- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
Ah güzel arkadaşımGezme konusunda trip atıyordum ondan gidemedim pek bi inatçıyım olan bana oluyor işte oturdum kaldım evde yine
Canım çok teşekkür ederim bende konuşamasakta sizleri görünce çok seviniyorumİyiz çok şükür canım görüyorum seni güzel vakit geçiriyorsun. Almila da pek tatlı olmış
Ya sorma ilk defa bu kiloları görüyorum ya başladım ip atlıyorum da bugğn 100 tane tek atladım bşr Şey olmaz şimdi tatilin tadını çıkart dönüşte yaparsın yine diyeti
Bende çok şükür iyiyim aynı almila ile uyku savaşları devamsagolasin iyiyim ebrucugum, sen nasılsın? uğraşıp duruyoruz
Ah ne kötü denk gelmiş neyse siz iyi olunda geçer zamanBu hafta evdeyim kızlar. Serviste biri pozitf çıktı beni de izolasyona aldılar. Yani iş yeri hekimi verdi bu kararı. Aslında bence çok uzun bir süre 10 gün ama yapacak bişey yok. Sonraki hafta da izin alıp memlekete gidecektim. 2 hafta işe ara vermek iyi olmayacak. Zaten kapanmalardı karantinalardı derken işe başladığımdan beri bür türlü adapte olamadım. Çocuğun da düzeni bozulup duruyor. Evde onla olmak en iyi yanı.
Şifa olsun inşallah canımmmFizik tedaviye başladım bugün vakum bağlı şimdi elimde tel tedavi görüyorum iyi bari bu sayede oturdum da dinleniyorum biraz
Elleri yerimAfiyetler olsun ev hali kusura bakmayınsana yanına fit kurabiye de yapacakmış karşılıklı yer sonra da yürüyüşe çıkarız
Çok geçmiş olsun ne çektiniz inşallah güzel sonuçlar alırısnuzBugn yine hastahanedeydik kulagina ayri vicudu icin ayri. Kulakta diger dktorun dedigi gbi sivi toplanmasi degl hava almasi var dedi ilac vs kullanmasin arada kntrolleri yapilsn korkulacak brsey degl dedi. Vicudu icin de alerji icin ve diger kani aldilar cuma cikacak alerji icin kan ama karni sirti ayri bacaktakinin ayri oldugunu dusunuyorlar gzle gorunen fark da var karni sirti benek benek bacak cok genis sekilde krmizi yaygin sekilde hayrlisi artk bilemiyorm kotu brsey cikmaz umarim iyice bikti cocuk hastahameden gorur grmez doktoru basliyo aglamaya. Dha 5 6 gun snra da aşı yapilacak tekrar nasl olacak bilemiylrm cok zorluyor beni artk
Hadi inşallahKızlar arkadaşımın haftasonu transferi var neolur dua edinheyecanlı ve gerginiz
GünaydınGünaydın günaydın günaydıniçiniz umut dolsun güpgüzel birgün olsun bebeler uslu dursun anneler dinlensin
Günaydın canımAh ne kötü denk gelmiş neyse siz iyi olunda geçer zaman
Şifa olsun inşallah canımmm
Elleri yerim
Çok geçmiş olsun ne çektiniz inşallah güzel sonuçlar alırısnuz
Hadi inşallah
Günaydın
Sagol canim benimHayırlısı ile satın gezin tatlım bende o kadar sıkıldım ki kredi borç hiç bir şey almak istemiyorum
Çok geçmiş olsun Tez vakitte Allah şifasını versin. Benimkiler in kusması coktu o yüzden iylesmek uzun sürdü. Anca damar yolu mide bulantısı iğne ile geçiyordu. Yoksa ilaçları dahi kusuyorlardi, yemiyirlardi o yüzden hergun bulantı ilacı verdirmek için gittim acile. Bu gün daha iyiler ishal devam ediyor ama 10 dkkada bir değil kusma durdu gibi. İlk defa bugün iki lokma yediler. Atamada çok çok geçmiş olsun bulantısi kesilirse daha çabuk toparlar. Bundan önce hasyalandiklarinda emedur fitil veriyirdum kusmasin diye. Bu sefer daha kötü oldular ilaçta yoktu. Serum aldırdım. Bizimde umut 4 kilo Duru 2 kilo zayıfladı.Saol baharım ateşi kontrol altına alamıyorum uyuttum ama ağlayarak uyanıyor burnu tıkalı yavaş yavaş geçecek sanırım
Babarcım sabah 7- 7 buçuk gibi uyanıyor. Öğlen 12,12.30 gibi uyuyor bazen 1,5 saat bazen 2 saat gece de 9 buçukta başlıyorum sallamaya 10 10 buçuk gibi uyuyor. D vitamini vermiyorum
Ah baharım geçmiş olsun rabbim güç kuvvet versin. Bizimki sürekli suda. Bahçe suyu da cabası DR üşütmüş dedi. Burnu fena . Zaten burnu sorunluydu. Akmasına rağmen nefes alamıyor. Yediğini çıkarıyor. Soluvwrdi.
