2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ya kıyamam desene bi oturdun hemen bedelini ödedin yaparız bi yorgunluk kahvesi sana da teyzesi

Sanmıyorum maskeliyiz sonuçta ama yine de tedbir. Diğer yandan çıkarsa yine ailemi göremeyeceğim 2 ay önce de annemler geleceğinde eşim hasta olmuştu. Artık böyle bişey olursa ben şu durumdayım
Ay yoktur ya bu kez maske varsa canım inşallah. Bugün Elif de boğazım ağrıyor dedi arada üşüyünce şişer boğazı. Hiç aklıma gelmiyor covid falan. Neyse aldım sağlık ocağına götürdüm bir boğazına bakılsın diye. Doktor bakmadı test istedi bir fısfıs, pastil yazdı. Test sonucu çıkana kadar karantinada diye de mesaj geldi çocuk okula gidecekti yarın da bir heves. Şükür ki sonuç az önce çıktı negatif. Ben de yarına aşı için randevu aldım Biontech. Dedim bu kadar kaçtık aşıdan hemen önce de olmasın yaa diye. Şükür yokmuş birşey

Hemen yapıyoruz yanına bitter çikolata ohh canım çekti teşekkür ederiz teyzesi Zara hanım spora başlamış zıp zıp geziyor benimki de benden görmüş sukuat yapıyor evde
Ohh ellerinize sağlık
Ya yerim onu bende ip atlıyorum ya o da oradan

Fizik tedaviye başladım bugün vakum bağlı şimdi elimde tel tedavi görüyorum iyi bari bu sayede oturdum da dinleniyorum biraz
Kıyamam ya sağlıkla büyüsünler sağlıkla oturalım inşaallah üşütme fizik sonrası kendini sıcak tut geçmiş olsun canım
Aynen ya çoook tatlılar
Ya bahaneçıkarıyoruz gelin diyeyeşim teyzesi
Keşke kuş olsam da uçsam gelsem görsem çiçeğimi
Valla başa bela oldu bunlar tam ısırmalık oldular ama uzak hepsi
Biraz daha büyüsünler okul mezun toplantısı yapar gibi buluşalım kuzuları buluşturalım
telefonu görünce far tutulmuş tavsan gibi kalmaları daha da fenası avına atlayan çıta gibi ataga geçmeleri...
Çok doğru tespit dilzarım
Ah kuzum çok geçmiş olsun. Tez zamanda şifasına kavuşsun kadircik
Sanmıyorum maskeliyiz sonuçta ama yine de tedbir. Diğer yandan çıkarsa yine ailemi göremeyeceğim 2 ay önce de annemler geleceğinde eşim hasta olmuştu. Artık böyle bişey olursa ben şu durumdayım
İnşallah bulaşmamıştır aklına getirme canım
Bu arada bana aşı da çıktı. Hasta olmadığım bi netleşsin yaptıracağım. Hangisini yaptırmıştınız sizler?
Biontech olduk biz
İnşallah gelir yavrularımızın geleceği aydın olsun inşallah

Günaydin kizlar okuyorum ama yazamıyorum iş ev koca azcik kendine zaman derken zaman şıp diyip bitiriyor.

Babanne konusundaki yorumlarınız için teşekkürler ederim ozaman çok sinir oldum ama şuanda takmıyorum eşim daha çok üzülüyor artik diyorum onlarında anne babası biz olduk herkeze olgun davran alttan al daha yorucu en iyisi mesafeli ve kendi hayatima bakmak
Suanlik herşey yolunda kardeşim bakıyor minnosda baya eğleniyor
Bakıcı konusunda doğumdan sonra annemler bizim mahalleden ev aldılar torun bakicaz
diye bizim taraf su yazı geçirsem gerisi rahat

