Canım benim kıyamam sana yaSağolun kızlar etiket yapamadım. Üzerine eşimde eklendi oda aynısı. 3 kişiye bakıyorum. Duru ile umuta bez takıyorum kıyafet kalmadı evde. Tuvalete yetisene kadar kaçırıyorlar. Azda olsa kurtarıyor. Sürekli çamaşır yikiyip kurutuyorum. Eşimde yardımcı olamıyor onada ben bakıyorum. Uykusuz ve yorgunum. Bunlar iylestiginde sanırım ben tükeneceğim. Mal gibiyim herşeyi unutuyorum, kıyafetlerini yanlış giydiriyorum. Karma karışık birşey oldu herşey. Bu karisiklikta süreklide telim çalıyor. Bazen kirasim geliyor sanırım sinirlerim yıprandı. Salak salak gülüyor zaman zaman ağlıyorum çocuk gibi. İylessinler güzel bir uyku uyumadan toplanamicam.
İnşallah canım sizler nasılsınız neler yaptınız.Canım benim kıyamam sana yaAllah kuvvet versin.. insAllah çabucak toparlarlar yavrucuklar da esin de.. sen de rahat bir nefes alırsın
Elif uyuyor hafif atesli..simdilik diştir diyorum ama bakalimİnşallah canım sizler nasılsınız neler yaptınız.
Benimki gece asla uyumadı nasıldayanıyor bu tempoya bilmiyorum ben 2 saat anca uyudumGünaydın kizlar bizde gece 1 de uyudu zar zor. Gece cok ustunu başını aciyor çorabını cikariyor örtünmek istenmiyor korkuyorum hasta olacak diye
Bugün sabah 8 de uyandırdım yoksa 10 a kadar uyuyor bu kiz önümüzdeki hafta 7 buçuğa çakacağım birde biz hala 2 uyku yapıyoruz dayanamıyor tek uykuya siz nasil saat aralığında uyduruyorsunuz?
Birde d vitaminine devam mi ?
Ya kıyamam çok çok geçmiş olsun banyo bile yaptıramayacak mıyız çocukları bu nedir yaGeçmiş olsun canım doktora gittiniz mi, 0 ila 10 yaş arasına bulaşan salgın varmış. Cumartesiden beri hastanelere gidip duruyoruz. Umut hastalandi 1 gün sonrada Duruya geçti.Eki Görüntüle 2867065 Hergun acildeyiz şimdi gene serum yiyorlar. Şebeke sularından sanırım dediler, duş aldilarmi diye sordu. Bizde tesadufmu bilmem yıkadım yatırdım hasta uyandılar.
Yuvadan uçtu deseneTırtılımız kelebek oldu uçurduk canım
Evet ya ben de merak ediyorumnzh99 kuzum döndünüz mü hastaneden, ne dedi doktor, atacik nasil?
Yok be güzelim olacağı varmış doktorlara kalırsa kızdı durdu. Parkami gittin marketemi soktun kalabaligami girdin, saydı. Kapalı kutularda nasıl yaşatayım. O zamanda bağışıklık olmayacak gene hastalanacak. Allah dermansız dert vermesin, böyle böyle büyüyecekler.Ya kıyamam çok çok geçmiş olsun banyo bile yaptıramayacak mıyız çocukları bu nedir ya
İyiyiz canım şükür Göktuğ tam fırlama oldu bu araSağol canım inşallah Göktuğ'um nasıl sizler nasılsınız.
arel 12bucuk aylıkken bırakmıştı ya hic boyle seyler yasamadım. inan yara olacak uclari yaniyorCanım ya bu defa Arel olmayınca civan can sıkıntısından sana mı sardı.. Az daha sabır geçecek
enerji kaybediyoruz onlar emdikçe normal canim ama geçmesine sevindim darısı basimaHelinnnnn ramazanda Asim öyleydi, şimdi biraz daha iyi, döneme özgü mu acaba? çok da zor, kaburgalarım ağrıyor benim, alakası var mı psikolojik mi bilmem ama çok emince içim geçiyor, sırtım ağrıyor, inşallah geçer en kısa zamanda. (bu arada 7/24 iş buldum demene çok güldüm )
dünürüm artı o onlar bizi kandırıyor biz onları değilÇ inşallah sımsıkı tutunur ona embriyo. Asıl heyecan ve stres sonrasında başlıyor . Bekleme süreci daha stresli . İnşallah tutunur ve sağlıklı bir hamilelikle kucağına alır bebeğini .
