2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Sınav stresimiz vardı kızlar yeğenim girdi abimin oğlan. İstediğimiz gibi gelmedi sonuç. Çok çok üzüldük. Sabah gittim baba oğul oturmuş ağlıyorlar. Yeğenim matematik sorularını yapamayınca ağlamaya başlamış sınavda yoksa daha iyi yapardı. Stresini yönetememiş çocuk. Biraz konuştuk fen lisesi olmasın varsın Anadolu olsun şöyle böyle. Off ne zor kızlar bu yıl benim kız girecek stresi bizi aldı şimdiden.Göktığ en rahat dönemde şuan valla kıymetini bilin kızlar küçük halleri en rahat zamanları 😍
İnşallah dilediği gibi sonuç alır ancak matematik çocuklar açısından zordu elbette . Ama grubu düşünürsek standart sapmadan dolayı bakarsın istediği okul da olabilir. Olmadı iyi bir Anadolu lisesi olur . Nihayetinde bitmiyor ya bir şeyler . Asıl hedef üniversite . Ah demek senin kaygı da seneye başlıyor . Gerçi şimdiden sarmış seni ama 😁 keşke böyle olmasa gerçekten hepimizde var gelecek kaygısı .

Dört ayaklı kuyrukluları yerleştirmiş hav hav diye demek ki 😁😁
Ayhh Asyakuşun ellerinden mis gibi bir çay alırım ben 😋😋 maşallah sana sen evcilik oynamaya da mı başladın 🧿
Güzel damadım canım damadım sen niye anneni bu kadar üzüyorsun bakiyim 😕😕 bu ara bizimki de yapışık modda yerimden kaldırmıyor hemen arkamdan ağlıyor. Mutfak tezgahına da yaklaştırmıyor bacaklarıma yapışıyor. Meme meme geziyoruz evde. Mama yerken bile meme diyor. Ben böyleyim 🤯
Ooo evimiz şenlendi valla bi tavşan kanı çay da sana gelsin ❣️❣️❣️ sorma ya nasıl seviniyorum her haraket ine

Bu hafta evdeyim kızlar. Serviste biri pozitf çıktı beni de izolasyona aldılar. Yani iş yeri hekimi verdi bu kararı. Aslında bence çok uzun bir süre 10 gün ama yapacak bişey yok. Sonraki hafta da izin alıp memlekete gidecektim. 2 hafta işe ara vermek iyi olmayacak. Zaten kapanmalardı karantinalardı derken işe başladığımdan beri bür türlü adapte olamadım. Çocuğun da düzeni bozulup duruyor. Evde onla olmak en iyi yanı.
Umarım sana bulamamıştır da keyfini çıkarırsınız ipekle 💕💕💕 hadi bakalım bol bol video atarsın artık bize

Oy teyzesi yer o minik elleri kuzum benim. Annesinin yoldaşı. Ellerine sağlık
Demek hepsi aynı. E biz nasıl incitmeden ağlatmadan doğruyu yanlışı öğreteceğiz ben bilmiyorum
Çok zormuş matematik ve fen. 1,5 yıldır okul görmemiş çocuklar bunlar amaç ne anlamadım
Keşkeee
Ya bahaneçıkarıyoruz gelin diyeyeşim teyzesi 💜

Bugn yine hastahanedeydik kulagina ayri vicudu icin ayri. Kulakta diger dktorun dedigi gbi sivi toplanmasi degl hava almasi var dedi ilac vs kullanmasin arada kntrolleri yapilsn korkulacak brsey degl dedi. Vicudu icin de alerji icin ve diger kani aldilar cuma cikacak alerji icin kan ama karni sirti ayri bacaktakinin ayri oldugunu dusunuyorlar gzle gorunen fark da var karni sirti benek benek bacak cok genis sekilde krmizi yaygin sekilde hayrlisi artk bilemiyorm kotu brsey cikmaz umarim iyice bikti cocuk hastahameden gorur grmez doktoru basliyo aglamaya. Dha 5 6 gun snra da aşı yapilacak tekrar nasl olacak bilemiylrm cok zorluyor beni artk

Umarım sana bulamamıştır da keyfini çıkarırsınız ipekle 💕💕💕 hadi bakalım bol bol video atarsın artık bize
Sanmıyorum maskeliyiz sonuçta ama yine de tedbir. Diğer yandan çıkarsa yine ailemi göremeyeceğim 2 ay önce de annemler geleceğinde eşim hasta olmuştu. Artık böyle bişey olursa ben şu durumdayım 😢🤬😢

