeleri şişti ve bizden uzaklaştı. Sabah arabanın altında yatıyordu. Eşim çağırdı Asuman Asuman diye. Ses yok. Asuman ölmüş. Kahrından üzüntüsünden. Eşim mezar kazdı Asuman’a son vazife diye. Gömdü onu. Çok bağlanmıştık. Ben ki korkan bir insanım ben bile alışmıştım. Annelik hayvan için bile ne zor...
Kıyamam yavruya ama çok şükür iyilesti canim..Ah ne iyi yapmışsın dinlenmekle bizde abimlerle sözleşmiştik pikniğe gidicez diye hazırlık falan yapılmıştı kalktık gittik ben geceden yorgun uykusuz zombi gibi gezdim ama çocuklara iyi geldi açık havada kuzenleriyle enerji attılar
Hay Allah evde bir çocuk daha varsa heryer tehlike ama Allaha emanetler heran başında duramıyorsun dursan bile olacağı varsa oluyor Rabbim esirgesin O na emanet yavrular..
Bu arada zehir hattını bende duymamıştım hiç öğrenmiş olduk sayende inş kullanmaya ihtiyacımız olmaz ama yine de bilmek lazım
Saol canım yüksek ateş korkutuyor ister istemez ama sakin kalabilmek önemli
Saol canım kremler işe yaradı hemen geçti ama ishal hala devam süzülüverdi birden yavrum zaten minnaktı iyice ufaldı bu dişler bitene kadar erimese bariAta cık nasıl toparladı mı bari birazcık
Anlamamak mümkün değil öyle bir kokuyor ki hemen kaka pozisyonu alıyor Ayşe sonra da bezini tutup öğğ öğğğ diyor çekip çıkartmak istiyor
Kuzum ya çok üzüldümiçim Bi cız etti annelik ne kadar kutsal insan hayvan farketmiyor
Öyle çaresizim ki hiç bakamadım bile kremler ne sir ne değildir diye çok canı yandı kuzumu çok acı çekti şimdi iz bile kalmadı keşke bir gün bile beklemeseymişim boşuna eziyet çekti yavrum
Ahh canim ben de aynıyım..mideme agri giriyor bir dermansizlik var..uyuyasim var sürekliAyşecik düzeldi ben hasta oldum bugün bütün gün kalkamadım sabah bir mide ağrısı ile uyandım ki hiç başıma gelmemişti onu takiben bulantı hiç bişey yiyip içemedim sırtımda liğme liğme didikleniyor sanki Bi bakıyorsun soğuk ter döküyorum Bi bakıyorum üşüyüp zangır zangır titriyorum eklemlerim başım ağrıyor Bi parol yuttum bakalım fayda eder mi
Ben duruya 3 uyku yapıyordum bende kaldırdım. Öğlen tek uyku yaptırıyorum 2 sinede, akşama doğru uzunca bir yol yürütüyoruz. Artık yürümesi iyice bozulana kadar. Sonra eve geliyor doyuruyorum yattığı yeri bilmiyorlar. Akşam 8 sabah 8 arası uyuyorlar. Dişler zaten uykularını bozuyor, daha çok değişir uyku saatleri. Sıkıntısı olduğunda akışına bırak ne kadar stres yapsanda değişmiyor. Uyumadimmi uyumuyorlar.Kalppare Zeyay1420 gecmis olsun kizlar
Benim kizinda uykularini ayarlayamadim bir turlu tek uyku az geliyor 2. Uyku ise gec saate kalinca gece uykumuz baya ileri saate atiyor. Az once uyutabildim. Sabir ıstiyorum bir suru dua okuyorum ama 11 den su saate kadar ugrastim kaldirdim disariya baktrdim mama verdim kizmamak icin direndim ama sabrim kalmıyor belki acikmistir diye oda degilmis derdi disleride çıkıyor olabilir