Hava sıcak burda kuzum ama sanırım çamurlu suda fazla kaldı ondan oldu. Halsiz bitkin huysuz
Çovit geldi. Ne yalan söyleyim. Sabah 39,5 dü ateşi. Değilmiş rahatladım allahım hepsini korusun
Üşütmüş inşallah toparlar. 1 an durmayan çocuk sürekli kucağımda .
Saol dilzarım çok şiddetli üşütmüş burnu dolu. Hiç hali yok
Bahar ben de çok yorgunum ama sen iki çocuk eş allahşifa versin hemen iyileşsinler
Saol canım benim.üşütme ama ilk kez böyle cansız.
Saol can dünürüm. Daha düzenlemedi ateş normale dönmedi
Kıyamam kızçeme ne oldu bu çocuklara şimdi nasıl oldu bi iz yine sabahladık ilaçları kusunca etkisi de olmuyor fitil verdik onu da zorla verebildik hep ağlıyor
Oy kuzum inci gibi gelsin ateşi olmasın
Çok üşütmüş nasıl toparlayacak hep de kusuyor
Yine 39 küsürları gö dük fitil verdik o da ne zor oldu şaşkın olduk vallahş
Daha düzenlemedik sizz nasıl oldunuz
Geniz akıntısı muhtemelen bulantı yapıyordur. Mamadan ziyade kraker denesen, benimkilere bir hafta çubuk kraker ayran vermeye çalıştım. Doktor yememelerinden birşey olmaz, tuzlu yiyeceklerle bastır midesini demişti.
Neden bu ateşle bekliyorsun canım lütfen doktora getir. Sonra iylesmeleri çok zor oluyor süzülüyor lar. Diş ateşi buralara gelemz boğazları kızarmıştır. Geçmiş olsunKizlar ates 39.2 oldu yadüşürmeye çalışıyorum bIr de kizardi tenleri yer yer ama kabarti gibi degil. InsAllah duser..uyuyor diye ilaci geciktirdim diye mi oldu nedir misskokulumm iki tip ile de deniyorum canim.
Ateş düşürücü ile şuan baskiliyorsun sadece. O ateşle erva üşüyor kemikleri ağrıyor gibi geliyordur. Biz yetişkinler bile ateşte ne kadar kötü oluyoruz. Acile getir lütfen bı kan alırlar gereken ilacı yazarlar. Hastalık biz büyüklere bile çok zor Allah acil şifa versin.Canım refakatçi raporu diye birşey var acaba rapor mu alsan? Yavrucak epey rahatsızmış.Allahim şifa versin yavrularımıza amin.
Ervanin ateşi 39.5 oldu ama kolalti. Baş 38.7 oldu. Simdi dolven verdim sanki daha iyi geldi. Kaldirdim oynattirdim yoksa ağlayıp duruyor ıslandıkça vücudu. Bir daha yükselmesin o kadar hemen iyilessin diye dua ediyorum Rabbime.
Üşüttü mü acaba oda gittiniz mi doktora canımKizlar ates 39.2 oldu yadüşürmeye çalışıyorum bIr de kizardi tenleri yer yer ama kabarti gibi degil. InsAllah duser..uyuyor diye ilaci geciktirdim diye mi oldu nedir misskokulumm iki tip ile de deniyorum canim.
Bunla geçmiş olsun Allahtan covid değilSaol baharım ateşi kontrol altına alamıyorum uyuttum ama ağlayarak uyanıyor burnu tıkalı yavaş yavaş geçecek sanırım
Babarcım sabah 7- 7 buçuk gibi uyanıyor. Öğlen 12,12.30 gibi uyuyor bazen 1,5 saat bazen 2 saat gece de 9 buçukta başlıyorum sallamaya 10 10 buçuk gibi uyuyor. D vitamini vermiyorum
Ah baharım geçmiş olsun rabbim güç kuvvet versin. Bizimki sürekli suda. Bahçe suyu da cabası DR üşütmüş dedi. Burnu fena . Zaten burnu sorunluydu. Akmasına rağmen nefes alamıyor. Yediğini çıkarıyor. Soluvwrdi.
Hava sıcak burda kuzum ama sanırım çamurlu suda fazla kaldı ondan oldu. Halsiz bitkin huysuz
Çovit geldi. Ne yalan söyleyim. Sabah 39,5 dü ateşi. Değilmiş rahatladım allahım hepsini korusun
Üşütmüş inşallah toparlar. 1 an durmayan çocuk sürekli kucağımda .
