Sagol canim benim insallah
Yaa geçmiş olsun.. simdi nasil ?
Saol baharım ateşi kontrol altına alamıyorum uyuttum ama ağlayarak uyanıyor burnu tıkalı yavaş yavaş geçecek sanırım
Günaydın kizlar bizde gece 1 de uyudu zar zor. Gece cok ustunu başını aciyor çorabını cikariyor örtünmek istenmiyor korkuyorum hasta olacak diye
Bugün sabah 8 de uyandırdım yoksa 10 a kadar uyuyor bu kiz önümüzdeki hafta 7 buçuğa çakacağım birde biz hala 2 uyku yapıyoruz dayanamıyor tek uykuya siz nasil saat aralığında uyduruyorsunuz?
Birde d vitaminine devam mi ?
Babarcım sabah 7- 7 buçuk gibi uyanıyor. Öğlen 12,12.30 gibi uyuyor bazen 1,5 saat bazen 2 saat gece de 9 buçukta başlıyorum sallamaya 10 10 buçuk gibi uyuyor. D vitamini vermiyorum
Geçmiş olsun canım doktora gittiniz mi, 0 ila 10 yaş arasına bulaşan salgın varmış. Cumartesiden beri hastanelere gidip duruyoruz. Umut hastalandi 1 gün sonrada Duruya geçti.
Eki Görüntüle 2867065 Hergun acildeyiz şimdi gene serum yiyorlar. Şebeke sularından sanırım dediler, duş aldilarmi diye sordu. Bizde tesadufmu bilmem yıkadım yatırdım hasta uyandılar.
Ah baharım geçmiş olsun rabbim güç kuvvet versin. Bizimki sürekli suda. Bahçe suyu da cabası DR üşütmüş dedi. Burnu fena . Zaten burnu sorunluydu. Akmasına rağmen nefes alamıyor. Yediğini çıkarıyor. Soluvwrdi.
Ah geçmiş olsun minik kuzum ya
nerden bileceksiniz hasta olacağını hava çok sıcaktır artık olacağı varmış dediğin gibi
Hava sıcak burda kuzum ama sanırım çamurlu suda fazla kaldı ondan oldu. Halsiz bitkin huysuz
Çovit geldi. Ne yalan söyleyim. Sabah 39,5 dü ateşi. Değilmiş rahatladım allahım hepsini korusun
Çok geçmiş olsun canım üşütmedir inş biran önce toparlar
Üşütmüş inşallah toparlar. 1 an durmayan çocuk sürekli kucağımda .
Rabbim sifa versin kuzuma, korktuğundan emin eylesin. iyi haberlerini bekliyoruz Atacigimin.
oyy kuzular, gül gibi oluyor çocuklar, hastalık gelmeyegorsun, çabucak toparlarlar insallah. Rabbim sifa versin kuzulara, sana da güç kuvvet versin Baharcigim.
Saol dilzarım çok şiddetli üşütmüş burnu dolu. Hiç hali yok
Sağol canım
Vallahi bilmiyorum ki doktor bugün duş alıp gelen en az 60 hasta var dedi. Sonra tahlil yaptı CRP leri yüksek değil. Doktora kalırsa şu an salgın var, şebekeden su kullanma dedi.
İnşallah canım Umut çok inatçı bir tane çubuk kraker bile yemiyor. İlacı reddediyir buda hastalığı uzatıyor.
Bahar ben de çok yorgunum ama sen iki çocuk eş allahşifa versin hemen iyileşsinler
nzh99 geçmiş olsun canım aklına kötü şeyler getirme üşütmedir inşallah sadece. Dualarımız sizinle..
N Nehir8077 baharcım size de geçmiş olsun kuzulara nolmuş böyle Allah şifalarını versin inşallah. Virüstü salgındı kimyasallardan atıklardan pislikten başımız hastalıklardan kurtulmuyor. Bu yüzyılın da savaşları bunlar olacak galiba. Sonumuz hayrolsun...
Saol canım benim.üşütme ama ilk kez böyle cansız.
nzh99 canım Ata nasil oldu daha iyisinizdir insAllah..güzel haberlerinizi bekliyoruz
Saol can dünürüm. Daha düzenlemedi ateş normale dönmedi
Erva Elif de ateşli uyandı bu sabah.. 38.2 oldu en çok.dis ateşidir insAllah. Hala ateşli. Miz mız haliyle. Doğru dürüst bisi de yemedi.
Ya kızlar Marmaranin hali ne öyle ya..canım çok sıkkın bu konuya
biz de marmara denizine kıyısı olan bir sehirdeyiz.buradada olmuş ama temizlemisler herhalde dun sahildeydik yoktu bisey. Ama su altından yenisi çikacak diyordu gecen tv de bi su bilimci. Cok üzücü
Kıyamam kızçeme ne oldu bu çocuklara şimdi nasıl oldu bi iz yine sabahladık ilaçları kusunca etkisi de olmuyor fitil verdik onu da zorla verebildik hep ağlıyor
Sena nın da huysuzluğun sebebi belli oldu . Mama bile içmiyor . 30 cc çekip bırakıyor . Karnı da aç . Üst azı dişi gördüm gibi . Tam bakamıyorum da ama var biraz patlamış . Buna şükür ki ateşimiz yok .
Oy kuzum inci gibi gelsin ateşi olmasın
Ya kıyamam ben ona nasıl oldu canım doktor ne dedi
Çok üşütmüş nasıl toparlayacak hep de kusuyor
Anemlerdeyken bende günde 2 kez çıkartıyordum ağaçlık çimenlik bir yer var orayı tanıyordu arabadan inmek istiyordu kesinlikle elini tutturmadan kendisi gezip dolaşıp çiçek topluyordu. Kap ve su olayı bizde de aynı suyu görünce çıldırıyor ama direk alıp ters çeviriyor sonra da dökülen sularla oynuyor evde kimse onun yanında su içermiyor çıldırıyor bardağı görünce merrr merrr diye kıyametler koparıyor
Aynen canım dün fena ağrımıştı bugün aşı yeri ağrıyor sadece
Aahh kuzum ya ne oldu ki o suyla oynadığı için üşütmüştür canım kötüyü getirme aklına bize de haber et merakta bırakma
Ahh yavrularım ya bu yıl hep sağlıkla oldu imtihanınız şifa olsun inş çabucak iyileşir toparlar lar ikisinin birden de hasta olması çok zor kuzulara şifa sanada güç kuvvet diliyorum
Yine 39 küsürları gö dük fitil verdik o da ne zor oldu şaşkın olduk vallahş
Sağolun kızlar etiket yapamadım. Üzerine eşimde eklendi oda aynısı. 3 kişiye bakıyorum. Duru ile umuta bez takıyorum kıyafet kalmadı evde. Tuvalete yetisene kadar kaçırıyorlar. Azda olsa kurtarıyor. Sürekli çamaşır yikiyip kurutuyorum. Eşimde yardımcı olamıyor onada ben bakıyorum. Uykusuz ve yorgunum. Bunlar iylestiginde sanırım ben tükeneceğim. Mal gibiyim herşeyi unutuyorum, kıyafetlerini yanlış giydiriyorum. Karma karışık birşey oldu herşey. Bu karisiklikta süreklide telim çalıyor. Bazen kirasim geliyor sanırım sinirlerim yıprandı. Salak salak gülüyor zaman zaman ağlıyorum çocuk gibi. İylessinler güzel bir uyku uyumadan toplanamicam.
nzh99 ne yaptınız canım gittiniz mi doktora.
Daha düzenlemedik sizz nasıl oldunuz