2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Oyyy kuzular çok geçmiş olsun ya denizler leş gibi şebekeye de mi karışıyor acaba pislik

Hastaneye gidiyoruz Ata çok hasta. Dua edin aklıma neler geliyor.
Rabbim sifa versin kuzuma, korktuğundan emin eylesin. iyi haberlerini bekliyoruz Atacigimin.
oyy kuzular, gül gibi oluyor çocuklar, hastalık gelmeyegorsun, çabucak toparlarlar insallah. Rabbim sifa versin kuzulara, sana da güç kuvvet versin Baharcigim.

Yaa geçmiş olsun of ya
Sağol canım
Oyyy kuzular çok geçmiş olsun ya denizler leş gibi şebekeye de mi karışıyor acaba pislik
Vallahi bilmiyorum ki doktor bugün duş alıp gelen en az 60 hasta var dedi. Sonra tahlil yaptı CRP leri yüksek değil. Doktora kalırsa şu an salgın var, şebekeden su kullanma dedi.
İnşallah canım Umut çok inatçı bir tane çubuk kraker bile yemiyor. İlacı reddediyir buda hastalığı uzatıyor.

nzh99 geçmiş olsun canım aklına kötü şeyler getirme üşütmedir inşallah sadece. Dualarımız sizinle..

N Nehir8077 baharcım size de geçmiş olsun kuzulara nolmuş böyle Allah şifalarını versin inşallah. Virüstü salgındı kimyasallardan atıklardan pislikten başımız hastalıklardan kurtulmuyor. Bu yüzyılın da savaşları bunlar olacak galiba. Sonumuz hayrolsun...

Yaa miss ben çizgi olayını Ali icin demiştim erva ne anlasin cizgiden pardon yanlış anlatmışım kendimi erva dışarda sakin..aslında insanlari cok yabanciliyor.mesela disarda biri görüp laf atsa hemen ağlıyor neden bu kiz böyle bilmem
Göktuğa aferin demek babayi duyunca hemen geri dönüyor insAllah büyüdüğünde de böyle çabuk döner eve
Ya kız ile erkek arasında fark var cidden..tamam kızım diye demiyorum biraz fena fena ama gene de Ali daha zordu ikna edemezdim zır zır ağlardı hala öyle.su koymaya cesaretim yok su an miss..heryer islanir.aman aman sicaklar da yok. Kurumaz sonra ev halilari kaldirmam lazim o zaman da suyu devirip ikisi ustunde bi kostu mu biri bi yere biri bi yere ucar herhalde

Biz bazen tek bazen çift gidiyoruz tek olunca akşam 8 de yatıyor. Çift olunca 10 a doğru zor uyuyor. Dün 11 de yattı 3 saat uyudu öyle olunca bir daha yatırmadım akşam erken yattı iyi oldu. Bugün yine 11 i biraz geçe yatırdım iyice uykusu gelmişti 12 buçukta kalktı mecbur ikindi vakti vakti bir daha yatıracam. Geç kalkıyorsa tek uyku uyuyup akşam da erken yatabilir aslında.
D vitamini vermiyorum ben Bayadır

Benimki de hiç yabancılamıyor ya herkesin gözünün içine bakıyor, el sallıyor millet sallamayınca hayal kırıklığı yaşıyor bana bakıyor çocuuumm çocukların peşine takılıp gidiyor falan hepsi değişik değişik işte.
En iyisi suyla banyoda oynasınlar boşver

Erva Elif de ateşli uyandı bu sabah.. 38.2 oldu en çok.dis ateşidir insAllah. Hala ateşli. Miz mız haliyle. Doğru dürüst bisi de yemedi.

Ya kızlar Marmaranin hali ne öyle ya..canım çok sıkkın bu konuya biz de marmara denizine kıyısı olan bir sehirdeyiz.buradada olmuş ama temizlemisler herhalde dun sahildeydik yoktu bisey. Ama su altından yenisi çikacak diyordu gecen tv de bi su bilimci. Cok üzücü

Geçmiş olsun yavrulara , Allah işinizi kolaylaştırsın . Çabuk toparlasınlar inşallah

Iste bir klasik balik burcu..Ali de böyleydi

BKGK D vitamini ni biz de yaşına girince bıraktık . Doktor günlük 20 dk güneş görsün bırakabilirsiniz demişti .biz de tek uyku yapıyoruz . Ama kimi zaman tek uyku yarım saat olduğu bile oluyor . Sabah da 7-8 arası uyanıyor . Tek uyku en fazla bir buçuk saat , nadiren iki saat . Akşam yatış da en geç 21:00

Anemlerdeyken bende günde 2 kez çıkartıyordum ağaçlık çimenlik bir yer var orayı tanıyordu arabadan inmek istiyordu kesinlikle elini tutturmadan kendisi gezip dolaşıp çiçek topluyordu. Kap ve su olayı bizde de aynı suyu görünce çıldırıyor ama direk alıp ters çeviriyor sonra da dökülen sularla oynuyor evde kimse onun yanında su içermiyor çıldırıyor bardağı görünce merrr merrr diye kıyametler koparıyor
Aynen canım dün fena ağrımıştı bugün aşı yeri ağrıyor sadece

Aahh kuzum ya ne oldu ki o suyla oynadığı için üşütmüştür canım kötüyü getirme aklına bize de haber et merakta bırakma
Ahh yavrularım ya bu yıl hep sağlıkla oldu imtihanınız şifa olsun inş çabucak iyileşir toparlar lar ikisinin birden de hasta olması çok zor kuzulara şifa sanada güç kuvvet diliyorum

Yaaaa kıyamam çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…