Allah yardımcısı olsun inş emeklerinin karşılığını Rabbim kucağını hayırlı evlatlar doldurarak versin stres yapmasın bol bol duaKızlar arkadaşımın haftasonu transferi var neolur dua edinheyecanlı ve gerginiz
Canım ya bu defa Arel olmayınca civan can sıkıntısından sana mı sardı.. Az daha sabır geçecekkızlar ben iptal beni unutun gari. artık civana meme olarak işe başladım hem de kesintisiz 7 24. perişanım. uyku eğitimi geçiyor aklımdan ama öyle bir ağlaması varki sesinden apartman toplanır. halsizim yorgunum bitkinim
Az kuzum Atacık dışarısı öyle keyifli ki annesi ne yapsın çocuk evdeGünaydın sevgili dünürüm . Amin inşallah . Demek gelinciğim sinir stres yapıyor . Valla sözlüsü de aynı istediği olmadı mı yıkıyor ortalığı. Mesela içeri girmek asla istemiyor uyumak istemiyor. Sen çocuk gelişimcisin nasıl üzmeden büyüteceğiz bu çocukları
Ahh annecim dinlenmek senin neyine bende enerji fulll hadi kalk diyor paşamKalppare klozet aşkı bambaşka, biz anlamayız onlar iyi bilir. bir de burada yağmur sularını tahliye icin duvarlarda borular var, elini ordan içeri sokacak, ben de çok huylamiyorum ondan, içinde börtü böcek akrep yılan ne bileyim bilumum haşerat olabilir. nemli karanlık bir yer sonucta. deliriyor ben aldıkça, aslinda çaktırmadan dikkatini başka yöne vermeye çalışıyorum da çakal oldu, anlıyor hemen. daha yönelince aaa kedi mi varmış şurada diyorum ama oooo yemiyor bu numaraları.
sabah kahvaltıdan sonra azcik uzandım, gece çok uyandı uykumu alamadım, gitmiş çekmeceden maskeyle maske takacağımı getirmiş, dışarı gidelim diye, öyle de anasına hürmetli bir oğlan.
Eki Görüntüle 2866562
maskenin de anasını ağlatmış ama mühim değil, Asimin anasi ağlamasın da.
Allah muradını versin bu güzel duyguyu tatsın inşallahKızlar arkadaşımın haftasonu transferi var neolur dua edinheyecanlı ve gerginiz
Ya karşılıklı minik ellerden kahve çay içelim inşallahCanım alerji testi vermişsiniz.sonuca göre hareket edersiniz. Gerekirse sonucu kv ve kp de göster.gecmis olsun.
yaaaa amaaa seni yirimmo pammık ellerden bir çay alırım biz de başladık evciliğe jade teyzesi biz de size çay kahve ikram edebiliriz
Mesela tuvalete giriyir ve yakalamasam klozeti öpecek benim kızöyle bir koşusu var ki sanki sevgilisine koşuyor.opucuk ata ata gidiyor ee alınca da kıyamet kopuyor.agliyor ciglijlar kendini sıkmalar çeneyi kitlemeler titremeler bildigin öfkeleniyor iyi gunundeysem gülüyorum degilsem Allahım dayanma gücü ver diye yakariyorum.bunun gibi daha bircok atraksiyon yasiyoruz dilzarım
Bisey yoktur canım korkmaşöyle düşün; yavrunla başbaşasın bence bunlari fırsat bil üzülme
Geçmiş olsun şifa olsun canım dünürüm
Allah yardımcısı olsun canım
Ama ya kıyamam ben ona bu kadar güzel dışarı çıkma teklifi olabilir miKalppare klozet aşkı bambaşka, biz anlamayız onlar iyi bilir. bir de burada yağmur sularını tahliye icin duvarlarda borular var, elini ordan içeri sokacak, ben de çok huylamiyorum ondan, içinde börtü böcek akrep yılan ne bileyim bilumum haşerat olabilir. nemli karanlık bir yer sonucta. deliriyor ben aldıkça, aslinda çaktırmadan dikkatini başka yöne vermeye çalışıyorum da çakal oldu, anlıyor hemen. daha yönelince aaa kedi mi varmış şurada diyorum ama oooo yemiyor bu numaraları.
sabah kahvaltıdan sonra azcik uzandım, gece çok uyandı uykumu alamadım, gitmiş çekmeceden maskeyle maske takacağımı getirmiş, dışarı gidelim diye, öyle de anasına hürmetli bir oğlan.
