2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Sınav stresimiz vardı kızlar yeğenim girdi abimin oğlan. İstediğimiz gibi gelmedi sonuç. Çok çok üzüldük. Sabah gittim baba oğul oturmuş ağlıyorlar. Yeğenim matematik sorularını yapamayınca ağlamaya başlamış sınavda yoksa daha iyi yapardı. Stresini yönetememiş çocuk. Biraz konuştuk fen lisesi olmasın varsın Anadolu olsun şöyle böyle. Off ne zor kızlar bu yıl benim kız girecek stresi bizi aldı şimdiden.Göktığ en rahat dönemde şuan valla kıymetini bilin kızlar küçük halleri en rahat zamanları

Nasılsın canımcım evde durumlar nasıl ana kız napıyorsunuz
Günaydın canim cok şükür ıyiyiz. Sizide görüyorum ama yazamiyorum Masallah cok guzelsiniz bizde biraz maddi acıdan zora girdik arabanin borcu bizi zorluyor satışa çıkarıcaz insallah istediğimiz rakama verebilirsek hemen tatile gidicez. Bende cok bunaldim evde çünkü...

kıyamam ya, cocuklar daha küçücük yaşında ne kadar stres yükleniyorlar, hakkında hayırlısı olsun inşallah.

9 çocuklu çiftçi bir aile var, İngiltere'de çiftçiler, onların hayatına bakıyorum daha doğrusu dinliyorum arada, çocuğun biri okul eğitimini bırakmış, tamire ilgi duyduğu için çıraklık eğitimine gidiyor. özenmedim desem yalan olur ne güzel ilgi alanlarına göre yöneliyorlar, geçim sıkıntısı atanma derdi olmasa da bizim çocuklarımız da severek mesleklerini seçseler.

Son düzenleme:
Aynen canım gelecek kaygısı hem onlarda hem bizde fazlasıyla var maalesef. Avrupada özendiğim en büyük şey bu gelecek kaygıları yok bir şekilde geçineceklerinden, meslek sahibi olacaklarından eminler. Eşimin kuzeni var yeğenimle yaşıt Almanyada. Mercedesin fabrika sınavlarına girdi kazandı. Tamam artık üniversite yok ben burda yetişecek ve çalışacağım diyor düşününce ne güzel birşey şimdiden yıpranmadan mesleğini edindi.
O programı biz de arada izliyoruz ne güzel bir aile hayretle seyrediyorum ben de

yaa sorma cok eğlenceli, bugün koyunlar hamile mi diye ultrasonla bakiyorlardi 40 koyun hamile çıkmadı diye adam üzüldü bayağı

Yaaa ben şekersiz bir Türk kahvesi alırım zira şeker kendisi

Dört ayaklı kuyrukluları yerleştirmiş hav hav diye demek ki
Ayhh Asyakuşun ellerinden mis gibi bir çay alırım ben maşallah sana sen evcilik oynamaya da mı başladın
Güzel damadım canım damadım sen niye anneni bu kadar üzüyorsun bakiyim bu ara bizimki de yapışık modda yerimden kaldırmıyor hemen arkamdan ağlıyor. Mutfak tezgahına da yaklaştırmıyor bacaklarıma yapışıyor. Meme meme geziyoruz evde. Mama yerken bile meme diyor. Ben böyleyim

Çok yazık bu sınav çocuklarına yaa maalesef onları bu strese biraz da bizler sokuyoruz. Bir yandan da her sınav ayrı ayrı bir yol çiziyor önlerine. Be yapmalı nasıl doğruyu anlatmalı bilmiyorum. Gençlerle iletişim çok zor gerçekten.. Ben de kardeşimde yaşadım hala yaşıyorum. Çocuğum gibi olduğu için bir başka stres ve endişe kaynağım da o maalesef. Bir an evvel büyüse kendi mesleğini eline alıp doğru insanlarla bir arada olmayı öğrense çok rahat edeceğim..

Bu hafta evdeyim kızlar. Serviste biri pozitf çıktı beni de izolasyona aldılar. Yani iş yeri hekimi verdi bu kararı. Aslında bence çok uzun bir süre 10 gün ama yapacak bişey yok. Sonraki hafta da izin alıp memlekete gidecektim. 2 hafta işe ara vermek iyi olmayacak. Zaten kapanmalardı karantinalardı derken işe başladığımdan beri bür türlü adapte olamadım. Çocuğun da düzeni bozulup duruyor. Evde onla olmak en iyi yanı.

Oy teyzesi yer o minik elleri kuzum benim. Annesinin yoldaşı. Ellerine sağlık
Demek hepsi aynı. E biz nasıl incitmeden ağlatmadan doğruyu yanlışı öğreteceğiz ben bilmiyorum
Çok zormuş matematik ve fen. 1,5 yıldır okul görmemiş çocuklar bunlar amaç ne anlamadım
Keşkeee

Valla dilzarım o benim psikolojime ve onun psikolojisine göre değişiyor ama ciddi bir istediğim olsun modu yüklendi bunlara olmadı mı ufak orta ve büyük çaplı krizler var olmaz mı bakma sen anne yüreği cadı demeye el vermedi diye öyle diyorum

Ah nasıl etmeli de çocukları bu stresten uzak tutmalı kıyamam ya gönlüne göre hayırlısı olsun inşallah

Ay kıyamam olsun sonra daha iyisi Olur borç üstüne borç oluyor ya gönlünüze göre satarsınız inşallah da tatil yaparsınız bizimde tatil talan oldu bu sene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…