Masallah canim toplamda kaç kg verdin ?Ahh ahh bizi bu çalışmamak mahvetti aldı başını gitti kilolar canım. Evde ne bulsam yiyormuşum hiç doymuyormuşum onu anladım ben deşükür verebiliyorum en azından o da motive ediyor. Göbeğim 6 - 7 aylık hamile gibiydi. Gitti sayılır şükür. Kiyafetlerim olmaya başladıkça daha da motive oluyorum. Gömleklerimin kolları olmuyordu düşün. Geçen giyindim ooooo anneee eskisi gibi olmuşsun dedi hemen Betüş. Ben küllerimden doğarım kızım dedim yaa anneee yeaaa diyor. Neyse çocukların da hoşuna gitti kilo verip toparlanmam.darısı başına ben 2 ay daha devam edeceğim 8 kilo daha hedefim var sonra otelde +2 alırım gelince biraz daha devam edip normal yemeye başlarım diye düşünüyorum inşallah totalde 16 kilo vermiş olacağım inşallah
8,5 kg oldu canım 2 aydaMasallah canim toplamda kaç kg verdin ?
Sagol cancagzım amin diyorumoyy kuzum benim,ilaçlarla hemen toparlar insallah. bir sıcak bir soğuk çocukların bünyesi de şaşırdı.
Biz de 10.5 kiloyuz. Bir ölçek yazıyor gibi ama emin olamadım.1 ölçekten biraz az verdim ben de.yarın bir ugrayip sorarım olmadı.artık kilo alimlari yavasladi kıpır kıpır durmuyorlar kibiz bir kullandik. 12 kilo civariydi Asimcik o sıra, gerçi hala öyle
Yarın deneyecegim gitmeyi miss.. ebeyi aradım sordum belki bilgisi vardir diye ama o da doktor bilir dedi. E nabiz a baktim ama düşmemiş ekrana.Enfeksiyonun durumu ve ervanın kilosuna göre belirleniyor o canım. Sen eczaneye ulaşmaya çalış. Yada doktoru ara o da bilir ölçüsünü kaç yazdığını
Vayy maşAllahh8,5 kg oldu canım 2 ayda
Olmaz inşallah canım o kadar yüksek. İnşallah bu gece rahat uyur sen de dinlenirsin ilacın etkisiyleBu gece de ates 39.5 olur mu acaba ya
Canim öncelikle hayırlı uğurlu olsun. Hayrabolu çok küçük bir ilçe. Cok bilgim yok maalesef. Annenlere giderken bir iki defa hayrabol yolunu kullanmıştık biraz donemecli zor bir yol. Git gel zor olabilir cocuklara.Içini de bilmiyorum ama annemlere sorayim. Kırklareline epey yakın onlar daha iyi biliyorlar.sorar yazarım. Egitim ile ilgili bir fikrim yok onu da sorarım.Kalppare canım ablamların tayini Tekirdağ Hayrabolu ya çıktı. Eniştem asker. Netten baktık biraz küçük bir ilçe gibi. Eğitim vs nasıldır ki? Tekirdağ da oturmak daha mı mantıklı olur? Yeğenlerin biri YKS diğeri LGS ye girecek bu yıl.
InsAllah..o iyi olsun daOlmaz inşallah canım o kadar yüksek. İnşallah bu gece rahat uyur sen de dinlenirsin ilacın etkisiyle
Sağol canım benim Allah hepsini korusun kollasin.Allah daha da iyi etsin canım en kısa zamanda durucuk yeniden güzel güzel dans etsin müzikte bizde izleyelim yakışıklı abiside eşlik etsin ona
Eşler hep aynı demekki dün çok yorgundum hala da işlerim bitmemişti sen uyutuver diyorum eşime benle uyumuyor uyutamıyorum diyor bahane uğraşmak istemiyor sanki ben uyuyunca tık diye uyuyorum binbir takla takıyorum.
Bu arada kilo olayı bende aldı başını gidiyor hiç bu kiloda olmamıştım hamilelik hariç acil bişeyler yapmam lazım
İyi canım benimkiler çok şükür.Ikı diş birden pırtladı.hiç ikisi birden çıkmamıştı aynı anda. Herhalde ondan bu kadar zorlandı yavrucuğum.ama şükür çıktı.agladi bağırdı falan ama..ateşi düşer biraz diye umut ediyorum. Hala uyumadı bu arada tabi diş derdinden.
N Nehir8077 canim gün içinde telaştan yazamadım ama aklımdaydiniz.nasil oldu yavrucaklar? Kilo vermelerine üzülme.yemeye baslasinlar cabucak toparlar inşAllah
nzh99 canim damadim nasıl oldu? Daha iyidir insAllah kusmalari gecti mi?
misskokulumm miss betüş nasil oldu? Gecti mi bogaz ağrıları?
Geçti canım fıs fıs pastil kurtardı gibi bakalım sonradan bir daha çıkmazsa.Ikı diş birden pırtladı.hiç ikisi birden çıkmamıştı aynı anda. Herhalde ondan bu kadar zorlandı yavrucuğum.ama şükür çıktı.agladi bağırdı falan ama..ateşi düşer biraz diye umut ediyorum. Hala uyumadı bu arada tabi diş derdinden.
N Nehir8077 canim gün içinde telaştan yazamadım ama aklımdaydiniz.nasil oldu yavrucaklar? Kilo vermelerine üzülme.yemeye baslasinlar cabucak toparlar inşAllah
nzh99 canim damadim nasıl oldu? Daha iyidir insAllah kusmalari gecti mi?
misskokulumm miss betüş nasil oldu? Gecti mi bogaz ağrıları?
Geçmiş olsun canım kıyamamBu gece de ates 39.5 olur mu acaba ya
Bizimki sallanmıyırda artık kime satayımSon 3 haftadır flan cok iyiydi ya hatta dedim ne güzel masallah diye 2 gündür bu sekildeyiz ve halim kalmıyor esimde yorgun aksam sen salla biraz dedim kiz durmuyir onda da onunda niyeti yok zaten Allah başta can sagligi versin ama cok yoruluyorum
Günaydın canım benimkiler iyi Allah'a şükür. Asım pasamiz nasıllar, yaramazlık varmı, yoruyormu seni.
Yaa senin de kuzular hasta mı geçmiş olsun baharım benim kızımda serumla toparladı ishal kusma vardı salgına tutulduSağolun kızlar etiket yapamadım. Üzerine eşimde eklendi oda aynısı. 3 kişiye bakıyorum. Duru ile umuta bez takıyorum kıyafet kalmadı evde. Tuvalete yetisene kadar kaçırıyorlar. Azda olsa kurtarıyor. Sürekli çamaşır yikiyip kurutuyorum. Eşimde yardımcı olamıyor onada ben bakıyorum. Uykusuz ve yorgunum. Bunlar iylestiginde sanırım ben tükeneceğim. Mal gibiyim herşeyi unutuyorum, kıyafetlerini yanlış giydiriyorum. Karma karışık birşey oldu herşey. Bu karisiklikta süreklide telim çalıyor. Bazen kirasim geliyor sanırım sinirlerim yıprandı. Salak salak gülüyor zaman zaman ağlıyorum çocuk gibi. İylessinler güzel bir uyku uyumadan toplanamicam.