- 14 Haziran 2019
- 2.219
- 7.561
Akıllı bıdık artık herşeyi çok çabuk öğreniyorlar maşallah kuzulara nasıl da büyüdüler çok şükür resmen zoru atlattık diyorum böyle gördükçekomik birşey diyim az gülelim. civana çiş nerde dedik pipisini gösterip cissss dedibiz şok çünkü öğretmedik muhtemelen abiden gördü. evettt komik olan abisini giydirirken geldi abisinin pipisini tutuverdi cissss dedi yine
yikildim
Sağol canım bugün kahvaltı yaptılar ya azda olsa, keyfim yerine geldi. Benim mutluluğum onların 2 dudak arası ile, o küçük popolarinin elindeamin canım
aminhanimaga şimdi nasıl?
canim doktora götürün ervahı böyle olmaz bemce
oyyy kıyamamiyilessinler tekrar alırlar inşallah canim
eş olayımız nasıl da aynı. kendi istemiyor zaten ne olursun sen kalk diyor öyle gönülsüz gidince de çocuk hiç susmuyor. bi sakinlestireyim yok. istiyorki o sallasın civan da hemen uyusun
Ya aslinda benim esim çocukları cok sever oynar flan ama bakmaya gelince şeytan dürtüyor sanirim. Aksam vereyim sana dedim gece saat 1 ver yanimda dursun valla ben uyurum diyor dalga geciyor sanki o değil bu stresle kiza bağırmaya basladim yine aksam oda gülüyor hoppa yapiyor oyun oynuyor anlayacağın oda takmıyor beni. Birde diyet yapmaya calisiyorum oda geriyor beni ama zayıflamakta lazim of baya dertlendim :)amin canım
aminhanimaga şimdi nasıl?
canim doktora götürün ervahı böyle olmaz bemce
oyyy kıyamamiyilessinler tekrar alırlar inşallah canim
eş olayımız nasıl da aynı. kendi istemiyor zaten ne olursun sen kalk diyor öyle gönülsüz gidince de çocuk hiç susmuyor. bi sakinlestireyim yok. istiyorki o sallasın civan da hemen uyusun
Ahaha :) herşeyi anlıyorlar zaten benim kizda cis diyor ama ben tuvalete gittigmde diyorkomik birşey diyim az gülelim. civana çiş nerde dedik pipisini gösterip cissss dedibiz şok çünkü öğretmedik muhtemelen abiden gördü. evettt komik olan abisini giydirirken geldi abisinin pipisini tutuverdi cissss dedi yine
yikildim
Çok geçmiş olsun Tez vakitte Allah şifasını versin. Benimkiler in kusması coktu o yüzden iylesmek uzun sürdü. Anca damar yolu mide bulantısı iğne ile geçiyordu. Yoksa ilaçları dahi kusuyorlardi, yemiyirlardi o yüzden hergun bulantı ilacı verdirmek için gittim acile. Bu gün daha iyiler ishal devam ediyor ama 10 dkkada bir değil kusma durdu gibi. İlk defa bugün iki lokma yediler. Atamada çok çok geçmiş olsun bulantısi kesilirse daha çabuk toparlar. Bundan önce hasyalandiklarinda emedur fitil veriyirdum kusmasin diye. Bu sefer daha kötü oldular ilaçta yoktu. Serum aldırdım. Bizimde umut 4 kilo Duru 2 kilo zayıfladı.
Neden bu ateşle bekliyorsun canım lütfen doktora getir. Sonra iylesmeleri çok zor oluyor süzülüyor lar. Diş ateşi buralara gelemz boğazları kızarmıştır. Geçmiş olsun
Ateş düşürücü ile şuan baskiliyorsun sadece. O ateşle erva üşüyor kemikleri ağrıyor gibi geliyordur. Biz yetişkinler bile ateşte ne kadar kötü oluyoruz. Acile getir lütfen bı kan alırlar gereken ilacı yazarlar. Hastalık biz büyüklere bile çok zor Allah acil şifa versin.
