- 11 Şubat 2008
- 7.242
- 17.391
- 40
Oyyy kuzular çok geçmiş olsun ya denizler leş gibi şebekeye de mi karışıyor acaba pislikGeçmiş olsun canım doktora gittiniz mi, 0 ila 10 yaş arasına bulaşan salgın varmış. Cumartesiden beri hastanelere gidip duruyoruz. Umut hastalandi 1 gün sonrada Duruya geçti.Eki Görüntüle 2867065 Hergun acildeyiz şimdi gene serum yiyorlar. Şebeke sularından sanırım dediler, duş aldilarmi diye sordu. Bizde tesadufmu bilmem yıkadım yatırdım hasta uyandılar.
Tırtılımız kelebek oldu uçurduk canımEvcil tırtılımız var deseydinya Asya da çok düşkün ama arada çekiniyor arada ağzına giriyor
Rabbim sifa versin kuzuma, korktuğundan emin eylesin. iyi haberlerini bekliyoruz Atacigimin.Hastaneye gidiyoruz Ata çok hasta. Dua edin aklıma neler geliyor.
oyy kuzular, gül gibi oluyor çocuklar, hastalık gelmeyegorsun, çabucak toparlarlar insallah. Rabbim sifa versin kuzulara, sana da güç kuvvet versin Baharcigim.Geçmiş olsun canım doktora gittiniz mi, 0 ila 10 yaş arasına bulaşan salgın varmış. Cumartesiden beri hastanelere gidip duruyoruz. Umut hastalandi 1 gün sonrada Duruya geçti.Eki Görüntüle 2867065 Hergun acildeyiz şimdi gene serum yiyorlar. Şebeke sularından sanırım dediler, duş aldilarmi diye sordu. Bizde tesadufmu bilmem yıkadım yatırdım hasta uyandılar.
Sağol canımYaa geçmiş olsun of ya
Vallahi bilmiyorum ki doktor bugün duş alıp gelen en az 60 hasta var dedi. Sonra tahlil yaptı CRP leri yüksek değil. Doktora kalırsa şu an salgın var, şebekeden su kullanma dedi.Oyyy kuzular çok geçmiş olsun ya denizler leş gibi şebekeye de mi karışıyor acaba pislik
İnşallah canım Umut çok inatçı bir tane çubuk kraker bile yemiyor. İlacı reddediyir buda hastalığı uzatıyor.Rabbim sifa versin kuzuma, korktuğundan emin eylesin. iyi haberlerini bekliyoruz Atacigimin.
oyy kuzular, gül gibi oluyor çocuklar, hastalık gelmeyegorsun, çabucak toparlarlar insallah. Rabbim sifa versin kuzulara, sana da güç kuvvet versin Baharcigim.
Yaa miss ben çizgi olayını Ali icin demiştimKalppare canım şuan öyle çizgi çizip oynayacak dönemde değiller ki dikkatleri çok dağınık ve heryeri herşeyi keşfetmek istiyorlar çılgınlar gibi bizim rutin sabah kahvaltısını yaptırıp yürüyüşe gidiyoruz parkuru 2 tur dönüp parka salıyorum bunu. Koşuyor ama nasıl pervasız koşuyor bir o yana bir bu yana, düşüyor kalkıyor, düşüyor tekrar düşüyor kaldırmıyorum artık kendi kalkıyor nerde gitmemesi gereken yer varsa oraya gidiyor falan biraz spor aletlerinde oynatıuroum sonra hadi baba seni özlemiştir babaya gidelim diyorum baabaammmm diyor biniyor arabasına yani öyle oyun modu yok henüz. Kaydırak çıkıyor kayıyor. Salıncak sevmiyor özgür olamadığı işin sanırım. Evde de öyle hiç oturmuyor sürekli hareket halinde. Hiç birşey bulamazsa cık cık yapıp kollarını kaldırıp ellerini şıklatıyor ki müzik açalım oynasın su dolu kap koyuyorum oturup oynasın biraz diye akıllıca, kabı alıp ters çeviriyor anında kızlarıma koyardım çeşit çeşit kap suyu doldurur boşaltırlardı bir yarım saat idare ederdi onları. Bu çok değişik bişey oldu ya ben kızınca da anneeemm diyor nerden biliyorsa şımarık
Biz bazen tek bazen çift gidiyoruz tek olunca akşam 8 de yatıyor. Çift olunca 10 a doğru zor uyuyor. Dün 11 de yattı 3 saat uyudu öyle olunca bir daha yatırmadım akşam erken yattı iyi oldu. Bugün yine 11 i biraz geçe yatırdım iyice uykusu gelmişti 12 buçukta kalktı mecbur ikindi vakti vakti bir daha yatıracam. Geç kalkıyorsa tek uyku uyuyup akşam da erken yatabilir aslında.Günaydın kizlar bizde gece 1 de uyudu zar zor. Gece cok ustunu başını aciyor çorabını cikariyor örtünmek istenmiyor korkuyorum hasta olacak diye
Bugün sabah 8 de uyandırdım yoksa 10 a kadar uyuyor bu kiz önümüzdeki hafta 7 buçuğa çakacağım birde biz hala 2 uyku yapıyoruz dayanamıyor tek uykuya siz nasil saat aralığında uyduruyorsunuz?
