2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Hâlâ fitili atmadi ya sizce nrmal mi hic byle olmamisti tuvalet sorunu yoktu iyi yapiyodu ondan mi atmadi acaba ama rahatladi gaz atinca smdi uyudu bakalm.
Fitil sizce ne kdar sure icinde durmasi lazm atamazsa napabilirim zarari olur mu sizce

Teşekkürler canım ileteyim bizimkilere hemen

Çok şükür popa havada uyudu kızım çok acı çekti sabaha kadar rahatça uyusa bari ama ben yarın kesin pert neyse uyuyayım hemen
Yaa çok geçmiş olsun canım pişik belasından çok çektim ben de büyük kızda. Çeşit çeşit krem kullandım neler yaptım olmadı. Salak kafam doktora gitmeyi akıl edemedim. Rutin kontrolde doktor açtı baktı. Oooo mantar olmuş bu dedi troysd krem vardı kortizonlu onunla başka bir krem daha yazdı ikisini karıştır sür dedi. 3.sürüşte geçti gitti bir daha da olmadı o kadar ciddi boyutta. Ayşeyle yediği birşey de dokunmuş olabilir. Göktuğ ilk domates yediğinde oldu bir süre sonra alıştı sanırım olmuyor artık. Bir düşün farklı ne yemiş olabilir

Yaa canım benim minik kuzum iyi olur inşallah Haydo iyi de çaki hastaydı ishal kusma vardı şekerparem şimdi iyi şükür
Ya kötü olmuş ama olsun pes etme hemen dönmeyi düşünme du bakalım mesleki bişey mi için gittiniz dünürüm.. Biz de iyiyiz Urfa sıcaklarında eriyoruz
Sevindim canım iyi olmasına kuzucuklar hasta olmasın Esila da iyi çok şükür

Evet canım görevlendirme oldu ama burda 16 saat falan çalışıyor adamı görmüyoruz bile girmedik şimdilik duruyoruz inşallah iyi gelir bize de ya başladı sıcaklar Urfa yanmaz mı hiç baygın gezersiniz artık

Missim sabah götürdük doktora mantar değil ama ishali etkisiyle oluşmuş 3 krem verdi karıştırıp sürücez 2 güne geçer dedi inş bakalım çok canı yandı yavrum ağlamaktan küçüldü resmen suratı

Yavrum benim kıyamam ya biz de zor bir gece geçirdik. Inledi ağladı hep.. adıdıdı deyip deyip ağlıyor ama neresinin acidigini söyleyemiyor.sabah eşime verdim uyudum biraz ama sanki tüm kas ve kemiklerim ağrıyor gibi hissediyorum ya Aysecik de daha iyidir insAllah

Canım Kadir alerjik.. hem de inek etine alerjik. Inek sütü pekala dokunur.. artık vermesen bile 3 gün, 1 hafta hatta 15 güne kadar rahatsiz edebilir.bir sure sut verme.. dokunmuyorsa yogurt ver. Yogurt mayalanınca kimyasi degisiyor pek dokunmuyor.

Oy oy geçmiş olsun..yavrular hasta olmasin ya

Yaaa süt de mi dokunur yani o hic aklima gelmedi ama süt vicudnda bi etki yapmadi vrsey gormedm hic.ama market sütü vermistm yogirt seviyor yemek yaninda yiyor sadece mama vermeyp sut vermek istedm gece icine bebe biskuvisi ile hic aklima gelmedi acikcasi

Kizlar sormayin başımıza gelenleri...
Erva elif minik bir leblebi kadar bir parça faber castell mum yapıştırıcı yedi.ben de o korkuyla gittim zehir danışma merkezini aradım.kayit açıyoruz gidip bişey olmadigini ispat edin tarzında konustular. Ben de alıp özel hastaneye acile götürdüm.doktor bisey olmayacagini kaka takibi yapmami istedi. Ama ucret almadilar.kayit acma bisey yok dedi doktor.bosuna parasi gitmesin dedi. Ben de acin gerekirse gitsin dedim.doktor da hanimefendi bisey yok niye bosuna kayit acalim evinize gidin dedi.
Simdi bu zehir danisma biz hastanelerden dönüş bekleyecegiz dedi. Simdi Ben ne yapayım kayıt da acmadi doktor. Ben de ararlarsa ne diyeyim dedim.onlar da doktor böyle dedi dersiniz dedi. Ama acaba aramadan dönüş olmadi deyip bi islem falan yaparlar mi? Simdi ben arayip durumu izah edeyim mi? Daha da önemlisi bana inanirlar mi?aptal kafam keske bastan doktora gitseydim.zaten yemesiyle 20 dk sonra falan acildeydim.aramama gerek yoktu ki

Gmiş olsun canım ya ne bu üst üstegeldi
Konu ile ilgili bilgim yok zehir danışma hattını ilk defa senden duydum hatta

kızlar bu ara çok hasta oluyor ateşleniyor çocuklar. bende kullanmıştım civanda. neden açıklanmamış ama yine de paylaşayım dedim sizlerle
Bunlar da bir doktorun paylaşımı kızlar

Eklentiler

• FE447637-2B14-411E-B575-30AA90016FDA.png
    419,8 KB · Görüntüleme: 36
  • A6C440AA-A7EB-41DD-8C48-B6FFF07217F6.png
    427,8 KB · Görüntüleme: 38
Gmiş olsun canım ya ne bu üst üstegeldi
Konu ile ilgili bilgim yok zehir danışma hattını ilk defa senden duydum hatta
Sagol canim.. simdi ben de ne yapsam hatti arayip boyle boyle oldu mu desrm napsam bilemedim.takip edicez falan dediler ama hastane de kayit acmadi.kafam karisik.

