2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Canım çok teşekkür ederim bende konuşamasakta sizleri görünce çok seviniyorum

Ah ne kötü denk gelmiş neyse siz iyi olunda geçer zaman
Fizik tedaviye başladım bugün vakum bağlı şimdi elimde tel tedavi görüyorum iyi bari bu sayede oturdum da dinleniyorum biraz
Şifa olsun inşallah canımmm
Afiyetler olsun ev hali kusura bakmayın sana yanına fit kurabiye de yapacakmış karşılıklı yer sonra da yürüyüşe çıkarız
Elleri yerim
Çok geçmiş olsun ne çektiniz inşallah güzel sonuçlar alırısnuz
Kızlar arkadaşımın haftasonu transferi var neolur dua edin heyecanlı ve gerginiz
Hadi inşallah
Günaydın günaydın günaydın içiniz umut dolsun güpgüzel birgün olsun bebeler uslu dursun anneler dinlensin
Günaydın

nzh99 Kalppare N Nehir8077 rabbim şifa versin yavrucaklara hemen iyilessinler

misskokulumm Umudum- Jadesi
Sagolun canlar sanirim bende tek uykuya düşmeliyim cunku 2 gecedir uyumuyor dun gece 1 bucukta yatırabildim oysaki sabahta 8 de kalkmıştı öğleden sonra 4 gibi uyumuştu gerci gunduz uykularda 1 saat fazlada uyumuyor ama anlamadim dis mi baska birseymi
Sallıyorum uyuyor yerine bırakıyorum ayaga kalkiyor. Bu uyku konusu kafayi yedirtecek bana uyku eğitimi versem onuda beceremem gibi bu kiz 5 dk poposunun ustune durmuyor ayakta hep oyun oynarken bile ayakta.

Çok geçmiş olsun Tez vakitte Allah şifasını versin. Benimkiler in kusması coktu o yüzden iylesmek uzun sürdü. Anca damar yolu mide bulantısı iğne ile geçiyordu. Yoksa ilaçları dahi kusuyorlardi, yemiyirlardi o yüzden hergun bulantı ilacı verdirmek için gittim acile. Bu gün daha iyiler ishal devam ediyor ama 10 dkkada bir değil kusma durdu gibi. İlk defa bugün iki lokma yediler. Atamada çok çok geçmiş olsun bulantısi kesilirse daha çabuk toparlar. Bundan önce hasyalandiklarinda emedur fitil veriyirdum kusmasin diye. Bu sefer daha kötü oldular ilaçta yoktu. Serum aldırdım. Bizimde umut 4 kilo Duru 2 kilo zayıfladı.

Geniz akıntısı muhtemelen bulantı yapıyordur. Mamadan ziyade kraker denesen, benimkilere bir hafta çubuk kraker ayran vermeye çalıştım. Doktor yememelerinden birşey olmaz, tuzlu yiyeceklerle bastır midesini demişti.

Kizlar ates 39.2 oldu ya düşürmeye çalışıyorum bIr de kizardi tenleri yer yer ama kabarti gibi degil. InsAllah duser..uyuyor diye ilaci geciktirdim diye mi oldu nedir misskokulumm iki tip ile de deniyorum canim.
Neden bu ateşle bekliyorsun canım lütfen doktora getir. Sonra iylesmeleri çok zor oluyor süzülüyor lar. Diş ateşi buralara gelemz boğazları kızarmıştır. Geçmiş olsun

Ateş düşürücü ile şuan baskiliyorsun sadece. O ateşle erva üşüyor kemikleri ağrıyor gibi geliyordur. Biz yetişkinler bile ateşte ne kadar kötü oluyoruz. Acile getir lütfen bı kan alırlar gereken ilacı yazarlar. Hastalık biz büyüklere bile çok zor Allah acil şifa versin.

Bunla geçmiş olsun Allahtan covid değil Ah kıyamam ya ben

Canım bizde de başladı osürekli ayılıyor gece 3 gündür uyku uyumuyorum hiç 1 gibi uyanıyor sabaha kadar kah üstümde kah oturuyor sürekli haraletlilik bitik haldeyim

Canım bizde de başladı osürekli ayılıyor gece 3 gündür uyku uyumuyorum hiç 1 gibi uyanıyor sabaha kadar kah üstümde kah oturuyor sürekli haraletlilik bitik haldeyim
Son 3 haftadır flan cok iyiydi ya hatta dedim ne güzel masallah diye 2 gündür bu sekildeyiz ve halim kalmıyor esimde yorgun aksam sen salla biraz dedim kiz durmuyir onda da onunda niyeti yok zaten Allah başta can sagligi versin ama cok yoruluyorum

nzh99 canım tekrardan çok geçmiş olsun bugün için izin alma durumun yokmu hem Ata rahatsız hem sen çok yorgunsun keşke idare ediverseler
Kalppare dünürcanım bu kadar yükselen ateşle bekleme bence diş değildir ya bir enfeksiyon ya boğaz ya kulak bilemeyiz Bi göster istersen yavrum çok yorulmuştur keza sende öyle ama o kadar yükselen ateş tıpratmasın kuzumu

Canım ya inan sana yazmak için girmiştim yeşimle görüştün mü sende numarası vardır Bi haber alsan diyecektim.çok şükür bununla geçmiş olsun yüksek ateş korkutuyor Rabbim esirgesin yavruları
amin canım
Aynn bende tam helinn de boşu vardır arasa mı dedim zor ya bizim ki de bir hasta bir iyi gidiyor sürekli Bu dönem böyle galiba hepsi allah tüm hastalara şifa versin
amin hanimaga şimdi nasıl?
Kizlar ates 39.2 oldu ya düşürmeye çalışıyorum bIr de kizardi tenleri yer yer ama kabarti gibi degil. InsAllah duser..uyuyor diye ilaci geciktirdim diye mi oldu nedir misskokulumm iki tip ile de deniyorum canim.
canim doktora götürün ervahı böyle olmaz bemce
oyyy kıyamam iyilessinler tekrar alırlar inşallah canim
eş olayımız nasıl da aynı. kendi istemiyor zaten ne olursun sen kalk diyor öyle gönülsüz gidince de çocuk hiç susmuyor. bi sakinlestireyim yok. istiyorki o sallasın civan da hemen uyusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…