Yoo estagfurullah olur mu syledin uyardn tabikide ben belirtmedm anlatrken bi aralar veriyordm uzun zamandr vermiyorm kavanz mamasi da kendm meyvelerle yaptm hep elma armt puresi seklinde yemiyordu basta snra yemeye basladkca hep kendm yaptm. Aslnda krep yapiyorm süt ile kivramma vs olmuyor hic onda direk verdigmde oldu sadece muhallebi sklinde de yiyor sade seklinde yedignde oldu anlam veremedm acikcasi kirmizi et derlerse eger ki her ete karsi sorunu olacak gni ama bi kac sne snra gecer buyk ihtimal denildi eger oyleyse diye. Bende kb gile sinirlendm o yzden berbatti vicudu cnku kasinti yapiyodu ama canı acıyo mydu bilemedm belki de cani da yandi kabarcklardan ne yasadi bilemedm snde yasamissn anlarsn beni bende seni suan anliyorm cok cok zormus cidden. Helal olsn oyle dusunme sende hakkini helal etÖzür dilerim yanlış anlamışım..bir ara su meyveli yogurtlardan falan verdiğini söylemiştin ben de yine verdin sandım.hakkını helal et.veredebilirsin de Kadir alerjik oldugu icin alerjisini kötüleştirir diye uyarnak istedim. cok acı cekiyorlar evlatlarimdan biliyorum canım.Kadiri de öyle görünce biraz hassas davrandim galiba.biraz sert konuşmuşum..affet
sadece inek eti ve sütü oldugu icin şanslısın.çabucak geçer.aslinda mama icerken böyle olmamasi da ilginç. Demek ki sute o kadar asiri belirti vermiyor.mamada da süt tozu var çünkü.zamanla sütlü muhallebi hamur isi vs yemeye baslar gibi geliyor.ama birkac ay beklemek gerek.etten de mecbur uzak duracak bir süre.doktorun onerdigi bir zamanda da koyun eti ile deneme yapabilirsin.doktoruna da danışmak önemli tabi ama yine de alerji nedir ne yapilabilir youtube da doktor videolari var izleyip bilgi alabilirsin canım.
Bu arda kadirin daha iyi olmasina sevindim
Kurabiyeleri de kendin yapmışsin özür dilerim hakkina girdim helal et
Deneyim bakalm sagol severse tadini icer insallhEvet çok üzücü gerçekten . Kedi de ana işte...
Şişti memeleri süt birikti işte. Yavrular sır oldu. Gelincik iniyormuş geceleri o almıştır diyen var. Kaza olsa bahçede görürdük biranda 4 ü birden kayboldu. Kahrından öldü o garip
Aynen. Anaysan hayvan insan farketmiyormuiş
Sulandırıp biberonun ıcunu hafif genişletip berebikşrdin
Çok geçmiş olsun canım benim
Geçmiş olsun. Üşüttün mü acaba? Havalar yaz gibiydi bir anda yağmurla serinledi. Hiç sevmem böyle havaları hasta eder belirsizlik derece farkı..
Kıyamam yavruya ama çok şükür iyilesti canim..
Ahh canim ben de aynıyım..mideme agri giriyor bir dermansizlik var..uyuyasim var sürekliher sefer böyle oluyor..o iyileşiyor gibi olunca ben perte çıkıyorum.gecmis olsun cabucak toparlarsin insAllah .bizim de uyku düzenimiz muzenimiz kalmadi..su saat oldu direniyor uyumuyor çıldırıcam
Kalppare Zeyay1420 gecmis olsun kizlar
Benim kizinda uykularini ayarlayamadim bir turlu tek uyku az geliyor 2. Uyku ise gec saate kalinca gece uykumuz baya ileri saate atiyor. Az once uyutabildim. Sabir ıstiyorum bir suru dua okuyorum ama 11 den su saate kadar ugrastim kaldirdim disariya baktrdim mama verdim kizmamak icin direndim ama sabrim kalmıyor belki acikmistir diye oda degilmis derdi disleride