Eki Görüntüle 2866562
Evet gsterecegim aklimda hatta onlarn oldugu ortamda kagit hep yanimda olacak ki gorsun gozleri diye surekli az az geciyo vicudu felan sukur ayni seyi yasatmak istemiyorm oglumaCanım alerji testi vermişsiniz.sonuca göre hareket edersiniz. Gerekirse sonucu kv ve kp de göster.gecmis olsun.
yaaaa amaaa seni yirimmo pammık ellerden bir çay alırım biz de başladık evciliğe jade teyzesi biz de size çay kahve ikram edebiliriz
Mesela tuvalete giriyir ve yakalamasam klozeti öpecek benim kızöyle bir koşusu var ki sanki sevgilisine koşuyor.opucuk ata ata gidiyor ee alınca da kıyamet kopuyor.agliyor ciglijlar kendini sıkmalar çeneyi kitlemeler titremeler bildigin öfkeleniyor iyi gunundeysem gülüyorum degilsem Allahım dayanma gücü ver diye yakariyorum.bunun gibi daha bircok atraksiyon yasiyoruz dilzarım
Bisey yoktur canım korkmaşöyle düşün; yavrunla başbaşasın bence bunlari fırsat bil üzülme
Geçmiş olsun şifa olsun canım dünürüm
Allah yardımcısı olsun canım
Ç inşallah sımsıkı tutunur ona embriyo. Asıl heyecan ve stres sonrasında başlıyor . Bekleme süreci daha stresli . İnşallah tutunur ve sağlıklı bir hamilelikle kucağına alır bebeğini .Kızlar arkadaşımın haftasonu transferi var neolur dua edinheyecanlı ve gerginiz
Sena da üç gündür ağzına lokma koymuyor . Kanmıyor da artık . Önüne su koyup o şekilde yediriyordum ama şimdi cin gibi . Ne zaman yemek geliyor ne zaman su geliyor hepsinin ayrımında . Umarım diştendir. Mama yı bile zor içiyor . Taksit taksit bitiriyor mamayı . Emse herhalde az az sürekli memede olurdu . Diştir inşallah . Umarım geçici bir süreçtir de bir an önce yemeye başlarlar zkızlar ben iptal beni unutun gari. artık civana meme olarak işe başladım hem de kesintisiz 7 24. perişanım. uyku eğitimi geçiyor aklımdan ama öyle bir ağlaması varki sesinden apartman toplanır. halsizim yorgunum bitkinim
Ya canım benimbiz de devam ne iştah var ne uyku. sürekli meme istiyor ve benim takatim kalmadı bu tempoda
aman yaşında canim bi şekilde. hiç yememesi inan çok zor. sürekli üstüme çıkıyor civan meme için
inşllah gönlüne göre ev olur canjm çocuklar huzurlu mutlu olsun
ay zehir verse içerik ben bu kizin elindennn
tak etti canıma kalk artık güneş toprak çiçek bıçak beni bekliyor sen hala yatakta poffff diyor annesi
Nereye gidiyorsan bizi de götürkızlar ben iptal beni unutun gari. artık civana meme olarak işe başladım hem de kesintisiz 7 24. perişanım. uyku eğitimi geçiyor aklımdan ama öyle bir ağlaması varki sesinden apartman toplanır. halsizim yorgunum bitkinim
Ya okullar açık olsaydı okulda dinlenirdik aslında dimi teneffüste içilen çay paha biçilmezdiFizik tedaviye başladım bugün vakum bağlı şimdi elimde tel tedavi görüyorum iyi bari bu sayede oturdum da dinleniyorum biraz
Yok canım nasıl uzak duracaklar ki stresle başa çıkma yöntemlerini öğretmek lazım. Bir ergen psikoloğna randevu aldım. Kaygı ve sınav stresi vs ile ilgili görüşelim baştan tedbir alalım dedim. O da 2 dir randevu erteliyoruz cumartesi de nikah varmış kuzenimin illa gelin başka kimseyi çağırmadım yalnız bırakmayın beni dedi tam randevu saatimizdi. Arayıp değiştirecem tekrar gününü mecburAh nasıl etmeli de çocukları bu stresten uzak tutmalı kıyamam ya gönlüne göre hayırlısı olsun inşallah
Allah hayırlı, sağlıklı evlat nasip etsin inşallah canım dualarımız sizinleKızlar arkadaşımın haftasonu transferi var neolur dua edinheyecanlı ve gerginiz
Sağolasın canım daha iyi gibi şükür. Öyleymiş baksana doğru düzgün muayene de olamıyorsunmisskokulumm burnum akıyor desen teste yönlendiriyorlar artık miss, geçmiş olsun.
Vayyy sarı kafam vayyKalppare klozet aşkı bambaşka, biz anlamayız onlar iyi bilir. bir de burada yağmur sularını tahliye icin duvarlarda borular var, elini ordan içeri sokacak, ben de çok huylamiyorum ondan, içinde börtü böcek akrep yılan ne bileyim bilumum haşerat olabilir. nemli karanlık bir yer sonucta. deliriyor ben aldıkça, aslinda çaktırmadan dikkatini başka yöne vermeye çalışıyorum da çakal oldu, anlıyor hemen. daha yönelince aaa kedi mi varmış şurada diyorum ama oooo yemiyor bu numaraları.