Birde d vitaminine devam mi ?
Benimki de hiç yabancılamıyor ya herkesin gözünün içine bakıyor, el sallıyor millet sallamayınca hayal kırıklığı yaşıyor bana bakıyor çocuuummYaa miss ben çizgi olayını Ali icin demiştimerva ne anlasin cizgiden pardon yanlış anlatmışım kendimi erva dışarda sakin..aslında insanlari cok yabanciliyor.mesela disarda biri görüp laf atsa hemen ağlıyor neden bu kiz böyle bilmem
Göktuğa aferin demek babayi duyunca hemen geri dönüyorinsAllah büyüdüğünde de böyle çabuk döner eve
Ya kız ile erkek arasında fark var cidden..tamam kızım diye demiyorum biraz fenafena ama gene de Ali daha zordu ikna edemezdim zır zır ağlardı hala öyle.su koymaya cesaretim yok su an miss..heryer islanir.aman aman sicaklar da yok. Kurumaz sonra ev halilari kaldirmam lazim o zaman da suyu devirip ikisi ustunde bi kostu mu biri bi yere biri bi yere ucar herhalde
Hastaneye gidiyoruz Ata çok hasta. Dua edin aklıma neler geliyor.
Geçmiş olsun yavrulara , Allah işinizi kolaylaştırsın . Çabuk toparlasınlar inşallahGeçmiş olsun canım doktora gittiniz mi, 0 ila 10 yaş arasına bulaşan salgın varmış. Cumartesiden beri hastanelere gidip duruyoruz. Umut hastalandi 1 gün sonrada Duruya geçti.Eki Görüntüle 2867065 Hergun acildeyiz şimdi gene serum yiyorlar. Şebeke sularından sanırım dediler, duş aldilarmi diye sordu. Bizde tesadufmu bilmem yıkadım yatırdım hasta uyandılar.
Iste bir klasik balik burcu..Ali de böyleydiBenimki de hiç yabancılamıyor ya herkesin gözünün içine bakıyor, el sallıyor millet sallamayınca hayal kırıklığı yaşıyor bana bakıyor çocuuummçocukların peşine takılıp gidiyor falan hepsi değişik değişik işte.
En iyisi suyla banyoda oynasınlar boşver
Sağlıkla gelsin insAllah canımSena nın da huysuzluğun sebebi belli oldu . Mama bile içmiyor . 30 cc çekip bırakıyor . Karnı da aç . Üst azı dişi gördüm gibi . Tam bakamıyorum da ama var biraz patlamış . Buna şükür ki ateşimiz yok .
Ya kıyamam ben ona nasıl oldu canım doktor ne dediHastaneye gidiyoruz Ata çok hasta. Dua edin aklıma neler geliyor.