Oyy masallah bu guzelliklereBen duruya 3 uyku yapıyordum bende kaldırdım. Öğlen tek uyku yaptırıyorum 2 sinede, akşama doğru uzunca bir yol yürütüyoruz. Artık yürümesi iyice bozulana kadar. Sonra eve geliyor doyuruyorum yattığı yeri bilmiyorlar. Akşam 8 sabah 8 arası uyuyorlar. Dişler zaten uykularını bozuyor, daha çok değişir uyku saatleri. Sıkıntısı olduğunda akışına bırak ne kadar stres yapsanda değişmiyor. Uyumadimmi uyumuyorlar. Eki Görüntüle 2869920
Gecmis olsun canim.Saolun kızlar cumartesi pikniğe gitmiştik yüksek bir yere orda hava mı çarptı üşüttümmü bilmiyorum gece sırılsıklam ter oldum üstüme bişey giysem terliyorum çıkarsam titriyorum şükür ki mide ağrım ve bulantı geçti. Mide bulantısı en korktuğum şeydir hamilelikte ki gibi bulandı her kokuyu alıyordum ve bişey yiyemiyorum şükür o geçti
Geçmiş olsun canım havalar çok değişken. Ne kadar dikkat etsekte hastalık geldimi geliyor. Sen pikniğe yorgun uykusuz gitmiştin, sanırım güçsüz anına denk geldi. Savunmasız yakalandın en büyük ilacın bol bol dinlenme ve uyku. Tabi 2 çocukla ne mümkün.Saolun kızlar cumartesi pikniğe gitmiştik yüksek bir yere orda hava mı çarptı üşüttümmü bilmiyorum gece sırılsıklam ter oldum üstüme bişey giysem terliyorum çıkarsam titriyorum şükür ki mide ağrım ve bulantı geçti. Mide bulantısı en korktuğum şeydir hamilelikte ki gibi bulandı her kokuyu alıyordum ve bişey yiyemiyorum şükür o geçti
Ayyy maşallah ya şu tipe bak sen duruda ki tam yemelik pankek gibi abimiz de herzaman ki gibi karizmaBen duruya 3 uyku yapıyordum bende kaldırdım. Öğlen tek uyku yaptırıyorum 2 sinede, akşama doğru uzunca bir yol yürütüyoruz. Artık yürümesi iyice bozulana kadar. Sonra eve geliyor doyuruyorum yattığı yeri bilmiyorlar. Akşam 8 sabah 8 arası uyuyorlar. Dişler zaten uykularını bozuyor, daha çok değişir uyku saatleri. Sıkıntısı olduğunda akışına bırak ne kadar stres yapsanda değişmiyor. Uyumadimmi uyumuyorlar. Eki Görüntüle 2869920
Baharcım diş dönemi tüm düzenleri bozuluyor yeme uyku herşey alt üst oluyor. Ayşe çok zorlandı bu sefer iyice halsiz düştü ateş olmadı ama ishal ve pişik mahvetti yavrumu şimdi pişik yok ama alt değiştirme fobi oldu kıyamet koparıyor bir kaç daha böyle geçecek anlaşılan Zeynebimin öyle kolay çıktı ki dişleri emmeye mi alakalı bilmiyorum hiç sıkıntı yaşamamıştık. Uyku konusunda da sabah kalkışına göre tek uykuda yapıyor 2 uykuda tek uyku yapınca akşam halsiz düşüp erken yatıyor gece hep huzursuz uyuyor 2 uykuda akşam 10 /10.30 gibi yatıyor ama daha rahat uyuyorOyy masallah bu guzelliklere
Bende bugun tek uykuya geciyorum. Aynen oyle uyumayinca uyumuyor sonra zaten bayıldı. Ama dislerde zorluyor onunda farkindayim. Gece uykuya giderken fobi oldu inan.
Aynen öyle canım sanırım zayıf anıma denk geldi ama dinlenmek ne mümkün dinlenebildiğim tek yer fizik tedavi orda da bu sayfayı okuyup cevap yazıyorumGeçmiş olsun canım havalar çok değişken. Ne kadar dikkat etsekte hastalık geldimi geliyor. Sen pikniğe yorgun uykusuz gitmiştin, sanırım güçsüz anına denk geldi. Savunmasız yakalandın en büyük ilacın bol bol dinlenme ve uyku. Tabi 2 çocukla ne mümkün.
