Günaydin güzel kadınlar
Zeyay1420 canım sorma başımıza gelenleri
Babanne yine yapacağını yaptı bizi terkedip gitti annesi çok hastaymış aklım onda dedi ve gitti
biz napcaz dedm buyukananenin bakanı var ve durumu iyi evde yiyor içiyor(ve zaten 88 yaşında hep hasta ama iyi durumu) ben gideyim annemi yola koyayım gelirim dedi nezaman gelceksin peki bak çocuğa bakan yok biz napcaz dedm cevap yok pazartesi gelir misin dedim bakayım duruma neolur bilmem siz bakarsiniz dedi ve ben işe gidiyorum full eşim evden çalışıyor ama nasıl baksın 1-2 gün olsa idare etsin arkadaşları da süresiz ...
Annem kışın ben baktım yazın kv baksın diyo dedim sende bakarım demiştin bakmazsan yaz için bakici bulcam bakmak zorunda değilsin ama net olmali dedm bizim kimimiz kimsemiz yok burda AA bakıcı olmaz ben bakarım mis kokulu kızım canımı veririm bakıci bulmayin ben gelirim dedi ve cuma eşim götürdü evlerine (prenseste oldukları için biz alıp biz bırakıyoruz ve şehir dışı) bize siz gelin pazartesi donerizde demedi bize siz smdi napcaniz ben salı gelirim fln da demedi ..
Beni hem Cook üzdü hem Cook sinirlendirdi
Kp de evdeydi oda kızım aklı annesinde gidelim geliriz üzülmeyin dedi ve gittiler
Ve bizde çok mutlulardi onların sevdiği yemekleri yaptık iş yaptırmadik sadece minnosla oynayin dedik parka gittiler hergun evlerinden daha mutlulardi mercanda cok keyifliydi..
Yaptıklarını hiç aklım almıyor ve onları hiç affetmek istemiyorum..
Esimede birşey diyemiyorum oda çok üzüldü..
Kardeşim geldi pazar o bakıyor şimdi..
Bir derdim vara cevirdim bir dokun bin işit oldu kusura bakmayın