Anemlerdeyken bende günde 2 kez çıkartıyordum ağaçlık çimenlik bir yer var orayı tanıyordu arabadan inmek istiyordu kesinlikle elini tutturmadan kendisi gezip dolaşıp çiçek topluyordu. Kap ve su olayı bizde de aynı suyu görünce çıldırıyor ama direk alıp ters çeviriyor sonra da dökülen sularla oynuyor evde kimse onun yanında su içermiyor çıldırıyor bardağı görünce merrr merrr diye kıyametler koparıyorKalppare canım şuan öyle çizgi çizip oynayacak dönemde değiller ki dikkatleri çok dağınık ve heryeri herşeyi keşfetmek istiyorlar çılgınlar gibi bizim rutin sabah kahvaltısını yaptırıp yürüyüşe gidiyoruz parkuru 2 tur dönüp parka salıyorum bunu. Koşuyor ama nasıl pervasız koşuyor bir o yana bir bu yana, düşüyor kalkıyor, düşüyor tekrar düşüyor kaldırmıyorum artık kendi kalkıyor nerde gitmemesi gereken yer varsa oraya gidiyor falan biraz spor aletlerinde oynatıuroum sonra hadi baba seni özlemiştir babaya gidelim diyorum baabaammmm diyor biniyor arabasına yani öyle oyun modu yok henüz. Kaydırak çıkıyor kayıyor. Salıncak sevmiyor özgür olamadığı işin sanırım. Evde de öyle hiç oturmuyor sürekli hareket halinde. Hiç birşey bulamazsa cık cık yapıp kollarını kaldırıp ellerini şıklatıyor ki müzik açalım oynasın su dolu kap koyuyorum oturup oynasın biraz diye akıllıca, kabı alıp ters çeviriyor anında kızlarıma koyardım çeşit çeşit kap suyu doldurur boşaltırlardı bir yarım saat idare ederdi onları. Bu çok değişik bişey oldu ya ben kızınca da anneeemm diyor nerden biliyorsa şımarık
Aynen canım dün fena ağrımıştı bugün aşı yeri ağrıyor sadeceAllah anasını ağlatmasın ama çoook tatlı asım paşam. Hepsi sokakçı bu bebelerin
Kıyamam sana. Diş yedirmiyor kuzum ne yapsın. Dönemseldir geçer inşallah.
Bırakmıyor ama hasta ettik kuzumu. Zor daldı burnu tıkalı hapşırdı DURDU gece boyu. Ağlıyor inliyor. Bişey yiyemedi
Sol kol ağrıyor ama ertesi güne kalmıyor ağrısı antikorun bol olsun
Hasta ettik. İnliyor kuzum. Sanırım çamur su üşüttü. Babası benim yüzümden diyor. Dedim sen ister misin olacağı varmış. Hava sıcak ama yine de dokundu minicik bünyeye demek ki... aldım yanıma bu gece nöbetteyim.
Aahh kuzum ya ne oldu ki o suyla oynadığı için üşütmüştür canım kötüyü getirme aklına bize de haber et merakta bırakmaHastaneye gidiyoruz Ata çok hasta. Dua edin aklıma neler geliyor.
Ahh yavrularım ya bu yıl hep sağlıkla oldu imtihanınız şifa olsun inş çabucak iyileşir toparlar lar ikisinin birden de hasta olması çok zor kuzulara şifa sanada güç kuvvet diliyorumGeçmiş olsun canım doktora gittiniz mi, 0 ila 10 yaş arasına bulaşan salgın varmış. Cumartesiden beri hastanelere gidip duruyoruz. Umut hastalandi 1 gün sonrada Duruya geçti.Eki Görüntüle 2867065 Hergun acildeyiz şimdi gene serum yiyorlar. Şebeke sularından sanırım dediler, duş aldilarmi diye sordu. Bizde tesadufmu bilmem yıkadım yatırdım hasta uyandılar.
Amin hepsinin Ki sağlıkla gelsin inşallahSağlıkla gelsin insAllah canım
Yaaaa kıyamam çok geçmiş olsunGeçmiş olsun canım doktora gittiniz mi, 0 ila 10 yaş arasına bulaşan salgın varmış. Cumartesiden beri hastanelere gidip duruyoruz. Umut hastalandi 1 gün sonrada Duruya geçti.Eki Görüntüle 2867065 Hergun acildeyiz şimdi gene serum yiyorlar. Şebeke sularından sanırım dediler, duş aldilarmi diye sordu. Bizde tesadufmu bilmem yıkadım yatırdım hasta uyandılar.