Yaaa kıyamam gözlerim dolduZeynebimiz 23 Nisan da bir resim yarışmasına katılmıştı ilkokullar arasında 3.olmuş okullar kapalı diye haber gelmemişti bugün çağırıp öğretmeni ve Müdürü yle hediyesini vermişler minik kuşum çok mutlu bizde çok heyecanlandık paylaşmak istedim sizinle de
Biz de tek uykuya dönmüştük..tek uyku iken sabah daha gec uyanıp aksam erken uyuyordu..aksam üzeri biraz zorluyordu ama cok çok kısa sürdü eski duzensizligimiz geri geldi.. 2 uyku uyuyor ve gece direniyor..sabah erkenden uyaniyor. hatirliyorum da Ali 1.5 yasindaydi ve hala 2 uyku yapıyordu.sanirim tek uyku icin vaktimiz var daha.uyumadiginda dışarı falan baktırma canim bence. Oyun olsun diye bile direnir..ben geçe kaldığında hic oynamıyorum onunla. Bana oyuncak falan getiriyor hic oynamıyorum.10 dk da bir ee ee yapalim mi diyorum.en sonunda baska türlü dikkat cekemeyecegim anlasilan deyip uykuyu kabul ediyor. Gece kaldiklarinda cok yıpratıcı oluyor anne icin yaKalppare Zeyay1420 gecmis olsun kizlar
Benim kizinda uykularini ayarlayamadim bir turlu tek uyku az geliyor 2. Uyku ise gec saate kalinca gece uykumuz baya ileri saate atiyor. Az once uyutabildim. Sabir ıstiyorum bir suru dua okuyorum ama 11 den su saate kadar ugrastim kaldirdim disariya baktrdim mama verdim kizmamak icin direndim ama sabrim kalmıyor belki acikmistir diye oda degilmis derdi disleride çıkıyor olabilir
Yaa Duru yaaaBen duruya 3 uyku yapıyordum bende kaldırdım. Öğlen tek uyku yaptırıyorum 2 sinede, akşama doğru uzunca bir yol yürütüyoruz. Artık yürümesi iyice bozulana kadar. Sonra eve geliyor doyuruyorum yattığı yeri bilmiyorlar. Akşam 8 sabah 8 arası uyuyorlar. Dişler zaten uykularını bozuyor, daha çok değişir uyku saatleri. Sıkıntısı olduğunda akışına bırak ne kadar stres yapsanda değişmiyor. Uyumadimmi uyumuyorlar. Eki Görüntüle 2869920
Süt piştikçe icindeki protein parcalaniyor..yani ne kadar uzun süre ısıya maruz kalırsa o kadar alerjen özelligini aazaltıyo.ondan krepde muhallebide o kadar dokunmuyor.ama dokunmuyor deyip verme.bir süre bekle.az da olsa dokunur. Azıcık toparlansin bünyesi. Eti de denemeye karar verdigin zaman fırında iyice pisirip bir kup seker kadar denersin.doktorunuzla irtibati kesmeyin ve alerjiyi iyice araştır derim canim.bir de henüz denemediysen fistik susam verme. Ciddi alerjendir.nefesi keser Allah korusun. Belli olmaz alerjisi varsa dokunur.doktoruna danış öyle ver. Zaten cok küçükler, simdilik yemeseler de olur fıstığı. Helal olsun ne demek canimYoo estagfurullah olur mu syledin uyardn tabikide ben belirtmedm anlatrken bi aralar veriyordm uzun zamandr vermiyorm kavanz mamasi da kendm meyvelerle yaptm hep elma armt puresi seklinde yemiyordu basta snra yemeye basladkca hep kendm yaptm. Aslnda krep yapiyorm süt ile kivramma vs olmuyor hic onda direk verdigmde oldu sadece muhallebi sklinde de yiyor sade seklinde yedignde oldu anlam veremedm acikcasi kirmizi et derlerse eger ki her ete karsi sorunu olacak gni ama bi kac sne snra gecer buyk ihtimal denildi eger oyleyse diye. Bende kb gile sinirlendm o yzden berbatti vicudu cnku kasinti yapiyodu ama canı acıyo mydu bilemedm belki de cani da yandi kabarcklardan ne yasadi bilemedm snde yasamissn anlarsn beni bende seni suan anliyorm cok cok zormus cidden. Helal olsn oyle dusunme sende hakkini helal etburaya sık goremiyorm artk is guc yemek drken aksami ediyorm sdece brseyler sormak danismk fikir almk icin yaziyorm sizlere.
