Hahahah ay ne güldüm
tatlı sıpam benim..sarı şeker olmuş ya görmeyeli tostilik Omerim benim
masAllah saclarına senin
biz de bugün biraz dolaştık..
erva öyle o yani bu yani karıştırayım demiyor dışarda.aksina hep bende durmak istiyor.yani evdeki halinden eser yok
ali heryere koşuyor onu kovalamaktan bitiyorum genelde
Allah korusun yavrularımızı ama dışarı çikarmak gözümde büyüyor resmen bu yüzden
tebeşir aldim seksek falan cizdik ziplasinlar eglensinler diye ama yok cocuk ille kosacak.ben de sinir koyuyorum suraya kaar kos geri gel diyorum ama bazen kopup gidiyor cok korkuyorum.kisacasi yanima birini almadan çıkmak zorluyor bizi. park da yakın degil maalesef.sokaktan da arabalar geciyor sürekli.bak yine dertlendim
Valla dünürüm tamam 0 6 yas eğitimi aldim ama pratikte 4 6 yas hakimim. Inan ben de sizlerle birlikte deneyimleyerek buyutuyorum. Ben ağladığı zaman tamam gecti diyerek dikkat dagitiyorum genelde. Ali kanmazdi ama Erva simdilik kanıyor.bilmiyorum belki Ali cok zorladigindan ervayi fark edemiyorumdur. Bizim bebeler simdi temel guven duygusunnu kazanmaya calisiyorlar. Cok mudahale etmeden basarmalari icin uygun ortam olusturacagiz.dustuugu zaman kalkmasi icin yaninda durup tesvik edecegiz.buyuk bir yara yoksa kucaklamadan. Kendi caninin acisini unutuyor basarinca.demek ki bu duygu cok onemli onlar icin.eve girmesi icin hadi zile bas hadi kapiyi ittir hadi ayakkabiyi cikar gibi yonergelerle dikkat dagitabiliriz.
Bir de şunu ekleyeyim..eger istedigi seyi zaten vereceksen cok aglatmadan ver dünürüm.yoksa agladigi icin aldigini anlarsa herseyde aglar.eger aglatmayi goze aldiysan ve vermeyeceksen o zaman da sabret.sakinlemesi icin yuzune hafif üfle veya yika. Sacini abdestteki giib mesh et. Bunlar sakinlestiriyor cocuklari.