2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
kızlar yesimle konuştum da ata için doktor soğuk algınlığı demis. ateş-i çok yükselmiş. şimdi ateş-i düşmüş ama yemiyor kusuyormus.
Canım ya inan sana yazmak için girmiştim yeşimle görüştün mü sende numarası vardır Bi haber alsan diyecektim.çok şükür bununla geçmiş olsun yüksek ateş korkutuyor Rabbim esirgesin yavruları

kızlar yesimle konuştum da ata için doktor soğuk algınlığı demis. ateş-i çok yükselmiş. şimdi ateş-i düşmüş ama yemiyor kusuyormus.
Aynn bende tam helinn de boşu vardır arasa mı dedim zor ya bizim ki de bir hasta bir iyi gidiyor sürekli Bu dönem böyle galiba hepsi allah tüm hastalara şifa versin

Kızlar ya dişte ıshal olan bebeklerin kakaları nasıl olur nette baktım ama anlayamadım hanımağa bugğn 4 kere yaptı hatta 5 de diyebiliriz aslında sabahki ishal gibi değildi ama sonrası hep böyle az az sarı ve içinde yine satı parçacıklar vardı dişten mi dersiniz

İyi çok şükür soğuk algınlığı ise atlatır kolayca nzh99 bakar ona mis gibi 2 günde kaldırır ayağa Allahını izniyle. Midesini de üşttü demek kusuyorsa

Diş döneminde normalden daha çok ve cıvık yapıyor benim oğlan canım ama öyle sarı parçacık falan takip etmedimbenimki de hemen her yemekten sonra yapıyor bu ara sık sık. Bol su içir yarın da takip et bakalım muz yedir yoğurt bir de düzenlir inşallah

Geçmiş olsun canım. Ateşi koltuk altından klasik çubuk ölçerle ölçüyorsan ve bu değer çıkıyorsa kesinlikle dişten değildir. Çok yüksek çünkü. Temassızlar yanıltıcı oluyor gerçi sen de anlarsın ateşi olup olmadığını. 4 saate bir ver ateş düşürücüleri. Yarına geçmez yada düşmezse de doktora götür muhakkak

Offf inan içten hissettim ya kıyamam çok zor olmuş senin için inşallah sana da geçmez

Bizimki günde bir kere o da sabah yapar iki bile çok nadir parçaçık dediğim pütürlü de diyebilirim
Yaa umarım diştedir çünkü hem diğeri şişmiş hemde 10. Aydan beri 2 alt tek var endişeleniyorum çıkmadı diye
Muz yedirdim bu akşam 1 tane bakalım artık yarın nasıl olacak saol canm

Ama bir çok çocukta olması da işte bazen düşündürüyor insanı ya dediğin gibi ne yapacağız evde nasıl tutalım artık 2 yıl oldu nerdeyse

Şekerparem fazla yüksek değil mi ateş geçmiş olsun size de ama bence yarında böyle olursa bi götür istersen

Kizlar ates 39.2 oldu ya düşürmeye çalışıyorum bIr de kizardi tenleri yer yer ama kabarti gibi degil. InsAllah duser..uyuyor diye ilaci geciktirdim diye mi oldu nedir misskokulumm iki tip ile de deniyorum canim.
Canım giyinirse çıkart üstünü hiç bir şey olmasın ateşi düşene kadar ılık su ile vücudu silebilirsin bana doktor bunjn ilaçtan daha etkili olduğunu söyledi ama tatbiki ilacı da içeçek çok geçmiş olsun canım yaz buraya ateşi düşünce ne oldu bu bebelere ya mevsimsel mi açaba

Sagol canim benim insallah

Yaa geçmiş olsun.. simdi nasil ?
Saol baharım ateşi kontrol altına alamıyorum uyuttum ama ağlayarak uyanıyor burnu tıkalı yavaş yavaş geçecek sanırım
Babarcım sabah 7- 7 buçuk gibi uyanıyor. Öğlen 12,12.30 gibi uyuyor bazen 1,5 saat bazen 2 saat gece de 9 buçukta başlıyorum sallamaya 10 10 buçuk gibi uyuyor. D vitamini vermiyorum
Ah baharım geçmiş olsun rabbim güç kuvvet versin. Bizimki sürekli suda. Bahçe suyu da cabası DR üşütmüş dedi. Burnu fena . Zaten burnu sorunluydu. Akmasına rağmen nefes alamıyor. Yediğini çıkarıyor. Soluvwrdi.
Ah geçmiş olsun minik kuzum ya nerden bileceksiniz hasta olacağını hava çok sıcaktır artık olacağı varmış dediğin gibi
Hava sıcak burda kuzum ama sanırım çamurlu suda fazla kaldı ondan oldu. Halsiz bitkin huysuz
Getirme aklına kötüyü bize de haber inşallah sıkıntı yoktur canım ya
Çovit geldi. Ne yalan söyleyim. Sabah 39,5 dü ateşi. Değilmiş rahatladım allahım hepsini korusun
Çok geçmiş olsun canım üşütmedir inş biran önce toparlar
Üşütmüş inşallah toparlar. 1 an durmayan çocuk sürekli kucağımda .
Saol dilzarım çok şiddetli üşütmüş burnu dolu. Hiç hali yok
Bahar ben de çok yorgunum ama sen iki çocuk eş allahşifa versin hemen iyileşsinler
Saol canım benim.üşütme ama ilk kez böyle cansız.
nzh99 canım Ata nasil oldu daha iyisinizdir insAllah..güzel haberlerinizi bekliyoruz
Saol can dünürüm. Daha düzenlemedi ateş normale dönmedi
Kıyamam kızçeme ne oldu bu çocuklara şimdi nasıl oldu bi iz yine sabahladık ilaçları kusunca etkisi de olmuyor fitil verdik onu da zorla verebildik hep ağlıyor
Oy kuzum inci gibi gelsin ateşi olmasın
Ya kıyamam ben ona nasıl oldu canım doktor ne dedi
Çok üşütmüş nasıl toparlayacak hep de kusuyor
Yine 39 küsürları gö dük fitil verdik o da ne zor oldu şaşkın olduk vallahş

nzh99 ne yaptınız canım gittiniz mi doktora.
Daha düzenlemedik sizz nasıl oldunuz

39.5 oldu su an
Sagol canım..ilac saati gelince yukseliyor..soydum isladım hep. Simdi uyandirdim.bilincini kontrol ediyorum. Yuksek ateş diye.amma keyfi fena değil gibi ya.
Kızlar Koltuk altı 39.5 çıkıyorken alin 38.7 hangisini baz alayim ya

Canım refakatçi raporu diye birşey var acaba rapor mu alsan? Yavrucak epey rahatsızmış.Allahim şifa versin yavrularımıza amin.

Ervanin ateşi 39.5 oldu ama kolalti. Baş 38.7 oldu. Simdi dolven verdim sanki daha iyi geldi. Kaldirdim oynattirdim yoksa ağlayıp duruyor ıslandıkça vücudu. Bir daha yükselmesin o kadar hemen iyilessin diye dua ediyorum Rabbime.

Hayırlısı ile satın gezin tatlım bende o kadar sıkıldım ki kredi borç hiç bir şey almak istemiyorum

Çok geçmiş olsun canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…