Eki Görüntüle 2866562
Oyy canım Civanının dişler geliyor olabilir. Bir ara Göktuğ geldi gitti memme dedi günde kaç kere emdi bilmem azının biri o dönem çıktı mesela. Ama ben odayı ayırmanın tavsiye ederim. Ayırınca onlar da rahat ve uzun uyuyorlar. O sürekli memedeki oğlan gitti gece boyu uyuyan oğlan geldi.kızlar ben iptal beni unutun gari. artık civana meme olarak işe başladım hem de kesintisiz 7 24. perişanım. uyku eğitimi geçiyor aklımdan ama öyle bir ağlaması varki sesinden apartman toplanır. halsizim yorgunum bitkinim
2 gündür bende dışarıdayım akşam 6-7 den önce gelemiyorum eve Ayşe bu duruma hiç alışkın değil gelince memem memem diye dolanıyor peşimde kucağımdan inmiyor tekrar gidicem sanıyor galiba yapışık geziyoruzNereye gidiyorsan bizi de götüray yedi beni yedi bütün gün memnuniyeti yok bi oradayız bi orda beğendiremedik hiçbir şeyi hanıma aynıyız inan
Çok üzülüyorum çocuklara ya yeğenim de çökmüş durumda kafasını dağıtması için bize geldi Ayşe Zeynep vakit geçiriyorlar bir arada ama şimdi de ünv sınavı kaygısı başladı ya öyle olursa ya böyle olursa diye senaryolar kafada dönmeye başladıYa okullar açık olsaydı okulda dinlenirdik aslında dimi teneffüste içilen çay paha biçilmezdişifa olur inşallah canım tedavin
Yok canım nasıl uzak duracaklar ki stresle başa çıkma yöntemlerini öğretmek lazım. Bir ergen psikoloğna randevu aldım. Kaygı ve sınav stresi vs ile ilgili görüşelim baştan tedbir alalım dedim. O da 2 dir randevu erteliyoruz cumartesi de nikah varmış kuzenimin illa gelin başka kimseyi çağırmadım yalnız bırakmayın beni dedi tam randevu saatimizdi. Arayıp değiştirecem tekrar gününü mecbur
Allah hayırlı, sağlıklı evlat nasip etsin inşallah canım dualarımız sizinle
Sağolasın canım daha iyi gibi şükür. Öyleymiş baksana doğru düzgün muayene de olamıyorsun
Vayyy sarı kafam vayybiz de günde 3 posta çıkıp kedi köpek kovalıyoruz bir gün biri ısıracak, tırnaklayacak diye korkuyorum elini tutunca da bir siniri var ki
Yerim ben o göktuğ paşayı nasıl köpek seviyordu geçen gün öyle maşallahOyy canım Civanının dişler geliyor olabilir. Bir ara Göktuğ geldi gitti memme dedi günde kaç kere emdi bilmem azının biri o dönem çıktı mesela. Ama ben odayı ayırmanın tavsiye ederim. Ayırınca onlar da rahat ve uzun uyuyorlar. O sürekli memedeki oğlan gitti gece boyu uyuyan oğlan geldi.Bazı geceler hiç uyanmıyor bazen 1-2 kalkıyor ama o uyanmadıpı gecelerin sabahı sanki 40 gün uyumuş gibi oluyorum
Evet ya okula gidince en azından arada boş ders oluyordu teneffüs öğle arası ne kıymetli zamanlardı. Geçen gün müdür yardımcısı diyor hocam sizin işiniz daha zor evde olunca ders aralarında dinlenemezsiniz ya çamaşır ya bulaşık ya yemek ya çocuk çok üzülüyorum bayan arkadaşların haline diyorduYa okullar açık olsaydı okulda dinlenirdik aslında dimi teneffüste içilen çay paha biçilmezdişifa olur inşallah canım tedavin
Yok canım nasıl uzak duracaklar ki stresle başa çıkma yöntemlerini öğretmek lazım. Bir ergen psikoloğna randevu aldım. Kaygı ve sınav stresi vs ile ilgili görüşelim baştan tedbir alalım dedim. O da 2 dir randevu erteliyoruz cumartesi de nikah varmış kuzenimin illa gelin başka kimseyi çağırmadım yalnız bırakmayın beni dedi tam randevu saatimizdi. Arayıp değiştirecem tekrar gününü mecbur
Şifa olsun canım insAllah..dusunmemeye çalış.Bu arada biz bugün aşımızı olduk şifası Allahtan ama ben psikolojik olarak mı etkilendim bilmiyorum özellikle sol tarafımda kolum ve bacağımda ağrı hissediyorum yarına geçer inş