Üşüttü mü acaba oda gittiniz mi doktora canım
nzh99 canım tekrardan çok geçmiş olsun bugün için izin alma durumun yokmu hem Ata rahatsız hem sen çok yorgunsun keşke idare ediverseler
Kalppare dünürcanım bu kadar yükselen ateşle bekleme bence diş değildir ya bir enfeksiyon ya boğaz ya kulak bilemeyiz Bi göster istersen yavrum çok yorulmuştur keza sende öyle ama o kadar yükselen ateş tıpratmasın kuzumu
Kalppare geçmiş olsun elifime de kuzum, şimdi nasıl oldu kuzucuk. bayağı da yükselmiş ateşi.
Kalppare geçmiş olsun ateş biraz yüksek gibi acaba doktora göstersen mi??
Evet ya nasıl tatlılar şimdi söylediğimiz herşeyi anlayıp çat pat konuşmasıyla pıtı pıtı gezinmesiyle evimizin neşesi oldu minik kelebeğimAkıllı bıdık artık herşeyi çok çabuk öğreniyorlar maşallah kuzulara nasıl da büyüdüler çok şükür resmen zoru atlattık diyorum böyle gördükçe
Hadi hayırlı haberlerini bekliyorumKızlar eşim geliyor Aliyi ona bırakıp gideceğim doktora. Ates su an 37.7. Ilaci en son sabah 6 da verdim ama eller ayaklar gene buz oldu. Birazdan gene yükselecek belli ki. Herhangi bir belirti yok.nesi oldugunu anlayamadim.sadece bıyık bolgesini asla ellettirmiyor. Asiri ağlıyor ellersem.Ben dise bagliyorum ama ona eslik eden bir enfeksiyon olmasa ates bu derece yukselemzdi.
saglikci bir arkadasimi aradım, idrar yolu da olabilir covid de gotur bir doktora dedi.covid testi burun kanatabiliyor çocuklarda dedi yapmayabilirler dedi. Dolveni calpolla donusmeli ver mumkun oldukca dolven vermemeye calis dedi.ama calpol yaramiyor dedim. O da evet calpol hafif ama dolven mide kanamasi riski cok yüksek bir ilac sik verildiginde bu risk artiyor dedi.ama ateş birtek dolven ile düşüyor. E böyle dolven verip duracagima gideyim de bir bakilsin.gecen gece camı açık unutup uyumusuz. Onu hatirladim.galiba ondan hastalandi bu cocuk ya
Sağolun kızlar etiket yapamadım. Üzerine eşimde eklendi oda aynısı. 3 kişiye bakıyorum. Duru ile umuta bez takıyorum kıyafet kalmadı evde. Tuvalete yetisene kadar kaçırıyorlar. Azda olsa kurtarıyor. Sürekli çamaşır yikiyip kurutuyorum. Eşimde yardımcı olamıyor onada ben bakıyorum. Uykusuz ve yorgunum. Bunlar iylestiginde sanırım ben tükeneceğim. Mal gibiyim herşeyi unutuyorum, kıyafetlerini yanlış giydiriyorum. Karma karışık birşey oldu herşey. Bu karisiklikta süreklide telim çalıyor. Bazen kirasim geliyor sanırım sinirlerim yıprandı. Salak salak gülüyor zaman zaman ağlıyorum çocuk gibi. İylessinler güzel bir uyku uyumadan toplanamicam.
Allah daha da iyi etsin canım en kısa zamanda durucuk yeniden güzel güzel dans etsin müzikte bizde izleyelim yakışıklı abiside eşlik etsin onaSağol canım bugün kahvaltı yaptılar ya azda olsa, keyfim yerine geldi. Benim mutluluğum onların 2 dudak arası ile, o küçük popolarinin elindeKilo sorun değil yemeye başlayınca alırlar tekrardan. Umut bu ara makarna borege biraz fazla dadanmisti Onları eritti sağlık olsun.