Hepijiz hakkinizi helal edin sorunlarimi paylastm sizlere derdimi anlattm sorular sordm hep hâla da soru sirmaya giriyorm fikir almak icin ne yapmaliym die hakkinizi helal edin
Geçmiş olsun tekrardan canımSaolun kızlar cumartesi pikniğe gitmiştik yüksek bir yere orda hava mı çarptı üşüttümmü bilmiyorum gece sırılsıklam ter oldum üstüme bişey giysem terliyorum çıkarsam titriyorum şükür ki mide ağrım ve bulantı geçti. Mide bulantısı en korktuğum şeydir hamilelikte ki gibi bulandı her kokuyu alıyordum ve bişey yiyemiyorum şükür o geçti
Bakalim bende deniyorum simdi gece gec yattigi icin bugun sabahsaat 10 bucuga dogru kalkti 3 ceyrek de uyudu 5 e dogru uyansa aksam da 10 bucuk gibi yatiririm cunku zaten 11 den once uyumuyordu yavas yavas alistirmaya çalışacağım olmazsa 2 uykuya dönerim yine. Disleride zorluyor emzigi parcalams esim gitti 2 tane daha emzik aldi. Agzinada bakamıyorum gecen biraz baktim dis flanda yok ama zorluyor galiba. Cok sinir bozucu, bebek buyutmeyi hic böyle hayal etmemistim cahillik isteBaharcım diş dönemi tüm düzenleri bozuluyor yeme uyku herşey alt üst oluyor. Ayşe çok zorlandı bu sefer iyice halsiz düştü ateş olmadı ama ishal ve pişik mahvetti yavrumu şimdi pişik yok ama alt değiştirme fobi oldu kıyamet koparıyor bir kaç daha böyle geçecek anlaşılan Zeynebimin öyle kolay çıktı ki dişleri emmeye mi alakalı bilmiyorum hiç sıkıntı yaşamamıştık. Uyku konusunda da sabah kalkışına göre tek uykuda yapıyor 2 uykuda tek uyku yapınca akşam halsiz düşüp erken yatıyor gece hep huzursuz uyuyor 2 uykuda akşam 10 /10.30 gibi yatıyor ama daha rahat uyuyor
Masallah tebrik ederim prensesiZeynebimiz 23 Nisan da bir resim yarışmasına katılmıştı ilkokullar arasında 3.olmuş okullar kapalı diye haber gelmemişti bugün çağırıp öğretmeni ve Müdürü yle hediyesini vermişler minik kuşum çok mutlu bizde çok heyecanlandık paylaşmak istedim sizinle de
Biz de tek uykuya dönmüştük..tek uyku iken sabah daha gec uyanıp aksam erken uyuyordu..aksam üzeri biraz zorluyordu ama cok çok kısa sürdü eski duzensizligimiz geri geldi.. 2 uyku uyuyor ve gece direniyor..sabah erkenden uyaniyor. hatirliyorum da Ali 1.5 yasindaydi ve hala 2 uyku yapıyordu.sanirim tek uyku icin vaktimiz var daha.uyumadiginda dışarı falan baktırma canim bence. Oyun olsun diye bile direnir..ben geçe kaldığında hic oynamıyorum onunla. Bana oyuncak falan getiriyor hic oynamıyorum.10 dk da bir ee ee yapalim mi diyorum.en sonunda baska türlü dikkat cekemeyecegim anlasilan deyip uykuyu kabul ediyor. Gece kaldiklarinda cok yıpratıcı oluyor anne icin yainsAllah kısa zamansa düzenlerine kavuşurlar
Yaa Duru yaaamaşAllah sizee Yerim sizi boncuklar biz de bugün disari cikalim dedik ama hava yagmurlu..hava burada heep yağmurlu..karadenize dondu iyice
Süt piştikçe icindeki protein parcalaniyor..yani ne kadar uzun süre ısıya maruz kalırsa o kadar alerjen özelligini aazaltıyo.ondan krepde muhallebide o kadar dokunmuyor.ama dokunmuyor deyip verme.bir süre bekle.az da olsa dokunur. Azıcık toparlansin bünyesi. Eti de denemeye karar verdigin zaman fırında iyice pisirip bir kup seker kadar denersin.doktorunuzla irtibati kesmeyin ve alerjiyi iyice araştır derim canim.bir de henüz denemediysen fistik susam verme. Ciddi alerjendir.nefesi keser Allah korusun. Belli olmaz alerjisi varsa dokunur.doktoruna danış öyle ver. Zaten cok küçükler, simdilik yemeseler de olur fıstığı. Helal olsun ne demek canim
Geçmiş olsun tekrardan canım