2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Yaa senin de kuzular hasta mı geçmiş olsun baharım benim kızımda serumla toparladı ishal kusma vardı salgına tutuldu senin de Allah yardımcın olsun her şey üst üste gelmiş hep öyle olur ya
Sağol canım sizede geçmiş olsun bizde salgına tutulduk. Valla serum olmasa biraz zor toparlanırlardi.

Günaydın canım benimkiler iyi Allah'a şükür. Asım pasamiz nasıllar, yaramazlık varmı, yoruyormu seni.
baktım hepsi ayni, sabrediyoruz işte mecbur baharcigim, Allah sağlık versin de. bu aralar negatif enerji var üstümde. pek yansıtmayayim diyorum.

Kızlar bademcikler fena iltihap olmus.doktorun bakarken yüzü ekşidi resmen
Antibiyotik aldık eve geldik.hepinize teşekkür ederim merak etmişsiniz.ates biraz daha sürer dedi.
Dün okudum ama cevap yazamadım canım şimdi nasıl oldu kuzucuk geceyi rahat geçirmiştir
Ayy işte aynı ben bu hafta eğitime gidiyorum ya günlük kıyafet değiştirince baktım ki gömlekler tunikler olmuyorevde kaldıkça rahat olan ne varsa giydim durdum şimdi hergün çıkınca farkına vardım çalışmak toparlıyormuş beni okula giderken daha çok dikkat ediyordum yürüyerek en fazla yarım saat yolum var okulla ev arası çoğu zaman dersim erken biteceği zaman arabayı almayıp eşimle gidip yürüyerek dönüyordum öğretmen arkadaşların çoğu dit dal gibiler ama hep diyetteler orda da kaçamak yapamayınca iyiydi ama evde durmak mahvetti beni
Diş ağrısı Ayşeciği de mahvetti ya uuzn zamandır gece hiç bukadar huzursuz olmamıştı ervanında dişi çıkarken ishal oluyor mu? Ayşe yine ishal dünden beri ve hemen pişik oluyor hemde öyle böyle değil
Yaa senin de kuzular hasta mı geçmiş olsun baharım benim kızımda serumla toparladı ishal kusma vardı salgına tutuldu senin de Allah yardımcın olsun her şey üst üste gelmiş hep öyle olur ya
Kuzum sizde nasıl durumlar prenses nasıl geçmiş olsun o haydo un da ne pozları var öyle o toto tam ısırmalık

Sağol canım iyiyz biz de gecelerimiz biraz uykusuz bu ara dişlerden Haydo ve totosu ile güne başladık siz de durumlar nasıl kuzular ne durumda

Gece Ayşe çok huzursuzdu dün ishal başladı ve tabi yanında kankisi pişik yavrum ne kadar çok canı yanıyor temizliğini yapıp sık sık değiştirdim altını hatta yıkadım ıslak mendil iyice tahriş etmesin diye ama gece öyle bir ağlamaya uyandı ki yıkıyor ortalığı bacakları kaldırmış bezini çekiyor dolu değildi aslında ama az bir çiş bile yaktı demekki hemen altını değiştirdim kremledim emzirdim ama sakinleşmedi ağla ağla bir hal oldu oda oda kucağımda gezdirip sersemleyince uyuyakaldı.çok yorgun ve uykusuzum sabah erkenden kalktım eşim okula gitti ben derse girdim ordan çık az bir vakitte evi toparlamaya çalıştım sonra doğru tedaviye şimdi oturduğum kâr. Burdan eğitime gidicem sunu hazırladım ders anlatıcam hooyy hooyyy hoyyy tedavi ne eylesin bana dinlenemedikten sonra

