2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Sağolun kızlar etiket yapamadım. Üzerine eşimde eklendi oda aynısı. 3 kişiye bakıyorum. Duru ile umuta bez takıyorum kıyafet kalmadı evde. Tuvalete yetisene kadar kaçırıyorlar. Azda olsa kurtarıyor. Sürekli çamaşır yikiyip kurutuyorum. Eşimde yardımcı olamıyor onada ben bakıyorum. Uykusuz ve yorgunum. Bunlar iylestiginde sanırım ben tükeneceğim. Mal gibiyim herşeyi unutuyorum, kıyafetlerini yanlış giydiriyorum. Karma karışık birşey oldu herşey. Bu karisiklikta süreklide telim çalıyor. Bazen kirasim geliyor sanırım sinirlerim yıprandı. Salak salak gülüyor zaman zaman ağlıyorum çocuk gibi. İylessinler güzel bir uyku uyumadan toplanamicam.

Canım benim kıyamam sana ya Allah kuvvet versin.. insAllah çabucak toparlarlar yavrucuklar da esin de.. sen de rahat bir nefes alırsın

Benimki gece asla uyumadı nasıldayanıyor bu tempoya bilmiyorum ben 2 saat anca uyudum geceseviyor demekki ya bizim düzeldi aslında ama ne oldu anlamadım 2 gecedir uyumuyor nor alde sabah 7 gibi kalkar 12 gibii yatar ortalama 2 saat sonra akşam 9 da yatıyor
D vitaminine devam ediyoruz biz hala

Ya kıyamam çok çok geçmiş olsun banyo bile yaptıramayacak mıyız çocukları bu nedir ya

Ya kıyamam çok çok geçmiş olsun banyo bile yaptıramayacak mıyız çocukları bu nedir ya
Yok be güzelim olacağı varmış doktorlara kalırsa kızdı durdu. Parkami gittin marketemi soktun kalabaligami girdin, saydı. Kapalı kutularda nasıl yaşatayım. O zamanda bağışıklık olmayacak gene hastalanacak. Allah dermansız dert vermesin, böyle böyle büyüyecekler.

Ata'dan iyi haberler bekliyoruz canımm inşallah iyisinizdir merak ettim ben de nzh99
Çok geçmiş olsun size de bahar bir an önce atlatır çocuklar da eşin de inşallah kıyamam ikisine de N Nehir8077

Sağol canım inşallah Göktuğ'um nasıl sizler nasılsınız.
İyiyiz canım şükür Göktuğ tam fırlama oldu bu ara
Bugün mutfak lavabosunun altındaki dolabı açtım baktım bişeyler dökülmüş lavaboya tezgah arasını tutan bir parça var demir menteşe gibi bikaç tane var tabi. Biri düşmüş Allah Allah bu nasıl düştü ki dedim ellemedim eşim baksın gelince diye. Göktuğ geldi lavabonun altını tutarak çıkkııı çıkkııı dedi çekmiş çıkarmış sıpa Kızlarımın hiç ilgisini çekmemişti oradaki metal parçalar çıkkııı diyor bir de öyle işte canları sağolsun siz de iyileşin çabucak

Elif atesli ve ağlıyor hep ya az once agzini sileyim dedim yaygara koptu..onden yan dis geliyor sanirim cani yandi ağıdıdıdıdı diye diye agladi yavrum
Dolven ile calpolu 4 saat ara ile verebiliyor muyduk?
Zorda kalmadıkça vermeyecegim ama ates yuksek. Bugun 38.8 i gördüm. Acaba baska bisey mi diye dertlenmeye basladim.
Doktora gitmek icin de bekleyeyim dusmezse giderim diyorum kafam karışık

Canım ya bu defa Arel olmayınca civan can sıkıntısından sana mı sardı.. Az daha sabır geçecek
arel 12bucuk aylıkken bırakmıştı ya hic boyle seyler yasamadım. inan yara olacak uclari yaniyor
enerji kaybediyoruz onlar emdikçe normal canim ama geçmesine sevindim darısı basima
dünürüm artı o onlar bizi kandırıyor biz onları değil
Nereye gidiyorsan bizi de götür ay yedi beni yedi bütün gün memnuniyeti yok bi oradayız bi orda beğendiremedik hiçbir şeyi hanıma aynıyız inan
gelme benimle jadem.yanarsin
çok sinir oluyorum şu sınav olaylarına. bu kadar zor buyuttugumuz gözünün içine baktığımız çocuklar böyle uzulmemeli
canim oda yok ama parkyatagi oturma odasına aldım faydası olmadi ben orda uyuyakaliyorum daha çok çünkü memeden sn ayrılmak istemiyor. güleç yüzlüm e masallahhhhhhhh hep böyle güzel güzel uyusun ❣
seni çok iyi anlıyorum bu kadar emince regl de olamadım birkaç gün leke oldu bitti korkup test bile yaptım negatif cikti
Bu arada biz bugün aşımızı olduk şifası Allahtan ama ben psikolojik olarak mı etkilendim bilmiyorum özellikle sol tarafımda kolum ve bacağımda ağrı hissediyorum yarına geçer inş
oluyor canim ağrı ama geçiyor. antikorun bol olsun canimmm
Ben de bugün oldum öğlen. Akşama kadar hiçbirşey yoktu. Akşam kolum baya ağrımaya başladı omuz bölgesi. Bakalım yarın da yayılır belki biraz sonra geçer diye umut ediyorum.
geçer geçer ✌
yerime öpesin çok istedim inan❣
inşallah geçer
çok geçmiş olsun canim
Hastaneye gidiyoruz Ata çok hasta. Dua edin aklıma neler geliyor.
hep en kötüsünü düşünür olduk ama şükür değil.
biz yüzde 80 iki uyku yapiyiruz. 7 de kalkiyor 10bucuk 11 gibi birbucuksaat uyuyor 3bucuk4gibi de bir saat daha uyuyor aksam 9 10 gibi uyor 1 e kadar mutlaka kalkiyor sonra da saat basi kalkiyor diyebilirim
d vitamini devam bizde. kan ilacı ve b12 de veriyorum. tahliller koti gelmişti
oyyy kıyamam çok geçmiş olsun ya
amanın cok gecmis olsun sizede. bu ara zoe geçiyor hepimize.
denize bende üzgünüm ya. ne hale geldik. daha neler olacak. korkuyorum gelecekten.
dünürüm ya sizde mi herkes hasta olmuş çok gecmis olsun canim
baharım Allah sana güç versin
4 saate bir verebilirsin canim. ateş yüksek se ver bekletme canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…