Zeyay1420 Zeyay1420 ohh sefanız olsun ne güzel olmuş yaz boyu ordasınız bu gidişle 💃💃 yerim o ayşeciğin dillerini 🧿🧿🧿
D dilzar hoşgeldiniz evinize canım asımcık yormuş seni biraz evde düzene girer inşallah en kısa sürede
Keşke yaz boyu kalabilsek bugün döndük eve fizik tedavim başladı bide hizmet içi eğitim var yüzyüze okullar bitince de doğru deplasmana gerçi yazın iyi oluyor deplasman deniz kenarı Zeynep hergün denizde Ayşecikte girer bu yıl ufaktan
Günaydin güzel kadınlar ❣️
Zeyay1420 Zeyay1420 canım sorma başımıza gelenleri 🤦
Babanne yine yapacağını yaptı bizi terkedip gitti annesi çok hastaymış aklım onda dedi ve gitti 😮biz napcaz dedm buyukananenin bakanı var ve durumu iyi evde yiyor içiyor(ve zaten 88 yaşında hep hasta ama iyi durumu) ben gideyim annemi yola koyayım gelirim dedi nezaman gelceksin peki bak çocuğa bakan yok biz napcaz dedm cevap yok pazartesi gelir misin dedim bakayım duruma neolur bilmem siz bakarsiniz dedi ve ben işe gidiyorum full eşim evden çalışıyor ama nasıl baksın 1-2 gün olsa idare etsin arkadaşları da süresiz ...
Annem kışın ben baktım yazın kv baksın diyo dedim sende bakarım demiştin bakmazsan yaz için bakici bulcam bakmak zorunda değilsin ama net olmali dedm bizim kimimiz kimsemiz yok burda AA bakıcı olmaz ben bakarım mis kokulu kızım canımı veririm bakıci bulmayin ben gelirim dedi ve cuma eşim götürdü evlerine (prenseste oldukları için biz alıp biz bırakıyoruz ve şehir dışı) bize siz gelin pazartesi donerizde demedi bize siz smdi napcaniz ben salı gelirim fln da demedi ..
Beni hem Cook üzdü hem Cook sinirlendirdi
Kp de evdeydi oda kızım aklı annesinde gidelim geliriz üzülmeyin dedi ve gittiler 🤦
Ve bizde çok mutlulardi onların sevdiği yemekleri yaptık iş yaptırmadik sadece minnosla oynayin dedik parka gittiler hergun evlerinden daha mutlulardi mercanda cok keyifliydi..
Yaptıklarını hiç aklım almıyor ve onları hiç affetmek istemiyorum..
Esimede birşey diyemiyorum oda çok üzüldü..
Kardeşim geldi pazar o bakıyor şimdi..
Bir derdim vara cevirdim bir dokun bin işit oldu kusura bakmayın 😂
Ahhh canım ya kötü olmuş gerçekten sorsan çok çok severler ama fedakarlık yapmaya gelince herkesin kendi öncelikleri ön plana çıkıverir bence sen hiç aile işine bulaşma güvenilir bir bakıcı bul işini sağlama al aklın rahat olsun
Geçmiş olsun umarım fizik tadevi iyi gelir ee ayşecik alıştı çayıra çimene evi istemeyip yabancılaması çok normal 😃😍
Ben bunu kullanıyorum memnunum şuan için fiyatı da fena değil indirimdeymiş şimdi de
Evet canım Ayşeyi evde tutmak çok zor ıhh ıhhh diye kapıyı istiyor bugün evimize geldik ben bütün gün yoktum ama balkondan hep dışarıyı izlemiş😞
Selam canım geçmiş olsun inşallah fizik tedavi iyi gelir🥰
Ben siveno aldım canım Göktuğ a da kızlara da yeni geldi bakalım kullanmadım henüz zaten öğlen çıkmıyoruz sabah çıkarıp geliyorum o yüzden krem sürmüyorum şimdilik
Saol canım başladık bugün bakalım inş iyi gelir ama tedavi kadar dinlemekte gerek iyileşmek için ama nerdeee aksine de bu hafta çok yoğunum🥴bende sivona sipariş ettim bakalım nasıl olucak
Ohh çok iyi yapmışsınız. Haftaya enerji depolamışsın. Biz de bugün beypazarı civarında açık hava bir yere gittik yeşillikler içinde bir vadi. Çok güzeldi açık havada yemek falan da yedik. İpek ilk kez tavuk ve oğlak gördü. Tavuklar ne diyor deyince bık bık bık diyordu. Dönüşte yolda uyudu eve geldik sorduk unutmuş 🤣🤣 ama çok iyi geldi hepimiz çok özlemişiz. Pandeminin başından beri ilk kez böyle bir yere gittik.. bir kaç kez evin yakınlarındaki parklarda piknik yapmıştık ama bu hepimize çok iyi geldi. ☺️☺️☺️
Ohh iyi yapmışsınız açık hava gibisi yok özlemişiz normal hayatı okullar kapanmadan bir cumarteside buraya gelin 🥰
Sınav stresimiz vardı kızlar yeğenim girdi abimin oğlan. İstediğimiz gibi gelmedi sonuç. Çok çok üzüldük. Sabah gittim baba oğul oturmuş ağlıyorlar. Yeğenim matematik sorularını yapamayınca ağlamaya başlamış sınavda yoksa daha iyi yapardı. Stresini yönetememiş çocuk. Biraz konuştuk fen lisesi olmasın varsın Anadolu olsun şöyle böyle. Off ne zor kızlar bu yıl benim kız girecek stresi bizi aldı şimdiden.Göktığ en rahat dönemde şuan valla kıymetini bilin kızlar küçük halleri en rahat zamanları 😍
Hiç sorma canım aynı sıkıntı bizde de var küçük yeğenim girdi denemeleri falan çok iyiydi matematik fen özel ders aldı fen lisesi kesin gözüyle bakıyordu hocaları ama oturmuş ağlamış matematik sorularını görünce bu çocukların yaşadıkları hayal kırıklığını bütün bir yılı stres içinde geçirmeleri maddi manevi harcanan emek en kötüsüde yıkılan hayaller neyle telafi edilebilir ki bunlar. Allah hayretsin sonumuzu ya çok farklı bir nesil geliyor ki bilir bizimkilerin zamanına neler olucak korkuyorum bu ülkede çocuk büyütmekten
kıyamam ya, cocuklar daha küçücük yaşında ne kadar stres yükleniyorlar, hakkında hayırlısı olsun inşallah.
9 çocuklu çiftçi bir aile var, İngiltere'de çiftçiler, onların hayatına bakıyorum daha doğrusu dinliyorum arada, çocuğun biri okul eğitimini bırakmış, tamire ilgi duyduğu için çıraklık eğitimine gidiyor. özenmedim desem yalan olur ne güzel ilgi alanlarına göre yöneliyorlar, geçim sıkıntısı atanma derdi olmasa da bizim çocuklarımız da severek mesleklerini seçseler.
Biz de bir dönem bir proje için yutdışında bulunduk ordan ülkemize hayretler içinde baktım eğitim sistemimiz de çok şey var değiştirmemiz gereken.bügün STEM için hizmet içi eğitime başladım keşke uygulanabilse doğa tarım el işi hepsini yeniden alabilsek eğitim hayatına çocuklarımız yarış atı olmaktan kurtulsa sevdikleri istedikleri Mesleği yapabilsinler ama atanma geçinme sıkıntısı yaşamasalar sadece eve kapanıp ders çalışan okul dershane ev üçgeninde sıkışıp kalmadan mutlu bireyler olsalar... Gelir mi ki o güzel günler

