- 22 Kasım 2019
- 3.169
- 4.553
Para cezasi vs yazmiyor brsey sordurdk akrabasinin tanidiga da ben yapmadi tkrar brsey dedigmde geri cekilebilirmis oyle sylendi galiba dedign gbi vazgectigmz halde dava devam etmis kamu davasi olmus heralde surekli karsimiza cikacak bi durum olacak. Benm e devletten gorunur mu baksam? Esimin yuz bi asıldü hic brsey demedi aslnda bi yonden iyi oldu gbi geldi yapilani basit sandilar cnku onlar gecn tartistk kb yla yije bu üstune iyi oldu sankiPara cezası mı gelmiş canım?eşinin E devletinden bakın tüm açılan davalar, cezalar görülür orda. Kadına şiddette özellikle kadın şikayetinden vazgeçse de süreç kamu davası olarak devam ediyor bildiğim kadarıyla sizinki de öyle olmuştur muhtemelen
TroSyd krem tek surmede hem acısını alıyor, hemde 1 günde geçiriyor. Evde sanırım yoktur. Hiç bişi yapamiyorsam ben olsam yıkar pişik kremini sürer picama sini giydirirdim. Ama tabi gece uykusuna yatacak sanırım. Uykusu agarsa rahat bisilerle yatirsan, çıkarması kolay. sonra bez taksan. Valla bilemedim ben çok bıraktım bezsiz aleze güvenerek altına çarşaf sererek. Sonradan taktım.Kızlar Ayşe nin pişiği çok kötü oldu bezi bağlatmıyor çekip çıkarmak istiyor evde şuan yapacağım bir öneriniz var mı
Deme kız daha geçen kullandım. Atayım barikızlar bu ara çok hasta oluyor ateşleniyor çocuklar. bende kullanmıştım civanda. neden açıklanmamış ama yine de paylaşayım dedim sizlerle
kıyamam kuzucupğa ya hametan merhem mavi kuruluğu sür canım hemen geçiriyorKızlar Ayşe nin pişiği çok kötü oldu bezi bağlatmıyor çekip çıkarmak istiyor evde şuan yapacağım bir öneriniz var mı
Ayy ben 2 kere kullandım kızıma zar zor nedense yapamıyordum sizler böyle kullanıyoruz falan deyince çok şaşırıyorumkızlar bu ara çok hasta oluyor ateşleniyor çocuklar. bende kullanmıştım civanda. neden açıklanmamış ama yine de paylaşayım dedim sizlerle
Gündüz sahile falan gideriz oyalanır diye düşündüm canım bakalım bugün acemilikle geçti yarına nasıl olacak göreceğizEşin yoğun çalışıyorsa dön evine canım apartta Asya seni çok yorar. Evde yine düzeni var oyalanırsınız.
Ben pudralıyorum canım 1 kere benimki de aşırı sivilce gibi kabarmıştı Asya da bir sürü pudra ile 2 günde geçtiKızlar Ayşe nin pişiği çok kötü oldu bezi bağlatmıyor çekip çıkarmak istiyor evde şuan yapacağım bir öneriniz var mı
hamazincten çok memnunum ben de. hemen geçiriyor. çok gecmis olsun kuzuya.Kızlar Ayşe nin pişiği çok kötü oldu bezi bağlatmıyor çekip çıkarmak istiyor evde şuan yapacağım bir öneriniz var mı
Kuzum şükür bugün daha iyi en azından ateşi kontrol altına aldık. Bir kez kustu ilaçları hep kustu dolveni ilk kez verdim onu da kustu. İçmiyor ağzını kitliyor. Huysuzluk tavan gelinciğim nasıl oldu. Nasıl aynı anda diş çıkarıp üstüne üşüttüler öperim kuzumuIkı diş birden pırtladı.hiç ikisi birden çıkmamıştı aynı anda. Herhalde ondan bu kadar zorlandı yavrucuğum.ama şükür çıktı.agladi bağırdı falan ama..ateşi düşer biraz diye umut ediyorum. Hala uyumadı bu arada tabi diş derdinden.