Bu saat oldu uyumadık
Ah bu bebeler
Hanımağam nasıl kuzum iyice geçti mi rahatsızlığı
Şükür ilaçsız geçirdik gibi. DR fitil vermişti bir kere vermeye çalıştık çok da beceremedik. O da toplatılıyormuş. Hemen attık. Allahım korusun
Dişler çıkarken ishal oluyor işte onun asidi de pişk yapıyor. Kıyamam işte o can havliyle nasıl ağlamaz kuzum Benim ağzı var dili yok
Mama da yapabilir ama daha çok diş çıkarken oluyor işte gelmiş geçmiş olsun kuzum
Canım kafadan fitil verme. Gaz çıkaramadı diye verilmez. Bak toplatılmış fitil . Allah korusun makatına zarar verir. İlaca yüklenme. Ayrıca Kadir’in bünyesi allerjen. Süt olmaz ona dokunur. Dokunmuş da. Ayrıca vücuttaki demiri de azaltır. Doktorlar da önermiyor.
Hâlâ fitili atmadi ya sizce nrmal mi hic byle olmamisti tuvalet sorunu yoktu iyi yapiyodu ondan mi atmadi acaba ama rahatladi gaz atinca smdi uyudu bakalm.
Fitil sizce ne kdar sure icinde durmasi lazm atamazsa napabilirim zarari olur mu sizce
Fitil 39,5 ateşten sonra verilebilir demişti doktorumuz. Ama zararı var ki toplatılıyor.
Oy kıyamam ayşeme şifa olsun iyi gelsin kremler.
Ahh ervam hiç boş bırakmaya gelmiyor. Dünürüm nerden aklına geldi zehir danışma merkezini atamak, ki ben böyle bir merkezin varlığını ilk kez duydum, yapmazlar bence işlem rahat ol.
Bunlar da bir doktorun paylaşımı kızlar
Bize de yazmıştı dr Salı günü. 1 kez verdik de. Şimdi attık daha da vermem
Sagol canim.. simdi ben de ne yapsam hatti arayip boyle boyle oldu mu desrm napsam bilemedim.takip edicez falan dediler ama hastane de kayit acmadi.kafam karisik.
Sen çocuğu takip et kakayı. Hiç bulandırma arayıp da

İyi gibi canım ama şu ara ishal mi değil mi çözemiyorum bir türlü bazen 3bazen 5 kez kaka yapıyor ilk kakası normal diğerleri sarı az diş erleri de şiş ondan mı acaba bilmiyorum ki ilk defa karşılaştım bu durumla takipteyim şimdi bakalım
Sen nasılsın ata nasıl kusması tam geçti mi canım

Kız öyle bir hat mı varmış çok Cahılımmm
Sıkıntı olmaz canım aradıklarında durumu izah et yada ara tekrardan ne olacak

misskokulumm Sordum onlar da hayraboluda yaşanmaz gibi konuştular. Lüleburgaz veya tekirdağ olabilir yaşamak için. Tekirdağ zaten il lüleburgaz da ilçe olmasına rağmen bağlı olduğu il olan kırklareli nden daha gelişmiş bir ilçe. En yakın bu iki yer yaşamak için güzel gibi sanki. Ama bi gidip kendileri de görseler araştırsalar daha iyi olur gibi görünüyor.

Bu arada tekirdağ bayır mıymış? Lüleburgaz a giderken her yer dümdüz gibiydi. etrafta dağı geçtim tepe bile yok. Ben her gidişimde çok şaşırıyorum hatta sanki iyice baksam çook uzaklarda denizi görürüm gibi hissediyorum. Mayıs ayında düğünde o kadar rüzgar vardı ki onu da o düzlüğüne açıklığına bağlamıştık karadenizden marmaraya marmaradan karadenize esiyor arada da biz kalıyoruz gibiydi ama çok güzel boylu boyunca yeşillik ovalar ayçiçeği tarlaları çok güzel bir doğaydı
Ohh ne iyi gelir şimdi canım güzel geçer inşallah. Yolculuk nasıldı?
Yolculuk biraz güzel bira sıkıntılıydı. İlk 1saat mide bulantısı artı kalkacağım ile geçti sonra uyudu yaklaşık 1 saat 45 dk falan. Sonra baktık keyfi yerinde durmayalım dedik. Tam duralım artık derken mola yerini kaçırdık. Ondan sonra da muz yedirmiştim yine mide bulantısı ve kusma ile geçti 10-15 dk durduk son bi yarım saat daha gittik derken bitti. Kötü değildi ama sonlara doğru çocuğun sabrı taştı o ağladıkça benim de can sıkıntısından sinirlerim bozuldu. Neyse ki sonu güzeldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…