Canım alerji testi vermişsiniz.sonuca göre hareket edersiniz. Gerekirse sonucu kv ve kp de göster.gecmis olsun.
yaaaa amaaa seni yirimm o pammık ellerden bir çay alırım biz de başladık evciliğe jade teyzesi biz de size çay kahve ikram edebiliriz
Mesela tuvalete giriyir ve yakalamasam klozeti öpecek benim kız öyle bir koşusu var ki sanki sevgilisine koşuyor.opucuk ata ata gidiyor ee alınca da kıyamet kopuyor.agliyor ciglijlar kendini sıkmalar çeneyi kitlemeler titremeler bildigin öfkeleniyor iyi gunundeysem gülüyorum degilsem Allahım dayanma gücü ver diye yakariyorum.bunun gibi daha bircok atraksiyon yasiyoruz dilzarım
Bisey yoktur canım korkma şöyle düşün; yavrunla başbaşasın bence bunlari fırsat bil üzülme
Fizik tedaviye başladım bugün vakum bağlı şimdi elimde tel tedavi görüyorum iyi bari bu sayede oturdum da dinleniyorum biraz
Geçmiş olsun şifa olsun canım dünürüm
Kızlar arkadaşımın haftasonu transferi var neolur dua edin heyecanlı ve gerginiz
Allah yardımcısı olsun canım

Çok şükür canım benim artık en ufak bir soğukalgınlığından bile şüphelenir olduk. Elifime geçmiş olsun. Bugün aşın var sanırım. Antikoru bol olsun sevgiler
Ben de merak ediyordum seni Mercanı . Teyzeyle kopuyorlardır. Yaz sonu anneannesi bakar mercana .kardeşin de idare eder yaz biter çabucak
Kızlar arkadaşımın haftasonu transferi var neolur dua edin heyecanlı ve gerginiz
Bahsetmiştin daha önce . Allahım önce annelerine tutunmalarını sonra sağlıklı bir hamilelik geçirip kucağına almayı nasip etsin. Bol su içsin ayrıca havuç suyu da içsin. Rabbim nerde isteyen varsa aratmasın inşallah

Kalppare klozet aşkı bambaşka, biz anlamayız onlar iyi bilir. bir de burada yağmur sularını tahliye icin duvarlarda borular var, elini ordan içeri sokacak, ben de çok huylamiyorum ondan, içinde börtü böcek akrep yılan ne bileyim bilumum haşerat olabilir. nemli karanlık bir yer sonucta. deliriyor ben aldıkça, aslinda çaktırmadan dikkatini başka yöne vermeye çalışıyorum da çakal oldu, anlıyor hemen. daha yönelince aaa kedi mi varmış şurada diyorum ama oooo yemiyor bu numaraları.

sabah kahvaltıdan sonra azcik uzandım, gece çok uyandı uykumu alamadım, gitmiş çekmeceden maskeyle maske takacağımı getirmiş, dışarı gidelim diye, öyle de anasına hürmetli bir oğlan.

maskenin de anasını ağlatmış ama mühim değil, Asimin anasi ağlamasın da.

Helinnnnn aynen canim bizde öğürüyorduk o bitti tam yiyor oh be diyorum sonrasında bir iştahsızlık başladi birde ağzından tukuruyor sinirlerim alt ust oluyor
biz de devam ne iştah var ne uyku. sürekli meme istiyor ve benim takatim kalmadı bu tempoda
Bence dönemsel Helinnnnn ya hanımağada öyle püskürtüp duruyor
Ben mutfakta tezgaha oturtuyorum o su ile oynarken yediriyorum anca öyle yiyor bu ara
aman yaşında canim bi şekilde. hiç yememesi inan çok zor. sürekli üstüme çıkıyor civan meme için
inşllah gönlüne göre ev olur canjm çocuklar huzurlu mutlu olsun
ay zehir verse içerik ben bu kizin elindennn
tak etti canıma kalk artık güneş toprak çiçek bıçak beni bekliyor sen hala yatakta poffff diyor annesi

Günaydın günaydın günaydın içiniz umut dolsun güpgüzel birgün olsun bebeler uslu dursun anneler dinlensin
Günaydın sevgili dünürüm . Amin inşallah . Demek gelinciğim sinir stres yapıyor . Valla sözlüsü de aynı istediği olmadı mı yıkıyor ortalığı. Mesela içeri girmek asla istemiyor uyumak istemiyor. Sen çocuk gelişimcisin nasıl üzmeden büyüteceğiz bu çocukları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…