N Nehir8077 canim gün içinde telaştan yazamadım ama aklımdaydiniz.nasil oldu yavrucaklar? Kilo vermelerine üzülme.yemeye baslasinlar cabucak toparlar inşAllah
nzh99 canim damadim nasıl oldu? Daha iyidir insAllah kusmalari gecti mi?
misskokulumm miss betüş nasil oldu? Gecti mi bogaz ağrıları?
Şükür daha iyi hamdolsun ama soldu. Yiyemiyor mıkırdanıp söylenip duruyor
Şükür daha iyiyiz esila da hastalanmış şimdi nasıl kuzuŞimdi nasıl ata kuzum ay karışık sayfalara bakim dedim minnoşlarımız hastalanmış hep inşallah daha iyidir
O uykusuzluk tavan vallahi. İshal diş patlamadan önce başlayıp epey uzun sürdü bizde. Şimdi 4 diş aynı anda çıkıyor. Ayşemin de ondandır. Afedersin kakanın asidi pişik yapıyor. Ilık su ile silip bepanten sürüyorum biraz rsfhst ediyorGece Ayşe çok huzursuzdu dün ishal başladı ve tabi yanında kankisi pişik yavrum ne kadar çok canı yanıyor temizliğini yapıp sık sık değiştirdim altını hatta yıkadım ıslak mendil iyice tahriş etmesin diye ama gece öyle bir ağlamaya uyandı ki yıkıyor ortalığı bacakları kaldırmış bezini çekiyor dolu değildi aslında ama az bir çiş bile yaktı demekki hemen altını değiştirdim kremledim emzirdim ama sakinleşmedi ağla ağla bir hal oldu oda oda kucağımda gezdirip sersemleyince uyuyakaldı.çok yorgun ve uykusuzum sabah erkenden kalktım eşim okula gitti ben derse girdim ordan çık az bir vakitte evi toparlamaya çalıştım sonra doğru tedaviye şimdi oturduğum kâr. Burdan eğitime gidicem sunu hazırladım ders anlatıcam hooyy hooyyy hoyyy tedavi ne eylesin bana dinlenemedikten sonra
Çok sevindim ne güzel olacak sana da İpek ime de iyi eğlencelerKızlar biz annemlere gidiyoruz. Çok mutluyum. Kardeşimgil de geldiler uzun zaman sonra hep birlikte orda toplanıyoruz. 1 hafta kalıp döneceğiz. Yalnız bu pazar yasağı kötü oldu. Eşim yarın dönecek geri tekrar bizi almaya gelecek haftaya.
Şükür daha iyi toparlıyor ben pert uykusuzluk kötü N Nehir8077 siz nasıl oldunuz canım. Hepinize iyi geceler olsunnzh99 canım nasıl oldu Ata cık
Kuzum ateşi öksürük var mıBu saat oldu uyumadık
Sagolasin jademYa kıyamam geçmişler olsun Rabbim şifa versin şekerparem
Çok şükür ateş daha iyi oldu canımHiç çağırma antibiyotik toparlatır onu
Hametan ve sudocrem cok iyi geliyor. Pudra da böyle çok pişik olunca ise yarıyor canim.gecmis olsun AysemeKızlar Ayşe nin pişiği çok kötü oldu bezi bağlatmıyor çekip çıkarmak istiyor evde şuan yapacağım bir öneriniz var mı
Bunlarda havale durdurucu olduğunu ve gereksiz kullanimda çocuklarin ilaca direndigini yani tam da gerekli oldugu zamanlarda ilacin etkisiz kaldığını söylemişti doktorum. Anladigim kadariyla atesin ani yükselmesi durumunda kullanilmasi gerek. Mesela bisey yokken birden 39.5 40 olursa. O zaman havale riski artiyormus. Aslinda havale nedir nasil anlasilir bilmemiz gerek.Allah yasatmasin yavrularimiza da bize de. Ama bilmek de gerek.kızlar bu ara çok hasta oluyor ateşleniyor çocuklar. bende kullanmıştım civanda. neden açıklanmamış ama yine de paylaşayım dedim sizlerle