Sena da üç gündür ağzına lokma koymuyor . Kanmıyor da artık . Önüne su koyup o şekilde yediriyordum ama şimdi cin gibi . Ne zaman yemek geliyor ne zaman su geliyor hepsinin ayrımında . Umarım diştendir. Mama yı bile zor içiyor . Taksit taksit bitiriyor mamayı . Emse herhalde az az sürekli memede olurdu . Diştir inşallah . Umarım geçici bir süreçtir de bir an önce yemeye başlarlar z
gelme benimle jadem.yanarsinNereye gidiyorsan bizi de götüray yedi beni yedi bütün gün memnuniyeti yok bi oradayız bi orda beğendiremedik hiçbir şeyi hanıma aynıyız inan
çok sinir oluyorum şu sınav olaylarına. bu kadar zor buyuttugumuz gözünün içine baktığımız çocuklar böyle uzulmemeliYa okullar açık olsaydı okulda dinlenirdik aslında dimi teneffüste içilen çay paha biçilmezdişifa olur inşallah canım tedavin
Yok canım nasıl uzak duracaklar ki stresle başa çıkma yöntemlerini öğretmek lazım. Bir ergen psikoloğna randevu aldım. Kaygı ve sınav stresi vs ile ilgili görüşelim baştan tedbir alalım dedim. O da 2 dir randevu erteliyoruz cumartesi de nikah varmış kuzenimin illa gelin başka kimseyi çağırmadım yalnız bırakmayın beni dedi tam randevu saatimizdi. Arayıp değiştirecem tekrar gününü mecbur
canim oda yok ama parkyatagi oturma odasına aldım faydası olmadi ben orda uyuyakaliyorum daha çok çünkü memeden sn ayrılmak istemiyor. güleç yüzlüm e masallahhhhhhhh hep böyle güzel güzel uyusun ❣Allah hayırlı, sağlıklı evlat nasip etsin inşallah canım dualarımız sizinle
Sağolasın canım daha iyi gibi şükür. Öyleymiş baksana doğru düzgün muayene de olamıyorsun
Vayyy sarı kafam vayybiz de günde 3 posta çıkıp kedi köpek kovalıyoruz bir gün biri ısıracak, tırnaklayacak diye korkuyorum elini tutunca da bir siniri var ki
Oyy canım Civanının dişler geliyor olabilir. Bir ara Göktuğ geldi gitti memme dedi günde kaç kere emdi bilmem azının biri o dönem çıktı mesela. Ama ben odayı ayırmanın tavsiye ederim. Ayırınca onlar da rahat ve uzun uyuyorlar. O sürekli memedeki oğlan gitti gece boyu uyuyan oğlan geldi.Bazı geceler hiç uyanmıyor bazen 1-2 kalkıyor ama o uyanmadıpı gecelerin sabahı sanki 40 gün uyumuş gibi oluyorum
seni çok iyi anlıyorum2 gündür bende dışarıdayım akşam 6-7 den önce gelemiyorum eve Ayşe bu duruma hiç alışkın değil gelince memem memem diye dolanıyor peşimde kucağımdan inmiyor tekrar gidicem sanıyor galiba yapışık geziyoruz
oluyor canim ağrı ama geçiyor. antikorun bol olsun canimmmBu arada biz bugün aşımızı olduk şifası Allahtan ama ben psikolojik olarak mı etkilendim bilmiyorum özellikle sol tarafımda kolum ve bacağımda ağrı hissediyorum yarına geçer inş
geçer geçer ✌Ben de bugün oldum öğlen. Akşama kadar hiçbirşey yoktu. Akşam kolum baya ağrımaya başladı omuz bölgesi. Bakalım yarın da yayılır belki biraz sonra geçer diye umut ediyorum.
yerime öpesin çok istedim inan❣Kalppare canım şuan öyle çizgi çizip oynayacak dönemde değiller ki dikkatleri çok dağınık ve heryeri herşeyi keşfetmek istiyorlar çılgınlar gibi bizim rutin sabah kahvaltısını yaptırıp yürüyüşe gidiyoruz parkuru 2 tur dönüp parka salıyorum bunu. Koşuyor ama nasıl pervasız koşuyor bir o yana bir bu yana, düşüyor kalkıyor, düşüyor tekrar düşüyor kaldırmıyorum artık kendi kalkıyor nerde gitmemesi gereken yer varsa oraya gidiyor falan biraz spor aletlerinde oynatıuroum sonra hadi baba seni özlemiştir babaya gidelim diyorum baabaammmm diyor biniyor arabasına yani öyle oyun modu yok henüz. Kaydırak çıkıyor kayıyor. Salıncak sevmiyor özgür olamadığı işin sanırım. Evde de öyle hiç oturmuyor sürekli hareket halinde. Hiç birşey bulamazsa cık cık yapıp kollarını kaldırıp ellerini şıklatıyor ki müzik açalım oynasın su dolu kap koyuyorum oturup oynasın biraz diye akıllıca, kabı alıp ters çeviriyor anında kızlarıma koyardım çeşit çeşit kap suyu doldurur boşaltırlardı bir yarım saat idare ederdi onları. Bu çok değişik bişey oldu ya ben kızınca da anneeemm diyor nerden biliyorsa şımarık
inşallah geçerAllah anasını ağlatmasın ama çoook tatlı asım paşam. Hepsi sokakçı bu bebelerin
Kıyamam sana. Diş yedirmiyor kuzum ne yapsın. Dönemseldir geçer inşallah.