şifa olsun insallah, azcik oturmak iyidir 😍😍
Ahh hemde ne iyi geldi sürem doldu çıkarmayın nolur iyiyim ben böyle diyorum 😆
Şifa olsun inşallah kuzum 🙏💕
Saol canım inş🥰bu arada yerim ben o tontik elleri içerim bende bir kahvesini 💕
Fizik tedavide oturdum diye sevinmen bi komiğime gitti bu laf ancak bir anneye ait olabilir 😅😅 şifa olsun inşallah 😊
Evet çünkü başıma gelecekleri biliyorum sadece orada oturdum sonrası hep bir koşturmaca eve geldim valizler boşalacak çamaşır ev yemek hiç bişey yapamayacak kadar yorgundum bide abimle eşi tel. etti çocuklara görmeye geliyoruz diye mecbur sürüne sürüne girdim mutfağa bişeyler hazırladım geldiler yemekti çaydı meyveydi derken onlar çıktı dedim eşime mutfak sende kaçtım hemen 🙈
Bu arada bana aşı da çıktı. Hasta olmadığım bi netleşsin yaptıracağım. Hangisini yaptırmıştınız sizler?
Bize de çıktı aşı biz Biontech yaptıracağız
Biontech yaptırdım ben susamcım. Şuan zaten sinovaca randevu alınmıyormuş arkadaşım öyle dedi
Okuldan bir arkadaşta öyle yazmış grupta sinovac a randevu açılmıyormuş🤔

X