Geçmiş olsun kuzuma.. eger ates kontrol altina alındıysa dolven vermesen iyi olur canim.dolven mideyi cok yoruyormuş.zaten mide ve bağırsaktan çekiyorsunuz.daha da kötü olmasın.calpol ile düşüyorsa atesi calpol verelmeye gayret et.Kuzum şükür bugün daha iyi en azından ateşi kontrol altına aldık. Bir kez kustu ilaçları hep kustu dolveni ilk kez verdim onu da kustu. İçmiyor ağzını kitliyor. Huysuzluk tavan gelinciğim nasıl oldu. Nasıl aynı anda diş çıkarıp üstüne üşüttüler öperim kuzumu
Acıdı demeyi öğrendi ya..adıdıdı adıdıdı diye ağlıyor yavrumKuzum ateşi öksürük var mı
Bademcikten yatamıyorlar ki kulağa başa kadar ağrısı vuruyor kendimde çok çektim çekiyorum da
Hanımağama pekmez tereyağı kaynatıp veriyordum o yumuşatıyordu boğazını vicks sürebilirsin göğsüne dene istersen canım benim ya kıyamam ona 3 gün uyumadım ben korkudan birde çok ağlıyordu ya yatmıyordu hiç kendi de
Çok sevindim canım ne iyi gelecek size keyfini çıkar umarım yolculukta iyi geçmiştir. İyi eylenceler ipek böceğineKızlar biz annemlere gidiyoruz. Çok mutluyum. Kardeşimgil de geldiler uzun zaman sonra hep birlikte orda toplanıyoruz. 1 hafta kalıp döneceğiz. Yalnız bu pazar yasağı kötü oldu. Eşim yarın dönecek geri tekrar bizi almaya gelecek haftaya.
O Krem yok canım desitin hematen ve bepantol var ama hiçbiri işe yaramadı. Yıkadım kuruladım bezini açık bırakıp üfledim biraz onla rahatladı ama kaşımak istiyor elleri sürekli orda öyle olunca kapamak zorunda kaldım beziTroSyd krem tek surmede hem acısını alıyor, hemde 1 günde geçiriyor. Evde sanırım yoktur. Hiç bişi yapamiyorsam ben olsam yıkar pişik kremini sürer picama sini giydirirdim. Ama tabi gece uykusuna yatacak sanırım. Uykusu agarsa rahat bisilerle yatirsan, çıkarması kolay. sonra bez taksan. Valla bilemedim ben çok bıraktım bezsiz aleze güvenerek altına çarşaf sererek. Sonradan taktım.
Sürdüm canım ama fayda etmedikıyamam kuzucupğa ya hametan merhem mavi kuruluğu sür canım hemen geçiriyor
Yarın ilk işim olacakBen pudralıyorum canım 1 kere benimki de aşırı sivilce gibi kabarmıştı Asya da bir sürü pudra ile 2 günde geçti
Ona da bakayım yarın canım saolhamazincten çok memnunum ben de. hemen geçiriyor. çok gecmis olsun kuzuya.
Ata kuzuma da geçmiş olsun inş hemen düzelir. Ayşe de aynısı asitli kaka yakıyor hemen dün başladı yarın Bi doktorunu arayıp sprucam mamada yapmış olabilir mi kiKuzum şükür bugün daha iyi en azından ateşi kontrol altına aldık. Bir kez kustu ilaçları hep kustu dolveni ilk kez verdim onu da kustu. İçmiyor ağzını kitliyor. Huysuzluk tavan gelinciğim nasıl oldu. Nasıl aynı anda diş çıkarıp üstüne üşüttüler öperim kuzumu
Şükür daha iyi hamdolsun ama soldu. Yiyemiyor mıkırdanıp söylenip duruyor
Şükür daha iyiyiz esila da hastalanmış şimdi nasıl kuzu
O uykusuzluk tavan vallahi. İshal diş patlamadan önce başlayıp epey uzun sürdü bizde. Şimdi 4 diş aynı anda çıkıyor. Ayşemin de ondandır. Afedersin kakanın asidi pişik yapıyor. Ilık su ile silip bepanten sürüyorum biraz rsfhst ediyor
Çok sevindim ne güzel olacak sana da İpek ime de iyi eğlenceler
Şükür daha iyi toparlıyor ben pert uykusuzluk kötü N Nehir8077 siz nasıl oldunuz canım. Hepinize iyi geceler olsun