Bırakmıyor ama hasta ettik kuzumu. Zor daldı burnu tıkalı hapşırdı DURDU gece boyu. Ağlıyor inliyor. Bişey yiyemedi
Sol kol ağrıyor ama ertesi güne kalmıyor ağrısı antikorun bol olsun
çok geçmiş olsun canimHasta ettik. İnliyor kuzum. Sanırım çamur su üşüttü. Babası benim yüzümden diyor. Dedim sen ister misin olacağı varmış. Hava sıcak ama yine de dokundu minicik bünyeye demek ki... aldım yanıma bu gece nöbetteyim.
hep en kötüsünü düşünür olduk ama şükür değil.Hastaneye gidiyoruz Ata çok hasta. Dua edin aklıma neler geliyor.
biz yüzde 80 iki uyku yapiyiruz. 7 de kalkiyor 10bucuk 11 gibi birbucuksaat uyuyor 3bucuk4gibi de bir saat daha uyuyor aksam 9 10 gibi uyor 1 e kadar mutlaka kalkiyor sonra da saat basi kalkiyor diyebilirimGünaydın kizlar bizde gece 1 de uyudu zar zor. Gece cok ustunu başını aciyor çorabını cikariyor örtünmek istenmiyor korkuyorum hasta olacak diye
Bugün sabah 8 de uyandırdım yoksa 10 a kadar uyuyor bu kiz önümüzdeki hafta 7 buçuğa çakacağım birde biz hala 2 uyku yapıyoruz dayanamıyor tek uykuya siz nasil saat aralığında uyduruyorsunuz?
Birde d vitaminine devam mi ?
oyyy kıyamam çok geçmiş olsun yaGeçmiş olsun canım doktora gittiniz mi, 0 ila 10 yaş arasına bulaşan salgın varmış. Cumartesiden beri hastanelere gidip duruyoruz. Umut hastalandi 1 gün sonrada Duruya geçti.Eki Görüntüle 2867065 Hergun acildeyiz şimdi gene serum yiyorlar. Şebeke sularından sanırım dediler, duş aldilarmi diye sordu. Bizde tesadufmu bilmem yıkadım yatırdım hasta uyandılar.
amanın cok gecmis olsun sizede. bu ara zoe geçiyor hepimize.Erva Elif de ateşli uyandı bu sabah.. 38.2 oldu en çok.dis ateşidir insAllah. Hala ateşli. Miz mız haliyle. Doğru dürüst bisi de yemedi.
Ya kızlar Marmaranin hali ne öyle ya..canım çok sıkkın bu konuyabiz de marmara denizine kıyısı olan bir sehirdeyiz.buradada olmuş ama temizlemisler herhalde dun sahildeydik yoktu bisey. Ama su altından yenisi çikacak diyordu gecen tv de bi su bilimci. Cok üzücü
dünürüm ya sizde mi herkes hasta olmuşSena nın da huysuzluğun sebebi belli oldu . Mama bile içmiyor . 30 cc çekip bırakıyor . Karnı da aç . Üst azı dişi gördüm gibi . Tam bakamıyorum da ama var biraz patlamış . Buna şükür ki ateşimiz yok .
baharım Allah sana güç versinSağolun kızlar etiket yapamadım. Üzerine eşimde eklendi oda aynısı. 3 kişiye bakıyorum. Duru ile umuta bez takıyorum kıyafet kalmadı evde. Tuvalete yetisene kadar kaçırıyorlar. Azda olsa kurtarıyor. Sürekli çamaşır yikiyip kurutuyorum. Eşimde yardımcı olamıyor onada ben bakıyorum. Uykusuz ve yorgunum. Bunlar iylestiginde sanırım ben tükeneceğim. Mal gibiyim herşeyi unutuyorum, kıyafetlerini yanlış giydiriyorum. Karma karışık birşey oldu herşey. Bu karisiklikta süreklide telim çalıyor. Bazen kirasim geliyor sanırım sinirlerim yıprandı. Salak salak gülüyor zaman zaman ağlıyorum çocuk gibi. İylessinler güzel bir uyku uyumadan toplanamicam.
4 saate bir verebilirsin canim. ateş yüksek se ver bekletme canim.Elif atesli ve ağlıyor hep yaaz once agzini sileyim dedim yaygara koptu..onden yan dis geliyor sanirim cani yandi ağıdıdıdıdı diye diye agladi yavrum
Dolven ile calpolu 4 saat ara ile verebiliyor muyduk?
Zorda kalmadıkça vermeyecegim ama ates yuksek. Bugun 38.8 i gördüm. Acaba baska bisey mi diye dertlenmeye basladim.
Doktora gitmek icin de bekleyeyim dusmezse giderim diyorum kafam karışık