2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Masallah canim toplamda kaç kg verdin ?

oyy kuzum benim,ilaçlarla hemen toparlar insallah. bir sıcak bir soğuk çocukların bünyesi de şaşırdı.
Sagol cancagzım amin diyorum
biz bir kullandik. 12 kilo civariydi Asimcik o sıra, gerçi hala öyle
Biz de 10.5 kiloyuz. Bir ölçek yazıyor gibi ama emin olamadım.1 ölçekten biraz az verdim ben de.yarın bir ugrayip sorarım olmadı.artık kilo alimlari yavasladi kıpır kıpır durmuyorlar ki
Enfeksiyonun durumu ve ervanın kilosuna göre belirleniyor o canım. Sen eczaneye ulaşmaya çalış. Yada doktoru ara o da bilir ölçüsünü kaç yazdığını
Yarın deneyecegim gitmeyi miss.. ebeyi aradım sordum belki bilgisi vardir diye ama o da doktor bilir dedi. E nabiz a baktim ama düşmemiş ekrana.

Ali ile hayali bir oyun kurduk. Elimizde civciv varmış gibi seviyoruz falan.erva bakıyor bi elimize bi yüzümüze.bastan kızdi elimize vurdu falan ama sonra o da gülmeye basladi bence çocuk annenle abim delirdi caktırmayalim ben de güleyim bari dedi ama tabi kısa sürdü sonra başladı gene mızırdanmaya.simdi sallıyorum.Ali de odasında hayali civcivi ile konuşuyor

Canim öncelikle hayırlı uğurlu olsun. Hayrabolu çok küçük bir ilçe. Cok bilgim yok maalesef. Annenlere giderken bir iki defa hayrabol yolunu kullanmıştık biraz donemecli zor bir yol. Git gel zor olabilir cocuklara.Içini de bilmiyorum ama annemlere sorayim. Kırklareline epey yakın onlar daha iyi biliyorlar.sorar yazarım. Egitim ile ilgili bir fikrim yok onu da sorarım.

S Susam_tanesi susamin kardesi de corluda idi. Onun da bilgisi vardir belki.bir sorsa guzel olur. Ben pek bilemiyorum buraları.yeniyim daha

Sağol canım benim Allah hepsini korusun kollasin.

Ikı diş birden pırtladı.hiç ikisi birden çıkmamıştı aynı anda. Herhalde ondan bu kadar zorlandı yavrucuğum.ama şükür çıktı.agladi bağırdı falan ama..ateşi düşer biraz diye umut ediyorum. Hala uyumadı bu arada tabi diş derdinden.

N Nehir8077 canim gün içinde telaştan yazamadım ama aklımdaydiniz.nasil oldu yavrucaklar? Kilo vermelerine üzülme.yemeye baslasinlar cabucak toparlar inşAllah

nzh99 canim damadim nasıl oldu? Daha iyidir insAllahkusmalari gecti mi?

misskokulumm miss betüş nasil oldu? Gecti mi bogaz ağrıları?

İyi canım benimkiler çok şükür.
biraz ishalleri var oda eskisi gibi çok değil. Yok canım üzülmüyorum alırlar tekrardan. Giden kilo olsun hayat boyu hep değişecek nasılsa. Erva kızımız inşallah iyi bir gece geçirmiştir.

Geçti canım fıs fıs pastil kurtardı gibi bakalım sonradan bir daha çıkmazsa.
Siz nasıl oldunuz geceniz nasıldı?

Bizimki sallanmıyırda artık kime satayım napalım geçer elbet diyebekliyorum

Yaa senin de kuzular hasta mı geçmiş olsun baharım benim kızımda serumla toparladı ishal kusma vardı salgına tutuldu senin de Allah yardımcın olsun her şey üst üste gelmiş hep öyle olur ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…