2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Canım ya bu defa Arel olmayınca civan can sıkıntısından sana mı sardı.. Az daha sabır geçecek

Az kuzum Atacık dışarısı öyle keyifli ki annesi ne yapsın çocuk evde o suyu toprağı bırakır mı hiç

Ahh annecim dinlenmek senin neyine bende enerji fulll hadi kalk diyor paşam

Ya karşılıklı minik ellerden kahve çay içelim inşallah yerim ellerini ben

Ama ya kıyamam ben ona bu kadar güzel dışarı çıkma teklifi olabilir mi maşallah yürek dayanmaz

Evet gsterecegim aklimda hatta onlarn oldugu ortamda kagit hep yanimda olacak ki gorsun gozleri diye surekli az az geciyo vicudu felan sukur ayni seyi yasatmak istemiyorm ogluma

Helinnnnn ramazanda Asim öyleydi, şimdi biraz daha iyi, döneme özgü mu acaba? çok da zor, kaburgalarım ağrıyor benim, alakası var mı psikolojik mi bilmem ama çok emince içim geçiyor, sırtım ağrıyor, inşallah geçer en kısa zamanda. (bu arada 7/24 iş buldum demene çok güldüm)

Kızlar arkadaşımın haftasonu transferi var neolur dua edin heyecanlı ve gerginiz
Ç inşallah sımsıkı tutunur ona embriyo. Asıl heyecan ve stres sonrasında başlıyor . Bekleme süreci daha stresli . İnşallah tutunur ve sağlıklı bir hamilelikle kucağına alır bebeğini .
Sena da üç gündür ağzına lokma koymuyor . Kanmıyor da artık . Önüne su koyup o şekilde yediriyordum ama şimdi cin gibi . Ne zaman yemek geliyor ne zaman su geliyor hepsinin ayrımında . Umarım diştendir. Mama yı bile zor içiyor . Taksit taksit bitiriyor mamayı . Emse herhalde az az sürekli memede olurdu . Diştir inşallah . Umarım geçici bir süreçtir de bir an önce yemeye başlarlar z

Ya canım benim

Nereye gidiyorsan bizi de götür ay yedi beni yedi bütün gün memnuniyeti yok bi oradayız bi orda beğendiremedik hiçbir şeyi hanıma aynıyız inan

Fizik tedaviye başladım bugün vakum bağlı şimdi elimde tel tedavi görüyorum iyi bari bu sayede oturdum da dinleniyorum biraz
Ya okullar açık olsaydı okulda dinlenirdik aslında dimi teneffüste içilen çay paha biçilmezdişifa olur inşallah canım tedavin
Ah nasıl etmeli de çocukları bu stresten uzak tutmalı kıyamam ya gönlüne göre hayırlısı olsun inşallah
Yok canım nasıl uzak duracaklar ki stresle başa çıkma yöntemlerini öğretmek lazım. Bir ergen psikoloğna randevu aldım. Kaygı ve sınav stresi vs ile ilgili görüşelim baştan tedbir alalım dedim. O da 2 dir randevu erteliyoruz cumartesi de nikah varmış kuzenimin illa gelin başka kimseyi çağırmadım yalnız bırakmayın beni dedi tam randevu saatimizdi. Arayıp değiştirecem tekrar gününü mecbur

Kızlar arkadaşımın haftasonu transferi var neolur dua edin heyecanlı ve gerginiz
Allah hayırlı, sağlıklı evlat nasip etsin inşallah canım dualarımız sizinle
misskokulumm burnum akıyor desen teste yönlendiriyorlar artık miss, geçmiş olsun.
Sağolasın canım daha iyi gibi şükür. Öyleymiş baksana doğru düzgün muayene de olamıyorsun
Vayyy sarı kafam vayy biz de günde 3 posta çıkıp kedi köpek kovalıyoruz bir gün biri ısıracak, tırnaklayacak diye korkuyorum elini tutunca da bir siniri var ki
Oyy canım Civanının dişler geliyor olabilir. Bir ara Göktuğ geldi gitti memme dedi günde kaç kere emdi bilmem azının biri o dönem çıktı mesela. Ama ben odayı ayırmanın tavsiye ederim. Ayırınca onlar da rahat ve uzun uyuyorlar. O sürekli memedeki oğlan gitti gece boyu uyuyan oğlan geldi. Bazı geceler hiç uyanmıyor bazen 1-2 kalkıyor ama o uyanmadıpı gecelerin sabahı sanki 40 gün uyumuş gibi oluyorum

Nereye gidiyorsan bizi de götür ay yedi beni yedi bütün gün memnuniyeti yok bi oradayız bi orda beğendiremedik hiçbir şeyi hanıma aynıyız inan
2 gündür bende dışarıdayım akşam 6-7 den önce gelemiyorum eve Ayşe bu duruma hiç alışkın değil gelince memem memem diye dolanıyor peşimde kucağımdan inmiyor tekrar gidicem sanıyor galiba yapışık geziyoruz

Çok üzülüyorum çocuklara ya yeğenim de çökmüş durumda kafasını dağıtması için bize geldi Ayşe Zeynep vakit geçiriyorlar bir arada ama şimdi de ünv sınavı kaygısı başladı ya öyle olursa ya böyle olursa diye senaryolar kafada dönmeye başladıerkek ama mutfak işlerini çok seviyor yarın için yemek ve kek poğaca kurabiye menüleri hazırlayacağız bakalım kesin onları yaparken mutlu olur

Yerim ben o göktuğ paşayı nasıl köpek seviyordu geçen gün öyle maşallahbu arada kızın için de geçmiş olsun sonucu beklerken ki stresi yeter insana

Evet ya okula gidince en azından arada boş ders oluyordu teneffüs öğle arası ne kıymetli zamanlardı. Geçen gün müdür yardımcısı diyor hocam sizin işiniz daha zor evde olunca ders aralarında dinlenemezsiniz ya çamaşır ya bulaşık ya yemek ya çocuk çok üzülüyorum bayan arkadaşların haline diyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…