Saol dilzarım çok şiddetli üşütmüş burnu dolu. Hiç hali yok
Bahar ben de çok yorgunum ama sen iki çocuk eş allahşifa versin hemen iyileşsinler
Saol canım benim.üşütme ama ilk kez böyle cansız.
Saol can dünürüm. Daha düzenlemedi ateş normale dönmedi
Kıyamam kızçeme ne oldu bu çocuklara şimdi nasıl oldu bi iz yine sabahladık ilaçları kusunca etkisi de olmuyor fitil verdik onu da zorla verebildik hep ağlıyor
Oy kuzum inci gibi gelsin ateşi olmasın
Çok üşütmüş nasıl toparlayacak hep de kusuyor
Yine 39 küsürları gö dük fitil verdik o da ne zor oldu şaşkın olduk vallahş
Daha düzenlemedik sizz nasıl oldunuz
Ben trip atcam senle bi yere gitmiycem diyorum çeşme görevi yazmışlar 15 gün bizde gitcez onsuz duramam kimse yok burda yine gidiyorum iyi miAh güzel arkadaşım
Canım bizde de başladı osürekli ayılıyor gece 3 gündür uyku uyumuyorum hiçnzh99 Kalppare N Nehir8077 rabbim şifa versin yavrucaklara hemen iyilessinler
misskokulumm Umudum- Jadesi
Sagolun canlar sanirim bende tek uykuya düşmeliyim cunku 2 gecedir uyumuyor dun gece 1 bucukta yatırabildim oysaki sabahta 8 de kalkmıştı öğleden sonra 4 gibi uyumuştu gerci gunduz uykularda 1 saat fazlada uyumuyor ama anlamadim dis mi baska birseymi Sallıyorum uyuyor yerine bırakıyorum ayaga kalkiyor. Bu uyku konusu kafayi yedirtecek bana uyku eğitimi versem onuda beceremem gibi bu kiz 5 dk poposunun ustune durmuyor ayakta hep oyun oynarken bile ayakta.
Son 3 haftadır flan cok iyiydi ya hatta dedim ne güzel masallah diye 2 gündür bu sekildeyiz ve halim kalmıyor esimde yorgun aksam sen salla biraz dedim kiz durmuyir onda da onunda niyeti yok zaten Allah başta can sagligi versin ama cok yoruluyorumCanım bizde de başladı osürekli ayılıyor gece 3 gündür uyku uyumuyorum hiç1 gibi uyanıyor sabaha kadar kah üstümde kah oturuyor sürekli haraletlilik bitik haldeyim
amin canımCanım ya inan sana yazmak için girmiştim yeşimle görüştün mü sende numarası vardır Bi haber alsan diyecektim.çok şükür bununla geçmiş olsun yüksek ateş korkutuyor Rabbim esirgesin yavruları
aminAynn bende tam helinn de boşu vardır arasa mı dedim zor ya bizim ki de bir hasta bir iyi gidiyor sürekli Bu dönem böyle galiba hepsi allah tüm hastalara şifa versin
canim doktora götürün ervahı böyle olmaz bemceKizlar ates 39.2 oldu yadüşürmeye çalışıyorum bIr de kizardi tenleri yer yer ama kabarti gibi degil. InsAllah duser..uyuyor diye ilaci geciktirdim diye mi oldu nedir misskokulumm iki tip ile de deniyorum canim.
oyyy kıyamamÇok geçmiş olsun Tez vakitte Allah şifasını versin. Benimkiler in kusması coktu o yüzden iylesmek uzun sürdü. Anca damar yolu mide bulantısı iğne ile geçiyordu. Yoksa ilaçları dahi kusuyorlardi, yemiyirlardi o yüzden hergun bulantı ilacı verdirmek için gittim acile. Bu gün daha iyiler ishal devam ediyor ama 10 dkkada bir değil kusma durdu gibi. İlk defa bugün iki lokma yediler. Atamada çok çok geçmiş olsun bulantısi kesilirse daha çabuk toparlar. Bundan önce hasyalandiklarinda emedur fitil veriyirdum kusmasin diye. Bu sefer daha kötü oldular ilaçta yoktu. Serum aldırdım. Bizimde umut 4 kilo Duru 2 kilo zayıfladı.
eş olayımız nasıl da aynı. kendi istemiyor zaten ne olursun sen kalk diyor öyle gönülsüz gidince de çocuk hiç susmuyor. bi sakinlestireyim yok. istiyorki o sallasın civan da hemen uyusunSon 3 haftadır flan cok iyiydi ya hatta dedim ne güzel masallah diye 2 gündür bu sekildeyiz ve halim kalmıyor esimde yorgun aksam sen salla biraz dedim kiz durmuyir onda da onunda niyeti yok zaten Allah başta can sagligi versin ama cok yoruluyorum