Ateşimiz 38.9 oldu ama 39.5 olmadığı için yine biraz ferahtim. O uyudu yine de..tabi aralarda agladı.ama ben uyuyamadim. Insan tedirgin oluyor ya.sabaha karsi 2 saat kadar oturduk öyle ana kız tabi. Duru ile Umutuma da Ervama da bütün hasta bebeklere ve çocuklara Allah acil şifa versin hemen iyilessinler insAllah.
Geçti canım fıs fıs pastil kurtardı gibi bakalım sonradan bir daha çıkmazsa.
Siz nasıl oldunuz geceniz nasıldı?
Kocaman da olsalar hastalandıkları zaman gözümüzde bebek olacaklar hep sanırım. Evlat cok başka bisey insan tedirgin oluyor.gecemiz yine ateşli geçti ve bugun cok ağlıyor.hic iş yapamadım şu saat oldu.
Geçmiş olsun canım kıyamam iyi mi şimdi
Dünden bir tık iyi diyebilirim Aslim ama hala rahatsız. Haydonun ve cakinin nesi var? Ishal mi oldu onlar da yoksa? Geçmiş olsun canım
Günaydın herkese, Kalppare nzh99 N Nehir8077 kuzular nasıl? toparlanmislardir insallah azıcık.
Düne göre bir tık iyiyiz canim ama ates devam.bir de zır zır ağlama eklendi tam oldu.dun bu kadar ağlamıyordu.buugun nedense hep ağlıyor.
Ervanin dişi çıkarken net bir belirtisi yok ya. Mesela Ali ishal olur yüksek ateş ve yanak kızarması olurdu. Ama Erva degisik bazen ishal iken bazen ishal falan yok ama bol miktarda ve sık sık çis yapıyor.yani her türlü bir su kaybı oluyor. Kiyamam Aysecigime.. insAllah cabucak toparlar kuzum

Canım tekrar geçmiş olsun sebep belli en azından artık ilaca da başlamışsınız çabucak iyileşir

Çorluda değil de lüleburgaz da yaşıyor. O bilmez de eşi bilir oralı sorarım ben.

Hanimlar birsey danismak ustedim sizlere umarm aranizda anlayan olur

Benm bi olayim vardi hatirlayan hatirlar eşimi sikayt etmistm flan sikayet vazgeclmisti ustunden cok zaman gecti adres olarak oturdgm ev adresi varken kynanamgile bi kagt gitmis bugn ve cezalandirlmasi sunulur vs yaziliyor anlayamadim mahkemeye gelinmesi gerekiyor saat vs hic oyle brsey yok anlayan varsa bu durumdan ozelden yaziyi atsam bakabilir mi?

Canım tekrar geçmiş olsun sebep belli en azından artık ilaca da başlamışsınız çabucak iyileşir
Teşekkür ederiz canım
Çorluda değil de lüleburgaz da yaşıyor. O bilmez de eşi bilir oralı sorarım ben.
Burgaza da yakın bir yer hatta daha iyi bilir belki.ben de daha soramadım.ben corludalar sanıyordum demek burgazdalar. benim babam orali.. severim burgazi.hatta esim tasinalim burgaza gitsin diyor bazen
Yaa ne güzel haber senin adına sevindim canım çok bunaldım dyip duruyordun.iyi gelecek bolca eglenin mutlu sağlıklı bir tatil olsun insAllah

Ohh ne iyi gelir şimdi canım güzel geçer inşallah. Yolculuk nasıldı?

Para cezası mı gelmiş canım?eşinin E devletinden bakın tüm açılan davalar, cezalar görülür orda. Kadına şiddette özellikle kadın şikayetinden vazgeçse de süreç kamu davası olarak devam ediyor bildiğim kadarıyla sizinki de öyle olmuştur muhtemelen

Hellööööö nasılsınız kızlar
İyiyiz biz çeşmeye geldik dünür ama geri mi gitsek diye düşündük hemen araba ile alıp bırakabilirler eşimi sabahtan beri sefil oldu o dışarda bizde apartta çıkamadık nerden geldim dedim ya kıyamam Asya çok sıkıldı beni de bunalttı ha dönelim ha kalalım diye diye gün bitti eşim gelmedi hala başıma ağrılar çıktı çok uzun çalışıyor bilemedim nasıl olacak bir sordun bin ah işittim demi pek bunaldım bugün de
Siz nasılsınız damadım ne pozlar veriyor maşallah

Hadi çok sevindim sizin adınıza çok eğlenin özlem giderininşallah

Eşin yoğun çalışıyorsa dön evine canım apartta Asya seni çok yorar. Evde yine düzeni var oyalanırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…