Eşler hep aynı demekki dün çok yorgundum hala da işlerim bitmemişti sen uyutuver diyorum eşime benle uyumuyor uyutamıyorum diyor bahane uğraşmak istemiyor sanki ben uyuyunca tık diye uyuyorum binbir takla takıyorum.Ya aslinda benim esim çocukları cok sever oynar flan ama bakmaya gelince şeytan dürtüyor sanirim. Aksam vereyim sana dedim gece saat 1 ver yanimda dursun valla ben uyurum diyor dalga geciyor sanki o değil bu stresle kiza bağırmaya basladim yine aksam oda gülüyor hoppa yapiyor oyun oynuyor anlayacağın oda takmıyor beni. Birde diyet yapmaya calisiyorum oda geriyor beni ama zayıflamakta lazim of baya dertlendim :)
Ahaha :) herşeyi anlıyorlar zaten benim kizda cis diyor ama ben tuvalete gittigmde diyorbakalim bu yazın denicem tuvalete alıştırmayı.
Yaa valla evde dura dura insan yemek istiyor malesefAllah daha da iyi etsin canım en kısa zamanda durucuk yeniden güzel güzel dans etsin müzikte bizde izleyelim yakışıklı abiside eşlik etsin ona
Eşler hep aynı demekki dün çok yorgundum hala da işlerim bitmemişti sen uyutuver diyorum eşime benle uyumuyor uyutamıyorum diyor bahane uğraşmak istemiyor sanki ben uyuyunca tık diye uyuyorum binbir takla takıyorum.
Bu arada kilo olayı bende aldı başını gidiyor hiç bu kiloda olmamıştım hamilelik hariç acil bişeyler yapmam lazım
Oyy kiyamam ya gecmis olsun cokKızlar bademcikler fena iltihap olmus.doktorun bakarken yüzü ekşidi resmen
Antibiyotik aldık eve geldik.hepinize teşekkür ederim merak etmişsiniz.ates biraz daha sürer dedi.
Oyy kuzum çok geçmiş olsun ilaçlarla hemen toparlar inşallah canım. Sana da kolaylıklar diliyorumKızlar bademcikler fena iltihap olmus.doktorun bakarken yüzü ekşidi resmen
Antibiyotik aldık eve geldik.hepinize teşekkür ederim merak etmişsiniz.ates biraz daha sürer dedi.
Yaa valla evde dura dura insan yemek istiyor malesef
Oyy kiyamam ya gecmis olsun cok
Sagolun teyzelerOyy kuzum çok geçmiş olsun ilaçlarla hemen toparlar inşallah canım. Sana da kolaylıklar diliyorum
oyy kuzum benim,ilaçlarla hemen toparlar insallah. bir sıcak bir soğuk çocukların bünyesi de şaşırdı.Kızlar bademcikler fena iltihap olmus.doktorun bakarken yüzü ekşidi resmen
Ahh ahh bizi bu çalışmamak mahvetti aldı başını gitti kilolar canım. Evde ne bulsam yiyormuşum hiç doymuyormuşum onu anladım ben deAllah daha da iyi etsin canım en kısa zamanda durucuk yeniden güzel güzel dans etsin müzikte bizde izleyelim yakışıklı abiside eşlik etsin ona
Eşler hep aynı demekki dün çok yorgundum hala da işlerim bitmemişti sen uyutuver diyorum eşime benle uyumuyor uyutamıyorum diyor bahane uğraşmak istemiyor sanki ben uyuyunca tık diye uyuyorum binbir takla takıyorum.
Bu arada kilo olayı bende aldı başını gidiyor hiç bu kiloda olmamıştım hamilelik hariç acil bişeyler yapmam lazım
biz bir kullandik. 12 kilo civariydi Asimcik o sıra, gerçi hala öyleKizlar augmentin verdi doktor.ama olcek yazan yer silindi kolonya ile dokununcaşimdi ben 1 ölçek mi vereyim? 1 den az mi? Doktor da bisi demedi.eczaneye de ulaşamıyorum. Kullananlar nasil kullandi? Daha once 1 den az vermiştik ama büyüdü artik.bilemedim
Enfeksiyonun durumu ve ervanın kilosuna göre belirleniyor o canım. Sen eczaneye ulaşmaya çalış. Yada doktoru ara o da bilir ölçüsünü kaç yazdığınıKizlar augmentin verdi doktor.ama olcek yazan yer silindi kolonya ile dokununcaşimdi ben 1 ölçek mi vereyim? 1 den az mi? Doktor da bisi demedi.eczaneye de ulaşamıyorum. Kullananlar nasil kullandi? Daha once 1 den az vermiştik ama büyüdü artik.bilemedim